Találatok a következő kifejezésre: Mekkora a legnagyobb (221 db)

Mekkora a ma legnagyobb elérhetô kép felbontás? Mekkora a ma legnagyobb elérhetô videó felbontás? Mekkora a legnagyobb processzor?

Na hat eloszor is kezdjuk azzal, hogy erdekelne hogy mekkora az a kepfelbontas, amit fenykepezovel el lehet erni, en nekem fogalmam sincs, a legnagyobb amit lattam az 28 megapixeles volt.

Legjobb válasz: valahol ilyen AMD proccesortol kaptam egy olyan ujjaitast hogy vannak mar 128 magos processorok de nem magyar orszagon meg 256 magos stb sztem az intel nem egy olyan legjobb processor intel xeon 12 magos de az amd erre csinalt ennél sokkal durvabbat na a google vilag legnagyobb kép mérete vagy valami ilyesmi majd kuldok linket is 1080 full hd mai kaphato elvileg legjobb felbontás de mar nem megapixelekbe mérik hanem giga pixelekbe szoval jo kérdés és sokat olvasss talan okosabb leszel talán nem Jó KÉRDÉS

valahol ilyen AMD proccesortol kaptam egy olyan ujjaitast hogy vannak mar 128 magos processorok de nem magyar orszagon meg 256 magos stb sztem az intel nem egy olyan legjobb processor intel xeon 12 magos de az amd erre csinalt ennél sokkal durvabbat na a google vilag legnagyobb kép mérete vagy valami ilyesmi majd kuldok linket is 1080 full hd mai kaphato elvileg legjobb felbontás de mar nem megapixelekbe mérik hanem giga pixelekbe szoval jo kérdés és sokat olvasss talan okosabb leszel talán nem Jó KÉRDÉS

Mekkora a legnagyobb AGP és PCI Expresses videókártya, és mekkora az eddigi legnagyobb BIT sávszélesség?

Legjobb válasz: GeForce vonalon a Geforce 7950GT volt a legerõsebb AGP-s kártya. Persze ez már PCI-E átalakítóval chippel készült. Radeonból talán a HD4650/HD3870 volt a legerõsebb szintén már csak átalakítóval. A legnagyobb bit-széllesség sima kommersz 3D kártyáknál szerintem a Radeonoknál volt az 512 bites memóriával. Persze egy mai modern 192/256 bites GDDR5 megoldás gyorsabb, de nem kizárt, hogy visszatérnek ehhez a közeljövõben.

GeForce vonalon a Geforce 7950GT volt a legerõsebb AGP-s kártya. Persze ez már PCI-E átalakítóval chippel készült. Radeonból talán a HD4650/HD3870 volt a legerõsebb szintén már csak átalakítóval. A legnagyobb bit-széllesség sima kommersz 3D kártyáknál szerintem a Radeonoknál volt az 512 bites memóriával. Persze egy mai modern 192/256 bites GDDR5 megoldás gyorsabb, de nem kizárt, hogy visszatérnek ehhez a közeljövõben.
A kérdező hozzászólása: AGP-s vonalon az ati x1950-je volt a legjobb?
HD3850/HD4650 ezek voltak a legerõsebb AGP-s ATI-k, felépítésben gyakorlatilag ugyan azok. 512bit es memoriabusz al az nVidia a GTX200 as szériában az ATI pedig a HD2xxx szériában foglalkozott.
Ja meg kieg. Ha a legnagyobbat úgy érted, hogy mik ma a leggyorsabbak akkor a GTX690 és a HD7990 a válasz.
HD3850 volt a legerõsebb AGP kártya szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hány GB-os a legnagyobb AGP-s kari?
1gb-os, konkrétan Õ viseli a leggyorsabb AGP-s kártya címet http://www.hisdigital.com/un/product2-448.shtml
De nem volt sok értelme az 1gb-nak egy AGP-s kártyán. Ha venni akarnál valamilyen okbók AGP-s kártyát használtan, akkor a 3850 legjobb, amit ténylegesen kapni is lehet, az a HIS 4670 egy kuriózum, a gyûjtõi értéke jóval nagyobb, mint a valódi értéke.
"De nem volt sok értelme az 1gb-nak egy AGP-s kártyán." De sajnos igen. Ugyan is a PCI-E kártya tudja használni és használja is a rendszer memóriát, az AGP nem nagyon. valamint PCI-E esetén simán lehet oda vissza pakolgatni a memória és VRAM között az adatokat, ez AGP-nél totál korlátozott. Valószínûleg 1GB rammal sem tudta azt amit a PCI-E tesója 512MB-al megoldott simán.
Úgy emlékszem 3KW a legnagyobb teljesítményû.
Legalább 1.1 Kw-os és 2.800-as fordulatú kell rá. Nekem most gy 750W-os szivattyú motor van rajta, de ez harmat gyenge. Bár a tûzifának való raklapokat azért össze lehet vágni vele sõt, még a 30-as Leier téglát is elvágtam egy 600-as gyémánt koronggal, de az már csak nagyon lassan ment.
Mindenképp 2800-s fordulatút. Az 1500W-s már nem indul el mindenütt, sajna nekem is csak 16A bejövõm volt, így 1100 w-ban gondolkodhattam.
A kérdező hozzászólása: Nekem is van egy 750W.os hidrofol motorom. Én is gyengéllem rátenni. Kéne még egy ilyet szereznem és a kettõt rátenni. ??
Na olyat még sosem láttam!
220-al felesleges körfûrészt csinálni. Túl sok energiát pazarol a körfûrész vágáskor. Közel cm széles utat vág a lap. Emiatt a kis teljesítményû motorok gyengék ezek meghajtásához. Szalagfûrész viszont már egy 1 kw körüli motorral is egész jó teljesítményt nyújt. Mert ugye ebben az esetben csak 1-1, 5 mm a vágás szélesség. A körfûrész egyébként is inkább asztalosipari vagy épületfa vágásra való. Ott az egyetlen elõnye megmutatkozik, hogy egyenes a vágásvonala.
A kérdező hozzászólása: Nincs igad, nekünk a traktoros körfürészünk se vág egy centit, pedig az ki van hajtogatva becsülettel. Felén mindenli körfürésszel vágja a fát.
Majd mérd meg egy deszkába bevágva hogy mennyi is az annyi. Nehogy egy 3-4 mm vastag körfûrész lap fél centinél kevesebb utat vágjon:)
220/380 motort keress! Abból olyan 2, 5-3KW -osat. Vegyél egy 100/400 microfarádos indítókondit és egy 40/400 microfarádos üzemit. A motort ne csillagba hanem sorba kösd. Kelleni fog ezeken kívül egy jobb fajta kapcsoló lehetõleg olyan, amin két gomb van egyik az indítónak másik a bekapcsoló gombnak amire az üzemi kondit és a 220-at kötöd. A motorba a harmadik fázisra kösd a kondi egyik kábelét a másikat a hálózat 220-as fázisára. A kondi kábeleinek felcserélésével a motor forgásirányát tudod változtatni. A starter kondit egy megszakítható kötéssel helyezd el az üzemi kondival együtt az elõbb leírtak szerint. Így a 380v-ra megadott Kw-nak a 70-75 százalékát kapod. nekem 16A-en megy és még soha nem vágta le. Így kb 15X7, 5 szarufát éles lappal hosszában 2cm/mp gyorsasággal vágja. gond nélkül

Hülye kérdés:D Mekkora a világ legkisebb, és mekkora a legnagyobb férfi nemi szerve?

Legjobb válasz: Pontosan már nem emlékszem, de azt hiszem, a legkisebb,mûködõképes pénisz 3 cm, a legnagyobb pedig 30 cm. De lehet már változott. :)

Pontosan már nem emlékszem, de azt hiszem, a legkisebb, mûködõképes pénisz 3 cm, a legnagyobb pedig 30 cm. De lehet már változott. :)
" A valaha látott legnagyobb pénisz tulajdonosa a pornószínész, Long Dong Silver, akinek nemi szerve 45 centiméteres izgalmi állapotban. A valaha látott legkisebb, úgynevezett mikro-pénisz pedig éppen csak 1 centiméter hosszú." Ez monjduk wellnesscafes, (kimasolod googlezod, meglatod, ha nem hiszed...) http://en.wikipedia.org/wiki/Long_Dong_Silver (ha nem tudok angolul, a lenyeg a 2. sorból akkor is kiolvasható:D) 1 cmet tevedtem, Long Dongnál nem nagy szám de a legkisebbnél az egy duplázás. xD
1 vagy 1, 6 centiméter, merev állapotban, egy felnõtt férfié, igen.
Most googlezom a legkisebb 1, 6nak a legnagyobbat 29nek írják de keresem a forrást ahonnan én szedtem a 46ot...
A legnagyobb merev állapotban 46 centiméter (természetesen ezt az adottságát a pornós szakmában kamatoztatja a tulajdonos...) a legkisebb 1 centi, mereven.
hát ha felmész egy két pornóoldalra ott van egy két akkora néger szerszám h sztem megvan fél méter is xd
A kérdező hozzászólása: Azta xD És természetesen mekkora a legnagyobb?
legnagyobb már volt 45-50 centis is, de az 1 csomó mütétel!!
A kérdező hozzászólása: Az az egy centi egy felnõtt férfié:O?
Heh, nagymutter csiklója is nagyobb mint 1 centi..
18:11 ötször olvastam el és mindig "izgalmas állapotban"-t olvastam:D:D:D:D
Hát izgalmas is lenne ha oylnamerevedésem lenne xD

Milyen célokból használunk transzformátorokat? Miért transzformálják fel a távvezetékek elõtt a feszültséget? Mekkora a legnagyobb távvezeték feszültség ma Magyarországon?

Legjobb válasz:
Azért transzformálják fel több 100 kV-ra, hogy ne follyanak kiloamperek a vezetékeken. Így jóval kisebb keresztmetszet is elég, valamint nagyban lecsökken a veszteség. Pl. egy 575 kilowattos teljesítményt az erõmûtõl eljuttatni a 200km-re lévõ fogyasztóig, fázis feszültségen (230 volt) 2500 amperes áramerõsséggel tudnál. 2500 amperhez baromi nagy vezeték kéne, az 500mm^2 jó minõségû réz vezetõ is max. ilyen 800-900 ampert tud átvinni. Baromi nagy súlya van, nagyon nehéz szerelni, kb lehetetlen lenne 2500 ampert átvinni távvezeték hálózaton. Viszont ha feltranszformálod a feszültséget 220 kilovoltra, akkor ~2,5 amperrel át tudod vinni ugyan azt a teljesítményt. Na ezért transzformálnak fel. Mo-on a legnagyobb távvezeték feszültség 750 ezer volt. Ukránoktól Albertirsáig tart. Úgy tudom ma már nem folyik rajta áram, de a vezetéklopások elkerülése végett feszültség alatt van folyamatosan. Ha átmész alatta autóval, ki van táblázva mindenhol hogy tilos a vezeték alatt megállni, csak áthaladó forgalom. A legnagyobb terhelt nagyfeszültségû hálózat 400 ezer volt.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Azért transzformálják fel több 100 kV-ra, hogy ne follyanak kiloamperek a vezetékeken. Így jóval kisebb keresztmetszet is elég, valamint nagyban lecsökken a veszteség. Pl. egy 575 kilowattos teljesítményt az erõmûtõl eljuttatni a 200km-re lévõ fogyasztóig, fázis feszültségen (230 volt) 2500 amperes áramerõsséggel tudnál. 2500 amperhez baromi nagy vezeték kéne, az 500mm^2 jó minõségû réz vezetõ is max. ilyen 800-900 ampert tud átvinni. Baromi nagy súlya van, nagyon nehéz szerelni, kb lehetetlen lenne 2500 ampert átvinni távvezeték hálózaton. Viszont ha feltranszformálod a feszültséget 220 kilovoltra, akkor ~2, 5 amperrel át tudod vinni ugyan azt a teljesítményt. Na ezért transzformálnak fel. Mo-on a legnagyobb távvezeték feszültség 750 ezer volt. Ukránoktól Albertirsáig tart. Úgy tudom ma már nem folyik rajta áram, de a vezetéklopások elkerülése végett feszültség alatt van folyamatosan. Ha átmész alatta autóval, ki van táblázva mindenhol hogy tilos a vezeték alatt megállni, csak áthaladó forgalom. A legnagyobb terhelt nagyfeszültségû hálózat 400 ezer volt.
Fél mega az inkább 120-on 2, 5 A, de a példa szempontjából mindegy.

Babylove (dm-es) 2es pelenkából mekkora a legnagyobb kiszerelés?

Legjobb válasz: 2-bõl a legnagyobb annyi, amennyi egy mûanyagtasakban van. 40 db.körül lehet. 3-ból már van Jumbo Pack. Ha megnézel egy bármilyen méretû kartondobozt, annak az oldalán szerepel, hogy hányas méretbõl van kartondoboznyi.

2-bõl a legnagyobb annyi, amennyi egy mûanyagtasakban van. 40 db.körül lehet. 3-ból már van Jumbo Pack. Ha megnézel egy bármilyen méretû kartondobozt, annak az oldalán szerepel, hogy hányas méretbõl van kartondoboznyi.
Szerintem az összes méretbõl van a DM-ben megabox. Én mindig azt veszem és szerintem akkor is azt vettem. Kb 150 db lehet benne, már nem emlékszem pontosan. Most a 4+-osnál tartunk, ebben kb 120 db van. Eszembe jutott, hogy itt van a karton a másik szobában. Butaságot mondtam, a megaboxos kiszerelés csak 3-as mérettõl van a dobozon szereplõ felirat alapján. Bocsi:(
Második vagyok, teljesen butát írtam, már azon jár az eszem, hogy menni kell vacsorázni.:) Te a Babylove-ot kérdezted, én pedig a Pamperst írtam.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Sony Ericsson Satio.12 megapixel.T-mobilenál kapható.
de szerintem teljesen felesleges venned ilyet, nem csinal olyan jo kepet, mint egy 5mp digitalis fenykepezgep.
nem a felbontás a legfontosabb...ennyi erõvel ott van az a samsung(nemtom mi pontosan a neve) 8mp-es kamerával, és háromszor keresztbeveri a sonye.satiot...asszem msot ez a samsung a legjobb fényképezõvel rendelkezõ telefon...
Iphone 4 ...lehet hogy csak 5Mp viszont az egyáltalán nem az a lényeg :)

Vadászathoz mekkora a legnagyobb megengedett kaliber?

Megengedett- e használata egy CheyTac m200 Intervention-nek?

Legjobb válasz: ez függ az elejtendõ állattól pl. az õzre .243-as ....ha azt akarod tudni, hogy melyik a legnagyobb kaliber akkor.pedig írd be a google-ba

ez függ az elejtendõ állattól pl. az õzre .243-as ....ha azt akarod tudni, hogy melyik a legnagyobb kaliber akkor.pedig írd be a google-ba
legnagyobb megengedett kaliber .338 Lapua...de ez is brutális...nagyon roncsol...

Mekkora a legnagyobb gyerek műanyag motor?

Legjobb válasz: Ez a legnagyobb: http://www.mindenkiaruhaza.hu/index.php?lap=97_757_768

Az elsõnek: de jó az az óriási :) én azt hittem az 5-ös méret a legnagyobb...
A kérdező hozzászólása: Én úgy vettem észre hogy a számozás az nem mérvadó, mert ahány tipus annyi féle számozás, volt ahol a 2-es nagyobb volt mint máshol a 4-es... engem inkább méretileg érdekelt volna?!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!