Találatok a következő kifejezésre: Mekkora a a (8312 db)

uh, az én fiam a másik véglet, 9 hós volt múlt héten és 11, 5 kiló
Az ikerlányaim 1 évesen 7, 7kilósak voltak, szintén semmi baj nem volt velük, a doki meg volt elégedve, mert harmonikusan fejlõdtek, és nem voltak betegesek.Most lassan 4 évesek, és alig 13kg mindkettõ.Szép, vékony csajszik.:)
Bocsánat, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de én meg épp az ellenkezõje miatt aggódom. Kislányom tegnap lett 6 hónapos és már 9kiló 60 deka. Mondjuk elég nagy súllyal született(4100gr Már elõre félek mekkora lesz 1 éves korára
Sziasztok! Ne aggódjatok a babák súlya miatt. Sok minden miatt alakulhat úgy a babák testtömege: genetika, jó étvágy, mozgás. Attól, hogy egy baba 6 hósan több mint 9 kiló, nem biztos, hogy 1 évesen is nagy súlyú lesz. Amikor elkezd mozogni a bájos babaháj átalakul sportos izomzattá :) Az én kismanóm most 2 hónapos 6 kg és csak anyatejes. Mindehhez kb. 60 cm. 3650 gr-al született. Helyes kis hurka-gyurka. De én nem aggódom, mert 6 hós kor után nem fejlõdik olyan ütemben a súlyúk, inkább magasságra gyúrnak.
Az enyém 11 hónapos, 7600g és 72cm. 6 hónaposan 6500g volt, 9 hónaposan 7300g.
A lányom 9 hósan 6800 gr volt és66 cm. Most 14 hós és 8300 gr és 71 cm kb. Sokan mondják hogy nem láttal még ilyen kicsi (alacsony)babát szaladni. Amikor elindult 68 cm volt. 17-es téli cipõjébe két zokni simán belemegy. Amugy makk egészséges. És mi is kicsik vagyunk aránylag. Én mondtam a gyerekorvosnak, hogy nem kicsi e, rám nézett és azt kérdezte: "Mit akar maga a 210 cm-ével?" (160 cm vagyok.) Vannak kicsi babák is , a felnõttek sem egyformák, ha kiegyensúlyozott, fejlõdik és mosolygós, minden rendben velük.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Én is így fondoltam:) ))))9

Egy trapéz hosszabik alapja 5cm. Az egyik átló a másikat 3:1 arányba osztja. Mekkora a a másik alap hossza?

Legjobb válasz: http://www.matokt.hu/matek/trapezos/image002.gif Az ábrán egy általános trapézt láthatsz. Az ábrák átlói az O pontban metszik egymást. Ha jól megnézed akkor az O pont fölött és alatt, az átlók és az alapok által határolt két háromszög hasonló egymáshoz, így megfelelõ oldalaik aránya állandó. Mivel adott, hogy az átlók 1:3 arányban metszik egymást, így az arány minden oldal esetén ez lesz, tehát a hosszabbik alap (5cm) és a rövidebb alap hosszának aránya is 3:1-hez lesz. "c" tehát 5:3 = 1,67 cm lesz nagyjából a másik alap. Remélem érthetõ volt :)

http://www.matokt.hu/matek/trapezos/image002.gif Az ábrán egy általános trapézt láthatsz. Az ábrák átlói az O pontban metszik egymást. Ha jól megnézed akkor az O pont fölött és alatt, az átlók és az alapok által határolt két háromszög hasonló egymáshoz, így megfelelõ oldalaik aránya állandó. Mivel adott, hogy az átlók 1:3 arányban metszik egymást, így az arány minden oldal esetén ez lesz, tehát a hosszabbik alap (5cm) és a rövidebb alap hosszának aránya is 3:1-hez lesz. "c" tehát 5:3 = 1, 67 cm lesz nagyjából a másik alap. Remélem érthetõ volt :)

1. Egy ötszög oldalai 35, 14, 28, 21, 42cm hosszúak . A hozzá hasonló ötszög legkisebb oldala 12cm. Határozzuk meg a többi oldal hosszát! 2. Egy trapéz hosszabik alapja 5cm. Az egyik átló a másikat 3:1 arányba osztja. Mekkor a a másik alap hossza?

Legjobb válasz: Az elsõ feladatra van csak megoldásom: Adott egy ötszög, oldalai: a=35 b=14 c=28 d=21 e=42 Mivel innen a legkisebb oldal 14, és a hasonló oldal legkisebb oldala 12, ezért a kicsinyités mértéke 6/7. Igy: a'=30 b'=12 c'=24 d'=18 e'=36

Az elsõ feladatra van csak megoldásom: Adott egy ötszög, oldalai: a=35 b=14 c=28 d=21 e=42 Mivel innen a legkisebb oldal 14, és a hasonló oldal legkisebb oldala 12, ezért a kicsinyités mértéke 6/7. Igy: a'=30 b'=12 c'=24 d'=18 e'=36
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Mek processzor a jobb?

Amd fx x8 8150 vagy egy core i5 3.1 ghz-es ugyanannyi mindkettonek az ara,mek a jobb?

Legjobb válasz: Mek-Mek? Mi vagy te Kecske?? Hihetetlen , legalább az alap helyesírást tanuld meg...

Mek-Mek? Mi vagy te Kecske?? Hihetetlen , legalább az alap helyesírást tanuld meg...
Az i5 pontos típusa is kéne, illetve a felhasználás módja. http://prohardver.hu/teszt/amd_bulldozer_fx_8150_teszt/jatek.. Láthatod, hogy magas felbontáson az FX-8150 ugyanazt tudja, mint egy i5, alacsony felbontáson az i5 erõsebb. A tesztben benne van a kódolás, photoshop, vágás, nézd meg és eldöntöd, mire kell.
http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html Hogy ez a táblázat miben is számít azt elmagyarázod nekem? Kérdezõ a válaszod meg ott van az elsõ hozzászólónál.
A kérdező hozzászólása: Boccs csak siettem mivel info ora volt es a valasz nagyon surgos volt mert ma megyek megvenni a gepet..
Egy kicsit :D Kiakaszt, hogy itt mekeg mint egy kecske.... Google 1 perc alatt megmondaná a választ a kérdésére.
#5 LOL látom unatkozol:D
Csak szégyen, hogy 1 mondatot nem tudsz leírni úgy, hogy ne vételnél benne legalább 3- 5 súlyos hibát. Hány éves vagy, 5?
A kérdező hozzászólása: most te a helyesirast komentalod vagy a valaszra adnalk valaszt de inkabb ne is adj...
A kérdező hozzászólása: Procesoare INTEL Core i5-3450, Ivy Bridge, 3.1GHz, 4 Cores, 6MB L3 Cache a pontos tipusa es jatszasra kene.

Mennyibe kerül Mekibe a Retro junior szendvics?

nem találom sehol

Legjobb válasz: Nem "Mekibe", hanem "Mekiben", ne legyél már ilyen paraszt.

Nem "Mekibe", hanem "Mekiben", ne legyél már ilyen paraszt.
250
csak simán retro burger a neve
A kérdező hozzászólása: a kérdésre válaszolj ne a helyesírásra ;)
A Retro Junior Burger a Párszázas ajánlat része, 250Ft-ba kerül.
A kérdező hozzászólása: köszi többiek

Férfiak nektek mekkora a péniszetek alaphelyzetben? Nekem 8 cm keresztbe meg 3 cm

(a 3 centit ugy mértem h ráraktam a vonalzót)

Legjobb válasz: Az tökmindegy, hogy alaphelyzetben mekkora, az érdekes csak, hogy álló helyzetben mekkora lesz. 22N

Azért az jó, amikor egy pasi leírja, hogy egy nõnek mi a jó :D:D:D Nem igaz, hogy nem számít a méret. Én írtam azt, hogy tökmindegy, alapból megkkora, a lényeg az, hogy merev állapotban megfelelõ méretû legyen. Felmérések szerint az átlagos méret 13-17 cm. Ebbe mind a 14, mind a 16 beletartozik, tehát nincs mitõl tartanotok. Ebben a helyzetben nincs gond. Mondjuk találkoztam olyannal, akinek valóban kicsi volt, de az a 11 centit is alig érte el. És nem, nem tudom elképzelni, hogy egy nõt az hogy elégít ki, mert szinte meg sem lehet érezni :S Igenis számít a méret. Körülbelül a fent írt tartomány megfelelõ a lányok többsége számára. De egyénileg is változik az igény, hiszen a nõk különbözõk. Lehet, hogy valakinek még sok is 16 centi. A lényeg az, hogy ne stresszeljetek és ne általánosítsatok. Bátran közeledjetek a lányokhoz, mert a méretetek miatt egyáltalán nem kell aggódnotok :)
Az tökmindegy, hogy alaphelyzetben mekkora, az érdekes csak, hogy álló helyzetben mekkora lesz. 22N
A kérdező hozzászólása: 17/F merev állapotban 16 cm
nem méricskélem ránézésre óriási
@ 16:29-es: "Azért az jó, amikor egy pasi leírja, hogy egy nõnek mi a jó :D:D:D" Talán azért, mert az a pasi tudja, hogy mi kell a nõnek, hogy hogyan elégítse ki szexuálisan, akár a péniszével, akár más, alternatív módon. A méretekkel semmi gond, ha akarom, egy csajt máshogy is ki tudok (mert ki le7) elégíteni, ehhez nemcsak feltétlenül kell egy "fütyi", szal ebbõl a szempontból a méret valóban nem számit. Okay baby? ;-D BÚÉK és üdv: EE
Hiába van porschéd ha nem tudod vezetni.
@ 12:38-as (elõzõ): És, ha nagyobb van nekik, akkor mi van? Elmondom: SEMMI! Nem fog beszakadni a háztetõ, max, ha szilveszter lévén ugráltok rajta. X-D Nagyon jól leírta a [tegnapelõtt 23:05]-ös az elsõ oldalon... NEM A MÉRET A LÉNYEG, és viszonyítási alapként NEM PORNÓT KÕNE NÉZNI, mert azok csak kiválasztott "látszattökélyek", akik ott szerepelnek. Minden fütyiméret JÓ, amelyikkel képes leszel kielégíteni egy nõt (úgy, hogy az már nem fáj neki, tehát nem annyira nagy és vastag, hogy te tövig be akarod majd tolni neki aktuskor, aztán meg nem azért sikít a csaj, mert élvezi, hanem azért, mert már fáj (vagy túl hosszú bré a méknyak alá akarod betuszkolnini, -- ahol pedig már nincs járatfolytatás, csak ütközõ, -- vagy olyannyira vastag, hogy az már feszíti a hüvelyt és akár síkosítóval is fájdalmassá vál6 a közösülés.) ====== !!! A nõ kielégítéséhez ELÉG 5 CENTIMÉTER, az annál kisebb pénisz úgy 2-3 centiig "mikropénisz". A vastagság meg -- mérheted te keresztbe-kasul -- lényegtelen, a KERÜLETE inkább számít, mint hogy te most így, meg úgy méred... de az sem úgy, ahogy te azt gondolod. Egy csaj hüvelye uis rugalmas, és idõvel majd, kitágul, pláne azután, hogy elõzõleg átfért rajta egy 2-4 kilós baba. ====== Hosszra meg amúgy is csal a vonalzó, mert nem fér be a vége a péniszed tövéhez úgy, ameddig ott a bõr fájdalom és feszülés nélkül engedi, ráadásul van a "nulla" elõtt egy kis 4-6 mm-es "holthossz", hiszen a vonalzó sem 0-nál kezdõdik. Mert, ha ott kezdõdne és te vonalat húzol jobbra, akkor a ceruza hegye lecsúszna BALRA még a "0" elõtt...ezért raknak eléje néhány mm-t, ami ezt megakadályozza. Egyébként meg nem 10-14-15 évesen kéne aggódnotok azon, hogy MOST JÓ-E A MÉRETETEK, mert ez hülyeség! A NÕ KIELÉGÍTÉSÉHEZ BÕVEN ELÉG 5 CENTIMÉTER IS, AZ AZ 5, AMI MAJD MEGTALÁLJA A HÜVELYBEN A "G-PONTOT", ha a cerka egy picit enyhén, felfelé görbül. A másik meg, hogy serdültök, de nem egyszerre, azonban ezen KIVÉTEL NÉLKÜL MINDENKI ÁT FOG ESNI! Gáz akkor van, ha már 15 és fél--16 vagy, de még mindig semmi jele a serdülésnek, na, akkor endokrinológia! Aki meg azzal menõzik 10-15 évesen, hogy "neki ekkora meg ekkora", az bizonyítsa be vagy maradjon csöndben. Nagyotmondó, vagánykodó, menõhajú, nõiesen puccos kiscsávókból bõséggel van e világon... hála a pornónak meg a bulvársajtónak... (RTL-klub, Blikk, ... ienek, akik nem az érdekeiteket, hanem a butulásotokat, kétségeitek ébredését szolgálja. Ezért sem nézek ilyeneket, max 1-2 filmet.) Szóval kedves elõzõ, fogadd csak meg, amit a [tegnapelõtt 23:05]-ös javasolt, ill. amit én is pluszban hozzáteszek, és ne a mérettel foglalkozz, de ne is nézz hülyeségeket, hanem add önmagadat, elvégre a bnõd is majd ÖNMAGADÉRT fog szeretni, ill. az õseink is felnõttek vhogy, tévé-rádió-pornó nélkül is... helyenként talán értelmesebbek is, mint mi vagyunk, és a gyerekeink lesznek... oké? ;-) ====== Remélem kielégítõleg hatott válaszom a kérdésedre. (Egyébként ez az a kérdés, amit sajna a te korosztályod elég gyakran feltesz, ahelyett, hogy megkeresné azt az egynéhány topikot amiben az érdemi válasz benne van, így a sok felesleges hülye kérdéstopik pont ezt az egyet nyomja el.) Ne aggódj addig, amíg 16 nem leszel! A lényeg az, hogy... _ A majdani barátnõd önmagadért szeressen, (te meg ugyanezért és ugyanúgy viszontszeresd õt)! _ Ne a mérettel, vastagsággal, kerülettel, meg hasonló baromságokkal foglalkozz, mert csak tönkremész ezektõl, meg a magad által kitalált kételyektõl lelkileg és idegileg, és a majdani barátnõd elõtt is kegyetlenül szégyellni fogod magad a semmiért... (olyanokat kitalálva, hogy "--mert nem leszek elég jó neki, nem elég nagy!", meg hasonló butaságok)! _ Ne nézz pornót, bulvársajtót, mert csak összezavar magaddal kapcsolatban és gátlásossá tesz! _ Ne szokj rá a cigizésre, dohányzásra, idejekorán a piálásra, ill. egyéb drogozásra mert késõbb organikus (szervi okozatú) merevedési zavaraid lesznek, és a szívedet, májadat is tönkrete7i... (és nem most tizen-huszonévesen, hanem majd akkor, amikor már a legeslegjobban félted az egészségedet, mert családod lesz akikért élned kell, de nem fogsz tudni, mert tizen-huszonévesen tönkrebaxtad máá az egészségedet)! _ Ne menõzz, ne nagyképûzz, mert le7, hogy ezt a kisp*csák díjazzák, de A NÕ elõtt ez undorítóleg 6! _ Sportolj vmit, legyenek hobbiid, tevékenykedj hasznosan, mert akkor egészséges alapönbizalmilag sokkal inkább megerõsödsz, és okot adsz arra, hogy mások felnézzenek Rád! _ Hogy lassan önkielégíts (20-30 perc legalább), hogy amikor majd közösülsz 1x egy csajjal, akit nagyon szeretsz majd, ne sülj (f)el elõtte idejekorán (1-3-4 perc alatt = KORAI MAGÖMLÉS) _ ÉLD KI MAXIMÁLISAN A GYEREKKORODAT, MERT MÉG VISSZASÍROD AZT, HA NEM TESZED!!!!!! :-O _ Törekedj arra, hogy legalább 16-17 éves korodig várj a szüzességed elvesztésével, és a piával, de azt is csak mértékkel, fõleg a töményekkel (pl. vodka, whisky, konyak, pálinka, abszint... stb.) csínján, ill. egyebek). Lelkileg le7 kíváncsi vagy, de nem vagy érett rá, és ha megtörténne, nagyon megbánnád, ezért nem jó ebben a korban a pornó nézése sem! _ Ha probléma keletkezik, AZONNAL OLDD MEG(!!!), hogy MEGELÕZD azt, hogy a dolog rosszabbodjon, elmérgesedjen! BÁRMI BAJT érzel egészségileg kialakulóban, NE SUNNYOGJ, HANEM BÁTORKODJ ELMENNI AZ ORVOSHOZ! GYÕZÕDJ MEG ARRÓL, hogy van-e alapja aggódásodnak, mert van egy szint, amit te is érzel, hogy onnantól már nem fogod tudni megoldani a problémádat ami fennáll, és fenyeget! Ezt mindenki érzi, csak nem mindenki vallja be magának, és aki nem teszi, azokból lesznek a LÚZEREK! :-o ... a többi tanácsot meg majd a 16 elmúlsz, akkor elmondom, vagy elmondja valaki... :-D * * * Ha ezeket a tanácsokat megfogadod, tuti nem lesz rossz, amit majd a jövõben megélsz, és felnõttkorodban úgy emléxel majd vissza erre az idõszakra, ezekre az éveidre, hogy méltán és okkal büszke le7sz magadra, uakkor még egészséges is vagy, amely most 14 évesen annyira le7 nem nagy kincs, de elhiheted, ha majd harminc-negyven-ötven éves leszel, akkor MINDEN PÉNZED, GATYÁD RÁMEGY MAJD HOGY EGÉSZSÉGES LEGYÉL!!! !!! Ezért MOST BECSÜLD MEG MAGAD tizenévesen, HOGY KÉSÕBB NE LEGYENEK PROBLÉMÁID(!!!), mert még csak most kezdõdik az életed igazán, és nem tudni milyen lesz! :-o Légy megfontolt, de azért élj is mellette, csak ésszel! ;-D Én ezekkel a jótanácsokkal kívánok neked és mindenkinek itt a GyK-n, (kétségek közt õrlõdõ, tanácstalan, és egészséges fiataloknak is) egy sikeres, megfontolt, szeretetben és egészségben bõvelkedõ, BOLDOG ÚJ ÉVET 2011-re! ;-) BÚÉK! ;-D Üdv: EE
EE szeretnék tõled kérdezni v mit az normális hogy ha én 14/f vagyok de a péniszem mereven 14 cm a vastagsága meg kb 3 , tom h ez egész jó, de a korombelieknek-feltételezem- nagyobb van.. :S várom válaszod :D
Az tökéletes. Nem értem mit akarsz még... d0.ob Kígyóuborkát? :-D Üdv: EE
Az elõzõnek teljesen igaza van! Azon kívül -- feltételezem -- serdülõ fiú létedre most mit vársz magadtól? Kígyóuborkát? Hány éves is vagy? Üdv: EE
Néhány dolog: 1) Szerintem a lányok többségét nem érdekli, hogy mekkora a szerszámod lankadt állapotban, hanem inkább az, hogy akcióra készen mekkora 2) Ott se a méret a lényeg, hanem a technika, persze ne legyen túl nagy vagy túl kicsi 3) Nem vagyok a téma szakavatott doktora, de ha jól tudom, akkor kétfajta pénisz létezik: hús és vér, az elsõ alig nõ meg merevedéskor az alaphelyzethez képest, a második viszont jelentõsen (ha tévednék, akkor bocs). Szóval az alapállapotból nem lehet következtetni semmire, ergo nincs benne semmi vicces 4) A lányokban ugyanez a kétség megvan a mell méreténél. Utólag derült ki, hogy a jelenlegi barátnõm (menyasszonyom)sokáig azért nem feküdt le velem, mert félt, hogy kinevetem és elhagyom a mellei miatt. Pedig nagyon imádnivalók :) Szóval csak semmi para, nem a méret a lényeg. Végül ne a pornószínészekhez hasonlítsd magad, mert azok válogatott "darabok".
Az tökmindegy, hogy alaphelyzetben mekkora, a merev állapot a lényeg, bár az sem annyira.
a külsõ hõmérséklet se mindegy, amúgy sztem normálméret
Nekem sem számít a méret, sokkal inkább a teljesítmény. 26/N
szard má le az életmá csak ilyen kis faszal is jó lehet szoptatni meg töcskölni
Ez a korodtól is függ.Amúgy hány éves vagy?
13/5. ha áll 18/6

Mekkora a hímvesszeje egy 3 hós kisfiúnak?

Legjobb válasz: Az, hogy most mekkora, egyáltalán nem vetíti elõre, hogy felnõtt korában mekkora lesz. Szóval teljesen mindegy :))

Az, hogy most mekkora, egyáltalán nem vetíti elõre, hogy felnõtt korában mekkora lesz. Szóval teljesen mindegy :) )
4 hónapos kisfiamé, 1, 5-2 cm lehet (bár én sem mértem). Ne aggódj- ha kicsi, ha nagy- még nagyon sokat változik! Nyugi :)
egyetértek
beteges kérdés. mit számít? teljesen mindegy mekkora, az úgy jó, ahogy van.
az én kisfiam 2 hónapos, a fütyikéje ha méret alapján jól saccolom (még nem mértem meg), akkor 3-3, 5 cm lehet, de lehetséges, hogy túlzok. Majd fürdetésnél megmérem. Amúgy miért kell?
Kedves utolsó válaszoló! Túlzol vagy az én 14 hónapos kisfiamé pici. Mert az õvé ekkora:) )))
A kérdező hozzászólása: csak mert aggódom, ezért ez a kérdés
Ki az, ki ilyen ostobaságot kitalál? 4 Megawatt az 4 millió Watt! Az 17391 Amper! 230 Volton?
A kérdező hozzászólása: Ne tõlem kérdezd ez van írva. A valóságtól szerintem eltekinthetünk, inkább a feladat megoldás menete érdekel
Ehhez minimum szupravezetõbõl kellene megcsinálni a fûtõszálat, ami azt jelentené, hogy ez egy olyan hõsugárzó amit hûteni kell:|
Szerintem is elírás, mert gyakorlatilag lehetetlen - hülyeség. R=U/I - az ellenállás. #1. válasza az effektív áram pi/2-szerese a csúcs. csúcs * sin(2*pi*(1/20)) <- 50Hz=20 ms Szerintem. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!