Találatok a következő kifejezésre: Mekkorának kell a (87 db)

Mekkorának kell lenni a szőrnek gyantázás elött?

Legjobb válasz: kb. 1 cm-nek kell lennie.

kb. 1 cm-nek kell lennie.

HÓKIFLII: milyen alakúra és kb. mekkorára kell felvágni a tésztát, hogy cuki kis kifliket tudjak tölteni és hajtani?

Legjobb válasz: Négyszögletesre kell vágni és az elsõ sarkot hátra a hátsót elõre kell hajtani majd a két csücsköt elõre görbíteni.

Négyszögletesre kell vágni és az elsõ sarkot hátra a hátsót elõre kell hajtani majd a két csücsköt elõre görbíteni.
Én nagyméretû pogácsaszaggatóval szoktam kiszaggatni a tésztát, beleteszem a közepébe a tölteléket, és felhajtom. Így igaz nem csúcsos a vége, hanem kerek, de szerintem jól mutatnak így is.
Kör alakura nyujtjuk, cikkekre vágjuk, a szélesebbik végébe megy a töltelék, onnan felgöngyöliteni meghajtani és kész. Sok sikert! Nem tudom mennyi tésztád van. Sodord el kb.10cm.es átméröjü hengerré, vàgd fel kb. 5cm korongokra és ugy nyujtsd! Remélem jo lesz igy!

Mekkorának kell lenni a szőrszálaknak ahhoz, hogy le tudjam epilálni?

Legjobb válasz: Azért nem így van, kell, hogy néhány miliméteresek legyenek. De csináld ugy, hogy végigmész a szörtelenítendõ testrészen és ami marad szedd ki szemöldökcsipesszel :) legalábbis én így csinálom :)

Azért nem így van, kell, hogy néhány miliméteresek legyenek. De csináld ugy, hogy végigmész a szörtelenítendõ testrészen és ami marad szedd ki szemöldökcsipesszel :) legalábbis én így csinálom :)
Ez az epilátortól is függ szerintem. Emellett egyetértek az elõttem szólókkal. De szerintem olyan legyen, hogy amikor végighúzod a kezed már kicsit szúr. De ha ez nem megoldható akkor ha úgy érzed kb. hetente végigmehetsz a kívánt testrészen és akkor mindig kiszeded az éppen aktuális szõrszálakat :) Egyébként azt mondják 2-3 hétig tart az epilálás. Hát nekem mondjuk éppen csak hogy 1 hétig. Szóval ez is változó. De ha hetente epilálok akkor úgy mindig sima maradok, és a szõrszálak (nem mind, csak egy pár darab mert nem egyszerre nõnek azok sem) is kijönnek annyira a hét végére, hogy már le lehet szedni.
én kb. olyan fél centisen szoktam leszedni. a hosszabb már jobban fáj
akármekkora szõrszálat le lehet epilálni, de minél kisebb annál kevésbé fáj.
én 1cm után szedem le, kb.2-3hetente!

16 éves korban mekkorának kell lennie a herezacskónak? 16/F

Legjobb válasz: Szerintem erre nincsenek megadott paraméterek.

Szerintem erre nincsenek megadott paraméterek.
A kérdező hozzászólása: szuka :)
Másfél éves korára fogja befejezni a fejlõdést, nem hiszem hogy találsz olyan szakirodalmat ahol leírják hogy 10 hónaposan mennyi az ideális mértet. Ez nagyon egyénfüggõ. Esetleg érdeklõdj a tenyésztõnél.
KÁBÉ legyen 20kg...

Mekkorának kell lennie a szőrömnek 13 évesen lent?

És normális hogy naponta van amikor akár 2-szer is masztizok? F

Legjobb válasz: 8,6 cm pontosan.

8, 6 cm pontosan.
az északi tájakon 8, 6 szokott általában lenni..ebben igaza van az elsõ válaszolónak, de azért ennyire ne általánosítsunk. Felénk, itt délen inkább jellemzõ a 4, 78 cm de az sem ritka, hogy 5, 63 cm-re hagyják meg..
akkorának pont, mint neked van, normális
Nincs szabvány! Amúgy én is aggódtam pl 14 évesen h nem volt minden tökéletes egy haver segített pár dologban...

A konnektor sorolókerettávolságnak mekkorának kell minimum lennie?

Legjobb válasz: mitõl me'rt távolságának?

mitõl me'rt távolságának?

16 évesen mekkorának kell lenni a heréknek?

és ha feláll akkor logós vagy nem lógos állapotban kellene lennie?

Legjobb válasz: Nem lógós..egyértelmû :D

Nem lógós..egyértelmû :D
A kérdező hozzászólása: ennyi idõs korban nõhet még a pénisz?
Hát ez nem kor függõ, van akinek eleve nagyobb golyója van, és van akinek kicsi, aprócska.Ez tök sok féle, méretû lehet.Kiskorban is van, akinek már elég nagy van a társaihoz képest és kicsit lógosabbnak is tûnik.Valakinek így is-úgy is lógos.Valakinek meg egyáltalán nem lóg.Csajoknál is van lógos és kemény mell, hát náluk meg golyó van ilyen és olyan is.
aha persze hogy nõhet, elvileg 20-as évek elejéig.De van aki már 13-14 évesen eléri a végleges méretét, és van akinek még pici 14-15 évesen is és 17 évesen vagy még késõbb nõ meg.
A kérdező hozzászólása: kösz az értelmes válaszokat.
A lógást jobban befolyásolja, hogy a herezacskó (scrotum) feszes vagy ernyedt állapotban van-e. Ezt értsd: hõmérsékletfüggõ. Hidegben feszes, meleg fürdõ után lazább.
12, 5-15, 5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!