Találatok a következő kifejezésre: Megvolt a lefeküdtem a barátommal nem (8 db)

Nagyon rosszul csináltad. Nagyon. Nagyon. Ugye azért azt tudod, hogy a gyereket nem az internetrõl töltik le??
Nem értem mit vagytok így meglepõdve hogy 15 évesen dugnak az emberek?Ma már 14 évesen is ;)
Hát nézd, nyilván kicsit ügyetlenke voltál, de ezzel majdnem mindenki így van az elsõnél:) Szóval ne aggódj:) De gondolom a pasid is tudja, hogy az elsõ volt neked, szóval nem várt tõled csodát így elsõre :) Majd belejössz;) De többre mennél, ha õt kérdeznéd, hogy miért nem sikerült elmennie. Lehet, hogy annyira koncentrált rád, hogy ne fájjon neked, hogy élvezd, hogy az idegesség miatt nem jött össze neki. :) Beszéljétek meg a problémákat, csak így lehet megoldani õket! Ja, és remélem védekeztetek!
Elsõnek teljesen igaza van...elég szomorú, hogy nemi életet már éltek...de kommunikálni meg nem tudtok... De hogy a kérdésedre is válaszoljak...szerintem csak ideges volt a barátod, és annyira görcsölt, hogy neked jó legyen, hogy már a végén el se tudott élvezni...van ilyen. De ezt amúgy inkább tõle kéne megkérdezni, mert hát...érted...õ volt ott, nem mi:D
birom az iylen kérdéseket a párok között már semmiylen kommunikáció nincs minden tinisuna idejön kérdezni xD ebbõl látszik még nektek nem is való pasi ha beszélgetni se tudtok vele iylen doglokról
Igen az elõzõnek igaza volt ja és taps neked 15 évessen dugni az szép dolog.
Hát ezek a beszólások nagyon jók voltak!!!! Jót derültem rajta, és mennyire igazak?! Hát ez van.....
Tényleg ez a szép... itt tart a mai tizenéves társadalom... Nagyon oksak és nagy érettek, de ha valami bajuk van azt se tudják mit csináljanak, itt keresik a megoldást ahelyett hogy szembenéznének a dolgokkal, vagy esetleg kommunikáljanak a partnerükkel... Szánalom :D Ilyenkor kezdem értékelni hogy én milyen más környezetben nõttem fel :D
jobban leszopod meg ugrálsz a cerkán és kész 15 éves csíra gyerök xD -.-"
Persze az ide irogató jóindulatú emberek aztán tökéletesek. Istenem, milyen társadalomban élünk, és ez nem a kérdezõ esetének szól... Hihetetlen mennyire gonoszak egymással az emberek... Kérdezõ, valószínûleg nem csináltál semmit rosszul, sõt, ha élvezted akkor bizonyára jó élmény volt a pasidnak :) Lehet nagy volt rajta a teljesítménykényszer, vagy ilyesmi, legközelebb menni fog =)
Hát itt egy kivétel. 14 éves vagyok. Lány.És én nem érzem magamat érettnek rá. ÉS én is furcsállom az ilyen lányokat. Én nem vagyok ilyen!!! És nem is leszek!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindnekinek a kommentjét, az a helyzet h még mielõtt bárki nekem rontana a 15 éves bla bla bla szöveggel , elmondanám h azt csak én érezhetem mikor vagyok rá testileg és lelkileg is érett. Tényleg nagyon hálás vagyok a válaszokért, köszönöm...*-*

Lefeküdtem a barátommal és belémélvezett rögtön utána kimostam magam, előtte 2 nappal még megvolt a menstruációm. Most hogyan tudhatnám meg hogy terhes vagyok-e? Nem nagyon szeretnék várni még 3 hetet. (egy hete történt)

Legjobb válasz: Na azért 2 hétig nem maradnak életképesek!! De 2-3 napig igen, és a kimosás ezt nem akadályozza meg. Tekintve, hogy még jóval peteérés elõtt történt, nincs nagy esély a terhességre, bár nem lehetetlen. Viszont muszáj várnod, mert kb. az eset után kb 2 héttel lehet kimutatni a terhességet. Úgyhogy végül is 3 hetet nem kell várnod, csak 1-et, hacsak közben be nem csúszik még 1-2 ilyen alkalom.

Na azért 2 hétig nem maradnak életképesek!! De 2-3 napig igen, és a kimosás ezt nem akadályozza meg. Tekintve, hogy még jóval peteérés elõtt történt, nincs nagy esély a terhességre, bár nem lehetetlen. Viszont muszáj várnod, mert kb. az eset után kb 2 héttel lehet kimutatni a terhességet. Úgyhogy végül is 3 hetet nem kell várnod, csak 1-et, hacsak közben be nem csúszik még 1-2 ilyen alkalom.
Javasolt kivárnod a 3 hetet és tesztelned. Gratulálok!
Szia az az igasag hogy a spermak 2 hetig eletkepesek a szervezetedben!!!Az hogy ki mostad magad az meg nem eleg azert meg teherbe eshetsz!!!De viszont ilyen hamar szerintem nem tudod meg mert egy hetesen meg nem mutatja ki a teszt es amugy is menszesz utan felidoben van pete eresed!!!
A spermák maximum 2-3 napig életképesek. A peteérésed viszont feltételezhetõen a ciklus közepén (+-2-3nap) van, így én azt mondanám, hogy esély a terhességre kb. 10%. De hogy biztosra menj, várd meg, hogy az aktustól számítottan elteljen 12-14 nap. Akkor vegyetek nagyon érzékeny tesztet (pl. ilyet: http://szepseg-egeszseg.teszvesz.hu/egyeb/terhessegi_teszt_e..) és reggeli elsõ vizeletbõl nézzétek meg mi újság. Boltban a DM-ben tudsz tesztet venni, ott a legolcsóbb 5-600, -Ft körül van, és nem ennyire érzékeny.
A kimosás kb annyit segít mint halottnak a csók. Magyarul: semmit. Az némileg szerncsés, hogy nem középidõben történt, viszont az is van, hogy a peteérés is lehet máskor is, nem csak félidõben. Tehát: most vagy terhes vagy, vagy nem, és el foglak keseríteni: ha 3 hetet nem i, s de 2-t kell várj, hogy megtudd az eredményt. addig is, kellemes idõtöltést a barátoddal!
Esemény utáni tablettára nem gondoltatok, ha már ilyen felelõtlenek voltatok? Remélem nem vagy terhes és legközelebb védekezni fogtok!
A kérdező hozzászólása: Rendben, Köszönöm!
a teszt 10 napos terhességet kimutat..én úgy tudom javítsatok ki ha nem jó...úgyhogy most vegyél tesztet..és megtudod mizú...amúgy nekem nagylányom asszem így jöhetett össze, ..talán nem lesz semmi.. bár nem tudom miért írnak sokan úgy mintha akkora bûnt követtél volna el...mintha más mindig minden helyzetbe pikk-pakk lenne..
Kevés a valószinûsége annak, hogy az 5. napon teherbe essél. Tesszttel majd csak a követkeõ vérzés elõtt próbálkozz.
vmennyi esélye mindig van a terhességnek akár menzeszed van akár nem. majd a teszt megmondja. 2 hét múlva lehet tesztelni
Kevés esély van a terhességre, de kaphatnál így olyan fertözést, hogy nem felejted el soha ezt az éjszakát! Nem szabad szexelni vérzés közben, mert olyankor nyitott a méhszáj.

Pont egy hete jöttmeg amensim és miközbe megvolt lefeküdtem a barátommal és ma márcksa párcsepp volt viszont szurkált a hasam? Mikor tudom meg leghamarabb hogy trhes lettem e vagy nem?

Legjobb válasz: A következõ mensi elmaradásakor. Védekeztetek? A szúrkálás nem jelent semmit (akár pszichés is lehet :) )

A következõ mensi elmaradásakor. Védekeztetek? A szúrkálás nem jelent semmit (akár pszichés is lehet :) )
A kérdező hozzászólása: nem védekezünk

20-án megvolt még a menstruáciom és 21-én már nem aznap lefeküdtem a barátommal, védekeztünk de azért nem árt az óvatosság, menstruácio után tényleg nem lehet az ember 1-2 napig terhes?

Legjobb válasz: legnagyobb esélyed a ciklusod közepén van tehát a 14. nap körül ha meg védekeztetek tuti nem lehetsz terhes!

legnagyobb esélyed a ciklusod közepén van tehát a 14. nap körül ha meg védekeztetek tuti nem lehetsz terhes!
egy nõ mindig teherbeeshet. elméletileg a terméketlen napokon nem, de sose lehet tudni. ha véletlenul teherbeesel akkor azt mondod otthon h "de anyu, mi számoltunk."? ha védekeztetek akkor sztem nincs baj. de az is kérdés h h?
Bármikor lehetsz terhes, a menszi elõtti napokban a legkisebb az esélye. De akkor sem 0%! Ha rendesen védekeztetek, akkor nem hiszem, hogy baj lenne.

Megvolt a mestruációm lefeküdtem a barátommal nem védekeztünk. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ha beléd élvezett a barátod akkor igen. Sõt sztem akkor számíts is egy "+" eredményû tesztre. Megérdemled, ha már ilyen felelõtlenek vagytok.

Ha beléd élvezett a barátod akkor igen. Sõt sztem akkor számíts is egy "+" eredményû tesztre. Megérdemled, ha már ilyen felelõtlenek vagytok.
Kevés, az esélye, de ilyenkor is lehet peteérésed. Nem valószínû, de lehet. Ha idõben vagytok, vegyél esemény utánit. Jobb félni mint megijedni.
Naná, hogy lehetsz, ha visszaolvasol volt már vagy millió ilyen kérdés, azt nem értem, miért utána kérdezitek meg.
istenem ezek a mai fiatalok...mi a fenéért találták ki a védekezést????azért hogy ne legyen gyereked ha nem akarsz...mind1 hogy mikor szexelsz mensi alatt elõtt után...mindehogy teherbe lehet esni..komolyan..az iylen emberek azt várják hogy megnyugtassuk õket....else hiszem

Ugye nem lehetek terhes? Sziasztok! A barátommal lefeküdtünk. Ekkor nekem, úgymond félig még megvolt, vagyis nem véreztem, egy nappal előtte múlt el. De tegnap megint véreztem egy kicsit. Gumi nélkül csináltuk. És lehetek terhes?

Legjobb válasz: cseszd meg ha 1 percig volt benned, az semmit nem változtat a lényegen: benned volt = lehetsz terhes a menstruáció meg nem fogamzásgátló ps.: egyperces kategóriában ajánlom Örkényt, azt -ellentétben az egyperces dugással- legalább élvezni is lehet

cseszd meg ha 1 percig volt benned, az semmit nem változtat a lényegen: benned volt = lehetsz terhes a menstruáció meg nem fogamzásgátló ps.: egyperces kategóriában ajánlom Örkényt, azt -ellentétben az egyperces dugással- legalább élvezni is lehet
Akkor nem lehetsz terhes és ha nem védekeztek valamijen modon ne is hagyd hogy beléd élvezzen:)
És igen. Akár menstruáció alatt is lehet teherbe esni.
Ha beléd élvezett gumi nékül lehetsz
A kérdező hozzászólása: nem nem élvezett belém csak kb 1 percig ha bennem volt.

Terhes lehet-e a barátőm? Lefeküdtem a barátnőmel, ugy hogy megvolt neki a menszesze. Nem húztam gumit!

Nem élveztem bele, de sokkal rövidebb ideig tartot neki a menszesze mint szokott(4 nap), de az utolsó 2 napba már csak éppen hogy volt neki valami kis vérzés.

Legjobb válasz: Az nem lényeges hogy beleélveztél e vagy sem.Beledugtad a hüvelyébe és volt elõváladékod az meg tartalmazhat spermákat ezért igen.Én a teszt mellett voksolok.Nincs vele nagy gond.Patikában lehet szerezni

Az nem lényeges hogy beleélveztél e vagy sem.Beledugtad a hüvelyébe és volt elõváladékod az meg tartalmazhat spermákat ezért igen.Én a teszt mellett voksolok.Nincs vele nagy gond.Patikában lehet szerezni
nem valoszinu, lehet hogy az-az enyhe verzes volt a menzesze, most mar sajnos csak remenykedhetsz...
Szerintem a lány menjen el nõgyógyászhoz.Tudom nem a legjobb megoldás, de ez a legbiztonságosabb.És a gumi nem csak ettõl véd meg, gondolkodni kellett volna:S Ezt ne vedd leszólásnak.
csináljon egy tesztet ha nagyon paráztok
Mint azt minden nap 1000szer megírjuk, IGEN lehet, hiszen az elõváladék is tartalmazhat spermát
Utolsó : attol h felir neki fog. gatolot, még nem elõzi meg a terhességet. én a helyükben akkor is bevenném azt a tablettat. nem szabad huzamos ideig hasznalni, ezt en is tudom, de ez sürgõs eset.
Esemenyutanit vegyel rögtön, aztan irany az orvos. mi az h ennyi meg annyi ideig tartott, meg nem élveztél bele, meg a többi hülyeség. elõvaladek kerülhetett bele ugyh intézkedjetek gyorsan.
Szerintem nem terhes, de nem látok bele. A teszt majd csak kb. úgy 28-30 nap múlva mutatja ki, akkor meg már szerintem késõ. Menjel el holnap nõgyógyászhoz, és beszéljen vele. Nem biztos, hogy egybõl 72órással kéne bombázni. A doki biztos megmondja majd mit tegyen, és esetleg ír fel neki fog.gátlót.
A kérdező hozzászólása: de nem élveztem bele, és most is megvan neki még a menszesze!!Csak kicsit kevesebb mit amennyi szokott lenni..
A teherbeesésnek menstruáció alatt kisebb az esélye, mint amúgy (de VAN!) Az, hogy nem élveztél bele, mégjobban csökkenti az esélyeket (de mint már mondták, az elõváladékban is van sperma) Hülyeség, amit csináltál... 2 lehetõségetek van: 72 órán belül esemény utáni - amivel a hormonháztartását tönkrevágod egy idõre aktus után 14 nappal, majd rá pár nappal mégegy terhességi teszt - amivel vállaljátok, hogy esetlegesen mégiscsak terhes. Összességében az esély minimális, de már született így gyerek.. Legközelebb inkább elõbb kérdezz :)
Gyerekek... Erõsen kétlem, hogy teherbe esett volna... Az elõváladék (amitõl annyian rettegnek), nagyon kevés spermiumot tartalmaz (kb 3%), és azt is tudni kell, hogy másképp gyönyörcseppnek szokás hívni, és az orgazmus elõtt rövid idõvel jelenik meg, az az 1 csepp... És még az, hogy megvolt neki, még tovább csökkenti az esélyeket... Szerintem kár aggódni, de ha nagyon féltek, felsorolták már a lehetõségeket:) A véleményem szerint nem kell sehova azonnal futni, hogy atyaég, terhes, mert ennek az esélye minimális (1-2%), és még azt sem tudjuk, hogy a kérdezõ az orgazmusa elõtt mennyivel hagyta abba a szexet... 23/F
A kérdező hozzászólása: Még nagyon messze voltam az orgazmustól mert megzavartak minket, ezért inkább abba hagyatuk!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!