Találatok a következő kifejezésre: Mekkorának kell egy 9 (2 db)

Mekkorának kell lenni egy 9 hetes bébinek?

9 hetes terhes vagyok. Ma voltam uh-n, 16mm-es a picurkám. Az uh-s doktorn? azt mondta kurtán-furcsán hogy jó-jó, de úgy vettem ki a szavaiból, hogy nagyobb is lehetne.

Legjobb válasz: 17-24mm között kell k.b. lennie de lehet kicsit nagyobb vagy kisebb is az még nem katasztrófa. :)

17-24mm között kell k.b. lennie de lehet kicsit nagyobb vagy kisebb is az még nem katasztrófa. :)
Nekem 24mm-es volt
nekem hat és fél hetesen volt 12mm., de az elején mindig kissebbnek számolták, két hete viszont szedek vitamint és jobban elkezdett nõni
Szia! Nekem 18 mm-es volt
Egy hét alatt akár 10mm-t is tud nõni, és nem lehet tudni pontosan a foggantatás napját. Ezért lehet hogy a 9. hét elején volt ekkora lehet hogy a végén.
Szia! Én már rengeteg babával kapcsolatos információt letõltöttem az internetrõl. Magzati élet fejlõdése, Pszichológia szerepe a terhesség folyamatában, várandóság alatti vitaminok és ásványi anyagok, tünetek és tippek hétrõl hétre, mit érez a baba.... Nagyon jók és sok segitséget nyújtanak. Szivesen elküldöm neked ill. más kismamáknak e-mailben. Csak jelezzétek. Cimem: [email protected]

Egy 9 hónapos ír farkaskutyának mekkorának kell lennie?

Súlyra és marmagasságra

Legjobb válasz: Ez erõsen egyed és nem függõ. Olyan 72-80 cm között simán lehet. Tömegre pedig olyan 35-45kg között.

Ez erõsen egyed és nem függõ. Olyan 72-80 cm között simán lehet. Tömegre pedig olyan 35-45kg között.
A kérdező hozzászólása: Az enyém egy kan és most 9 hónapos, 92 cm és 54kg.... az akkor sok nem???
Nem lehetetlen, bár egy kicsit soknak tûnik. Mégis csak egy agárról beszélünk, a magassága mellé nem kellene túl nehéznek lennie. Végül is már 6 centivel túl van a standard szerinti kívánatos marmagasságán és már elérte a standard szerinti minimális súlyát. Pedig még kicsit nõni fog és még sokat erõsödni is. Szóval ha magasságra már nem is sokat változik, a súlya még biztosan jelentõsen növekedni fog. Arra figyelj, hogy inkább sovány legyen, attól nem lesz baja de a túlsúly problémás lehet. (Biztosan jó helyen mérted a marmagasságát?)
A kérdező hozzászólása: Igen biztos, elõször én sem akartam elhinni, mert már régen mértem és pontosan nem tudtam mennyi... (utána még vagy hatszor megnéztem és tényleg 92cm)
Hát ez nem túl jó, sajnos elég rövid életû lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, mert a tenyésztõnél-akitõl vettük- van egy kan, aki szintén jóval nagyobb mint egy átlag(szentem kb 100cm körül lehetett, de ez csak becslés) és 11 éves, ami, ha jól tudom igen szép kor az ilyen kutyáknál, ráadásul Hills-t kap és rendszeresen vizsgálja orvos és naponta futtatom, akár kétszer is, arról nem is beszélve, hogy rengeteg szeretet kap... kell ennél több egy kutyának a szép és hosszú élethez??? nem hiszem...
Ugye nem mondod, hogy egy nyurga, súlyos 9 hónapos kölyköt komolyan futtatsz?! Ugye nem bicajjal, legfeljebb lazán kocogsz mellette (ami neki szinte séta)?! Ugye nem is túl régóta csinálod?! Az agarakat se szokták komolyabban terhelni, amíg teljesen ki nem fejlõdnek!
Vagyis az ilyen óriás méretû agarakat. Szétcseszi az izületeiket.
A kérdező hozzászólása: Nem... természetesen csak úgy gondoltam a futtatást, hogy kiviszem a rétre, elengedem, és futom a köreimet õ meg jön a saját tempójában, de általában jön mellettem, tudom, hogy nem szabad megterhelni... csak addig fut amíg jónak érzi, ha látom hogy lassul, vagy már elfáradt akkor megállok :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!