Találatok a következő kifejezésre: Mekkorának kell a petezsáknak (3 db)

5 hetesen mekkorának kell lenni a petezsáknak?

Legjobb válasz: Nekem 9,3 x 8 mm

Nekem 9, 3 x 8 mm
Szia Ha azon aggódsz hogy túl kicsi stb akkor az felesleges mert ilyenkor a napok is nagyon számítanak nekem az 5. hétbe 7, 5 mm volt 5 nap múlva viszont 15mm és szívhang is volt
Nekem 5 hét 2 naposan 7.7mm-es volt a petezsák, egy héttel késõbb meg 6mm-es az embrió és már dobogott akkor a szíve.
ilyen korai idõs terhességben nincs lényege mekkora a petezsák mérete.
Szia!Nekem 5 hetesen nem a petezsákot mérték, hanem a babát, aki 0.45cm volt akkor.
Nekem 10mm volt.

6 hetes 1 naposan mire számítsak az uh-on? Mekkorának kellene lennie a petezsáknak? Szívhangnak kell lennie?

A 14-16. napomon fogant a baba.

Legjobb válasz: http://www.communio.hu/meh/magzat.htm http://gyermekfejlodes.lap.hu/6_hetes_magzat/23936608

Elképzelhetõ, hogy csak hasi Uh-d lesz. Pár mm-es lesz a petezsákod. Ha szerencséd van, akkor már szívhang is lesz benne, ha nem akkor 1-2 hét múlva vissza kell menned. Én 8 hetesen voltam Uh-n 2cm-es volt és hallottam a szívhangot is :) Boldog babavárást!
Szia. Hogy milyen uh lesz az mindenhol eltérõ. Nálunk pl. 12 hetes korig csak hüvelyi uh van. Nekem 5+4hetesen volt a petezsákom 14mm-es és még nem látszott benne az embrió. 7hetesen visszamentem, már akkor megvolt a picurkám és szívhangja is volt!Nyugi:)
Szia én éppen 6 hét 1 naposan voltam most kedden orvosnál. 20 mm -es petezsák jól látható szikhólyag 5 mm-es embiró jól látható szívmûködéssel. Nekem hála istennek minden látszott már. Örültem is mert tavaly volt két üres petezsák ami miatt meg is mûtöttek. De most minden oké szerencsére.
Utolsó vagyok: nekem az vált be( szerintem) hogy én állandóan beszéltem a picihez hogy kapaszkodjon erõsen és nõjön szépen mert mi nagyon szeretjük. És próbáltam állandóan másra figyelni hogy rossz dolog ne jusson az eszembe. Nyugi biztos minden rendben lesz, majd meglátod. Mikor mész a dokihoz?
én tegnap voltam és 3 mm-es babócát látott azt nem mondta hogy van e szívhang én meg el is felejtettem megkérdezni a nagy izgalomba, de egy hónap mulva hívott vissza megint.Gondolom mert minden oké volt. Remélem neked is rendben van minden.Hinni kell benne és csak a jóra gondolni. 6hkm:) )
Várjuk a fejleményeket. Amúgy most néztem, nekem 5 hetesen 10 mm petezsák volt.
A kérdező hozzászólása: :) ))
Akkor majd irj mi lett drukkolok!!!!!! És a picikém is szorít nektek!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) 5 perc múlva indulok :O
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek! Utolsónak: sajnos nekem is volt üres petezsákom már (szerencsére nem kellett mûtét) ezért most nagyon nagyon ideges vagyok :(
A kérdező hozzászólása: Most keveredtem haza. Van baba, 4 mm-es, petezsák 11x14 mm és van szívhang is!!! Viszont még nem tapadt ki teljesen a petezsák, tehát egy fekete ûr van még egy szakaszon a méhfal és a petezsák között, ezért pihi van. Remélem meg fog tapadni rendesen. Ti hallottatok már ilyenrõl? És köszönöm a drukkot!!! :D

Mekkorának kell lenni a petezsáknak 4-5 hétben?

Legjobb válasz: Szia. a következõ oldalon követheted hétrõl hétre a magzatod fejlõdését: http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl Sok szerencsét!

Szia. a következõ oldalon követheted hétrõl hétre a magzatod fejlõdését: http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl Sok szerencsét!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!