Találatok a következő kifejezésre: Mekkorák egy hetes (11 db)

Mekkorák egy 20 hetes magzat méretei?

nektek mekkora volt a babatok 20 hetesen?nem atlagosan szeretnem tudni hanem konkret eseteket....koszike

Legjobb válasz: ...elõzõ vagyok. Neked mekkora a kis bébid? És fiú vagy lány? (nekem most azt sem látták...)

en is angliaban vagyok...... nekem majd most lessz a masodik uh-am de engem is csak vedo no latott...... de nagyon kedvesek.... bar mondjuk sajnalom hogy most latom meg es egy csomo ideig nem fogom meg latni a csoppomet :S
A kérdező hozzászólása: mindenkinek koszike a valaszt!hat most nem igazan van 200 fontom a vizsgalatra mivel teljesen egyedul vagyok, a gyerek apja mar akkor lemondott rola amikor megtudtam hogyterhes vagyok!az apam aki szinten itt el nem beszel velem, mert szerinte megbocsathatatlan hogy megtartottam a kisbabat...soha nem vetettem volna el mert en akartam ot, es 25 evesvagyok szoval nem tul koran jon.minden penzem a hazra megy amit berelek, meg a szamlak, es a bebi cuccok is sokba kerultek, de ezt nem banom.:0!szoval ezert nincs sok penzem, es gyujtenem kell most mivel ha a kicsikem megszuletik hazamegyunk egy evre mivel ott az anyukam, akire legalabb szamithatok, es ugyis kapni fogom a maternity leavet!(gyes)
Elírtam: nem tarkótól tarkóig, hanem halántéktól halántékig a távolság 47mm volt. Amúgy nem hiszem, hogy van értelme másik ember pénztárcájában kotorászni, meg nem is illik. Arra nem gondoltál, hogy nem mindenkinek van rá pénze? Meg nem mindenki dolgozik teljes munkaidõben. Én például full-time tanulok, mellette part-time dolgozok. Megnézném nappali tagozatos diákként kinek van ideje annyit dolgozni, fõleg terhesen, komplikációkkal, hogy akár heti 200fontot keressen (, na persze, az iskola rovására lehet dolgozni heti 80órát is, de akkor nincs értelme iskolába járni...).
3.válaszoló vagyok. Figyelj csak, nem reklamáció, de 200fontot egy hét alatt keresel meg. Annyit nem ér neked? Tudom, nem hasra ütésre írom, mert én már dolgoztam kint 10hónapot, tapasztalatból írom. Minimálbért kerestem. Elõször, 5.05-be dolgoztam óránként, majd 5.35be és simán egy hét alatt megkerestem a 200fontot. :S
Én voltam az elõzõ. Még az lemaradt, hogy nekem még a baba nemét sem mondták meg, azóta sem tudom. Majd otthon megyek 4hét múlva 4D privát ultrahangra, akkor fog elvileg végre kiderülni. Itt vagy 4x-5x annyi a 4D ultrahang, annyi pénzbõl az ember hazarepül és megcsináltatja az uh-ot privátban, ráadásul még családdal is van. Sokkal jobban megéri haza utazni magán UH-ra, mint itt csináltatni.
Én is Angliában élek, és nekem a 20.heti UH eredményének fénymásolatát beletették a maternity record book-ba. A CRL-t ilyennkor már nem mérik, így azt nem tudom megmondani. A fejkörfogat volt 171mm, tehát 17cm, a fejkörfogat volt 14cm valahány mm. A combcsont volt 31mm. A fejszélessége tarkótól tarkóig (a latin rövidítéseket most ne kérdezd, mert fejbõl mondom az adatokat, de ha kell, elõkapom és leírom szakszavakkal is) volt 47mm, tehát majdnem 5cm.
...elõzõ vagyok. Neked mekkora a kis bébid? És fiú vagy lány? (nekem most azt sem látták...)
Angliába ennyire hanyagok? Jesszus! Én nem bírnám ki, hogy ilyen sokáig ne lássam a magzatomat. Miért nem mész el magánrendelésre? Egyébként 20cm-es.
Szia! Mi Skóciában vagyunk. Nekünka 20 hetesen nem írtak be méretet, csak mindent kipipáltak, hogy megvan és rendben van. (pl fejen minden, arc, gerinc, has, hasfal, vese, alsó/felsõ égtagok, stb és csak egy pipa van minden mellett) Azon gondolkoztunk, hogy talán azért lehet, hogy nem írnak méretet, hogy ne kezdj el pánikolni, ha a szomszédnak, barátnõnek, akárkinek a terhességénél mások voltak a baba méretei. A pipával azt jelzi, hogy rendben. Tényleg elég hanyagok. A 20 hetes uh-nál nem beszélhettem én pl dokival, mert az csak az uh volt egy gépkezelõvel. Volt 2 hét múla egy idõpontom a szülésznõvel (5 szülésznõ van 1 csoportban, valamelyik ott lesz a szülésnél, de lehet, hogy olyan, akivel még sosem találkpztál életedben) és a következõ idõpont 28 hetesen van, 6 héttel késõbb. Lent Angliában is így van? A vége felé milyen gyakran van találka a dokival?
http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. Ebbõl talán választ is kapsz.... :D
Hát igen. Más pénztárcájában kotorászni tényleg ne szép. Én teljes munkaidõben keresek 955 fontot. ebbõl 500 megy albérletre, 150 közlekedésre (vonatbérlet), hogy eljussak dolgozni. Ugye nem is olyan sok már. Mert van még mire költeni, pl kaja, rezsi stb. És persze a babadolgok. A párom fizetése egy az egyben megy haza lakáshitelre, gyerektartásra, egyéb hitelekre. Nem panasznak szánom. Tényleg nem szép dolog más pénztárcájában turkálni. Skóciai kismama. Bocs a kérdezõtõl az off-ért.
Nem rosszindulatból válaszoltam vissza neked amúgy, csak elõadtam az én példámat, hogy lásd, ilyen is van! Még akkor is, ha megkeresi a heti 200fontot, akár adó elõtt vagy után, hiába van az embernek egy kis extra pénze, elmegy számlákra, albérletre (10hónap kintlét után te is tudod nyilván, hogy az ember legnagyobb kiadása szinte az albérlet, kivéve ha sikerül council flat-et, council house-t kapnia), na meg babakocsi, babaágy, stb.... ez mind annyira sok pénz egyszerre. De komolyan, annyi pénzbõl amennyibe kerül itt egy szecska 4D-s ultrahang, az ember már hazarepül és családdal is van, pihen is, és még az ultrahangot is letudja, DVD-vel, fotóval. Szerintem ez többet ér, mint kivágni a pénzt itteni 4D ultrahangra, és utána meg nincs pénz haza repülni, csak hónapokkal késõbb, mert az UH elvitte a pénzt. De még millió más oka is lehet.
Igen! Elnézést! Igazad van. Semmi közöm senki pénztárcájához. Bocsánat a kérdezõtöl.
Még egy elírás: A fejkörfogat volt 171mm, a haskörfogat volt ettõl kisebb, tehát 14 egész valahány tized centiméter. Vagyis a feje valamivel nagyobb volt kerületre, mint a pocakja.
A kérdező hozzászólása: oh, mi mar 34 hetesek vagyunk, csak angliaban elek es a huszadik hettol nem volt ultrahang...es csak tudni szerettem volna hogy az akkori meretek rendben e voltak....kisfiucska lesz!szep babavarast!puszika
A kérdező hozzászólása: mert egy vizsgalat kb200 font.itt nem olyan a helyzet mint otthon....meg orvos nem latott, csak szuleszno, es mar hozza sem kell mennem csak a szules utan....
Múlt héten voltam ultrahangon. Én most töltöttem a 20 hetet. De most nem mondták a bébim méreteit. :(

Mekkorák egy 18 hetes baba ultrahangos méretei? Nekem hum: 26 mm bpd: 46 mm ac: 144 mm fl: 28 mm hc: 169mm ofd: 58mm és a sulya 317 g ez jo? Mi az az ofd?

Meg az hogy med végü fekvésben?

Legjobb válasz: ofd=hosszanti átmérõt jelent.Ha a www. timmermann.hu-n beírod a rád vonatkozó adatokat,kiírja, hogy 18. héten mi az átlag.de tudod ettõl sok sok eltérés lehet ,és mégis minden oké. Boldog babavárást!

ofd=hosszanti átmérõt jelent.Ha a http://www. timmermann.hu-n beírod a rád vonatkozó adatokat, kiírja, hogy 18. héten mi az átlag.de tudod ettõl sok sok eltérés lehet , és mégis minden oké. Boldog babavárást!
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Méretek!!! Heteknek megfelelõen.

Mekkorának kellene lennie egy 16 hetes pocaknak?

első babát várom, és nem igazán tudom, hogy mekkora ilyenkor egy pocak. Ha írtok, vagy küldtök képet (ami jobb) akkor legalább össze tudom hasonlítani a sajátommal :) köszi előre is

Legjobb válasz: Képet nem tudok most küldeni, de 16 hetesen nekem olyan kis "helyes" pocakom volt. Kicsi, de látható. A saját nadrágjaim már nem jöttek fel. A barátnõmnek meg 20 hetesen sem látszott, hogy terhes. Nem tudom, hogy csinálta.

Képet nem tudok most küldeni, de 16 hetesen nekem olyan kis "helyes" pocakom volt. Kicsi, de látható. A saját nadrágjaim már nem jöttek fel. A barátnõmnek meg 20 hetesen sem látszott, hogy terhes. Nem tudom, hogy csinálta.
A kérdező hozzászólása: hát én átlag kinézetû vagyok de nem az a nagyon vékony inkább husis:) de nem duci :) 74 kg vagyok 170 cm-rel én és anyukám látunk rajtam valamit, de néha ugy érzem mintha csak hájas lennék pocak környéken :) viszont érzem hogy mocorog, a doki azt mondta 2 hete hogy lassan elkezd látszódni, de én nem vettem észre semmit :S viszont a nadrágjaim többsége combban jó, de derékban már mintha szórítana
ez alkat függö. elsö terhességem 20.-ik hétig nem igazán látszódott, a baba mélyen hátsó falon teljesen lent volt kb.majd be pisiltem mikor megmozdult. a mostaninál meg 14 hetesen hasam volt látszódott a babadolog. a huszadik hétre elég nagy hasam lett. most 37 hetesen lassan, akkora a hasam mint kisfiammal amikor megszültem. magadhoz hasonlítsd, ne máshoz. ha vékony vagy hamarabb feltünik, mint nálam is, ha vaskosabb akkor persze van helye késöbb fog látszódni.de a huszadik hét körül már elég nyilvánvalü szokott lenni a terhesség.
A kérdező hozzászólása: köszi:) és amugy az teljesen normális, ha néha fél óránként néha óránként kell pisilnem? esténként félórás is szokott lenni napközben meg van hogy 2-3 órán keresztül nem is kell?
A 20. hétig még én magam se láttam hogy bármit is változott volna az alakom.
Elsõ babánál szinte nem is látszott még, másodiknál viszont már akkora volt mint elsõnél a 6ik hónapban.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) én néha ugy érzem tök nagy, de amikor megnézem a tükörben akkor meg nem látok semmit :S anyukám azt mondta már látszik, de a tükörben nem látom :S

Most akkor mekkorának kell lenni egy 12 hetes magzatnak?

Sok helyen azt olvasom, hogy a babák 12 hetesen 50-55cm-esek (CRL), és 13 hetesen 65-75cm. És a kett? között mi van? Tehát ha nekem 60cm-es, akkor hány hetes?

Legjobb válasz: Ezt kicsit elírtad, mert nem cm, hanem mm. Az én babám a 12. heti UH-on 57 mm-es volt. De lehetnek természetesen eltérések. Van egy ismerõsöm, elméletileg (utolsó menstruációtól számítva) napra pontosan ugyanannyi idõsek vagyunk, az õ babája a 12. hetin 59 mm volt. Szóval te is kb. 12 hetes vagy akkor. De hogyhogy nem tudod mennyi idõs? Utolsó havitól számolják.

Ezt kicsit elírtad, mert nem cm, hanem mm. Az én babám a 12. heti UH-on 57 mm-es volt. De lehetnek természetesen eltérések. Van egy ismerõsöm, elméletileg (utolsó menstruációtól számítva) napra pontosan ugyanannyi idõsek vagyunk, az õ babája a 12. hetin 59 mm volt. Szóval te is kb. 12 hetes vagy akkor. De hogyhogy nem tudod mennyi idõs? Utolsó havitól számolják.
Szia! Ez csak egy nagy átlag. Nem feltétlenül ekkorák a babák. Az én fiam pont 12 hetesen 66 mm volt.
A kérdező hozzászólása: Igen, tényleg elírtam :-) Nekem nem a mensitõl számolnak, mert teljesen máskor volt peteérésem, mint ahogy "normális". A barátnõmnek figyelt peteérése volt. 65mm-es babánál azt mondták neki, hogy 12+5 de csak 12+4 volt.

Mekkorának kell lennie egy 38 hetes magzatnak?

Nekem 2870 grammot mértek, és azt mondták, hogy kicsi. Nektek mekkora volt ennyi id?sen?

Legjobb válasz: Köszönöm a választ, nekem hatalmas pocim van, és 30 hetesen meg nagyobbnak mérték, ezért is lepödtem meg kicsit. Remélem tényleg csak az Uh volt pontatlan.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, nekem hatalmas pocim van, és 30 hetesen meg nagyobbnak mérték, ezért is lepödtem meg kicsit. Remélem tényleg csak az Uh volt pontatlan.
Nekem ilyenkor 3600grammos volt babám és 39hét5 naposan 3930grammal jött világra.És mivel 2 baba így könnyebb volt megszülnöm mint az elsõt pedid õ 3390gramm volt.
Az elso lanyom 38+6 hetesen szuletett, 2700g-mal, 48 cm-rel, egeszseges, formas baba volt, csak pici. A masodik lanyom 38+5 hetesen 3350 g-mal es 53 cm-rel szuletett, de Ot mar 33 hetesen ekkora sulyunak mertek. Ugyhogy szerintem ne aggodj, nem tudjak mindig pontosan merni.
Nyugodj meg, nem kell feltétlenül a megadott paraméterekkel rendelkeznie a babónak, a lényeg, hogy egészséges legyen. Neked legalább mondtak becsült súlyt, nekem mindig azt mondták, hogy jó nagy a baba és a korához képest mindig 2 héttel többre becsülték. Majd kiderül, ha már kinnt lesz. 38 hetesek vagyunk
Szia nekem a 36 hetes Uh-án azt mondták, hogy 2600g-os a fiam erre pont egy hétmúlva megszültem 37 hetesen 4200g-al.Ne aggódj.Most meg se kérdezem mekkora a lányom.:) 33 hetes km
Kislányod lesz? A 6 kg nem olyan sok. Azt írd meg légyszi, hogy mekkora haskörfogattal kezdted a terhességet. Az számít.
szia! :) akkor rám mit mondana a védõnõd, mert nekem most 102 cm a haskörfogatom és 167 cm magas vagyok, eddig 8 kg a felszedett súlyom, de nekem is csak pocira ment leginkább :) . lehet rám azt mondaná, hogy egy dromedár vagyok már :) ))))). ne foglalkozz vele! nekem azt mondta a védõnõm, hogy rendben egyenletesen növök, ne aggódjak, amúgy kislányom lesz, és kezdek óriási pocakkal rendelkezni :) . a 6 kg nem sok, szerintem ne rágd magad :) . és most 25 hetes vagyok. :) pusza
Ez szerintem akkora baromság... Én is 27 hetes vagyok és 104 cm a haskörfogatom. De honnan tudod, hogy hány kiló vagyok, hány kiló voltam terhesség elõtt és hogy mennyit híztam? Centibõl nem lehet levonni következtetést. Ez olyan, hogy 70 kg sok? Kinek? egy 150 centis csajnak igen, egy 190 centisnek nem, és egy szülés elõtt álló nõnek sem sok!! Szerintem ne foglalkozz ilyen hülyeségekkel. Én nagyon remélem hogy ennél még sokkal -sokkal nagyobb lesz a hasam!!!
Szia! Azt sajna nem tudom mekkorának kellene lenni, én 174 cm magas vagyok és nem kezdtem túlsúllyal a terhességet, eddig 6 kg-ot híztam és a haskörfogatom 90 cm. Most a 32. hétben járok és kislányt várok! A babám a 29. hétben 1600 grammos volt.
Én 29hetes vagyok, bár már közelebb a 30hoz(baba egy hetes késésben van, tehát akár 28 hetesnek is lehet számolni), és most kíváncsiságból lemértem.108cm.Én sem kezdtem sújfelesleggel, és amit eddog híztam az sem a pocira ment.Inkább fenék, és combi, meg egy kicsit karra, nos és a cicik is legalább plusz egy kiló. Az itt megjelent eredményekbõl azt látom, hogy a 38 hetes kismamának volt kicsi a pocakja, és nem nekünk nagy:)
Igaz én még csak 18 hetes voltam, amikor nekem is azt mondta az uh-os doktornõ, hogy ránézésre, a pocakom alapján 24-26 hetesnek gondolt. Nekem sem mérték meg az elején a haskörfogatot, és most sem mértem még meg, De most már én is kíváncsi lettem. 20 hetes kismama
Aha! Így már értem.
A kérdező hozzászólása: nálunk nem mérik meg a kezdésnél a haskörfogatot. Azt arra mondta, hogy sok ennyi idõsen, hogy nekem 104 cm 28 hetesen, van egy másik kismama, akinek szintén 104 cm 38 hetesen. Õ erre mondta. :-)
Én a 2. választ írtam. 174cm vagyok, kb. olyan 8 kilot híztam, de hozzá kell tenni, hogy 3 hónapja ágynyugalomra vagyok ítélve! Nekem is kisfiam lesz, akit 1 nap híján 28 hetesen 1345g-ra becsültek! Kell is neki a hely!!! Ja és még szerencsére nem jelentek meg csíkok sem! De a lényeg, hogy ne aggódj emiatt, ha a babával minden rendben, akkor nincs semmi gond! :-)
Csak azt nem értem, miért mondta, hogy a 104 sok, ha nem tudni, mennyivel kezdtél...... Nõvérem alacsony, vékony alkatú, 29 hetes. Hatalmas hasa van a kisfiával, aki 27 hetesen 930g volt. De nincs 1 méter a haskerülete.
A kérdező hozzászólása: kisfiam lesz :-) Azt nem tudom, hogy mennyi volt a kezdésnél a haskörfogatom, akkor nem mérték csak most :-) amúgy 172 vagyok, elég magas és ahhoz képest nagy a hasam. hétfõn megyek a dokimhoz, kíváncsi leszek, hogy mekkora a babám súlya.
Szia! Én is a 28-at töltöttem. Én tegnap mértem, nekem is kb. annyi, lényeg az, hogy az 1 méteres papírcenti már nem ért körbe! Azért az sem mindegy, ki milyen magas! Ha nem volt súlyfelesleged, sokat nem is híztál, és gondolom, az is a hasadra ment! na és a baba sem mindenkinél egyformán fekszik! Nekem még mindig azt mondják a családtagok, hogy nem olyan nagy a hasam, mert viszonylag magas vagyok, és elveszik benne a baba! De amúgy én is szinte csak a hasamra híztam! :-) ne aggódj, nem hiszem, hogy ez olyan nagy baj lenne!
Én is 28 hetes babás vagyok és 101cm a haskörfogatom.Pedig csak 2kg híztam eddig.1 hónapja el sem hitték, hogy kisbabám lesz. Ne aggodj!Minden ember más és minden terhesség is.pont akkora a pocid amekkorában a babád kényelmesen elfér.És ez a lényeg!

Kb. mekkora egy 8 hetes westie kutyus? Én nem voltam a tenyésztőnél, majd csak akkor látom ha hazahozták. Ha ruhácskát vennék előre (ő egy hét múlva érkezik) kb. mekkorát?

Legjobb válasz: Miért nem hívod fel a tenyésztõt és kérdezed meg? Örülni fog, hogy már készülsz a kutyus érkezésére. Biztosan le is méri, hogy mekkora ruha kell.

Miért nem hívod fel a tenyésztõt és kérdezed meg? Örülni fog, hogy már készülsz a kutyus érkezésére. Biztosan le is méri, hogy mekkora ruha kell.
óó nagyon kicsi lesz mint egy csivava hehe :D
A kérdező hozzászólása: :) Lehet felhívom, igazad van! Amit néztünk ruhácskát 20 cm hosszú a hátán, ez kicsi?
az kicsi lesz minimum vegyél 25 cm-est :D
Inkább a haskörfogatát mérném le. A háta hossza a fazontól is függhet. De a hasán körbe kell érnie.

Mekkorának kell lennie egy 16 hetes nőstény Maine Coonnak?

Nem tudom, hogy elég nagy-e az enyém sztetek mekkorának kell lennie? Hány grammosnak, dekásnak vagy kilósnak?

Legjobb válasz: Bocsi az offért, de szerencsés vagy hogy van Maine Coonod:):$ Nagyon szépek:) Sajnos én nemtudok róluk semmit de egyszer szeretnék egyet én is:)

Bocsi az offért, de szerencsés vagy hogy van Maine Coonod:) :$ Nagyon szépek:) Sajnos én nemtudok róluk semmit de egyszer szeretnék egyet én is:)
A kérdező hozzászólása: Köszi csak azért aggódtam. :)
4 hónap Maine Coon kb. 2 - 2, 5 kg. között
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :S Amúgy ezt honnan tudod? Tenyésztõ vagy? Vagy van Maine Coonod? KIcsit aggódok de lehet hogy esetleg kisnövésû a cicám, mert õ 1800 grammos.
Szia. :) Nekem van maine coonom, 6 hónaposan volt kb. 4 kiló, és kb. 75 cm, de ez se tuti már, nem emlékszem túl jól. :S A közeljövõben lesz még egy kandúrkánk, majd megmérem 16 hetesen ha még aktuális lesz a kérdésed. :) De sztem ne aggódj, nem kevés ez, fõleg hogy ha kislány cicus. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget :D So9k sikert az új ciluhoz :D
Most vettem egy kan maine coon cicát(nem tudtam róluk semmit, csak tetszett), 2 nappal ezelött el is adtam mert megtudtam hogy másfél méterre is megnõ.Köszönöm, nekem nincs szükségem egy oroszlánra:-).Maradok a whiskas cicámnál.
A kérdező hozzászólása: ÚRISTEN XD Nem mondod komolyan, hogy úgy vettél egy fajmacskát hogy el sem olvastál 1 leírást sem róla? Csak beírod a googlebe h MC. aztn kiad egy csomó találatot.
Szia egy 16 hetes cicó, ha jó helyrõl van, és megkapott mindent, akkor a lányok 2-2, 5 kg a fiúk meg 2, 5-3 kg között szoktak lenni, de egy kis eltérés mindig belefér mert minden cicó más. De elég sok infó van fent itt is. : http://www.maine-coon.hu/mainecoon.php

Mekkorának kell lenni egy 34. hetes pocaklakónak?

Legjobb válasz: van egy táblázat, abban az adatok: súly: kb. 2200 g; BPD 86 mm; AC 305 mm; FL 66 mm. De ezek mindig csak megközelítõ adatok!! ugyanúgy lehet eltérés,mint a felnõtteknél. az a lényeg, h a dokid mit mond. ha szerinte ok, akkor nincs probléma

van egy táblázat, abban az adatok: súly: kb. 2200 g; BPD 86 mm; AC 305 mm; FL 66 mm. De ezek mindig csak megközelítõ adatok!! ugyanúgy lehet eltérés, mint a felnõtteknél. az a lényeg, h a dokid mit mond. ha szerinte ok, akkor nincs probléma

A törpe Yorkik mekkorára nőnek? A törpe yorki mennyire szivós? Mikor lessz szobatiszta egy yorkshire terrier? Hány hetes korában ajánlott elhozni egy yorki kölyköt az anyjától? Mit adjak neki enni amíg kölyök?

Nagy döntés el?tt állunk hogy jó választás lenne -e a yoki!!!mennyire neveljem meg a yorkim?????

Legjobb válasz: köszi nektek!!!!!!köszönjük hogy írtatok.és( jó tanácsal)láttatok el minket.nagyon köszönjük.

A kérdező hozzászólása: köszi nektek!!!!!!köszönjük hogy írtatok.és( jó tanácsal)láttatok el minket.nagyon köszönjük.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNJÜK.SOK HASZNOS TANÁCSOT ADTÁL NEKÜNK , ABBAN HOGY MIKÉNT BÁNJUNK A YORKIVAL. AZ IKREK
Akkor el se vihetem setaltatni? az udvarra se vihetem ki?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!