Találatok a következő kifejezésre: Megyünk a Mit (7124 db)

Mit csinaljak nem megy a torrent (Finding prees)?

Legjobb válasz: Nem megy, nem megy...de miért is? Kliensed neve? Mit ír ki? Stb.

Nem megy, nem megy...de miért is? Kliensed neve? Mit ír ki? Stb.
A kérdező hozzászólása: Windows 7 64bit ha ez szamit..qtorrent-et hasznalok es akkar honnan toltenek le ki irja a qtorrent a szazalek helyere "Finding prees" Hagytam 3 orat semmi nem tortent hagytam es probaltam masikat de ugyan ezt irta !
csapj fel egy utorrent 2.2.1-et és ne frissítsd (értsd: net nélkül telepítsd és a beállításokat nézd át), utána net vissza és kész

Amerikai fater a tv6-on ment, de már nem megy sajnos. Mikor rakják vissza oda legközelebb? vagy most melyik csatornán megy?

vagy fog menni? (tv6 lehet akár viasat 6 is)

Legjobb válasz: tv6 vagy viasat 6 5óra délután nem tom hétvén megy-e

tv6 vagy viasat 6 5óra délután nem tom hétvén megy-e


Megyek a Tátrába kirándulni egy napra, reggel megyünk estefelé jövünk. Mi mindent kell magammal vinnem?

És hogy öltözzek? Acélbetétes bakancsban lehet menni? :D

Legjobb válasz: Csak séta, vagy túra. Bakancs nem árt, mert eléggé köves az út. Meleg ruhát vigyél, elegendõ vizet, kaját. Mi anno felmentünk hóhatár fölé és igencsak hideg volt.

Csak séta, vagy túra. Bakancs nem árt, mert eléggé köves az út. Meleg ruhát vigyél, elegendõ vizet, kaját. Mi anno felmentünk hóhatár fölé és igencsak hideg volt.
Rétegesen, persze feltétlen vedd fel a bakancsot :)
Esõköpeny, fejenként min 2 liter ásványvíz, vékony pulcsi, kötött pulcsi, dzseki, sapka, naptej, bakancs ( ha csúszik nem jó az acélbetétes ), összecsukható túrabot, húsos szendvics, csoki, nem tudom, hogy mûködik e de telefon
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. Na hát megjártam a Tátrát. És szörnyen meleg volt, én pedig háromrétegesen öltözve mentem :D Hát mit ne mondjak, nem sok kellett hozzá, hogy megsüljek :D A nap hétágra sütött, végül acélbetétesben mentem, de mivel jó idõ volt, nem csúszott. Szép látvány volt :)
Második vagyok, örülök hogy jól sikerült a kirándulás:) Megkérdezhetem milyen bakancsod van és mióta van meg és mi a tapasztalatod. Privátban is megírhatod.
A kérdező hozzászólása: Fekete, 14 soros Shellys Rangers. A tapasztalataim pedig csupa jó dolgok, tényleg :D 2 hónapja van meg, az elsõ hét volt kissé nehézkés, amikor be kellett törni, na, akkor azt hittem leszakad a lábam. Aztán pedig egyre jobb lett, nem fáj a használata és kényelmes is. Mindennapi szinten hordom, meg koncertekre. Jól bírja, csak pár "karcolás" van az orrán, meg ilyesmi.. :)
Szuper, köszi a választ nekem Martens van, hasonló tapasztalatom van, írtam privátot is.
szemelyit meg amire szükséged van...netán ruhákat stb.
Pénzt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítségeteket , ezekre gondoltam , de valami lényegesebbre gondoltam.
Pontosan ugyanazt, mintha Magyarországon nyaralnál. Bécsben ugyanolyan az éghajlat, mint itthon. Vegyél eurót, köss utasbiztosítást (vagy váltsd ki az EU-kártyát), és legyen nálad személyi, de azt úgyis vinnéd itt is.
Windows 8 operàciòs rendszered van?
Nekem is ugyan ez abajom és win 8-am van.
A kérdező hozzászólása: Nekem win7.De már megoldottam a problémát.Le kell tölteni grafikus illesztõprogramot vagy drivert.
tudsz adni egy linket, ahonnét lelehet tölteni?

Elindul alapjáraton a robogóm, de nem megy előre! Mi lehet a baja?

Szépen elindul pöccre , de ráülök , húzom neki a gázt és nem megy , csak üvölt. Nem tudom mi lehet vele . Tippek ? Yamaha Jog 3KJ-ről van szó.

Legjobb válasz: nem megy azt jelenti h nem indul el, vayg az hogy ezt bizonyos sebességnél nem megy tovább?

nem megy azt jelenti h nem indul el, vayg az hogy ezt bizonyos sebességnél nem megy tovább?
A kérdező hozzászólása: Elindul szépen , pöfög , nem fullad , de ha húzom neki a gázt akkor nem megy egyszerûen , nem fullad le meg semmi csak üvölt. lehet kuplung , vagy mi lehet ? :)
Hirtelen történt, vagy volt elõjele? Variátor szíj rendben van?
A kérdező hozzászólása: Mikor elraktam decemberben már ilyen volt. Most vettem elõ és nem változott. Az lenne a baj amit leírtál ? :)
Szedd le az oldaldeknit, és meglátod. Szerintem is elszakadt az ékszíjad. Azt illene 4-6000 km-enként cserélni, de sokan használják addig, amíg ki nem leheli a lelkét.
robogónál az is lehet h bent maradt a fojtás.Menj el a szereleõhöz és kérdezd meg h nem-e maradt bent a fojtás.Amiatt szokott az lenni h szépen megy egy darabig, aztán húzod neki és semmi.
A routerre be tudsz lépni egyáltalán? Hogy kötötted be a kábeleket? Mi hova megy?
" Mindent jól csináltam " kijavítanálak : semmit sem csináltál jól , ha mégsincs neted,
A kérdező hozzászólása: De, jól csináltam: a kábel egyik végét a WAN portba, másik végét a modembe dugtam, a másik kábelt pedig az egyik végét a gépbe, a másik végét pedig a router egyik LAN portjába. Így kell, nem? és konfiguráltam is, mégse megy ://

Nem megy a matek, mit tehetnék?

9.-es vagyok. Általánosban végig ötös voltam, versenyekre jártam, de most kaptunk egy tanárt, aki alapjáraton jófej meg minden, de valahogy nem értem nála a dolgokat.

Legjobb válasz: Ez így, hogy matek tág fogalom...itt kezdhetném magyarázni a komplex analízist, a deriváltakat, integrálokat, differenciálegyenleteket... Elõbb gondold át, hogy mi nem megy. Így hiába is mész egy tanárhoz, hogy segítsen, ha még azt sem tudod megmondani, hogy mit magyarázzon. Ha ide leírtad volna, hogy melyik fejezetek nem mennek akkor talán én vagy valaki más elmagyarázta volna. Nulla biztos nem lehetsz ha ötös voltál, meg versenyekre jártál. Esetleg ha tényleg abszolút semmi nem megy, akkor kezd az egészet elölrõl. Nem olyan sok...fõleg ott Magyarországon (erdélyi vagyok) nem kérik olyan magas szinten a matekot. Kezd el a halmazokkal és haladj folyamatosan elõre. Az interneten egy rakás jegyzetet meg feladatot találsz.

Ez így, hogy matek tág fogalom...itt kezdhetném magyarázni a komplex analízist, a deriváltakat, integrálokat, differenciálegyenleteket... Elõbb gondold át, hogy mi nem megy. Így hiába is mész egy tanárhoz, hogy segítsen, ha még azt sem tudod megmondani, hogy mit magyarázzon. Ha ide leírtad volna, hogy melyik fejezetek nem mennek akkor talán én vagy valaki más elmagyarázta volna. Nulla biztos nem lehetsz ha ötös voltál, meg versenyekre jártál. Esetleg ha tényleg abszolút semmi nem megy, akkor kezd az egészet elölrõl. Nem olyan sok...fõleg ott Magyarországon (erdélyi vagyok) nem kérik olyan magas szinten a matekot. Kezd el a halmazokkal és haladj folyamatosan elõre. Az interneten egy rakás jegyzetet meg feladatot találsz.
szerintem neten oldj meg mintafeladatokat az aktuális anyaghoz kapcsolódóan!
http://www.matekerettsegi.hu/ én is tavaly 9.-es voltam...általánosban matek szakköre jártam versenyeket nyertem ötös és négyes voltam mindig...kaptunk egy olyan tanárt aki nagyon nem szeretett és egyáltalán nem értettem nála a matekot meg is buktatott fél évkor...viszont amit belinkeltem oldalt ott nagyon sok videó van ami ingyenes és nagyon jól elmagyarázzák így megtudtam tanulni a matekot év véggére 3asra...:) jártam külön tanárhoz akiért nem kellett fizetni mert közeli ismerõs és matek szakos tanár õ is segített...:) lehet hogy a suliban van matek korrepetálás esetleg megkérheted a tanárodat hogy nem e magyarázná el neked még egyszer egy lyukas órában ha jó fej úgyis segít...persze a szüleiddel is beszélj hogy mi lenne a jó megoldást...esetleg az osztályfõnököt is megkérdezheted hogy õ mit javasol...aki nagyon jó matekból kérd meg hogy segítsen menjetek át egymáshoz hétvégén és a heti matekot amit vettetek nézzétek át gyakoroljátok a feladatokat amit órán megoldottatok..próbálj meg jelentkezni és kimenni a táblához ha látja hogy nem érted akkor a táblánál vagy elmagyarázza a tanár hogyan kell megoldani ez által hátha könnyebben megy...próbáld megoldani az órai feladatokat újra és nézd meg mit rontottál el órán hogy csináltátok... sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek, megteszem majd, ami tõlem telik!

Nortek nx vega 300 Webcamet vettem! Tudna segiteni vki hogy miért nem megy a gyári Driverrel Win 7 alatt? Mi tévö legyek?

Legjobb válasz: A Win7 alatt sok webkamera nem megy. Próbálj keresni valami kifejezetten win7 drivert, ha nincs akkor keress más kamerához, hátha azzal megy.

A Win7 alatt sok webkamera nem megy. Próbálj keresni valami kifejezetten win7 drivert, ha nincs akkor keress más kamerához, hátha azzal megy.
A kérdező hozzászólása: és milyen márkának a driverjét szedjem le? tudnál ebben segiteni nekem? elöre is köszönöm!
Sajna ezt nem tudom, ki kell tapasztalni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!