Találatok a következő kifejezésre: Mekkorák vagyunk mit (15 db)

Az óvszereket mekkorára gyártják? Akkor jó, ha teljesen ráfeszül vagy éppen hogy kerületnek kell lennie vagy mikor jó?

Mert nem nagyon van ráírva.

Legjobb válasz: Igaz, méret sosincs a dobozon, eleinte nekem is gondot jelentett. Aztán rá fogsz jönni, hogy a legtöbb normálisat (durex, lifestyles) egyetlen olyan méretben gyártják, ami szinte mindenkire jó. Az a jó, ha ráfeszül, de nem túlságosan. Ha ugyanis túlzottan feszül és pl még levegõ is marad a végében (mert nem nyomod össze a végét, mikor felveszed), akkor elég könnyen elszakad. Ha viszont "épp csak a kerület van meg", akkor félõ, hogy egy szenvedélyes szeretkezés közben lecsúszik, vagy épp akkor, amikor kiveszed, és meg is van a baj... Javaslom, hogy vegyél egyszerûen olyat, amilyen tetszik, próbáld ki, hogy jó-e rád, és utána tudni fogod, hogy melyik a megfelelõ, melyik nem. Próbálgass...

Igaz, méret sosincs a dobozon, eleinte nekem is gondot jelentett. Aztán rá fogsz jönni, hogy a legtöbb normálisat (durex, lifestyles) egyetlen olyan méretben gyártják, ami szinte mindenkire jó. Az a jó, ha ráfeszül, de nem túlságosan. Ha ugyanis túlzottan feszül és pl még levegõ is marad a végében (mert nem nyomod össze a végét, mikor felveszed), akkor elég könnyen elszakad. Ha viszont "épp csak a kerület van meg", akkor félõ, hogy egy szenvedélyes szeretkezés közben lecsúszik, vagy épp akkor, amikor kiveszed, és meg is van a baj... Javaslom, hogy vegyél egyszerûen olyat, amilyen tetszik, próbáld ki, hogy jó-e rád, és utána tudni fogod, hogy melyik a megfelelõ, melyik nem. Próbálgass...
Lehet kapni különbözõ méretekben, csak megõszülsz mire megtalálod hogy hol... Többnyire az átlagméret kicsit nagy a fiataloknak, de ez van. Próbálj végig több márkát, több fazont, más megoldás nincs. És mint elõttem írták: akkor jó ha nem feszül, de biztosan megmarad ott ahol lennie kell.
A kérdező hozzászólása: köszi... majd igyekszem jót választani:)
A kérdező hozzászólása: amugy láttam olyat, hogy durex kid...:D 13x2 cm szerintetek ez normális? Mondjuk inkább legyen minthogy szüljenek a 12 évesek de akkor is:D

2010. októberben szült anyukák, hogy vagytok? Babák mekkorák és miket csinálnak már? Hozzátáplálással hogy álltok? Mikor szültetek pontosan? (csak kíváncsi vagyok? )

Legjobb válasz: Szia. Október 28.Kitti Baba:)Folyamatosan nyálzik és rág,most kezd éjszaka is felsírni,gondolom a foga lehet szegénynek.Hátról hasra fordul,de csak 1 irányban.Kezét nézegeti,kacag,mosolyog sokat.Amúgy az éjszakát átalussza,igaz 22-23 óra körül fekszik:)6-kor eszik és utána alszik 8-9-10-ig változó.6740 gr. és 66 cm-volt 03.03-án.Most már csak tápszeres,eddig volt 1 kis tejcsi is,de elfogyott:(Ebédre kap fõzeléket,répa vagy s.tök,utána tápszer.Alma lé,barack lé,alma püré.Eddig ezeket kóstoltuk.Nálatok?

Szia. Október 28.Kitti Baba:) Folyamatosan nyálzik és rág, most kezd éjszaka is felsírni, gondolom a foga lehet szegénynek.Hátról hasra fordul, de csak 1 irányban.Kezét nézegeti, kacag, mosolyog sokat.Amúgy az éjszakát átalussza, igaz 22-23 óra körül fekszik:) 6-kor eszik és utána alszik 8-9-10-ig változó.6740 gr. és 66 cm-volt 03.03-án.Most már csak tápszeres, eddig volt 1 kis tejcsi is, de elfogyott:(Ebédre kap fõzeléket, répa vagy s.tök, utána tápszer.Alma lé, barack lé, alma püré.Eddig ezeket kóstoltuk.Nálatok?
A kisfiam 26.-án született, Barnabás. 7kg körül van és 66cm. Hasáról a hátára fordult, de csak egyszer, egy hete és azóta se. :( Oldalára fordul mindkét irányba, mosolyog, kacag, folyton "dumál". Érti a kukucs-játékot, õ kezdeményezi. Sikogat, ez nagyon tetszik neki. A kezeit nézegeti, újjait összekulcsolja. A feléje nyújtott játékot elveszi, ügyesen fog. Éjszaka már nem eszik, este 8-tó 5-fél 6-ig alszik. Kajál és utána alszik még kb 8-ig. Viszont éjjelente többször megébred. Egy hónapja tápszeres, már nincsen tejcsim. Kóstoltunk már: almalé, alma, õszibarack, sütõtök, sárgarépa, krumpli. Eddig szerencsére minden izlett. :)
Lányom október 20-án született. Március elején volt mérve akkor 7.5kg és 64cm volt. Már kóstoltunk almalét, almát, krumplit, répát és sütõtököt. Már kibújt az egyik foga alul. Sokat kacag, mosolyog, kúszik elõre, hátra és oldalra. Nagyon szépen kinyomja magát, amikor hason van. Este 8-tól alszik reggel 6-ig, de volt, hogy fél9-ig is aludt. Nyúl a játékokért, szereti a kezét nézegetni, meg a lábfejét fogni.
A kérdező hozzászólása: A térképhátúnak mi a teljes neve, mert nem találom a googleben!!!
A kérdező hozzászólása: Egyébként kösz! Nagyon!!!!!!
http://www.teknosinfo.hu/hieroglif/hierog.html bocsi a tarajosra gondoltam csak néhány állatkereskedésben másképp van kiírva. A linken találsz leírásokat róluk. Szivesen

Az 1.4 es Honda Civic-et mekkorára lehet max felfúrni vagy mit kell cserélni hogy 1.7 vagy 1.9 es legyen?

Legjobb válasz: Az ilyen mértékû felfúrás után újra kellene papírozni, ami nem fog menni. Amúgy mûszakin lebukhatsz. Ez már nem a trabantos, ladás korszak, hogy fúrogatunk. Az egyéb technikai akadályokba már nem is mennék bele, mert felesleges. Az egész motort kellene cserélni, de még az is nagyon macerás, akkor inkább már eladni és venni egy másik autót.

Az ilyen mértékû felfúrás után újra kellene papírozni, ami nem fog menni. Amúgy mûszakin lebukhatsz. Ez már nem a trabantos, ladás korszak, hogy fúrogatunk. Az egyéb technikai akadályokba már nem is mennék bele, mert felesleges. Az egész motort kellene cserélni, de még az is nagyon macerás, akkor inkább már eladni és venni egy másik autót.
Ha belehegesztesz a víztérbe a hengerek dugattyú olajlehúzógyûrûhelyettesítõnúthézagolórugóalátétkapcsolójeladó után egy köbméteres darázsfészket hurkapálcával, akkor a koszinuszfúróval már jobban hozzáférsz és majd rájössz, hogy egy igazi hülye vagy.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Olvass el egy csomó szakcikket itt a neten, és tanulmányozd a korszerû Ottó-motorok felépítését, akkor nem kell ilyeneket kérdezned. A választ már biztosan sejted, hogy nem. A hengert fel lehet fúrni, de az kb 0.25-1.00 mm-es átmérõ növekedést eredményezhet. Ha ennél sokkal többet vesznek ki a persely, vagy a keményfém bevonatú öntvény anyagából, a robbanótér elveszti a tervezett szilárdságát, valamint az így nyert plusz teljesítmény túlterhelheti a motor alternáló és forgó tömegeit. Aztán még ott van a plusz hõterhelés is, de nem folytatnám, nem biztos, hogy érdemes. Tehát egy fúrással maximum néhány köbcentiméterrel fog nõni az égéstér, és a teljesítmény is csak a gyári érték közelébe kerül. Teljesítményt növelni másképpen szoktak manapság: vezérlés átépítésével, a töltõlevegõ és az üzemanyag nyomásának és mennyiségének növelésével, fordulatszám emeléssel (ennek is számtalan feltétele van), és még lehetne folytatni. A Te esetedben a motorcsere lenne a megoldás, mint ahogy az egyik válaszadó is írja, de akkor a kasztnit is meg kell erõsítened, és az további feladatok elé fog állítani.
Fúrással, rövid hajtókarokkal, egyedi dugóval és kicsit megdolgozott hengerfejjel lehet valamennyit nyerni. De tényleg egyszerûbb venni egy VTi-t azt jóvilág :D
Egyre több ilyen hülye van, aki megveszi legolcsóbban a leggyengébb szart, aztán kis idõ múlva rádöbben, hogy rohadtul nem úgy gyorsul a szekér, és sokkal többet eszik, mint ahogy azt elképzelte... ekkor jönnek a jobbnál jobb tuning ötletek. :D
1 huleseg, kerdes huleseg....
Ez a felfúrás dolgot nem azért találták ki, hogy 1, 4-es helyett 1, 9-es autó legyen, hanem ha már el van kopva a henger fala és muszáj mert nincs kompresszió.
ismét egy boyracer... meddig szeretnéd fúrni az 1.4 blokkot? addíg míg a dugattyúk össze nem érnek....?
Cserélni a motort és a teljes hajtásláncot cserélni kell. Olcsóbb ha veszel helyette egy erõsebbet.
Amúgy ahhoz, hogy 1.7 vagy 1.9 legyen ezt kell cserélned: motor.
csak ddr1-et bír el, és max 2gb-ot és csak agp-s videókártyát

Szeptembertől szegeden fogok földrajzot tanulni. Nézek táskát és nem tudom mekkorát vegyek! Miket kell vinni? Könyveket is vagy csak füzetek? Többi lent!

VAgy mik? Kik azok a tanárok akiket érdemes elkerülni a szegedi földrajzképzésben? Bármilyen infóért zöldpacsi!

Legjobb válasz: Ennyire azért ne görcsölj rá a dologra. Táska felesleges. Nem 20 kiló könyvel fogsz mászkálni, mint középiskolában.

Ennyire azért ne görcsölj rá a dologra. Táska felesleges. Nem 20 kiló könyvel fogsz mászkálni, mint középiskolában.
nem tudsz senkit elkerülni, mert a kötelezõ órákat úgyis teljesíteni kell. Táska meg fölösleges. Órára nem kell könyveket vinned, én fél évig 1 db füzetet használok, abba írok mindent azt csá
most földrajzról, vagy földtudományiról írsz?
földrajz
A kérdező hozzászólása: Légyszíves ne vesszetek már össze... Milyen az idegenforgalom specializáció ?
ja, jó. benéztük egymást.
ne menj idegenforgalomra, nem fogsz elhelyezkedni vele.
A kérdező hozzászólása: Akkor mire menjek ?
bármi másra :D legjobb a geoinfo
A kérdező hozzászólása: Azt halottam az hihetetlenül nehéz. Mit kell tulajdonképp ott csinálni?
Azért ne túlozzunk már:D Nem hihetetlenül nehéz, csak kb. olyan szinten van, mint egy átlagos szak, míg a természetföci az alatt.
az elte bioszosokat igen, mert az egy nagy sz.r:D én szte-sv vagyok, azt szte-s bioszról és az szte-s földrajzolról beszélek. Hogy másik városban milyen azt nem tudom és hogy õszinte legyek, marhára nem is érdekel, ahogy az sem, h elhiszed-e vagy sem
nem hiszek neked, csak a saját szarodat akarod bizonygatni. :D nekem is van bioszos barátnõm, aki mindig teng-leng, és csak vizsgaidõszakban tanul 2 napot, és csont nélkül átmegy eltén, ahol kapásból a diákok felét kiszúrják, akkor most írjam le a bioszosokat?:D
A kérdező hozzászólása: És Mit érdemes felvenni azért a 10 szabadon eldönthetõ kreditért ha mondjuk idegenforgalom szakirányra megyek ? Te milyen szakirányon vagy ? Milyenre érdemes menni ? Tényleg nagyon nehéz a GEOinformatika ?
Nem föcis vagyok, csak az összes barátom az. Az tuti, h nehéz (legalábbis a természetföcinél nehezebb, de azért hoizzánk bioszhoz képest könnyû és simán teljesíthetõ). Bejártam velük programozás órára, hát az nem egyszerû (bár én sosem tanultam), de nagyon sok közös órájuk van a természetföcisekkel, az meg szerintme egy vicc kategória
utolsó: miért vicc a természetföci? ezt földtudományira érted? mik a tapasztalatok? eltén ez nagyon nehéz képzés, Szegedrõl is csak jót hallottam - te vagy az elsõ, aki azt írja, hogy vicc. szóval. meg tudod indokolni?
A kérdező hozzászólása: Köszi az infokat! Milyen targyaim lesznek? Drágák a jegyzetek?
Tanterv: http://www.stud.u-szeged.hu/tanrend/ETR_tantervek/kptGFR-B_N.. Jegyzeteket sztem felesleges megvenni, könyvtárból mindent meg lehet szerezni.
igen, meg tudom. Mivel látom h sok másik szakon pl nálunk bioszon és sok ezer másikon is miket kell tanulni és mennyivel nehezebb, ezért vicc. Meg h mit össze tudnak rinyálni, alaptalanul
minden órátok közös talán?
A kérdező hozzászólása: rinyálj alaptalanul 800 ásvány mind a 20on valahány tulajdonságának megtanulása miatt :)
nem közös, de minden barátom föcis pláne még a bátyám is (õ már elvégezte) kívülrõl tudom miket tanulnak. Nûlunk kötelezõ tárgyalból csak max. 20 jön ki, ígyx fel kell venni más tárgyakat is, nem véletlen h inkább felveznek egy másik szakot (föcit), mert gyerekjáték, fõleg egy nehéz szak mellett. fele órájukra bejártam, tudom mit tanultam. A 800 ásvány hozzánk képest bakfitty
A kérdező hozzászólása: Mit kell csinálni?

Mekkorák vagyunk most? mit fogunk látni az uh-n?

voltunk ultrahangon az elmaradt menzitöl számolva holnap leszek 5 hetes..már látszott uh -n hogy van a baba...5,5 fél hetes terhesen mekkora?mit látunk majd?valaki azt mondja nekik már volt szivdobogás is..ti mit tudtok?mert jön apa is...:Dremélem rádöbben teljesen hogy tényleg ott van...szoval nem csak egy bolhaszemet fog látni?mit gondoltok?

Legjobb válasz: 5 hetesen még a baba nem nagyon látszik, csak a petezsák. Nekem 7 hét 6 naposan volt 14 mm. Itt megnézheted: www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

5 hetesen még a baba nem nagyon látszik, csak a petezsák. Nekem 7 hét 6 naposan volt 14 mm. Itt megnézheted: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8
biztos, hoyg 5 hetesen nem láthattad a babát, max. a petezsákot. szívhang 7-8 hetesen szokott lenni
A kérdező hozzászólása: nem én láttam..a doki mondta hogy ÉS OTT VAN ÖÖ... ugyhogy neem tudom.
mi 5 hét 3 naposan voltunk és 2 mm volt a "babánk". Szívverés nincs, az majd csak 7-8 hetesen. Bár nekünk azt mondta a doki, hogy pulzál, de csak egy gombostífejnyi volt az egész. Mondta, hogy na itt van, de elveszem a cursort, mert alatta van. Szóval kezekre, lábakra még ne számítsatok:-) a 12 hetes már sokkal szebb lesz, a 18 hetesen meg már csodás babaformája van:-)
Szia 5 hetesen mentem En is el eloszor, es nekem is a petezsakot latta es meg nem volt szivhang, majd 9 hetesen mentem legkozelebb es akkor mar babaformaju volt am szivhanggal! Azert jo, h megy a parod, En az elso kettore nem vittem de azota jon velem, es ez neki is akkor elmeny, ahogy latja, h mozog, hallhatja a szivecskejet, szoval egy csoda az egesz! Boldog babavarast kivanok 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: hát kezet lábat nem is vártam..:D de azért vagyok ilyen kiváncsi mert párom nagyon örül de szerintem akkor döbben rá igazán ha meg is látja..
Én tegnap voltam 4 és fél hetes a babám 4, 2mm. Nem igazán lehetett látni, a doki mutatta, hogy hol van. 8 hetesen megyek legközelebb, akkor már remélem lesz szívhang is.Boldog babavárást.
Elõzõ hozzászólónak: Neked 4, 5 hetesen 4 mm a babád??????!!!!!! Az már legalább egy 5-6 hetes méretnek felel meg. Biztos minden adatod jó? Én fogantatástól számítva 4 hetesen, papír szerint meg 5 hetesen voltam elõször UH-n, most a héten és a 12 mm-es petezsákban egy 1, 9 mm-es kis szikhólyagocska volt, amibõl Babóca lesz. Csak egy fekete, szabályos, éles peremû foltot fogsz látni, amiben az orvos rámutat egy kis maszatkára :) , ami a szikhólyag. A következõ UH-ra a jövõ héten, akkor már tényleg 5 hetesek leszünk, elvileg pedig már 3-4 mm-es babóca viszont már beviszem apát is, hagy lássa õ is, mert most kint maradt.
Én 6 hetesen csak egy fehér foltot láttam az UH-n, pedig szívhangja is volt. Most voltam 12 hetes UH-n, és csak nagyjából láttam kezét, lábát, ilyesmi, más meg látja, hogy szopja az ujját... talán a képernyõtõl is függ...

Májusban született babák! Mekkorák, hány cm? Miket tudtok? Miket esztek és hányszor? Kisfiú vagy kislány? Neve?

Legjobb válasz: Az én kisfiam június 3-án született, Dávid a neve. 9 kg és 73 cm. Most a kúszás fázisában tartunk, pillanatok alatt eljut bárhová, úgyhogy lehet "balesetmentesíteni" a lakásunkat. Szépen megül egyedül is, habár magától még nem ül fel. Viszont morog ha valamit nem kap meg, vagy nem úgy sikerül ahogy eltervezte. Négy foga van. Hatszor eszik egynap,reggel és este szopi, délelõtt gyümi(alma, körte, banán, + bébiételben ami frissen nem kapható) délben fõzelék,imádja amit fõzök neki: cukkiní, brokkoli, spenót, sütõtök, répa. Este megeszi a maradékot, délután pedig babajoghurt vagy tejpép.

Az én kisfiam június 3-án született, Dávid a neve. 9 kg és 73 cm. Most a kúszás fázisában tartunk, pillanatok alatt eljut bárhová, úgyhogy lehet "balesetmentesíteni" a lakásunkat. Szépen megül egyedül is, habár magától még nem ül fel. Viszont morog ha valamit nem kap meg, vagy nem úgy sikerül ahogy eltervezte. Négy foga van. Hatszor eszik egynap, reggel és este szopi, délelõtt gyümi(alma, körte, banán, + bébiételben ami frissen nem kapható) délben fõzelék, imádja amit fõzök neki: cukkiní, brokkoli, spenót, sütõtök, répa. Este megeszi a maradékot, délután pedig babajoghurt vagy tejpép.
szia!az en fiam aprilis vegen szuletett, 29 en, en is tettem fel ilyen kerdest par napja!oda mertem irni hogy a fiam mar mondja hogy kutya, erre leoltottak hogy mit hazudok...no mindegy csak azert irom hogy ovatosan irj le barmit mert egyesek nem hiszik el...erted? hat minek hazudnek egy anonim oldalon?????? bocs hogy masrol irtam de maridegesitoekezek!!!!!! azert irok valaszt is jo?igaz mi meg aprilisban szulettunk...10, 5 kg es 75 cm!eszik 5 egy nap es ejjel is egyszer tejecsket!hat hos koratol nem szopik, van ket fogunk, most jon egyszerre 4!szegenyke sokat szenved!nagyon ertelmes kisfiu, mondja hogy kutya es apu, v.mint integet, tapsol, csip csip csokazik, megmutatja hogy milyen nagy lesz....(folemeli a kezet)majdnem mindenfelet eszik, kiveve a tejet, mezet, mogyorot, citrusfeleket!szepen ul, nem maszik, lepeget ha fogom a kezet, es rengeteget kacag...a te kicsid?
elso vagyok Balint a neve a fiamnak!:) )
szia az én lányom jún 6án születtett 8 kiló és 70 centi, szopizik ezerrel 5*-6*egy nap, de 3szor kap más kaját, délelõtt gyümir, ebédre fõzit, vacsira tejpépet, közte meg szopi...õ már ül-mászik, áll és oldalazva lépeget, néha 2-3mp-re egyedül állm aztán dõõõl :) mondja hogy anya, vagyis nyanya :) pápát int :) És Lilinek hívják
elso vagyok!ha lanyom lett volna lilinek hivnak!!puszi nektek

Mien óvszert vagyek? És mekkorát? (lent)

Sziasztok igazából nem értek az óvszerekhez... Nem tudom miet vegyek és nem tudom mekkorát...Segitenétek?

Legjobb válasz: A péniszem mérete 17 cm... miet vegyek??? :/

A kérdező hozzászólása: A péniszem mérete 17 cm... miet vegyek??? :/
Durex Real Feel... mi most próbáltuk ki és elég jó. Amúgy a durexesek 56 mm átmérõjûek, a Lifestlyes 54mm (bár ebbõl nem biztos hogy mindegyik fajta de nekem így rémlik). Egyébként ahogy fentebb irták nincs különösebb méretezés. Saját tapasztalatból még annyit, hogy a Lifestyles nálunk nemhogy elszakadt, de egy egész darab kiszakadt belõle... Azóta csak Durex (3+1 db-os "Love" kiszerelés, meg a real feel).
A kérdező hozzászólása: Irnátok olyat amitöl nem lessz gyerekem de mégis kényelmes???... Várom a válaszokat... Valami különlegeset szeretnék..amitöl jobb lesz... ;)
Ne mondjátok már neki az extra safe-t abban nem érez semmit olyan mintha egy mûanyag csövet dugna!!!
a legtöbb óvszernek általában egy mérete van. ezeken kivül vannak az extra nagyok(négereknek) meg vannak extra kicsik(ázsiaiaknak), de a normál európai emberek általába rendeset használnak. az óvszereken belül is vannak különféle kategoriák: bordázott, extra vastag, extra vékony, extra sikositos...stb... Ha elsõnek szexelsz akkor szerintem durex extra safet használj, mert ugy nem izgulsz annyira h lessz e gyerek meg ilyesmi, mivel elég vastag... F/18
Az extra safe-el biztos nem lesz gyereked de élvezeted se :P Inkább az extra véknyat vedd. Méret nincs óvszerben!!!
A kérdező hozzászólása: és mekkora méret kell??? ebben légyszi segitsetek... Éss tényleg nem akarok gyereket viszont kényelmes szexet szeretnék... Miket javasoltaok? Igen az extra safe röl hallotam...kiprobálom... ;)
a legjobb a durex extra safe...100% hogy nem lesz gyereked ééés tök jó...csak ajánlani tudom! ;)
A kérdező hozzászólása: és mekkorát??? Szerintetek meik a legjobb óvszer??? Nyugodtan ajánljatok...
Na figy leírom amit ismerek (csak a Durexeket ismerem mert az a legjobb) Extra safe: ez vastag, több védelmet ad, de szar élményt, semmit sem érzel benne Ultra thin: vékony, elvileg könnyebben szakad, mert vékony, de kicsi az esélye, nekem még 1x sem szakadt ki!!! És érzel benne sokmindent! Elite: vékony + extra síkosító. Classic: tök hagyományos, semmi extra. Performa: ezzel késõbb fogsz elmenni ez akkor kell ha gyorsan elmész. Én néha szoktam használni :$ Comfort XL: ez nagy [email protected] kell :D 20 cm fölött. Nemtom milyen mert nekem normál méretem van :D Pleasuremax, Arouser, Sensation: ezek ilyen bordázottak vagy pöttyözöttek szal jobb érzés, fõleg a csajnak. Pleasuremax Warming: ez is bordázott meg ez melegít is fura érzés de nem rossz :D Love, Fantasy: ezeknek az alakja más, a Love asszem szûkebb egy kicsit. Nem nagy szám egyik se sztem. Select: ez ízesített, ez akkor kell ha dugás után akarsz szopatni vagy ilyesmi h ne legyen szar íze a síkosítónak ami a farkadon maradt. Jeans: na erre még nem jöttem rá mi a különbség, sztem tök ugyanolyan mint a Classic :D Am nekem az Elite jött be a legjobban én azt nagyon szeretem. Meg néha Performát is használok amikor pl. már rég nem találkoztunk és naon be vok indulva és tom h hamar elmennék... de elsõ alkalommal ez nem kell! Sztem Elite-t vegyél vagy Ultra Thint! 17/F

Honnan tudom megállapítani egy Fun Tail aranyhalról hogy fiú-e, vagy lány? Mekkorára nőnek kb? Mit csináljak hogy ha kishalak lesznek, és mivel etessem?

Legjobb válasz: ne aggódj, nem lesznek kishalak. tapasztalt akavristák is nehezen tudják tenyészteni az aranyhalakat, max. külsõ tavakban.

ne aggódj, nem lesznek kishalak. tapasztalt akavristák is nehezen tudják tenyészteni az aranyhalakat, max. külsõ tavakban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!