Találatok a következő kifejezésre: Mekkora a egy szobacicának (1 db)

Mekkora a térigénye egy szobacicának?

Van nekünk egy kisebb lakás méret? szobánk, és jobb szeretném, hogy azt a 6-7 órát, amíg nem vagyok otthon majd ott töltené a cica. Az segíthet neki, ha el?tte és utána kifárasztom? Vagy elkerülhetetlen, hogy mindenhová bemászkáljon?

Legjobb válasz: Hát nem biztos, ha ugy látod hogy a cicád sokat mozog akkor jó ha játszol vele meg kifárasztod de amugy is kell hogy játsz vele ha nem mozog sokat!!!Lehet hogy bemászik valahova de ha nincs otthon senki akkor tuti hogy aludni fog,de nem lenne rosz neki a nagyobb szoba!!!

Hát nem biztos, ha ugy látod hogy a cicád sokat mozog akkor jó ha játszol vele meg kifárasztod de amugy is kell hogy játsz vele ha nem mozog sokat!!!Lehet hogy bemászik valahova de ha nincs otthon senki akkor tuti hogy aludni fog, de nem lenne rosz neki a nagyobb szoba!!!
Nálunk is bent volt a macska, ha nem voltunk otthon. A fürdõ, az elõszoba és a közlekedõ volt az õ területe, a szobákba nem engedtük be, csak ha otthon vagyunk. Az igaz, hogy alszik többségében, de azért felfedezi a lakást. Prbóláld macskamentessé tenni, zárd le azokat a helyeket, ahova nem akarod , hogy menjen és pakold jó magasr a féltett dolgaid, mert bizony mindent megles:-)
nekem két cicám volt lakásban, de abszolút jók voltak.a lényeg szerintem, hogy pici koruk óta ott éljenek és szobához szokjon.Amúgy ha hazamégy igényelni fogja a játékot, nekem nagyon szerette az alufólia galacsinokat, meg volt egy csinórja amin volt egy fagolyó, naphozzakat játszott vele, de amúgy minden amit tologathat, guríthat érdekes neki.nekem bennt voltak a szobában is, és sosem csináltak kárt, de ha félsz ettõl tedd ki õt onnan amíg hazaérsz.Jó cicázást:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A macskámat hogy tudnám rászoktatni, hogy rendesen használja az almot?

Benne van, amikor a dolgát végzi, de elég sokszor van olyan, hogy a kaki már az almon kívülre kerül.

Kicsit több, mint 2 hónapos a cica.

5

A ti cicátok milyen idős korában került hozzátok, és akkor milyen gyorsan szoktátok meg egymást?

6

Hol lehet Kecskemét környékén ingyenesen ivartalanítani egy macskát?

4

Szeretnék venni egy egyiptomi mau macskát mennyi lenne az ára és honnan tudnám beszeezni a cicát?

5

4 hónapos kandúr macskámnak egyik napról a másikra egy dudor lett a jobb halántékánál a füle alatt. Mit tegyek?

égebben szobacica volt, ma már csak aludni, vécézni jár ki. Tegnap bolhanyakörvet kapott, lehetséges-e hogy az okozta? vagy megcsîpte vmi? hogyan kezelhetném?

4

Hogyan hűtsem le a perzsa cicámat a kánikulában?

2

Mit tehetnék? A cicám élete csak az emeletre korlátozódik!

Van egy 1 éves nőstény Perzsa cicám aki szinte az egész életét a házunk emeletén tölti. Márpedig a társas élet a földszinten van. Csak a háló és a fürdő van az emeleten. Szinte sohasem jön le a lépcsőn csak ha vécéznie vagy ennie kell ugyanis az alom és az etető lent van. Ja és ha becsukom a lépcsőház ajtaját ,hogy ne birjon felmenni akkor nyávog és kaparja az ajtót. Miért van ez és ,hogyan állitsam meg???

5

Hogyan lehet megállapitani a cica korát? (nem a macskaévre gondolok)

2

A kiscicám (11 hetes) megevett egy bogyót adtam neki tejet és tápot is ugye nem lesz semmi baja?

10

A macskámra a bolhanyakörvet gumikesztyű nélkül helyeztem fel. Származhat valami bajom?

DuoBand 2in1.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!