Találatok a következő kifejezésre: Mekkora a hetes magzat (9 db)

mamanet.hu timmermann.hu
Igen, nézd meg nyugodtan a fenti weboldalakat. Csak ne feledd el, hogy az ott található adatok nem törvényszerûek, csak átlagok. Valószínûleg a babád méretei eltérhetnek azoktól, de ne ijedj meg attól!!
Itt azt is láthatod hogy néz ki! http://www.ehd.org/movies.php?mov_id=224&language=38 Itt a megtermékenyüléstõl mutatják a heteket, így ha 12 hetes vagy, akkor a 10 hetes videót nézd. (ha nem úgy tettem be a linket, akkor a feliratot ki tudod választani a gördítõsávból) Jó mulatást!

6 illetve 7 hetesen mekkora a magzat?

ma voltunk uh-n

Legjobb válasz: A görbéd szerint nov. 12-13-án lehetett peteérésed. A ciklus.hu nem tette jó helyre neked a keresztet. Ez alapján kb. 7 hetes terhes lehetsz. Az uh mérések pedig nem mindig pontosak. Szerintem semmi baj nincs a babáddal. Ne ijedj meg! Dobog a szíve és ez a lényeg! Annak idején engem is megijesztettek hogy kisebb a baba, mint a terhességi kor, és el akarták venni. Nem engedtem! MOst itt rosszalkodik a pocimban, teljesen egészséges, és a 4 D ultrahang alapján gyönyörû kislány :-) Nagyon boldog pocakos hónapokat kívánok neked! 32 hetes kismami

A kérdező hozzászólása: missed ab leta avége január 12én voltunk uh-n akkor nem nõtt már...ezt csak azért írom be, hogy akik elolvassák tanuljanak belõle sajna már itt észre kellett volna vennie a dokinak, hogy nem lehet mensi szerint 6 hetes a baba...hiába vert a szíve 3 héttel késõbb elvették:((( de aóta újra terhes vagyok, 8 héttel missed ab után:) ))
Ha még olvasod a válaszokat, csak érdekelne, van-e valami fejlemény?
A görbéd szerint nov. 12-13-án lehetett peteérésed. A ciklus.hu nem tette jó helyre neked a keresztet. Ez alapján kb. 7 hetes terhes lehetsz. Az uh mérések pedig nem mindig pontosak. Szerintem semmi baj nincs a babáddal. Ne ijedj meg! Dobog a szíve és ez a lényeg! Annak idején engem is megijesztettek hogy kisebb a baba, mint a terhességi kor, és el akarták venni. Nem engedtem! MOst itt rosszalkodik a pocimban, teljesen egészséges, és a 4 D ultrahang alapján gyönyörû kislány :-) Nagyon boldog pocakos hónapokat kívánok neked! 32 hetes kismami
nkem is két héttel kisebbet mondott mint az utolsó mensi, és én rá is kérdeztem a dokinál is, és a védõnõnél is, és mindketten azt mondtak, elõfordul gyakran, hogy nem az utolsó mensihez képest fejlõdik a bébi. én próbálok nem aggódni, de várni kell egy kicsit amíg növekszik.
http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html 8 hetes terhességnek valóban kicsi, 6-nak felel meg a mérettáblázat szerint. Két eset lehet: két héttel késõbb, a nem várt mensi elõtt eshettél teherbe. Ekkor kb egy hetes késésnél mutathatott elõször pozitívat a teszt. Ha azonban a nem várt környékén már poz. volt a teszted, akkor valószínûleg nem fejlõdik rendesen a baba. Ha a mért adatok eltérnek az elvárttól, általában egy hét múlva visszahív a doki kontrollra, hogy ellenõrizze, fejlõdik-e a baba.
Szia Leírom a mi méreteinket 5 hét 08.13.án 7, 5 mm petezsák 6 hét 08.18.án 15 mm petezsák szívhangal 8hét 2 nap 09.03.án 16, 5 mm embrió Egyébként utolsó mensi alapján és a tényleges méretek szerint egy héttel késöbb fogantunk fõleg a tényleges terhességi kor számít és nem az utolsó mensis mert pl a 16.hétbe végzett afp csak akkor ad jó eredményt ha akkor tényleg 16 hetes vagy
Szia szerintem se aggód túl.Majd biztosat a 12.heti ultrahang mond, addig nekem is mondtak mindent....szerezd be Simó Tímea : Pocakosnapló c. könyvét.Abban vannak adatok, és képek is a babáról és leírhatod a te tapasztalataidat.Nekem nagyon tetszett!2990Ft az alexandrában.Boldog ünnepeket & babavárást
A kérdező hozzászólása: köszönöm igazatok van!nem a méret a lényeg:) )) az a lényeg, hoyg itt van, megérkezett 7 hónap után és dobog a kis szívecskéje
bocsi, látom, van szívverés. Ez jó.
te örülj hogy terhes vagy. Ha kicsi is a baba majd behozza. Én nem értem miért kell aggodni hány hetes. Utolsó mensi után számolják akármikor volt a peteérésed is. szoval csak uh alapján vagy hat hetes. általában ez a biztosabb.
A kérdező hozzászólása: akkor sztem az utóbbi nem fejlõdik rendesen 2 hete 6mm volt a petezsák most meg 18 mm a petezsák és 6 mm a baba és volt szívhang sztem ezek jó adatatok a 6 héten, de ha görbémet megnézed6nézitek tuti nemlehet 6 hetes sztem vag yigen???? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/33ff1aeb8d9fb6fa461f75..

26 hetesen mekkora a magzat sulya?

Legjobb válasz: Nálunk 26+0 volt as lányom mikor 906 grammnak mérétk! pocaklányom súlya 26+2-nélvolt 928gramm

Nálunk 26+0 volt as lányom mikor 906 grammnak mérétk! pocaklányom súlya 26+2-nélvolt 928gramm
26 hetes 3 naposan a kisfiamat 985 grammra becsülték, 38+2-re született 3060 grammal. A kislányommal még csak hétfõn kezdem a 26. hetet, de õ sokkal kisebb, mert 25 hetes 3 naposan csak 700 grammra becsülték, õ folyamatosan kisebb, mint a bátyus (aki 25 hetesen 873 gramm volt a becslés szerint- azért tudjuk a 25 és 26. heti súlyt is a kisfiunknál, mert a 4D-t ismételni kellett, mert az arca elõtt volt a köldökzsinór, nem láttunk semmit az elsõn.).
25+6 napos 4d uh. azt mondták 870g, de ezt pontosan nem tudják megmondani csak becsült súly, én is tettem fel hasonló kérdést oda is vegyes válaszokat írtak, de megnyugtatott. Az orvos is azt mondta ez átlagos súly.
Elsõ vagyok! A 906 grammos kicsi lány 39+4-re született 3950grammal és 61 cm-vel! A hugit hosszabbra de vékonyabbra saccolja a doki!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek koszonom!!!


Kismamik! 20 hetesen mekkora a magzat becsült súlya? Nan esetleg olyan oldal, ahol tudom követni?

Legjobb válasz: http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week/20 Szia!Esetleg ez megfelelhet:)Jó olvasgatást!

http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week/20 Szia!Esetleg ez megfelelhet:) Jó olvasgatást!
szia! a kisfiam 402gramm volt 20hetesen 5naposan:) Boldog Babavárást! 37heteske:)

Mekkora a magzat 8-9 hetes terhesség esetén?

Csak érdekelne, mekkora a tökmag! :)

Legjobb válasz: Itt kukkold meg :) http://www.szuloklapja.hu/baba/body/open_foto.php?ID=22&TABL.. http://www.szuloklapja.hu/baba/bod/hetrol_hetre.php?HETEK=9#

Bocsi a második nem tudom miért nem jön be... Itt van még 1 link hátha ez bejön :) http://szuloklapja.hu/baba/body/cikkek.php?VALASZTAS=teljes_..
A kérdező hozzászólása: :) De édes! Kis manóka, úgy várom már!!! Köszönöm, aranyos vagy, hogy ezt belinkelted! :)
Igazán nincs mit. Jó babavárást kívánok, és sok boldogságot! :)
Nekem 8hét 4 napnál volt a CRL: 15mm.

Mekkora a 30 hetes magzat?

mekkora a 30 hetes magtar.van ahol 25öt olvasok,van ahol,37et.meik az igaz?

Legjobb válasz: "Ezen a héten elérheti a 27 cm-es hosszúságot és az 1400 grammot." A legtöbb helyen ezt írják. :))

"Ezen a héten elérheti a 27 cm-es hosszúságot és az 1400 grammot." A legtöbb helyen ezt írják. :) )
Szerintem a 30 hetes baba már közelebb van a 37-hez mint a 25-höz.
Szerintem is 30 cm-nél nagyobb és 1.5 kg körüli. A kisfiam 22 hetesen volt 450gr és 25 cm.
szerintem a 25 cm körüli hossz, az ülõmagassága és a 37 cm-es hossz, meg a teljes hossza lehet a babydnek!!!

Kinek mekkora volt a magzat 7 hetesen?

Legjobb válasz: nekem 7+5-nél már BABA volt, és 9 mm kb. :D

nekem 7+5-nél már BABA volt, és 9 mm kb. :D
7 hetesen nem magzat, hanem embrió
Nekem 8 hetesen 1, 50 cm :DD
Mellékes, hogy most magzatnak, vagy embriónak nevezzük. Biológiai szempontból valóban embrió, de szõrszálhasogatás ebbe belekötni. (Akár kijavíthatnánk azt a sok-sok nõt, aki ekkoriban babájának nevezi a picit, hiszen még nem is babaforma...) Legyünk kicsit rugalmasak! Nekem 7 hetesen és 1 naposan 14 mm volt a pici, szívhanggal. (Elõtte pont egy héttel 7 mm volt, szívhang nélkül.)
7hét+1 nap: 11, 7 mm, szívhanggal. Akkor voltam elõször ultrahangon.
7 hét 2 naposan voltam elõször uh-on, akkor a crl 15 mm volt, és hallatszott a szívhang is. :) Neked kedves kérdezõ?
6 hetesen 8mm-es volt a Kicsi
A kérdező hozzászólása: 7 hetesen és 2 naposan volt 10, 4 mm

Nektek mekkora volt 26 hetesen a magzat becsült súlya?

Én ma voltam vizsgálaton,és az Én Kisfiam 1040gr. :D Ahogy olvasgattam az jó,de azért érdekelne másnak mekkora volt ilyen idősen a babája.Előre is köszi

Legjobb válasz: 921 gramm volt akkor a kislányom. :)

921 gramm volt akkor a kislányom. :)
803 gramm volt a kisfiam
Az én Fiam 1030g volt. 4 kg-mal született:)
A kérdező hozzászólása: Hûha, elég nagy a szórás!Kedves 3. válaszoló Anyukám pont azt mondta, hogy ha már most ekkora, akkor biztos lesz 4kg mire megszületik, és azok szerint amit te írtál, akkor lehet van benne valami igazság. :D Mind1 hány kg lesz, csak egészséges legyen!
Szia! Tesóm most várja a kisfiát, 26 hetesen 830 gramm volt. Az én kisfiam 24 hetesen volt 860 gramm. 30 hetesen pedig 1780 gramm. 26 hetesen olyan 1kg-1.20 körül lehetett, nem voltam akkor uh-on. 4100 grammal született meg.
1 kg volt:) :)
800 gramm:) most értünk haza az ultrahangból:) 27 hetes vagyok, de az ultrahang alapján a pici 26 hetesnek felel meg:)

Mekkora kell legyen a magzat feje 33 hetesen?

Az orvos szerint kisebb a kelletenel, vagy lehet, hogy nem sikerult megfeleloen lemernie. Milyen karos kovetkezmenyek szarmazhatnak ebbol?

Legjobb válasz: Szia! Mi az, hogy kisebb a kelleténél?:) Vicces.... Az lenne a gond, ha nagyobb lenne. De ez is relatív. Vkinek végig az volt, genetika. Szóval ha JÓVAL nagyobb lenne, az lenne a bajos. Mi lehet a következménye, hogy kisebb? Talán hogy könnyebb lesz megszülni ?!:)

Szia! Mi az, hogy kisebb a kelleténél?:) Vicces.... Az lenne a gond, ha nagyobb lenne. De ez is relatív. Vkinek végig az volt, genetika. Szóval ha JÓVAL nagyobb lenne, az lenne a bajos. Mi lehet a következménye, hogy kisebb? Talán hogy könnyebb lesz megszülni ?!:)
Az ikres vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy van már egy lányom, õt is mindig egy héttel kisebbnek mérték, 38 hétre született, igaz nem lett nagy (2800 gr), de teljesen érett, egészséges baba volt (nem kék-zöld-lila, mint sok kicsi). Mi ekkorák vagyunk amúgy, én is annyival születettem mint a lányom.
Szerintem meg jók a méretei a babádnak. Szerintem a BIP a BPD, az LF pedig az FL nálunk. Te nem itthon laksz, ugye? Biztosan eltérnek a rövidítések csak. Szóval a fej mérete 1-2 mm-rel kisebb mint a táblázatokon megadott, de ez egy hetet jelent, amit meg semmi. (én ikreket várok, 28 hetesen 27 hetesnek feleltek meg a BPD értékek, 32 hetesen kornak megfelelõ. :-) Az fl (lábszárcsont)meg tökéletes, nem lesz kicsi baba szerintem. Ne aggódj!
Utolsó elõtti vagyok. Bocsi, de én ezeket nem értem mi micsoda, rákerestem neten, de nem találtam.... Így különböznek a rövidítések, nem semmi... :) Amúgy nekem is viszonylag nagy lett a baba, 4050 gramm, és 54 cm, 36 cm fejkörfogattal, és szintén 36cm mellkörfogattal! BPD(két halánték közötti táv.):83mm HC(fejkörf.):293mm Th(mellkas):82mm AC(haskörf.):275mm Fl(comcsont hossza):63mm Bocsi, azért írtam oda h mi micsoda, mert ugye nálad is máshogy jelölik, h értsd, és össze tudd hasonlítani. :) Remélem tudtunk segíteni, és végre megnyugszol!
A kérdező hozzászólása: Az uh. papiron ezek a meretek szerepelnek: BIP: 8.02 CM. AGE: 30S 1J +-15J LF: 6.76 BIP: 8.76 PC: 32.07
Szia!kisfiamnak 33 hetesen a fejkörfogata 293 mm volt, születésekor pedig 370 mm. 33 hetes bpd:83mm, haskörfogat pedig(ac):304 mm. Mondjuk õ nagy volt a születésekor.(4070 gramm , 58 cm, haskörfogat 36 cm, fejkörfogat 37cm.) Neked mennyit mértek?
32+4 hetesen a kisfiam HC-je (fejkörfogata) 293 mm volt! Születéskor 360 mm! Te babádnak mekkorát mértek, hogy meg vagy ijedve?
Mikrokefáliánál azért gáz, ha kisebb a méret, hisz nincs megfelelõ agyméret. De gondolom ezek már réges-régen kiderültek volna, hogyha az agya nem fejlõdne rendesen.
pontos mennyi mm-ben az a kicsi?
Vagyis szerintem "csak" szimplán elmérte, mielõtt megijedsz. A kisebb nem baj akkor sem szerintem.
Meg igazság szerint már 2d-n is csinálnak koponyavizsgálatot. Ha ott minden oké, akkor nincs baj. Meg egy orvostól elég felelõtlen dolog ez, hogy kisebbnek titulálja, de nem nézi meg a koponyát, hogy minden oké-e?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nem Magyarorszagon elek, Erdelyben. Remelem egeszseges kisbabank lesz, ha kicsi, majd megno. Koszonom valaszaitokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!