Találatok a következő kifejezésre: Mekkora a legnagyobb sebesség kerékpárral (1 db)

Mekkora a legengedett legnagyobb sebesség kerékpárral?

A KRESZ mennyit ír el? erre?

Legjobb válasz: Sziasztok valóban 40km/h óra limit és én már láttam már h készült kép 40 feletti sebbegésrõl sõt haverom mesélte h õt is büntették már meg nem hittem el amíg nem mutatta meg a határozatot.

Sziasztok valóban 40km/h óra limit és én már láttam már h készült kép 40 feletti sebbegésrõl sõt haverom mesélte h õt is büntették már meg nem hittem el amíg nem mutatta meg a határozatot.
milyen jogsimat? :) bringával :) )
elõzõ! És nem vették el a jogsidat??? :-D
huhu.. :D engem lekaptam trafival :D 63 km/hval mentem :D 40es korlátozás volt (mindenkire vonatkozott) és a fakabár mondta, hogy igazából 47-re volt beállítva a gép. hát pechem volt :D de am. lejtõn lefelé volt, az tény, és autóst is elõztem közben :D
Ja, a kresz 40KM/H-t ír elõ, de janár 1-tõl változni fog. Nem tudjátok a módosításokat. Állítólag 4 féle sebességkorlát lesz.
Nem tudom, van-e külön kerékpárra vonatkozó sebesség, de a jármûvekre vonatkozó maximum kerékpárokra is vonatkozik (lakott területen 50, stb.).
Általánosan igaz, hogy max. 40km/h. Ettõl legfeljebb versenyen vagy egyéb különleges esetben lehet eltérni(de ezekben az esetekben eleve nem is a kresz szabályai az irányadóak). Persze a 40 az csak a max. Pl. Budapesten a Batthyány tér környékén is van egy 10-es tábla a bringásoknak. Egyébként én még nem hallottam, hogy valakit letrafiztak volna. Bár én biztos büszke lennék rá, fõleg ha nem lejtõn sikerült összehoznom, mert ott ugye nem kunszt. :)
40 km/h
Hogy mennyi én is most (hallom) olvasoom eloszor ha valóban igaz az elottem szoló állitása, de olyant már hallottam, hogy valaki radarba futott kerékpárral (NEM VICC)
Megengedett legnagyobb sebesség kerékpárral: 40 km/h
nemtudom miért kell a bringásokat basztatni :( töröljék el a sebbeséghatárt a kerékpárosoknak!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Köteles vagyok bele nézni a visszapillantóba, ha balra kanyarodok?

Láttam videókban olyat, hogy kanyarodik be balra valaki, és előznek végig a sort, és bele megy a kanyarodóba.
Most nekem kell bele néznem a bal óldali vissza pillantóba, vagy az, aki előz annak kell meggyőződnie arról, hogy nem-e fordul valaki le?

13

Ennek a Suzukisnak valami kisebbségi komplexusa lehetett?

Tegnap elkértem faterom régi Mercedes-ét, hogy a csajommal elmenjünk egy kicsit kocsikázni, kirándulni. Szeretem azt a kocsit vezetni, nagy élmény. Egy 1989-es W126 560 SEC.
Megyünk olyan kellemes 90-es tempóban. Előttünk egy Suzuki. Az az új ronda vacak az a Kizashi vagy micsoda.
Õ is olyan 90 körül ment, de eléggé ingadozott a sebessége. Nyilván a tempomatot nem ismeri. A kanyarokban meg úgy lelassított mint valami kezdő nő. Pár percet mentünk mögötte aztán meguntam ezt a bénázást és megelőztem. Csináltam egy kis előnyt aztán haladtam továbbra is 90-el. Nem telik el 1 perc a Suzukis megelőz:) Mondom ez b0l0nd. Aztán kezdődött minden előröl. Hol 80-al ment, hol 90-el, hol néha kicsit gyorsabban. Kanyarban meg mint a nyugdíjas. Megelőztem megint. Megint csináltam egy kis előnyt. Most kicsit nagyobbat. Aztán haladtam tovább stabil 90-el. Látom a tükörből, hogy megint nyomja neki és készül megint megelőzni. Kis is jött mellém. Mondom na ebből elég. Mikor pont mellém ért elkezdtem én is nyomni. Nem engedtem megelőzni. Néztem át hozzá aztán röhögtem. Egy 30-as ránézésre jó nagy pancser vezette meg egy randa nő ült mellette. Hát aztán a csoda Suzuki nem bírt az öreg Mergával úgyhogy szépen visszament mögém és lemaradt. Ez után már nem volt semmi esemény.

Az ilyennek mi baja van?
Kisebbségi komplexus, hogy nehogy már a sok milliós Suzukiját leelőzze egy majd 25 éves Mercedes?
Vagy szimplán hüly€ és [email protected] sofőr?
Vagy mi lehet az ilyeneknek a motivációja? Mi járhat a fejében?

20/F

30

Mi kell ahhoz, hogy ne szálljon fel egy repülőgép?

Mármint az időjárási riasztásokat nézve,holnap repülök,és első fokú riasztás van kiírva :-( félek hogy nem érem el a csatlakozást..

3

Az érdekelne engem, hogy balesetet szenvedtem Debrecenben. Hova fordúljak?

A Vizmű Zrt arra hivatkozik hogy az útszakasz ki volt táblázva!Ki volt de egyenetlen útszakaszra figyelmeztetett nem lövészárokra!A pótszemlét senki nem tartotta meg,arra hivatkozva hogy nincs rá meghatalmazása a Vizműtől!A cégnek van kátyúra biztositása,de le sajnál!Úgy hogy itt állok egy baleseti jegyzőkönyvvel és egy totálkáros autóval ami a munka eszközöm is volt,mert pizza futár vagyok,na és senki nem akar kártériteni!Akkor minek fizetünk mi minden féle hatalmas összegeket? Ha baj esetén nem segitenek rajtunk!Ez az útszakasz ami teljesen átlett vágva folyamhomokkal lett feltöltve és hetekig igy volt!Az nap éjszaka szakadt az eső és a homok eltünt!Az egyenetlen útszakaszbólMint már emlitettem lövészárok lett!Az autómmal kb.1km-tert tudtam még megtenni!A rendőrséget ki hivtam,de azok közölték velem hogy szabálysértési eljárást kezdeményeznek ellenem,5000-150000huf,ja és a tábla miatt!Na ebből nem kértem ezért a renőrségi intézkedés el maradt!Más napra le aszfaltozták az utat de 3+1 autót kiütött!Na és még én csak 4 kerékkel nem nagy motorral közlekedtem, mert akkor már halott lennék!

8

Valaki elmagyarázná, hogy az emberek miért nem indexelnek sávváltáskor/kanyarodáskor illetve miért mennek át a piros lámpánál?

ez valamiféle érzelmi beteljesülés, vagy az elcseszett életükön így állnak bosszút? Vagy netán kicsi a cerka és máshogy már nem is kooperál?

7

Aug 20-án a Batthyány téren lesz esélyem parkolóhelyet találni este 7 körül? A tüzijátékot szeretnénk megnézni, de nincs lehetőség előbb odaérni.

10-15 perc séta belefér

3

Ha mondjuk az életkorom kevesebb lenne, mint 14 és személyi igazolvány, lámpa és mellény nélkül közlekednék egy úton kerékpárral, viszont még világos van és a kerékpáron a fék is működik büntethető lennék?

12

Szerintetek a gyorshajtó vadállat sofőrök vagy a nagyon béna, kiszámíthatatlan, félős sofőrök okoznak több balesetet?

13

Itt az embereknek miért kell bele lépniük a fékbe? Hogy beléjük menjek, Nem látom indokát. Én sosem fékezek ott.

http://qsview.com/2lmgngz3rqia0z456zp6z0
Megyek át a síneken, és még ha egyenesen mennek, akkor is belelép a fékbe pár hülye, hogy majdnem bele megyek hátulról.
1. nem mehetnék rá a sínekre, amíg nem ment át előtte, de múltkor meg rámdudáltak, hogy mit állok még ott, amikor zöld van, más menne mögöttem.
2. minek fékezni? Nem fog leérni a kocsi alja, hátrafele "dől" a kocsi nem lehet olyan gyorsan felmenni ott, hogy végig fúrólja a kocsi alját.

Szóval minek fékezni ha egyenesen mennek, még csak nem is jobbra, hogy be tudják venni a kanyart, hanem mielőtt felérnének a sínekről bele lépnek a fékbe, én meg majdnem beléjük megyek hátulról.
Engem sz*patnak?

11

Szabályos, hogy valaki áll a stop táblánál, vagy csak els adásnál, és a mögötte lévő mellé megy, és elmegy jobbra?

Előttem történt az eset.
Nem tudtak kimenni balra, mert folyton jöttek jobbról-balról, már ott álltam vagy 1 perce, erre a mögöttem lévő megfogta, kikerülte az előttm lévőt, tehát asz elsőt, és elment jobbra.
Szabályos ez?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!