Találatok a következő kifejezésre: Mekkora a legnagyobb sebesség kerékpárral (1 db)

Mekkora a legengedett legnagyobb sebesség kerékpárral?

A KRESZ mennyit ír el? erre?

Legjobb válasz: Sziasztok valóban 40km/h óra limit és én már láttam már h készült kép 40 feletti sebbegésrõl sõt haverom mesélte h õt is büntették már meg nem hittem el amíg nem mutatta meg a határozatot.

Sziasztok valóban 40km/h óra limit és én már láttam már h készült kép 40 feletti sebbegésrõl sõt haverom mesélte h õt is büntették már meg nem hittem el amíg nem mutatta meg a határozatot.
milyen jogsimat? :) bringával :) )
elõzõ! És nem vették el a jogsidat??? :-D
huhu.. :D engem lekaptam trafival :D 63 km/hval mentem :D 40es korlátozás volt (mindenkire vonatkozott) és a fakabár mondta, hogy igazából 47-re volt beállítva a gép. hát pechem volt :D de am. lejtõn lefelé volt, az tény, és autóst is elõztem közben :D
Ja, a kresz 40KM/H-t ír elõ, de janár 1-tõl változni fog. Nem tudjátok a módosításokat. Állítólag 4 féle sebességkorlát lesz.
Nem tudom, van-e külön kerékpárra vonatkozó sebesség, de a jármûvekre vonatkozó maximum kerékpárokra is vonatkozik (lakott területen 50, stb.).
Általánosan igaz, hogy max. 40km/h. Ettõl legfeljebb versenyen vagy egyéb különleges esetben lehet eltérni(de ezekben az esetekben eleve nem is a kresz szabályai az irányadóak). Persze a 40 az csak a max. Pl. Budapesten a Batthyány tér környékén is van egy 10-es tábla a bringásoknak. Egyébként én még nem hallottam, hogy valakit letrafiztak volna. Bár én biztos büszke lennék rá, fõleg ha nem lejtõn sikerült összehoznom, mert ott ugye nem kunszt. :)
40 km/h
Hogy mennyi én is most (hallom) olvasoom eloszor ha valóban igaz az elottem szoló állitása, de olyant már hallottam, hogy valaki radarba futott kerékpárral (NEM VICC)
Megengedett legnagyobb sebesség kerékpárral: 40 km/h
nemtudom miért kell a bringásokat basztatni :( töröljék el a sebbeséghatárt a kerékpárosoknak!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy korsó sör/pohár bor után mennyi idő múlva vezethetek?

10

Mi a véleményetek az ottfelejtett 30-as 40-es 60-as táblákról?

Sok helyen nagy nehezen megjavítják az utat, de a 60-as tábla még egy fél év múlva is ott van, talán kivárják míg újra leromlik az út és megspórolják hogy újra kirakják? Mire fizetjük a sok adót? Nincs út amin közlekedjünk, de ahol végre lehetne...

6

Mi a közlekedésbiztonsági alkalmasság ("A" kategóriánál láttam)?

1

Sokan hogyan mernek Pesten a belvárosban belső tükör nélkül vezetni? Például a teherautósok is, de láttam már olyat is hogy személyautóban le volt esve a tükör vagy nem volt rendesen beállítva. Ez nem veszélyes?

7

Mit kell csinálni egy zuhanó repülőn?

Gyors válaszokat kérek!

11

Ha településen kívül, napos időben, láthatósági mellény nélkül biciklizek, belémköthet a rendőr, ha meglátja?

Tökéletes látási viszonyok között

3

Oroszországba mért van annyi autós baleset?

Ja és mért van minden kocsiba kamera, vagy ott olyan megszokott a baleset mert csomó videó van a neten ahol szabálytalanul közlekednek aztán karamboloznak meg dühöngnek , útközbe szétesik a kocsi, stb.

11

Hol baleset-veszélyesebb biciklizni?

Lakott területen kívül, vagy településeken belül, városok központjában?
És ha településen kívül biciklizek az út szélén, az autósok mérgesek lehetnek rám, ha kicsit ki kell kerülniük?

5

Mennyire gáz az Ecseri út eleje?

Ott lenne állásinterjúm, és érdekelne hogy mennyire "gáz" a környék. Illetve az Alföldi út ha azt ismeri valaki.
Aki pl ott dolgozik, érdekelne hogy este mennyire biztonságos egyedül hazajönni ?

4

Elengednétek-e?

Csak arra vagyok kiváncsi hogy az idén nyáron betöltő 16. életévét élő lány gyermekedet, elengednétek e egy jóval nagyobb városba(Debrecen), ami kb. 80 km vonattal, a barátnőjével együtt aki vele egyidős?
Az én lányom el akar menni, de szerintem nem kellene elengedni, mert két ilyen fiatal lány egy nagyvárosban ahol bármi megtörténhet. Nem akarom, hogy a végén elrabolják vagy valami legyen velük.

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!