Találatok a következő kifejezésre: Mekkora a létező (16 db)

20hét körüli kismamik, mekkora a pocitok? Létezik, h vkinek 20 hetesen akkora a pocakja, mintha max jóllakott volna?

Küldjetek képet :) légyszi... Nektek mikor kezdett el látszani a pocak.. ? Mármint, amikor már tényleg egyértelműen látható volt, h babát vártok.

Legjobb válasz: Persze, hogy létezik. Nekem csak kb. 30 hét körül kezdett igazán nõni, kifejezetten kismamapocakom meg 35-36. hét után lett, igaz nekem volt pici súlyfeleslegem.

Persze, hogy létezik. Nekem csak kb. 30 hét körül kezdett igazán nõni, kifejezetten kismamapocakom meg 35-36. hét után lett, igaz nekem volt pici súlyfeleslegem.
Szia!itt 20 hetes vagyok.Màsodik baba.Elsõvel is hatalmas hasam volt.http://kepfeltoltes.hu/view/131018/IMG_20131018_144851_www.k..
Nekem is mindenki azt mondta kicsi a hasam 20 heteshez hát ekkora volt 20 hetesen az elsõ babával http://kepfeltoltes.hu/131022/163736_156712711043850_1501203..
Sajnos képet nem találtam, de nekem is a 30. héttõl kezdett hasam lenni, elõtte semmi nem látszott. Most 36 hetesen pedig folyton a 26 hetes terheléses vércukorról faggatnak, hogy voltam e már rajta és milyen volt, pont ma voltam vérvételen, ott is szóltak vagy háromszor hogy menjek már a terheléses cukorra, mondom én nem arra jöttem.
4es vagyok. http://kepfeltoltes.hu/view/131022/IMG_20131022_170352_www.k.. na ez volna.alig nagyobb mint a cicim.pedig az már 1kosármérettel nagyobb.
Engem, folyamatosan szulni küldenek a 20.het ota. Legyen a munkatarsamrll vagy orvosról szo. Mar megszoktam a masodik gyerekkel. Ez szimplán genetika :) )
nekem 16hetesen kezdett latszodni. ha fel vagyok fujodva nagy mint aki 28 hetes de sokan mondjak hogy kicsi a hasam. mindjart töltök képet, mondjuk széles a csipõm igy bõven elfér még. 19+4hkm
majdnem a 30. hètig senki meg nem mondta hogy terhes vagyok... 24-25 hetesen kezdett el kis pocakom lenni de feloltozve senki sem làtta meg. 20 hetesen meg semmi de semmi hasam nem volt.magas vagyok ès viszonylag vèkony, 175 centi ès 65 kilo, 70-nel szultem, 4 kilos babàt :-) Az utolso hetekben hittek kb. 25 hetesnek :-)
http://kepfeltoltes.hu/131022/IMG_20130929_211014_www.kepfel.. ezen a képen 20hetes voltam. hát én is csak úgy nézek ki mint aki jól lakott.:) most 24 hets vagyok, nem lett sokkal nagyobb a pocakom.:D :(
4es vagyok. elõzö szerintem siman 26hetes a képen a pocid. nekem is elsö baba de még telekajálva felfujodva sem ekora a pocim. fiusnak tünik.mi lesz?

Kismotor több méretben is létezik? Mekkora a legkisebb? Milyen magas az ülése?

Fiam kisnövés?, 76 centi 15 hónaposan, de már vennék neki kismotort. De amiket láttam azok nagyobbak.

Legjobb válasz: Igen, több méretben is létezik, számozva vannak. Szerintem ez a nyuszis kisebb, mint az 1-es motor. http://www.gyereksportszer.hu/spd/SSM1/Nyuszi_motor

Igen, több méretben is létezik, számozva vannak. Szerintem ez a nyuszis kisebb, mint az 1-es motor. http://www.gyereksportszer.hu/spd/SSM1/Nyuszi_motor
A lányomnak is ilyen nyuszis volt az elsõ motorja, viszonylag hamar kinõtte, tudja még most is használni, de kényelmesebb neki a picivel nagyobb, ami az elõzõ linkben is van, az az enduro-s.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Akkor ezekszerint van remény, hogy a csöpp fiam is motorozzon az idén:)

Létezik olyan táblázat, amiben benne van, hogy mekkora a normális mellméret?

Legjobb válasz: Nincs normális mellméret, nem szabványra gyártják az embereket.

Nincs normális mellméret, nem szabványra gyártják az embereket.
Küldj el nekem privátban a melleidrõl egy képet, és megmondom normális méretû-e.
Értsétek már meg hogy nincs olyan hogy normális. Nincs két egyforma mell sem. Ahogy 2 egyforma ember sem. Olyan van hogy van akinek nagy van akinek kicsi van akinek kzepes, se nem kicsi se nem nagy. Ez ellen ugysem tudsz tenni (csak mûtéttel), ez genetika.
Minden mellméret normális. Azt kellene megértenetek, hogy mindenki más ütemben fejlõdik és a mell mérete csak genetikai adottság!

Mekkora a manapság létező legnagyobb képernyőjű tévé képernyőátmérője?

Legjobb válasz: Ami magyarországon kapható, és úgy tudom egy van belõle, az 70 colos, ami kb. 178 cm és 8 millióba kerül, De a világon piacra akarnak dobni 140 colosat is az kb. 100.000 dollar.

Ami magyarországon kapható, és úgy tudom egy van belõle, az 70 colos, ami kb. 178 cm és 8 millióba kerül, De a világon piacra akarnak dobni 140 colosat is az kb. 100.000 dollar.
82" 15 millió forint :D

Mekkora tárolókapacitás kellene ahhoz, hogy ha a létezõ összes weboldalt le szeretnénk tölteni?

Tudom kicsit hülye kérdés, de úgy kb. mekkora helyet foglalna? Egyáltalán hány weblap lehet összesen?

Legjobb válasz: Természetesen az is kérdés, hogy csak a weboldalakat akarod letölteni, vagy mindent. Mert azért a mindenhez képest a weboldalak szerintem csak néhány %-ot foglalhatnak :)

Természetesen az is kérdés, hogy csak a weboldalakat akarod letölteni, vagy mindent. Mert azért a mindenhez képest a weboldalak szerintem csak néhány %-ot foglalhatnak :)
ku_vasok és folyamatosan növekszik, de ezt így nem lehet meghatározni.
http://infographics.blog.hu/2010/11/04/az_internet_dobbenete.. Ez alapján 1, 9 milliárd ember használ internetet (42% ázsiai). 193 millió domain név van regisztrálva és kb 5 millió terabyte adat van a wilághálón, amibõl a Google már 200 terát indexelt. Ez viszont 3 évvel ezelõtti adat, szóval ennél valószínûleg már nagyobbak a számok :)
A kérdező hozzászólása: Na, már csak 99, 996%-ot kell indexelni :D
Hát például a Kókusz-szigeteken bejegyzett nCore tartalma nem több, mint néhány MB, a többi cucc a felhasználók gépein van.
Ahány ember annyi technika...
mii? milyen csajok? Nem kellenek neked csajok, majd az IGAZI férfiak elmagyarázzák. Például ez a lány is itt a kis hercegnõs szövegével, meg csóókoljon iss, meg nézen is ráám, meg simogasson, , fffppuujj... blöe mintha ezek bármilyen szinten is a szex részét képeznék. Ne is foglalkozz az ilyenekkel ^^. Ne aggódj kérdezõ ezekre egyáltalán nincs szükség, ha jó akarsz lenni, csupán annyit kell tenned, hogy különbözõ ritmusokban tologatod ki-be a farkad, és igazából ezek a technikák, más ritmus az más technika. Ja meg hogy oldalról, hátulról, fentrõl vagy akármerrõl dugod-e.
A kérdező hozzászólása: Nah végre egy értelmes válaszadó :) Biztos sok nõvel voltál már, hogy ilyen tapasztalt vagy .
És biztos én, aki lány vagyok, persze nem tudhatom, mit élvezek :D
technika alatt azt kell érteni hogy milyen szögben, milyen sebességgel, milyen erõvel tolod be. Illetve egy másik, ugyanilyen fontos dolog hogy mit csinálsz.elõtte és közben - csókok, simogatás, szemezés, hogy mennyire tudod felizgatni. Van olyan is hogy valaki attól elmegy hogy betesznek neki egy f.szt aztán ki-be tologatják, de ha mondjuk együtt vagy valakivel akkor igazán teljes a szex ha megvannak az egyéb finomságok is
Sunshine :3-nak van igaza. Akinek csak addig terjed a tudása, hogy ki-be, az vmi nagyon béna lehet az ágyban, kis lúzer. Nem ártana kicsit tájékozódnia, mielõtt elkezd tanácsokat osztogatni
Nagy baromság, mindenki ugyanúgy dug fizikai értelemben. A Különbség a jó szex meg a szar szex közt csak annyi, hogy egy önzõ disznó vagy, aki csak a saját kielégülését helyezi fõ szempontba, am ásik felet le se szarja , csak eszközként használja, vagy inkább odafigyel rá is, illetve hogy egy unott tegyük a kötelezõt vagy valami hevesebb, tüzesebb sokkal bevállalósabb féle hozzáállása van a szexelõ félnek. Illetv még szempont, hogy meddig bírod fasszal. De ez az agy-fasz kontroll kapcsolaton múlik. Ezek a jó szex alapjai. TEchnikai itt inkább a hozzáállásban értendõ.
kivánjon, és szeressen.
Szerintem érdemes lenne megnéznetek a csajok a csúcson címû filmbõl azt a jelenetet, mikor a szõke nõt vágja gerincre a faszija. Ha már berakod, úgy rakd be, hogy ÉREZZEM. Azt egy kisebb, vagy inkább átlagos mérettel is el lehet érni. Az a vicc, hogy "Beraktad már?" nem véletlen terjedt el, elég gyakori probléma. És igen, a férfiak elég nagy többsége ritka szarul baszik és ez nem mérettõl függõ dolog. Persze egy húzott szemû kínai méretével tényleg nem érhetsz el csodákat, de összességében az a lényeg, AHOGYAN csinálod.
Szerintem ezt a "technika a lényeg" dumát a pszichológusok találták ki a kisfarkúak megnyugtatására. Nem tudom elképzelni, hogy egy állva 10 cm-ssel egy csajt ki lehetne elégíteni. Legfelebb a csaj megjátssza, hogy igen.
A kérdező hozzászólása: Még jó hogy mi férfiak csak ingerrel vágyunk, semmi más érzéki dologra :) Nehéz a csajok kedvében lenni.
A kérdező hozzászólása: Na szó szerint én is erre gondoltam.... Mindenki ki-be dugdossa, ez a tehnika. Azt értem hogy minden farok más, és attól a sex is más. Gondolom ettõl jön a más érzés. Az pedig hogy tehnikák, magyarázzátok nekem el csajok, hogy mifélék léteznek
A kérdező hozzászólása: De hogyan létezik ez? Mert hogy lehet másképp dugni egy lányt? :) Már szeretkeztem, de nem értem a csajokat hogy milyen tehnikák léteznek....19F
egyrészt megfelelõ szerszám kell a megfelelõ nõhöz. Van akinek a 15 van akinek a 20 centis jön be. Másrészt - ezt nõktõl hallottam - akiknek 20 vagy nagyobb van azok általában nem tudják használni, úgy vannak vele hogy jó nagy, aztán ez is elég a nõnek. Akiknek kisebb van azok rákényszerülnek hogy megtanulják használni. Nekem nincs annyira nagy, nem is kicsi, de tudom annyira használni, hogy csak piheg utána a nõ...Ráadásul volt olyan nõm akinek elõttem egy olyan palija volt akinek állitólag "irdatlan nagy" farka volt, csak épp használni nem tudta. Szóval igen - számit a technika nagyon is sokat. És nem csak a ki-be dolognál hanem elõjáték, izgatás, sebesség, mélység, szex közben az érintések, meg az utójáték.
Nem kifejezetten a technika... Az, hogy milyen a szerelmeskedés során maga a pasi- inkább kissé passzív, hagyja, hogy a lány csináljon mindent, vagy éppen ellenkezõleg, domináns, és lefog, ha õ úgy gondolja. Emellett meg plusz, hogy mennyire szenvedélyes, mennyire odaadó, önzõ-e, vagy rám is figyel, ésatöbbi. A méret az tényleg nem lényeg, volt már dolgom közel 20 cm-s farokkal is, és még csak vékony sem volt, de valahogy nem tudtam elmenni tõle, de volt már szerencsém 14 centishez is, amivel sikeresen sikongattam végig az éjszakát. Amúgy se a hossz számít, hanem a vastagság, de a pasiknak úgy tûnik nehézségeik vannak ennek felfogásában...
legfontosabb a méret, minden más csak másodlagos.
Szerintem ezt a technikát õk se tudják pontosan mi, csak hogy ezzel írják le, hogy x pasival jobb volt. És ez lehet akármitõl, csak mivel nem tudja megfogalmazni ezeket a dolgokat, egyszerûen összefoglalva technikának mondja, .
Kedves Sunshine! Ha nem a hossz számít, hanem a vastagság, akkor mégiscsak a méret a lényeg nem? A vastagság is méret..
Igen, ebben van valami, de arra utaltam ezzel, hogy minden hülye itt kérdezgeti, hogy a 40 cm az elég nagy-e, meg hasonlók. Ha már méretrõl beszélünk, tárgyaljunk inkább az átmérõjérõl, az a fontosabb. De nyilván, lehet a pasinak 10 cm átmérõjû farka is (amellett, hogy szerintem azért az már élvezhetetlenül nagy lenne), ha csak önzõ módon ki-be húzogatja és még csak rám se néz közben, meg se csókol, hozzám sem ér, akkor nem fogok attól elélvezni...
Igen, az ilyeneket én is megmosolygom, hogy nem a méret számít, hanem a technika, meg hogy tudja használni. Na most egy egydimenziós egyenes mentén milyen technikák vannak, azon kívül, hogy ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be ki be...... Esetleg még Morse kódokat lehet vele generálni...... vagy bele kell törni, mint a kulcsot????
fuhhuu wáo, azért vannak itt kényes csajok. "ha csak önzõ módon ki-be húzogatja és még csak rám se néz közben, meg se csókol, hozzám sem ér, akkor nem fogok attól elélvezni..." mikor mindenki pontosan tudja, hogy a szex lényege hogy a ki-be húzogatás. fuuh, igények azok vannak ám..
a 10 centis az kicsi. De simán lehet hogy egy 15 centissel úgy meg lehet dugni a nõt hogy életében ne felejtse el, egy 20 centissel meg csak bénáznak benne aztán lehet el se megy.

Létezik olyan program amivel meg tudom nézni hogy a processzornak mekkora a hőmérséklete és a coolernek a fordulatszáma?

BIOS-ban meg tudom nézni, de esetleg van windowsra ilyen program? El?re is köszönöm :)

Legjobb válasz: PCWizard, Aida, Everest

PCWizard, Aida, Everest
Én a SpeedFan-t szoktam használni. http://www.almico.com/speedfan.php
A Windowsban van egy olyan program, amit úgy hívnak, hogy "System Monitor". Ott mutatja, hogy mit müvel a géped.(fordulatszám; hömérséklet..stb.)
Vagy keress rá a "Ressourcenmonitor" programra.
szedsz metet?
Szia! Nekem 2007.decemberében volt laparom. A mûtét után megjött, de utána nem, így elkezdtem szedni metformint. Már az elsõ hónapban megjött, bár peteérésem nem volt. Kaptam clostit és egy 1hetes fostimon injekció kúrát, amitõl lett peteérés és sikerült is teherbe esnem 2008. márciusának végén. Szerencsére ez a terhességem megmaradt és most örülhetek a féléves kislányomnak. (A mûtét elõtt októberben volt egy spontán vetélésem a 7-8.héten.) Az orvosoddal meg vagy elégedve? Vagy esetleg jártál már több nõdokinál? Én menet közben kipróbáltam az Avivát, de nem tudom, van-e szerepe a terhességben. Olvastam egy Arwen(?) tornáról is, esetleg, azt is kipróbálhatod, ha még nem tetted. Sok sikert! Ne add fel!!!
A kérdező hozzászólása: 4 hónapig szedtem, nagyon lefogytam és abba kellet hagyni.
A kérdező hozzászólása: Az 5. dokinál megmaradtam jónak érzem.Az aviva folyamatos...Köszi
Bocs, de így elég nehéz válaszolni. Nem írtad, hogy milyen gyógymódokra és mûtétre gondolsz.
laparra gondolsz? én most megyek somatoinfra vizsire, ha ott kiderül valami, akkor megyek laparra.
A kérdező hozzászólása: PCO.sajna, nõdoki, endrokin, természetgyógyász, gyógynövények, torna, gyógyszer stb.
nem létezik ilyen
pontosan biztos, hogy nem lehet megmondani, mert sok mindentõl függ, ha sportol és megfelelõen étkezik, akkor biztos hogy kb 10 cm-el magasabb lesz, mintha nem tenné meg ezeket.
Létezik ilyen, antropometriai vizsgálatnak hívják. 7-8 éves kortól lehet elvégezni, szerintem érdemes. http://www.mitsportoljak.hu/ Itt tudsz körülnézni ezzel kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Honnan tudom, hogy mekkora az ideális gumi-méret a farkamra? Mik léteznek?

Pl. bemegyek a sex shopba, és? Mit mondok? Hogyan kérjek óvszert? Milyen méretek vannak?

Legjobb válasz: patikában vegyél gumit inkább.

patikában vegyél gumit inkább.
Hát elég nagy [email protected] nézel ki, ezek szerint jó lesz neked a veder is.
bemész jónapot kívánok én úgygondolom hogy méretet kéne vennie ja és a barátnõm szájába pont befér nemlehet hogy az önébe is :D
Hát elõtte ki kell próbálni párat, majd csak jó lesz az egyik. Egyszer pl. vettem narancs ízût és majdnem leszáradt a répám mikor rácsavartam olyan szûk volt. :D
tesco-s szatyor/befõttesgumi ;)
Mikor áll a "kardod", akkor fogj egy mérõszalagot, mérdd meg a farkad hosszában. Ezután a szalagot tedd úgy a farkad köré, mint pl. amikor egy fát akarsz körbemérni. Írd fel, hogy mennyi centi hosszában, meg így körbemérve. Ez alapján ki fog derülni, mekkora óvszer való rád. Azt hiszem, az óvszer dobozára rá vannak írva a méretek. HJa mégsem, ne szégyellj segítséget kérni, a gyógyszertárban fognak tudni segíteni, de a szexshopban is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!