Találatok a következő kifejezésre: Mekkora a kosarasoknak (2 db)

Mekkora a profi kosarasoknak vagy röplabdásoknak (fiú, lány) az emelkedése?

a súlypont emelkedésükre = rugójukra:) lennék kíváncsi

Legjobb válasz: nincs meghatározva.:)hát tudd,hogy jordannek volt a legnagypobb .130 centi.de az átlag férfi kosárlabdázók a 100at is elérik.a lányoknál mnásként van és bonyolult.nem hiszem kíváncsi lennél rá két oldalán át.nekem 60as detentám van,alacsony vagyok,szervezõ.csapatomban nagyjából mindannyiunknak ennyi,a magasabbak viszont már kisebbek.

nincs meghatározva.:) hát tudd, hogy jordannek volt a legnagypobb .130 centi.de az átlag férfi kosárlabdázók a 100at is elérik.a lányoknál mnásként van és bonyolult.nem hiszem kíváncsi lennél rá két oldalán át.nekem 60as detentám van, alacsony vagyok, szervezõ.csapatomban nagyjából mindannyiunknak ennyi, a magasabbak viszont már kisebbek.

Szerintetek egy kosaras mekkora magasságtól érheti el a gyűrűt?

Nem mondanám azért h kosaras vagyok mert annyira túl jól nem játszom de 175 cm vagyok de nem érem el a palánkot :/ kb mekkorának kellene lennem hogy elérjem

Legjobb válasz: Bocs a gyûrût nem érem el ne ma palánkot :D

A kérdező hozzászólása: Bocs a gyûrût nem érem el ne ma palánkot :D
175 centisen is elérheted. Van egy barátom 176 cm és zsákolóversenyeket nyert régebben. No meg: http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/az-nba-tortenetenek-le..
Ez igazabol a detentatol (mekkora ugrasz)-tol fugg.amugy 165cm alatt senki nem ugrik szerintem akkorat.
Erõsítsd a vádlid hogy nagyobbat tudj ugrani :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!