Találatok a következő kifejezésre: Mehetek strandra hetesen (4 db)

Május 26. -án szeretnék köldök pc-t. Az a nagy gond, hogy apum Június 10-en akárhányadikán már akar strandra menni.3 hetes köldök pc-vel már mehetek strandra? Ha még nem, akkor mi baj lehet ha mégis elmegyek?

Elõre is köszönöm!

Legjobb válasz: Igen, gond, simán elfertõzõdhet még ilyen frissen a strandon lévõ víztõl, aztán majd szenvedhetsz vele:s Ezért nem ajánlott nyáron köldök piercinget csináltatni.

Igen, gond, simán elfertõzõdhet még ilyen frissen a strandon lévõ víztõl, aztán majd szenvedhetsz vele:s Ezért nem ajánlott nyáron köldök piercinget csináltatni.
Egyet kell értsek az elõttem szólóval...én tavaly márciusban csináltattam meg, nyárra az már rendbe jött...:D

Mehetek strandra 30 hetes babásan, pl. a margitszigetire? És fürödhetek élménymedencében? Semmi panaszom nincs, teljesen rendben van minden.

Legjobb válasz: Mi most voltunk pihenni egyet. Voltam a medencében, a pezsgõfürdõben,semmi bajunk. Sõt szerintem a babó élvezet nagyon,,mert érezte,hogy ez jó!:) A termál fürdõ nem ajánlott,mert a benne lévõ ásványok,felszívódnak a bõrödön keresztül,ezt inkább hanyagold! Boldog babavárást! 34 hetes kismami

Mi most voltunk pihenni egyet. Voltam a medencében, a pezsgõfürdõben, semmi bajunk. Sõt szerintem a babó élvezet nagyon, , mert érezte, hogy ez jó!:) A termál fürdõ nem ajánlott, mert a benne lévõ ásványok, felszívódnak a bõrödön keresztül, ezt inkább hanyagold! Boldog babavárást! 34 hetes kismami
Amíg a méhszáj zárva van addig nyugodtan lehet fürdeni.A terhesség nem betegség!
Szia. Szerintem mehetsz, de ne menj a meleg vizû termálba, mert az árthat, és a kórokozók is jobban tenyésznek benne. De elõtte szerintem kérdezd a dokidat, és kérj egy méhszájvizsgálatot, hogy teljesen zárt-e a méhszáj! Ha minden rendben van, szerintem nyugodtan mehetsz. Ja és bárhová leülsz, mindenhol tedd magad alá a törölközõt! Jó szórakozást, és boldog babavárász, könnyû szülést!
Szia. Szerintem mehetsz, de ne menj a meleg vizû termálba, mert az árthat, és a kórokozók is jobban tenyésznek benne. De elõtte szerintem kérdezd a dokidat, és kérj egy méhszájvizsgálatot, hogy teljesen zárt-e a méhszáj! Ha minden rendben van, szerintem nyugodtan mehetsz. Ja és bárhová leülsz, mindenhol tedd magad alá a törölközõt! Jó szórakozást, és boldog babavárást, könnyû szülést!
Azért óvatosan az élmény medencével, nehogy valaki a sodrásnál megrugja a pocKODAT.Szerintem én ott a helyszínen folytanám meg az illetõt a vízben...

Mehetek strandra a 3 hetes tetoválásommal?

nem akarok túlságosan sokat fürdeni meg napozni sem, csak kimennék már, de csak 3 hetes a tetoválásom :/ lehet már?

Legjobb válasz: köszönöm a gyors választ! :) mennyi idõ számít már áztatásnak, szóval mennyit lehetek a vízben? :D

A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ! :) mennyi idõ számít már áztatásnak, szóval mennyit lehetek a vízben? :D
lehet, de egy hónapig áztatni szigorúan tilos! napoztatni meg igazából sosem szabad nagyon sokat, mert a feketének gyorsabban romlik a minõsége.
nem csak a feketének árt az uv sugárzás, minden színt tönkretesz idõ elõtt. 3 hetes tetoválással még nem mennék strandra, 1 hetet még kihúznék valahogy. Utána is, egész nyáron bekenném magas faktorszámú naptejjel a tetkómat.
elsõ vagyok. hát nekem azt mondták, hogy 1 hónapig csak folyóvíz érheti, tehát hogy zuhanyzástól, kádban fürdéstõl sem lesz baja, de hosszabb idõre ne legyen vízben. amúgy igen, minden színt roncsol a napsütés, csak írtam, hogy a feketét különösen. én akkoris kenem a tetoválásomat, ha magamat nem, de már süt a nap. ha már megcsináltattad várd ki az 1 hónapot, de legalábbis ne menj vízbe.
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm szépen! :) akkor még várok vele inkább


Mehetek strandra 35 hetesen?

Ma megyek, nem tudom bele merjek-e menni a vízbe, természetesen csak hidegbe. Hétf?n voltam dokinál, de elfelejtettem t?le megkérdezni. Azt mondta minden ok, nem mondta zárt vagyok-e, de azt se, hogy nyitott, kézzel nem vizsgált, csak uh-n.

Legjobb válasz: Szia! Ne menj bele a vízbe. Én voltam most hétvégén, és össze is szedtem valamit, kitudja mennyi idõ míg kikezelik. Neked elég közel a szülés, semmiképp nem lenne jó, ha most kapnál el valamit.

Szia! Ne menj bele a vízbe. Én voltam most hétvégén, és össze is szedtem valamit, kitudja mennyi idõ míg kikezelik. Neked elég közel a szülés, semmiképp nem lenne jó, ha most kapnál el valamit.
Mehetsz strandra, de utánna mindenképp használj intimtörlõt!Viszont a hidegvizet nem ajánlom!Inkább váûlassz langyos, enyhén meleg vizet, mert hát a meleg víz sem a legjobb!!!
Arra nagyon figyelj, hogy ne üldögélj vizes fürdõruhában, vigyél egy másikat és vedd át, ha kijöttél a vízbõl.
Semmi esetre se menj vízbe! Nem ér annyit hogy elkapj egy fertõzést! Gondolj bele mennyi piszkos, mosdatlan, beteg ember fordul meg ott és egy csomó talán bele is pisil. Ezt a kis idõt már fél lábon is kibírod!
Akkor nekem szerencsém van.Osztrák határtól lakom 1 km-re, és Ausztriába járok strandolni.Ráadásul olyan strandra, ahol, (ha vki belevizelne a vízbe, körülötte a vízben lévõ szer, és a vizelet kölcsönhatásba lép)kipirosodik a víz körülötte.Szóval mindenkit egybõl kizavarnak a vízbõl, és hát az illettõt terheli minden anyagi.Szivattyúzás, fertõtlenítés, minden.Én ebbõl a szempontból nyugodt vagyok.35 hetes vagyok, sokat járok, és még soha semmit nem nyaltam be, mióta ide járok!
Mehetsz nyugodtan strandra én is rendszeresen járok, 34 hetes vagyok, de igaz soha nem megyek bele a vízbe, inkább hideg zuhannyal hûtöm magam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!