Találatok a következő kifejezésre: Mekkora a az (2274 db)

Kisvonat körpályán egyenletesen halad. Egyszer körbe érve mekkora utat tett meg? Mekkora volt az elmozdulása? Változott-e a sebessége?

Legjobb válasz: > Egyszer körbe érve mekkora utat tett meg? 2*r*pi utat tett meg. Az út az, amit valójában végigjár a vonat. > Mekkora volt az elmozdulása? A körpálya kezdete és vége között ha egy teljes kört írt le, akkor az elmozdulás nulla. Az elmozdulás az, ami a kezdeti és végpont között van. > Változott-e a sebessége? A sebesség iránya folyamatosan változik a körmozgás során. A sebesség nagysága nem, hiszen írva van, hogy egyenletesen haladt.

> Egyszer körbe érve mekkora utat tett meg? 2*r*pi utat tett meg. Az út az, amit valójában végigjár a vonat. > Mekkora volt az elmozdulása? A körpálya kezdete és vége között ha egy teljes kört írt le, akkor az elmozdulás nulla. Az elmozdulás az, ami a kezdeti és végpont között van. > Változott-e a sebessége? A sebesség iránya folyamatosan változik a körmozgás során. A sebesség nagysága nem, hiszen írva van, hogy egyenletesen haladt.
Petinek két almája marad.

1. Mekkora az 1 kg tömegű testet érő gravitációs erő Magyarországon? Mekkora az ilyen test súlya, ha nyugalomban van? 2. Mekkora a 10 kg tömegű testet érő gravitációs erő az Egyenlítőnél, Budapesten és az Északi-sarknál?

3. Mekkora a súlya 102 cm3 víznek? 4. Egy 40 kg tömegű láda és egy 600 N súlyú ember közül: - melyiknek nagyobb a súlya? - melyik nyomja nagyobb erővel a földet? - melyiknek nagyobb a tehetetlensége? - melyiknek nagyobb a tömege? 5. Változott-e a "holdjáró autó" tömege és súlya azáltal hogy felvitték a Holdra? 6. A tömege vagy a súlya alapján érdemes eladni Norvégiában vagy Egyiptomban a Budapesten vásárolt aranytömböt? 7. Lehet-e két egyenlő tömegű testnek különböző a súlya? Lehet-e két különböző tömegű testnek egyenlő a súlya? 8. Lehet-e a súlytalanság állapotában tömeget mérni? (Gondolj a tömeg dinamikai mérésére!) 9. A tömege vagy a súlya jellemző igazán a testre?

Legjobb válasz: Péntekre kellene minden kérdésre a válasz :) 100% an

A kérdező hozzászólása: Péntekre kellene minden kérdésre a válasz :) 100% an
A kérdező hozzászólása: Gyorsan kérlek :)
A kérdező hozzászólása: Vki aki fennt van megirja légyszives? :)
A kérdező hozzászólása: kerlek titeket :)
És te addig warkaftozol?
A kérdező hozzászólása: nem de kerlek megirod kerlek :) mert szeretnek jo dogat irni :) ha te megirod majd segitek neked amiben tudok :) de ez fontos :) lenne légyszi
A kérdező hozzászólása: kérlek szépen :)
A kérdező hozzászólása: köszi a valaszokat :) bizok benned hogy jo :) a norvégiás :)

Egy autó álló helyzetbôl indul, és 15s-ig halad 1, 5m/s² gyorsulással. A, Mekkora lett a végsebessége? B, Mekkora utat tett meg? C, Mekkora volt az átlagsebessége?

A,B,C pontra külön-külön kellene az összes kiszámítás, illetve a megoldás

Legjobb válasz: v=a*t= 1,5*15=22,5 m/s s=a/2*t^2=168,75 m v(átlag)= s(összes)/t(összes)=168,75/15=11,25 m/s

v=a*t= 1, 5*15=22, 5 m/s s=a/2*t^2=168, 75 m v(átlag)= s(összes)/t(összes)=168, 75/15=11, 25 m/s
7, 5 cm kb
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) jó lesz, csak ilyen kis kabalának kellene

13-14 évesként milyen az átlag magasság, mekkora a pénisz kb? Neked ennyi idősként mekkora van és mikortól szőrősdtél.

Én: 13,5/f,169,5 cm,12 éves koromtől szőrős,és 12-13 cm.

Legjobb válasz: 14 év / 180 cm / 30 cm. alapkövetelmény.

14 év / 180 cm / 30 cm. alapkövetelmény.
Ha még aktuális: kb 13 éves koromban mértem meg elõször és 17 évesen utoljára. Mindig megegyezett a méret az életkorommal szinte milliméterre pontosan. Olyan 14 évesen kezdtem szõrösödni.
én 13 vagyok és 16 cm-es
16 év/178cm 19cm
14 éves / 17 cm a farkam / 176 cm
14 éves vagyok 179 cm és 17 cm a farkam
13 év/ 184cm 17cm
A kérdező hozzászólása: Akkor te elég késõnérõ voltál.Köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: kösz
én nekem 11éves korom óta van rajta a péniszem hossza 12 cm és kb. 160 cm vagyok
A kérdező hozzászólása: Most méreckedtem újra, már 171 cm vagyok és 13, 5 cm, de az osztályból én vagyok fejlettek közé tartozom, vannak akik még nem is szõrõsek az osztályból, meg elég kicsi van nekik, meg nem látszik semmit boxeren keresztül se, sokszor minket nagyobbakat kérdezgetnek mekkorának kellene a minimumnak lenni, ha valaki tudja megírná.
Én nõ vagyok, a magasságra annyit tudok mondani hogy 160cm-185cm-ig teljesen normális a magasság ebben a korban. A késõbb érõ fiúk ilyenkor még alacsonyak, a korábban érõk meg szinte majdnem kifejlettek mindenben.
olyan rég volt , hogy már nem emlékszem a pénisz hosszára!!egyébként meg nem számít semmit , hogy milyen hosszú a pepid!
14 éves / 17, 5cm / 179cm
Valószínûleg S-es. De azért nézd meg, hogy mekkora mielõtt megveszed, mert nagyon magas, nehogy rövid legyen vagy valami :D
szerintem M-es kell rá. S az túl kicsi, mondjuk mellbõség is számít!
áá s-est hordok 160 cm, 49kg, 80D mellbõséggel.. Tuti nem jó rá az s-es!
sztem M-es kell neki, mivel elég magas. én 165 centi vagyok, és 50 kilo. S-es ruhát hordok, néha XS-est. õ 10 centivel magasabb, de csak 5 kilóval vékonyabb....háááát...az a baj h a magasságához képest túl vékony. de egy S-es ruha egy 175-180 centis lányra tuti h nemlesz jó, a köldökéig se fog érni. sztem M-est vegyél neki, de olyan boltban ahol vissza lehet cserélni X napon belül a ruhát:D ésakkor karácsony után ha nemjó betudja cserélni eggyel kisebbre.
M-es biztosan kell neki, nehogy kisebbet vegyél, amúgy ha felmész pl az Otto honlapjára ott van mérettáblázat hogy magassáokhoz kb mekkora méretek tartoznak szerintem azt nézd meg, és M-esnél kisebbet semmiképp sem vegyél. de mondjuk egy mellméret sem ártana :D:)
Én 170-172 cm és kb. 56 kg vagyok, nekem S-es és M-es ruháim vannak. Szerintem neki az M-es lesz jó, mert magasabb nálam, de szinte minden ruhát eltérõen mérteznek...
nézd meg sunyiban a ruhaméretét ;) akkor tuti nem veszel rossz méretet :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :D

14-15hetes kismamik hogy vagytok? Nektek mekkora a babótok most? Az enyém crl:93mm BPD:32, 3 Jók ezek a méretek?

Legjobb válasz: Szia! Én 14+1 vagyok, sajnos azt nem tudom mekkor most a babóm, mert legközelebb 17. héten kell majd mennem dokihoz az AFP eredménnyel. 12+1 hetesen 58mm volt a CRL, neked akkor mekkora volt? Egyébként nekem semmi extra tünetem nincs. Igaz eddig is csak mellfeszülés volt, de már azt is alig érzem néha. És Te hogy vagy?

Szia! Én 14+1 vagyok, sajnos azt nem tudom mekkor most a babóm, mert legközelebb 17. héten kell majd mennem dokihoz az AFP eredménnyel. 12+1 hetesen 58mm volt a CRL, neked akkor mekkora volt? Egyébként nekem semmi extra tünetem nincs. Igaz eddig is csak mellfeszülés volt, de már azt is alig érzem néha. És Te hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Szia:) Nekem 12hetesen volt a crl:67, 5:) Hát engem eléggé megvisel a babavárás:) Hányinger, fejfájás, hasfájás stb.De tudom hogy majd megéri és probálok erre gondolni:) Köszönöm a válaszod és az érdeklödésed:)
Miért mekkora?
A kérdező hozzászólása: BPD-26mm FL-13mm THQ-28mm azelözö terhességemnél nagyobbak voltak ezek az értékek
nyugi tökéletes, az enyémnek 13 hetesen pont 3 mm-rel voltak kisebbek az adatai, pont azzal a 2-3 héttel.Nagyon szép adatok. Boldog babavárást
Én mindig itt ellenõrzöm az értékeket. De ezek csak általános értékek!!!Minden terhesség más! Lehet, hogy 2-3 mm eltérés akad, de elképzelhetõ, hogy késõõb estél teherbe, nem pedig a ciklus közepén, ahogy a dokik számolják. 1 hét eltérés, s rögtön más értétek a mérvadók! http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator
Hát, ez így, ebben a formában... még valamit kihagytál. A tekercs adatait.
A kérdező hozzászólása: csak ennyi van megadva
Vagy te írtad el, vagy a tanár. A tekercsnek ugyanis nincs kapacitív ellenállása, csak induktív. Vagyis a B kérdésben valószínû nem a "tekercsben" szó szerepel ott, hanem az, hogy "kondenzátorban". A B)-re adott válasz így: Xc = 1/(2π·f·C) helyettesíts be. A) Ha csak egy szem kondenzátor van, akkor: I = U/Xc C) Ha csak egy szem kondenzátor van, akkor a fázis 90°, ezért cos φ = 0, így a hatásos teljesítmény is nulla.
A kérdező hozzászólása: köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!