Találatok a következő kifejezésre: Mekkora a a terhesség (136 db)

Még nem volt szükségem új melltartót, inkább csak duzzadtak a melleim. Vajon mekkora lesz a terhesség végére?

Most 28 hetes vagyok és még mindig 75B-s melltartókat hordok.

Legjobb válasz: Szia.Nekem is ez a méretem, és még mindig ezt a méretet hordom, igaz még csak 23 hetes vagyok.De már akarok venni egy számmal nagyobbat, mert ez már kényelmetlen.Hát hogy mekkora lesz, azt nem tudom.

Szia.Nekem is ez a méretem, és még mindig ezt a méretet hordom, igaz még csak 23 hetes vagyok.De már akarok venni egy számmal nagyobbat, mert ez már kényelmetlen.Hát hogy mekkora lesz, azt nem tudom.
Az enyém szinte alig változott, a nagyobb méret is (80B) a felkapott 18 kiló miatt kellett, a szoptatás viszont szuperul megy 13 hónapja.
80D volt mikor terhes lettem , nem hiztam de a cici méret most 95D 7 HÓNAPOS A LÁNYOM
75 B-srõl indítottam. Az elsõ 3 hónapban 85 B-s lett, majd szülésig maradt is. Tejbelöveléskor 90 C-s lett, most 1 éves a lányom, még mindig szoptatom, 90 B-s.

Mekkora ilyenkor a terhesség esélye? Ha:

Múlt hét csütörtökön jött meg neki, és egy héttel utána pénteken szeretkeztünk, akkor már pont nem volt meg neki és kiszakadt a gumi :( el?re is köszönöm minden értelmes hozzászólást 19/F

Legjobb válasz: nagyon kicsi

nagyon kicsi
A kérdező hozzászólása: a teszt az hány nap után mutatja ki? :( köszönöm az eddigi segítséget minden kedves hozzászólónak :)
Hát akkor tényleg ne vegyen be. Már csak az imádkozás marad.
A kérdező hozzászólása: már volt ilyen múltkor, hogy kiszakadt, és utána egybõl vettünk egyet. ez 2hete volt kb, és utána vettem azt az extra vastag változatot.. azt mondták neki, hogy egy nõ életében maximum 3 esemény utáni lehet, és hogy nagyon sok lenne ez így neki.. és ha nem muszáj akkor inkább nem kéne..
Nem feltétlenül félidõben van peteérése egy nõnek!Én figyelem magam ovulációs teszttel és a 28 napos ciklusom esetén 20. napon indul meg a peteérés!A félidõ csak egy nagy átlag!
Utolsó: Nekem ezt nõgyógyász mondta. Csak ért hozzá. Egyébként a peteérés során több száz tüszõ kezd el érni, és csak az utolsó fázisba jut el egy darab. De mindegy:)
És szerinted a spontán tüszõrepedés során a kiszabadult pete érett??? Azért bõven érlelõdnie kell ahhoz, hogy alkalmas legyen ahhoz, hogy megtermékenyüljön.
És ezt honnan tudják a kedves hozzászólók, hogy nem volt peteérése? Spontán peteérés bármikor lehet, ez az egyik. A másik, hogy halvány lila fingunk sincs róla, hány napos a ciklusa. Mert ha 22-25 napos a ciklusa, akkor bizony simán lehetett a termékeny idõszakban. Miért nem mentetek el esemény utániért?...
A kérdező hozzászólása: ez pont az az idõszak mikor a legkisebb az esélye? köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: nagyon óvatos vagyok, a netrõl rendeltem 1 mm vastagot, pont e miatt.. de szerintem hibás volt :( köszönöm :)
mert nincs peteérése ilyenkor.
A kérdező hozzászólása: merthogy? :) köszönöm :)
Kicsi, de legközelebb jobban figyeljetek a gumira.
Aktus után két héttel kb. Reggeli elsõ vizeletbõl nézze mindenképp!

Mekkora a legkisebb terhesség amit teszttel ki lehet mutatni? Melyik márkájú teszt a jó?

Legjobb válasz: Én csak egy kicsit vagyok terhes, és kimutatta. Holnap megyek felnagyíttatni.

Én csak egy kicsit vagyok terhes, és kimutatta. Holnap megyek felnagyíttatni.
Kicsi terhesség nagy terhesség? nagyon terhes hogy tudsz lenni?
A kérdező hozzászólása: Hát mostanában kicsit szabálytalan ez az egész! 1 héttel elõtte jött meg és 4 nappal elõtte volt vége
A kérdező hozzászólása: Eddig majdnem mindig pontosan 28 napos ciklusaim voltak, de a legutóbbi csak 21-re sikeredett (vsznû h a sok idegességtõl)
Akkor egy fokkal jobb a helyzet. De attól még védekezhettetek volna normálisan. Ha nem akarsz magadnak álmatlan éjszakákat, nem akarsz még gyereket szülni, nem akarsz abortuszra menni és megölni egy magzatot, akkor keressetek más módszert. Mert amit ti csináltok, az nem védekezés.
Viszont ha ez a ciklusod is 21 naposnak készült, akkor már lehetett peteérésed. Mindegy most már. A véleményemet leírtam, meg azt is, hogy mikor lehet tesztelni. Örülnék, ha megfogadnád a tanácsaimat.
A kérdező hozzászólása: 84%-osnak! Megfogadom a tanácsokat, és köszönöm!!
Két héttel az aktus után már mutat eredményt a teszt, elõtte felesleges tesztelgetni. 4. napon még a beágyazódás sem történhetett meg.
Az esemény utáni tabletta nem okoz trombózist. Az csak annyit okoz, hogy egy mesterséges menstruációt idéz elõ, ami kilöki a még nem beágyazódott zigótát (megtermékenyített petesejt) A fogamzásgátló az amire szokták mondani, hogy hajlamosít a trombózisra. De nem azt jelenti, hogy aki fogamzásgátlót szed az trombózist kap. Ez is csak egy az esetleges rizikófaktorok között. Ha nincs más rizikófaktor (pl túlsúly, cigaretta, genetikai betegség pl protein c rezisztencia akkor a fogamzásgátló nem veszélyes. De az orvos ezeket felméri, mikor kiadja a tablettát.) De, hogy számokat is mondjak... Kb 3-4 szeresére növeli a trombózis esélyét, míg mondjuk a dohányzás 10- 12 szeresére. És az óvszerrel mi a baj? Ne legyél buta, hidd el egy abortusz sokkal több veszélyt hordoz mint a fogamzásgátló vagy az esemény utáni : S (A lelki dolgokról ne is beszéljünk) Amúgy a teszt csak 2 hét után mutatja ki a vizeletbõl az eredményt. Bár szerintem mivel ciklus elején vagy szerencséd lehet. A peteérés és a kilökõdés csak a ciklus 15. napján történik meg, és akkor nõ meg az esélye a teherbe esésnek. De attól még csináltass egy tesztet : ) És védekezzetek.
A kérdező hozzászólása: Heterozygota leiden mutációm van, enyhe VIII-as faktor aktivitással. Az orvos mondta h nem szedhetek hormontartalmú gyógyszert, ebbõl gondoltam h nem vehetek be esemény utáni tabit!
Hány napos a ciklusod? Hány napos a menzeszed? Ha egy héttel azelõtt lett vége, akkor pont, hogy baromi nagy esélyed van a terhességre, mert kb peteéréskor voltatok együtt.
Ott van akkor az óvszer vagy a pesszárium. Vagy legalább használnátok a hülye megszakítás mellé spermicidet. Már bocs, de ez nem magyarázat. Van egy csomó más módszer, nem értem miért a legeslegmegbízhatatlanabbat kellett kiválasztanotok.
A kérdező hozzászólása: Aki nem érti a kérdést, az inkább ne válaszoljon! Köszi
Szted van kicsi és nagy terhesség? Úgy érted, hogy hány napos? Aktus után 14 nappal érdemes tesztelni, reggeli elsõ vizeletbõl.
A kérdező hozzászólása: Na úgy látom ez így nem lesz jó! Írom másképp! Ha a párommal 3 napja sexeltünk és nem sikerült idõben megszakítani akkor mikor csináljak tesztet hogy ne fars eredményt kapjak? Gondolok itt arra, hogy ha holnap csinálok (4.nap) akkor az már kimutatja hogy terhes vagyok vagy várjak még vele??
A kérdező hozzászólása: Köszi az utolsó válaszolónak!
Nem, nem mutatja ki, mert még terhes sem vagy. Terhességrõl a beágyazódástól beszélünk, az pedig alapból kb. 7 nap. Csak utána kezd termelõdni a HCG. Egyébként: A megszakítás alapból egy kalap szar, de ha nem szakítjátok meg idõben, akkor meg aztán fõleg nem ér semmit. Miért nem védekezel normálisan? Ha meg már megtörtént a baj, akkor mi a büdös francért nem mentél el esemény utáni tablettáért?
A kérdező hozzászólása: Azért mert nem szedhetek hormontartlú gyógyszert trombózis veszélye miatt! Már csak reménykedni tudok :-(
akkor mért nem használtok óvszert? tudom, utólag mi könnyen magyarázunk, de én is mindig felhúzom a gumit...
A kérdező hozzászólása: Azért mert azt meg nem szeretjük, ugyanúgy ahogy sokan mások sem! Ha elõtte 1 héttel volt meg akkor kisebb az esélye hogy terhes legyek??
nagyon jól tudsz fogalmazni... jártál te iskolába?

Általánosságban mekkora esély a terhességre?

Konkrétan arra gondolok, hogy ha párosodok a párommal védekezés nélkül és benne megyek el, akkor mekkora esély van arra, hogy terhes legyen. És ilyenkor még mi akadályozza a spermium tovahaladását?

Legjobb válasz: Ha védekeés nélkül szeretkeztek, akkor sem sem gátolhatja a spermiumok haladását. Vagy terhes lesz vagy nem. Szerintem 50-50% az esélye.

Ha védekeés nélkül szeretkeztek, akkor sem sem gátolhatja a spermiumok haladását. Vagy terhes lesz vagy nem. Szerintem 50-50% az esélye.
Ha védkezés nélkül "párosodol" akkor nagy esély van rá, hogy teher be esik!Semmi nem akadályozza meg a spermium haladását!Egyébként meg 50%, vagy igen, vagy nem! Ha a "párosodás" peteéréskor történt akkor még nagyobb rá az esély!
Attól függ, hogy mikor szeretkeztek.Peteérésnél(kb menstruáció elsõ napjától számolva a 14. nap) elég sok az esélye a teherbeesésnek, ha pedig más idõpontban, akkor nagyon kicsi!

Január 9. én volt peteérésem és a párommal akkor együtt voltunk.23. án nem kellene megjönnie. Ha késik a mensim mennyi idõ után teszteljek? és mekkora lehet a terhesség esélye?

eddig semmi jel hogy meg akarna jönni.. has szurka van és fáj a mellem de az utóbbi 2 hónapja tart kb...

Legjobb válasz: A nem várt utáni napokban már tesztelhetsz.

A nem várt utáni napokban már tesztelhetsz.
Nem védekeztetek? Akkor nyilván jó esély van a terhességre. A tesztet 26-27-e tájékán csináld, reggeli vizeletbõl. Elõbb nincs értelme. Ha pozitív, akkor február 6 körül mehetsz dokihoz, akkor már fogja tudni igazolni a terhességed. Ha negatív, és továbbra se jön meg, pár nap múlva próbálj még egy tesztet, de másik fajtát. Elõfordulhat, fõleg ha védekeztetek, hogy a teszt negatív. ebben az esetben okozhatja a késést hormon zavar, nem megfelelõ fogamzásgátló gyógyszer, hirtelen étrend változás, fogyás vagy hízás, stressz, fáradtság vagy a szexuális élet felborulása. Ha mindkét teszt negatív, és kimarad egy vérzés, ne foglalkozz vele. Két kimaradt vérzés esetén én már mindenképp orvoshoz mennék.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) nem védekeztünk mert szeretnénk a babyt :)
Akkor csináld meg a teszted 26-án, és majd írd meg mi volt, szorítunk :)
A kérdező hozzászólása: hát meg jött ma :( pedig annyira szerettük volna a babát.....
Ne keseredj el, és ne stresszelj, majd jönni fog! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást :)

Hányadik terhességi hétig, illetve mekkora Hcg értékig mutatja ki a tehességi teszt a terhességet?

Legjobb válasz: hogy a mekkora értékig, az teszttõl függ, rá van írva. nem tudom, hogy így van-e, de feltételezem, végig kimutatja. ezek a tesztek már nagyon érzékenyek és valamennyi hcg végig jelen van a terhesség alatt

hogy a mekkora értékig, az teszttõl függ, rá van írva. nem tudom, hogy így van-e, de feltételezem, végig kimutatja. ezek a tesztek már nagyon érzékenyek és valamennyi hcg végig jelen van a terhesség alatt
lehet, hogy amiatt volt. de szerintem most nem fogsz megnyugodni, csak ha láthatod. tudom, milyen ez. az elsõ 12 hét nekem is a napok számolásából állt, aggódtam rendesen. ilyenkor még semmi visszajelzés, nem mocorog a baba. olyan tehetetlen az ember.
én nem értem, hogy ha valaki bemegy a kórházba azzal , hogy vérezget, akkor miért nem nézik meg uh-val is. Ez szerintem alap lenne. Meg persze az sem világos, hogy miért kell külön idõpont azért, mert vérzés miatt aggódik a kismama. Az persze más, ha semmi gond nincs és az illetõ állandóan rohangálna uh-ra, de itt nem errõl van szó. Ezért fizetjük a TB-t, nem? Kedves Kérdezõ, remélem , hogy minden rendben lesz és a halványodást csak a más típusú teszt okozta.
Végig ki kell mutassa, mert a HCG folyamatosan emelkedik a terhesség végéig: 3. hét 5 – 50 hCG szint (mIU/ml) 4. hét 3 – 426 hCG szint (mIU/ml) 5. hét 19 – 7, 340 hCG szint (mIU/ml) 6. hét 1, 080 – 56, 500 hCG szint (mIU/ml) 7-8. hét 7, 650 – 229, 000 hCG szint (mIU/ml) 9-12. hét 25, 700 – 288, 000 hCG szint (mIU/ml) 13-16.hét 13, 300 – 254, 000 hCG szint (mIU/ml) 7-24.hét 4, 060 – 165, 400 hCG szint (mIU/ml) 25-40. hét 3, 640 – 117, 000 hCG szint (mIU/ml)
A kérdező hozzászólása: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/teszte.. ezen az oldalon is azt írja, hogy kb a 16. hétig kimutatható
Szia en pont igy jartam. Volt egy elhalt terhessegem tavasszal, most meg majdnem 11 hetes vagyok, de itt az elso vizsgalat 12. heten van. 8+3 voltam, mikor nekem is megszunt minden tunet. Mondjuk en nem vereztem. (bar az elozonel se) Annyira ideges voltam, hogy bementunk a surgossegire. Ott megmutattak, hogy jol van a baba, de ez mar tobb mint 2 hete volt, es azota sincs szinte semmi tunet, ugyhogy tiszta para vagyok. En jovo heten kedden megyek. Nagyon drukkolok, hogy minden oke legyen. Ki kell birni ezt az egy hetet valahogy, barmilyen nehez is. Nagyon remelem, hogy csak szerencsesek vagyunk es azert nem hanyunk, es nincs tunetunk!!! :) Teljesen megertelek...
A kérdező hozzászólása: ez teljesen így van. De itt a kórházban uh-t csak idõpont alapján csinálnak. Oroshoz meg egy hét múlva megyek, õ csinál uh-t is. Ha a kórházba kérek idõpontot oda sem adnak elõbb. Tehát egy hetet valahogy ki kell bírnom, de tudom nagyon nehéz lesz
A kérdező hozzászólása: bár az is igaz, hogy másféle teszt volt, eddig mindig X-epilt csináltam, most meg a cseppentõs coraxot
Biztos, hogy halványodott? nem lehet, hogy csak annyira félsz, hogy te látod bele? ha tényleg halványabb és enyhültek a tünetek, akkor õszintén, szerintem nem jelent jót. még ma meg kéne keresned egy orvost, aki megnéz uh-val. mondjad, hogy aggódsz a baba egészsége miatt és csak akkor tudsz megnyugodni ha látod! szorítok nektek, remélem rendben lesz minden!
A kérdező hozzászólása: valamelyik teszten régebben olvastam, hogy x érték felett nem mutatja ki. Csak azt nem tudom, hogy 116000 vagy 160000 volt a max érték
A kérdező hozzászólása: 8 hetes vagyok és elmúltak a tüneteim egy része. Múlt szombaton voltam ügyeleten, mert véreztem, de inden ok volt, dobogott a kis szíve. Nem kaptam semmi gyógyszert, csak pihenés meg táppénz. Aztán tegnap megint ügyelet, mert friss piros vér éjjel és reggel, nappal semmi. Kiderült, hogy méhszáj polypom van, de nem csinált ultrahangot, és most izgulok, hogy vajon jól van e a babám? Kaptam gyógyszert, amit szednem kell. Volt már elhalt terhességem, és nagyon izgulok. Mivel nem csinált ultrahangot, ezért csináltam ma terhességi tesztet és halványabb lett a vonal, mint 2 hete, és nem tudom, hogy jogosan aggódom-e miatta.
igen, de õ a csökkenés miatt írja. most már kíváncsi lettem, délután ki fogom próbálni, aztán jelentkezem. ha magas, akkor 100% ki kell mutatnia? miért te mennyi idõsnek tippeled magad? miért gyanakodsz terhességre? (rosszul vagy, esetleg kimaradt menstruáció? )
A kérdező hozzászólása: állítólag ha nagyon magas akkor nem mutatja ki, vagy 116000 vagy 160000 felett
0%
igazán nincs mit :) de jobb a srácnak is ha rászoksz az orálra vagy elsõnek csak petting :) tuti nem leszel terhes és még a pasid is roppantul fogja díjjazni :)
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszod
Képtelenség hogy teherbe ess ennyitõl... ha mégis fel találna mászni pár kis fickó, akkor sincs gond, mivel a természetes védelmi rendszeret gyilkolja a kis hapsikat.. így 2 centit sem tesznek meg már be döglenek mint az ázott petárda :) Nyugodj meg 110% hogy nem vagy terhes és nem is leszel ennyitõl :)
A kérdező hozzászólása: ha ha ha
Én a helyedbe már egyenesen abortuszra mennék! Nem költenék még külön terhességi tesztre...elég sokba kerül az abortusz. Remélem a pasid legalább a felét állja...
A kérdező hozzászólása: egy enyitol nem letezik hogy az legyek
Kell 1 terhességi teszt...ha negatív akk nincs semmi, ha pozitív akk meg jön az abortusz
A kérdező hozzászólása: :(normalis valaszokat kerek
Neeeeee....komoly????? Ilyen nincs:D
A kérdező hozzászólása: szembe ultem rajta rajtam volt tanga rajta nem volt semmi de nem ereztem h elment max elovaladek lehet tehres vagyok?
Attól függ hol, de a sperma nem mászik be a hüvelyedbe......szóval nem.
A kérdező hozzászólása: ez biztos?
0.0000001
A kérdező hozzászólása: :) igen

Hol lehet megnézni a neten, hogy hogyan növekszik a méh a terhesség alatt? 10 hetes vagyok. Az enyém mekkora lehet?

Legjobb válasz: Hááát...ezek babaméretek http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. vagy reglj fel a www.babaszoba.hu -ra Itt ha beírod az utolsó menzeszt/lent balra/ akkor kiírja a terhességi hetedet 4d-s fotóval és tanácsokkal de nem tudom, hogy a méh növekedésével külön van-e foglalkozó oldal.Inkább csak meg meg említik, hogy éppen mekkora.Ha jól emlékszem 12 hetesn akkora mint egy grapefruit.

Hááát...ezek babaméretek http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. vagy reglj fel a http://www.babaszoba.hu -ra Itt ha beírod az utolsó menzeszt/lent balra/ akkor kiírja a terhességi hetedet 4d-s fotóval és tanácsokkal de nem tudom, hogy a méh növekedésével külön van-e foglalkozó oldal.Inkább csak meg meg említik, hogy éppen mekkora.Ha jól emlékszem 12 hetesn akkora mint egy grapefruit.
szia! én is 10 hetes vagyok pontosan tegnap voltam uh-n a dokinál a babám CRL-je:32 mm! én is kiváncsi lennék hogy most mekkora lehet a méhem de engem már szoritanak a nadrágjaim!nem tudom neked mikor kell menned uh-ra de ha szerencséd van már láthatod hogy mozog a baba!tegnap láttuk elõször hogy ott mozgatta a kis kezét meg a lábát!!! annyira édes olyan pici de már mozog csak mi még nem érezzük!még a doki is meglepõdött rajta én meg elbõgtem magam örömömben!remélem neked is hasonló élményed lesz a következõ ultrahangon!boldog babavárást kivánunk neked:én és a kis pocaklakóm egy 10 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: 12 hetesen megyek legközelebb uh-ra!
Hát, nekem eddig az ultrahangon mondták, hogy mekkora a méhem, ott majd biztosan tudni fogod, a leleteden is rajta van, legalábbis az enyémre ráírták. Tegnap voltam UH-on, 8 hetes és 5 naposan. A méhem ekkor 71, 8 x 82, 8 mm volt.
Én 9 hetesen voltam a dokimnál akkor megnézte UH-n is meg meg is vizsgált és az mondta, hogy jó nagy lúdtojás nagyságú a méhem.Én a második babámat várom és nagyobb ütemben nõ a méhem mint az elsõ terhességemnél igy már a normál nadrágjaimat nem tudom hordani, mert nyomják a hasimat.Boldog baba várást.11 hetes kismama

Közvetlenül mensi elmúlása utáni nap mekkora az esélye a terhességnek? Nem szakadt ki a gumi csak a kezéről juthatott oda valami (rossz előérzetem van)

ez 6 napja volt kimutatja ezt valami teszt vagy még korai?

Legjobb válasz: 1-2 hét után mutatja ki a terhességi teszt a terhességet. Nagy esélye van a terhességnek ha valaki a menstruáció elmúlása után van. (de még menstruáció közben is lehet valaki terhes) 19/L

1-2 hét után mutatja ki a terhességi teszt a terhességet. Nagy esélye van a terhességnek ha valaki a menstruáció elmúlása után van. (de még menstruáció közben is lehet valaki terhes) 19/L
Pont hogy nem. Elméletben menstruáció alatt és közvetlen utánna nem eshet teherbe a nõ. Akkor eshet teherbe valaki ha van érett petesejtje, ami mindig a két ciklus között félidõben szokott történni általánosságban, a 10-15. nap körül. (ez persze csak az átlag mindenkinek egyéni hogy mikor van peteérése, ahhoz hogy ezt kiderítsd tudsz venni egy tesztet ami úgy mûködik mint a terhességi teszt és megmondja hogy hányadik napon van peteérésed) Természetesen teherbe tudsz esni akkor is ha ne épp a peteérésedkor szeretkezel, de kisebb rá az esély.
Utolsó válaszoló teherbe lehet esni menstruáció alatt és közvetlen utána!!!!
Egy hét után még semmilyen teszt nem mutatja ki a terhességet, mivel akkorra még a beágyazódás sem történt meg. Olvasd el: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg aktus 0. nap fogantatás 1-3 nap + 7 nap: beágyazódás kezdete + 5 nap: beágyazódás vége ------ ekkortól mutatható ki Tehát minimum úgy 13 nappal az aktus után, de ha biztosra akarsz menni, akkor vársz legalább a 15. napig. 2-es: Az orvosi álláspont az, hogy a menstruáció elsõ napját kivéve a ciklus minden napja termékenynek tekinthetõ (orvosi könyvben olvastam, amit most hirtelen nem találok). Természetesen az esélyek változnak, de nem szabad elfelejteni, hogy spontán peteérés bármikor bekövetkezhet!
4-eshez kiegészítés Nem szabad lett volna azt írnom, hogy a ciklus elsõ napját kivéve. Egyesek szerint ugyanis az elsõ nap se védett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. józan ésszel végiggondolva kicsi az esély arra hogy hímivarsejt került be de nagyon sírós vagy 1-2 napja de lehet ezt csak a vizsgaidõszak teszi.semmi más tünetem nincs se mell feszülés se hányinger sem semmi
6 nap alatt még be se ágyazódik! Mégis hogy éreznél bármit is? DE abban igazad van, hogy nem olyan nagy az esély.

Hétfőre nem várom és a teszetem pozitív lesz, akkor hány hetesnek számítok? Milyen periodusban tart a terhességem? - úgy értem, hogy mekkora lehet a baba? Mákszem, vagy már bab?

Legjobb válasz: http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html A terhesség korát az utolsó vérzés elsõ napjához számítják. A nem várt napján a terhesség négy hetes, ilyenkor még ultrahanggal sem lehet a terhességet igazolni.

http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html A terhesség korát az utolsó vérzés elsõ napjához számítják. A nem várt napján a terhesség négy hetes, ilyenkor még ultrahanggal sem lehet a terhességet igazolni.
inkább mákszem, nagyon picur. Kb. 4 hetes leszel, az ultrahangon csak késõbb látszik (6. hét körü) az szívhang.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!