Találatok a következő kifejezésre: Mekkora a legnagyobb sebesség kerékpárral (1 db)

Mekkora a legengedett legnagyobb sebesség kerékpárral?

A KRESZ mennyit ír el? erre?

Legjobb válasz: Sziasztok valóban 40km/h óra limit és én már láttam már h készült kép 40 feletti sebbegésrõl sõt haverom mesélte h õt is büntették már meg nem hittem el amíg nem mutatta meg a határozatot.

Sziasztok valóban 40km/h óra limit és én már láttam már h készült kép 40 feletti sebbegésrõl sõt haverom mesélte h õt is büntették már meg nem hittem el amíg nem mutatta meg a határozatot.
milyen jogsimat? :) bringával :) )
elõzõ! És nem vették el a jogsidat??? :-D
huhu.. :D engem lekaptam trafival :D 63 km/hval mentem :D 40es korlátozás volt (mindenkire vonatkozott) és a fakabár mondta, hogy igazából 47-re volt beállítva a gép. hát pechem volt :D de am. lejtõn lefelé volt, az tény, és autóst is elõztem közben :D
Ja, a kresz 40KM/H-t ír elõ, de janár 1-tõl változni fog. Nem tudjátok a módosításokat. Állítólag 4 féle sebességkorlát lesz.
Nem tudom, van-e külön kerékpárra vonatkozó sebesség, de a jármûvekre vonatkozó maximum kerékpárokra is vonatkozik (lakott területen 50, stb.).
Általánosan igaz, hogy max. 40km/h. Ettõl legfeljebb versenyen vagy egyéb különleges esetben lehet eltérni(de ezekben az esetekben eleve nem is a kresz szabályai az irányadóak). Persze a 40 az csak a max. Pl. Budapesten a Batthyány tér környékén is van egy 10-es tábla a bringásoknak. Egyébként én még nem hallottam, hogy valakit letrafiztak volna. Bár én biztos büszke lennék rá, fõleg ha nem lejtõn sikerült összehoznom, mert ott ugye nem kunszt. :)
40 km/h
Hogy mennyi én is most (hallom) olvasoom eloszor ha valóban igaz az elottem szoló állitása, de olyant már hallottam, hogy valaki radarba futott kerékpárral (NEM VICC)
Megengedett legnagyobb sebesség kerékpárral: 40 km/h
nemtudom miért kell a bringásokat basztatni :( töröljék el a sebbeséghatárt a kerékpárosoknak!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Biztonságos kidugott kézzel, kilógatott karral kocsikázni?

Sokakat látok, hogy nem csak kikönyökölnek a kocsi ablakán, hanem lefele lóg az egész karjuk az ajtón.
Ez nem veszélyes? Értzem én itt, hogy a szemből jövő autó neki menne a kocsi oldalának, akkor a kezét is bezúzná az embernek?

5

Üzemzavar-elhárításos kocsi legálisan használja a megkülönböztető jelzéseit?

Tehát ilyenkor ugyanúgy el kell engednem, mint egy mentőt akár, ugyanolyan jogai vannak, vagy le kéne sz*rni?
Jó, most mindenki azt fogja írni, h persze, de képzeljétek el, h ti felraktok egy ilyen villogó sz*rt, attól még nem lesz elsőbbségetek legálisan, de elfognak engedni az biztos. Kihez tartozik ez, mert mentő, katasztrófavédelem, rendőrséget szokták csak emlegetni megkül. jelzéssel.

5

A bekanyarodni tilos táblánál megfordulni is tilos? és a megfordulni táblánál lehet kanyarodni?

3

Vki meg tudja mondani mi ertelme a jobbkez-szabalyos keresztezodeseknek, foleg azokona helyeken, ahol meg tablat se sporolnak vele?

Gondolok itt az x tablara.

11

Miért vannak holt terek? Minden járműnek van?

Ok, hogy ha oldalt nem is, hátul a jármű alatt úgy is keletkezne, de nem megoldható?
Hogy olyan tükör van, ami mindent mutat oldalt, hátul?
Vagy kis kamerákat nem lehetne rakni a kocsi pontjaira, és sáv váltásnál, tolatásnál nem lenne semmi holt tér?

2

A nagy utasszállító gépeknek gondolok itt: 747-es 737-es stb. kényszerleszállás esetén biztonságos füves, sima átlagos talajon leszállnia ha 100-200 km-es körzetben nincs reptér se elhagyott kifutópálya?

10

Átmehetek ha piros a jelzés?

Itt arra gondolok, hogy a megkülönböztető jelzéseit használó jármű közeledik és, hogy gyorsabb áthaladást tudjak biztosítani.

7

Autónak melyik oldala sérülhet, ha a vezetője nem tartja be a jobb kéz szabályt?

4

Körforgalomba lehet menni egy kört?

Ha behajtok egy körforgalomba kihajthatok ugyanazon az uton persze a kihajto ágon? valaki szerint ez megfordulás és tilos.

17

Leányfalunál ahol van a strand azt milyen megállónak hivjak? Mert azt tudom hogy a Móricz zsigmond úton van, de olyan megálló viszont nincs

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!