Találatok a következő kifejezésre: Megvolt a lefeküdtem a (13 db)

én lefekudtem ugy hogy megvolt a menszeszem es nem vedekeztem raadasul meg utana3 alkalomal de akor se vedekeztemlehetek terhes?

aadasul ma szakitototunk ki szakad a azivem

Legjobb válasz: ... és micsoda véletlen, csak a szakításkor esett le, hogy esetleg felcsináltattad magad?! Igen, lehetsz terhes. Elég jó esélyed van rá. Úgy mondanám, ahhoz kell jelen esetben mázli, hogy NE legyél terhes.

... és micsoda véletlen, csak a szakításkor esett le, hogy esetleg felcsináltattad magad?! Igen, lehetsz terhes. Elég jó esélyed van rá. Úgy mondanám, ahhoz kell jelen esetben mázli, hogy NE legyél terhes.
Erre csak egy klasszikust tudnék idézni: használt babakocsi eladó olcsón!
Te melyik vagy? A lili vagy a gyuri? Látod, látod, tényleg mennyivel jobb lett volna egy nyelvtankönyv. Ha másra nem, jó erõsen a térded közé szorítod! Ne aggódj, nem te leszel az elsõ 15 éves, aki abortuszra megy.
Nem feltétlen elszel terhes, sok az olyan nõ aki hosszú évekig próbál gyereket csinálni magának és nem jön neki össze. de az ilyen ostoba hülyék mint te akik védekezés nélkül szexelnek olyan pasival aki kihasználja õket általában bekapják a legyet. Legalább annyi lett volna benned hogy egy 72 órásat beveszel.
egy helyesírási szótár sokat segít, bár a te bajodon csak egy kötél tudna...-.-" terhes vagy és 4-es ikreid lesznek... én mutogatva körberöhögnélek..XD
Ne csesztessétek már azért, nem vicces! Szóval, ha menszesz alatt szeretkezel, csekély az esélye, de bekövetkezhet, hogy teherbe esel. Nem valószínû. Viszont ha a 3 szeretkezés úgy történt, hogy már elmúlt, akkor van okod félni. De így sem tuti, várj egy hónapot és kiderül. 23/N
Igen, lehetsz. Sõt, arra van kevesebb esély, hogy nem vagy az.
Utolsó vagyok, ha 72 órán belül volt, akkor én a helyedben szaladnék a kórházba, nõgyógyászat. Kiírják az esemény utáni tablettát, kiváltod és nyugodtabb leszel.
Nagyon rosszul csináltad. Nagyon. Nagyon. Ugye azért azt tudod, hogy a gyereket nem az internetrõl töltik le??
Nem értem mit vagytok így meglepõdve hogy 15 évesen dugnak az emberek?Ma már 14 évesen is ;)
Hát nézd, nyilván kicsit ügyetlenke voltál, de ezzel majdnem mindenki így van az elsõnél:) Szóval ne aggódj:) De gondolom a pasid is tudja, hogy az elsõ volt neked, szóval nem várt tõled csodát így elsõre :) Majd belejössz;) De többre mennél, ha õt kérdeznéd, hogy miért nem sikerült elmennie. Lehet, hogy annyira koncentrált rád, hogy ne fájjon neked, hogy élvezd, hogy az idegesség miatt nem jött össze neki. :) Beszéljétek meg a problémákat, csak így lehet megoldani õket! Ja, és remélem védekeztetek!
Elsõnek teljesen igaza van...elég szomorú, hogy nemi életet már éltek...de kommunikálni meg nem tudtok... De hogy a kérdésedre is válaszoljak...szerintem csak ideges volt a barátod, és annyira görcsölt, hogy neked jó legyen, hogy már a végén el se tudott élvezni...van ilyen. De ezt amúgy inkább tõle kéne megkérdezni, mert hát...érted...õ volt ott, nem mi:D
birom az iylen kérdéseket a párok között már semmiylen kommunikáció nincs minden tinisuna idejön kérdezni xD ebbõl látszik még nektek nem is való pasi ha beszélgetni se tudtok vele iylen doglokról
Igen az elõzõnek igaza volt ja és taps neked 15 évessen dugni az szép dolog.
Hát ezek a beszólások nagyon jók voltak!!!! Jót derültem rajta, és mennyire igazak?! Hát ez van.....
Tényleg ez a szép... itt tart a mai tizenéves társadalom... Nagyon oksak és nagy érettek, de ha valami bajuk van azt se tudják mit csináljanak, itt keresik a megoldást ahelyett hogy szembenéznének a dolgokkal, vagy esetleg kommunikáljanak a partnerükkel... Szánalom :D Ilyenkor kezdem értékelni hogy én milyen más környezetben nõttem fel :D
jobban leszopod meg ugrálsz a cerkán és kész 15 éves csíra gyerök xD -.-"
Persze az ide irogató jóindulatú emberek aztán tökéletesek. Istenem, milyen társadalomban élünk, és ez nem a kérdezõ esetének szól... Hihetetlen mennyire gonoszak egymással az emberek... Kérdezõ, valószínûleg nem csináltál semmit rosszul, sõt, ha élvezted akkor bizonyára jó élmény volt a pasidnak :) Lehet nagy volt rajta a teljesítménykényszer, vagy ilyesmi, legközelebb menni fog =)
Hát itt egy kivétel. 14 éves vagyok. Lány.És én nem érzem magamat érettnek rá. ÉS én is furcsállom az ilyen lányokat. Én nem vagyok ilyen!!! És nem is leszek!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindnekinek a kommentjét, az a helyzet h még mielõtt bárki nekem rontana a 15 éves bla bla bla szöveggel , elmondanám h azt csak én érezhetem mikor vagyok rá testileg és lelkileg is érett. Tényleg nagyon hálás vagyok a válaszokért, köszönöm...*-*
0, 0000001%
Én bevennék egy esemény utánit.ha beüt a 0, 00001% akkor 100% hogy kész a baj.
Lehetséges
Nem valószinû.Gondolom , hogy még nem élvezett bele a barátod a gumiba.
Dehogy kell esemény utáni :DDD Nem kell az ördögöt a falra festeni. Nagyon kicsi az esélye. Ha a srác nem ment el, akkor szinte semmi. Ha el is ment, nagy része a spermának a gumiban maradt (ha úgy történt, ahogy vizuálisan magam elõtt látom), azt a keveset pedig, ami kifolyhatott a bõségesebb hüvelyváladék és még esetleg pár csepp vér ugyis kimosta/semlegesítette. Ne félj!
Én is jártam ugyanígy... nekem is megvolt a gumi meg bennem maradt... addig nem addógtam amíg nem kellett vna megjönnie...aztán késett 5 napot(de sztem cs a folyamatos idegeskedés miatt) és utána már minden rendbe volt, úgyhogy sztem ne parázz mert akk tuti késni fog... 72órást én se vettem be mert minimális esély van arra, hogy menstruáció alatt teherbe ess! uh csak nyugi(persze ezt így könnyû mondani)
Szanaszét marja a citromlé a péniszt. Legalábbis egy barátom próbált lemosni anno valami kencét róla, ami nem jött le, és mesélte, hogy ordítani tudott volna a fájdalomtól. :D :D Ne riogassátok már szegény csajt, még a végén a szextõl is elmegy a kedve. Legyetek reálisak egy picit, ne csak vészmadarak! Aki pedig írta azt a véres dolgot, hiába pontozzátok le, mert úgy van, ahogy leírta. Biológia szakosként én is tudok egyet s mást a dolgokról, és lehet, hogy kis mértékben, de nagyon sok minden befolyásolja a megtermékenyülés és spermium-életbenmaradás feltételeit. Ti nagyon okosok ;)
Aki azt írta, hogy ha a sperma felhígul a vérrel, hüvelyváladékkal, akkor nem lehet teherbe esni, az igen tudatlan. Ennyi erõvel elég lenne minden aktus elõtt mondjuk síkosítóval feltölteni magad vagy aktus után kimosni a hüvelyt védekezésképp...Ez baromság! Mivel elment benned és úgy csúszott le, lehetsz terhes. Mivel kivételes esetekben, de mensi alatt is teherbe lehet esni és a spermák hosszabb ideig életképesek odabent. Azt meg nem tudhatod, kifolyt-e vagy sem. Ha az én életemrõl lenne szó, biztosan beszereznék 1 sürgõsségi tabit.
A kérdező hozzászólása: 5 napja történt, és az csak 72 órán belül hat. Már 6napja történt. Semmire nem mennék vele. Csak reménykedek.
12. válaszoló vagyok (8.58) Ha a gumi nem volt begyûrõdve benned, akkor biztosan benne maradt a sperma, és csak a végén csúszhatott le, amikor kihúzta a szerszámát. De ha be volt gyûrve, akkor szex közben csúszhatott le, és akkor lehetséges, hogy terhes lehetsz. Figyelembe véve, hogy meg van a menszeszed, akkor nem valószínü.
Tudod ezért kell idõben gondolkozni! Akkor, amikor még tehetsz vmit! Most már csak imádkozni tudsz és 2 hét múltán tesztet csinálni.
A kérdező hozzászólása: Akkor is gondolkoztam. Légyszives ne csinálj úgy mintha össze vissza csináltam volna az egészet. Védekeztünk, nem arról volt szó, hogy kihagytuk ezt a részt. És írtam feljebb hogy nem volt pénzünk eseményutánira, szülõknek pedig nem szólhattunk.
20.59-es vagyok Nyugi, nem valószínú. Már hallottam olyat is, hogy valaki meg peteérõs napokban szexelt úgy a pasijával, úgy, hogy a beleélvezett és uttánna a csaj kimosta magátt ott rögtön.
Szerintem egy gyerek, vagy az abortusz többe kerül, mint az esemény utáni, de ti tudjátok...Csak annyit mondok: FELELÕSSÉGTELJES SZEX
Szerintem nem kell, hogy aggodj én is jártam már így.Viszont szeretném ha tudnád, hogy amikor megvan a bajod nem egészséges a szeksz mert meddõséget okoz.Nem megilyeszteni akarlak csak nekem az orvos mondta amikor kiszedte belõllem a gumit. Egy 29-hetes kismama:)
A kérdező hozzászólása: Aki azt írta hogy FELELÕSSÉGTELJES SZEX annak üzenem, hogy nem azért nem vettünk eseményutánit, mert sajnáltuk rá a pénzt, hanem mert nem volt. És szerintem nem voltunk felelõtlenek..mivel a védekezésre gondoltunk..csak lecsúszott miután elélvezett.
Ilyen esetekben a következõt kell tenni: a barátodnak szólsz h mártsa citromlébe a péniszét mert a citromlé maró hatása ellentétes a sprmiuméval ezután ugy tegye beléd...Így semlegesíti ;) nekem bevált
A kérdező hozzászólása: Igazából nem tudtuk megállapítani, hogy kifolyt e a gumiból vagy sem, de a barátom úgy látta hogy nem, bár õ se tudja ezt biztosra. Én sajnos nem láttam, mert elég rossz a szemem. Azért nem engedik a szüleim a fogamzásgátlót, mert így is nagyon vékony vagyok, és ha esetleg fogyok tõle, az már káros. Viszont ha hízok akkor az a bajuk. Bár szerintem inkább legyen rajtam plusz három kiló, mint hogy terhes legyek. Amúgy 17 éves vagyok, és fiatalnak is tartanak hozzá.
Teherbe lehet esni menszesz alatt, de nagyon-nagyon kicsi rá az esély. Én hallottam olyan esetet, amikor a nõ már több éve nem tudott teherbe esni, orvostól orvosig járt. amikor egyszercsak kiderült, hogy neki a menszesz alatt van peteérése. Így akkor voltak együtt, és rögtön terhes is lett. Bár furcsa eset, én is csak azért hiszem el, mert egy újságban olvastam, és csak utánajártak, igaz-e. Mondjuk nehezen tudom elképzelni még mindig, de lehet van benne valami. (csak gondoltam leírom, mit olvastam, hátha ír rá valaki, hogy miért nem lehetséges ez, vagy éppen miért lehet.)
A kérdező hozzászólása: Ennek mennyi az esélye körülbelül ? Úgy tudom akkor jóval kisebb a fogamzóképesség.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Szóval ezek szerint annyira nem kell félnem, igaz? Elég kicsi az esélye szerencsére.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez már 5napja történt, már semmit se érnék vele. És aznap nem volt pénzünk eseményutánira. Meg hát másnap se változott az anyagi helyzetem. Elég szerencsétlen típus vagyok, de annyira csak nem..
A kérdező hozzászólása: De igen..
A kérdező hozzászólása: Huhh, köszi szépen :D. Most megnyugodtam. Azért majd csinálok egy tesztet, mert eléggé(nagyon) ideges típus vagyok:D. Köszi szépen az eddigi válaszokat.
menzesz alatt jóval kisebb az esélye a teherbeesésnek.de sok ilyen példát tudnék felhozni azért onnan ahol dolgozom...de valószinüleg nem vagy várandós.azért csinálj tesztet, hogy megnyugodhass.legközelebb azért óvatosabban..nem volt tul nagy a partneredre az óvszer? ezek mellett én elgondolkoznék a hormonális fogamzásgátláson is, mert ennek nemlenne szabad tul gyakran megtörténnie.remélemminden rendben.jah és ezt nem oltásnak akartam szánni, bocsi ha nem voltam tul kedves.
A kérdező hozzászólása: Semmi baj. Nem tudom hogy jött le, fogalmam sincs :s. A fogamzásgátlót nem engedik a szüleim. Bár szerintem is biztonságosabb lenne, és én se lennék tiszta idegbeteg minden hónapban.
Valasz annak a valaszolonak, aki azt irta h "azt a keveset kimossa a hüvelyvaladek, meg a ver" (vagy vmi hasonlo lehetett) : az ondobol elég egy pici csepp is a megtermékenyüléshez. szoval egyaltalan nem biztos h minden olyan rendben van. A kérdezõnek : lehetséges h került ondo a hüvelyedbe, de ha nem vettel be 72 orasat, akkor marad a reménykedés. az aktustol szamitva 2 het utan a teszt kimutatja h terhes vagy e. a reggeli elsõ pisilesnel kell elvegezni. sok szerencsét Ami pedig az idegeskedést illeti : ne idegeskedj, hasznaljatok minõséges ovszert, es hát.. ne legyetek annyira hevesek. velem is elõfordult mar h bennem maradt az ovszer, csak akkor en mar szedtem a tablettat, es nem lehetett gond. ha helyesen rakjatok fel, akkor nem lehet gond. ha a pasi érzi h el fog menni, akkor vegye ki, igy csökkenthetõ a lecsuszas veszelye.
Érdekes gondolkozásuk van a szüleidnek. Nekem a gyerekeim ha felnõnek, inkább én irattatok fel gyógyszert, mintsem idõ elõtt unokák legyenek! De a lényeg, hogy szerintem nagyon kicsi rá az esély. Sõt! Kérdés: amikor lecsúszott az óvszer az ondó benne maradt? Azért is kérdezem, mert velem is megesett ugyanez egyszer. Aztán elmentem dokihoz, megkérdezte , mi hogy történt, ráadásul, nekem már akkor elmúlt 2-3 napja. Aztán mikor mondtam, hogy nem elszakadt, hanem bennem maradt az óvszer, de sikerült úgy kivenni, hogy nem valószínûleg nem jött ki belõle semmi, akkor azt mondta, hogy kizárt a terhesség. így még eseményutánit sem írt fel. Nem is lettem terhes! remélem, nálatok is minden rendben lesz.
Ahoz, hogy teherbe essel peteeres is szukseges, nallad ez min.meg 8-10 nap. Keress ra a neten meddig kepes eletben maradni egy ondo! Tehat szinte nullaval azonos a megtermekenyules. A masik anyukadek nem engedik a tablettat. Miert? Es azt nem meseltek milyen fertozeseket szedhedsz szedhet ossze a partnered menszeszes szeretkezes utjan! Nem csak a biblia tiltja, es hivja tisztatalansagnak, de az orvosok sem ajanjak! Most lelehet pontozni!
Már én is jártam úgy kétszer, hogy a gumi bennem maradt és a barátom elélvezett. Legutóbb megvolt nekem is és úgy maradt bennt a gumi. Menszesz alatt nem lehet teherbe esni, és ha a gumiban van a sperma, akkor meg fõleg nem.
A kérdező hozzászólása: De ugye nem akkor lettél terhes ? O.o

Megvolt a mestruációm lefeküdtem a barátommal nem védekeztünk. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ha beléd élvezett a barátod akkor igen. Sõt sztem akkor számíts is egy "+" eredményû tesztre. Megérdemled, ha már ilyen felelõtlenek vagytok.

Ha beléd élvezett a barátod akkor igen. Sõt sztem akkor számíts is egy "+" eredményû tesztre. Megérdemled, ha már ilyen felelõtlenek vagytok.
Kevés, az esélye, de ilyenkor is lehet peteérésed. Nem valószínû, de lehet. Ha idõben vagytok, vegyél esemény utánit. Jobb félni mint megijedni.
Naná, hogy lehetsz, ha visszaolvasol volt már vagy millió ilyen kérdés, azt nem értem, miért utána kérdezitek meg.
istenem ezek a mai fiatalok...mi a fenéért találták ki a védekezést????azért hogy ne legyen gyereked ha nem akarsz...mind1 hogy mikor szexelsz mensi alatt elõtt után...mindehogy teherbe lehet esni..komolyan..az iylen emberek azt várják hogy megnyugtassuk õket....else hiszem

Lefeküdtem a barátommal és belémélvezett rögtön utána kimostam magam, előtte 2 nappal még megvolt a menstruációm. Most hogyan tudhatnám meg hogy terhes vagyok-e? Nem nagyon szeretnék várni még 3 hetet. (egy hete történt)

Legjobb válasz: Na azért 2 hétig nem maradnak életképesek!! De 2-3 napig igen, és a kimosás ezt nem akadályozza meg. Tekintve, hogy még jóval peteérés elõtt történt, nincs nagy esély a terhességre, bár nem lehetetlen. Viszont muszáj várnod, mert kb. az eset után kb 2 héttel lehet kimutatni a terhességet. Úgyhogy végül is 3 hetet nem kell várnod, csak 1-et, hacsak közben be nem csúszik még 1-2 ilyen alkalom.

Na azért 2 hétig nem maradnak életképesek!! De 2-3 napig igen, és a kimosás ezt nem akadályozza meg. Tekintve, hogy még jóval peteérés elõtt történt, nincs nagy esély a terhességre, bár nem lehetetlen. Viszont muszáj várnod, mert kb. az eset után kb 2 héttel lehet kimutatni a terhességet. Úgyhogy végül is 3 hetet nem kell várnod, csak 1-et, hacsak közben be nem csúszik még 1-2 ilyen alkalom.
Javasolt kivárnod a 3 hetet és tesztelned. Gratulálok!
Szia az az igasag hogy a spermak 2 hetig eletkepesek a szervezetedben!!!Az hogy ki mostad magad az meg nem eleg azert meg teherbe eshetsz!!!De viszont ilyen hamar szerintem nem tudod meg mert egy hetesen meg nem mutatja ki a teszt es amugy is menszesz utan felidoben van pete eresed!!!
A spermák maximum 2-3 napig életképesek. A peteérésed viszont feltételezhetõen a ciklus közepén (+-2-3nap) van, így én azt mondanám, hogy esély a terhességre kb. 10%. De hogy biztosra menj, várd meg, hogy az aktustól számítottan elteljen 12-14 nap. Akkor vegyetek nagyon érzékeny tesztet (pl. ilyet: http://szepseg-egeszseg.teszvesz.hu/egyeb/terhessegi_teszt_e..) és reggeli elsõ vizeletbõl nézzétek meg mi újság. Boltban a DM-ben tudsz tesztet venni, ott a legolcsóbb 5-600, -Ft körül van, és nem ennyire érzékeny.
A kimosás kb annyit segít mint halottnak a csók. Magyarul: semmit. Az némileg szerncsés, hogy nem középidõben történt, viszont az is van, hogy a peteérés is lehet máskor is, nem csak félidõben. Tehát: most vagy terhes vagy, vagy nem, és el foglak keseríteni: ha 3 hetet nem i, s de 2-t kell várj, hogy megtudd az eredményt. addig is, kellemes idõtöltést a barátoddal!
Esemény utáni tablettára nem gondoltatok, ha már ilyen felelõtlenek voltatok? Remélem nem vagy terhes és legközelebb védekezni fogtok!
A kérdező hozzászólása: Rendben, Köszönöm!
a teszt 10 napos terhességet kimutat..én úgy tudom javítsatok ki ha nem jó...úgyhogy most vegyél tesztet..és megtudod mizú...amúgy nekem nagylányom asszem így jöhetett össze, ..talán nem lesz semmi.. bár nem tudom miért írnak sokan úgy mintha akkora bûnt követtél volna el...mintha más mindig minden helyzetbe pikk-pakk lenne..
Kevés a valószinûsége annak, hogy az 5. napon teherbe essél. Tesszttel majd csak a követkeõ vérzés elõtt próbálkozz.
vmennyi esélye mindig van a terhességnek akár menzeszed van akár nem. majd a teszt megmondja. 2 hét múlva lehet tesztelni
Kevés esély van a terhességre, de kaphatnál így olyan fertözést, hogy nem felejted el soha ezt az éjszakát! Nem szabad szexelni vérzés közben, mert olyankor nyitott a méhszáj.

Pont egy hete jöttmeg amensim és miközbe megvolt lefeküdtem a barátommal és ma márcksa párcsepp volt viszont szurkált a hasam? Mikor tudom meg leghamarabb hogy trhes lettem e vagy nem?

Legjobb válasz: A következõ mensi elmaradásakor. Védekeztetek? A szúrkálás nem jelent semmit (akár pszichés is lehet :) )

A következõ mensi elmaradásakor. Védekeztetek? A szúrkálás nem jelent semmit (akár pszichés is lehet :) )
A kérdező hozzászólása: nem védekezünk

20-án megvolt még a menstruáciom és 21-én már nem aznap lefeküdtem a barátommal, védekeztünk de azért nem árt az óvatosság, menstruácio után tényleg nem lehet az ember 1-2 napig terhes?

Legjobb válasz: legnagyobb esélyed a ciklusod közepén van tehát a 14. nap körül ha meg védekeztetek tuti nem lehetsz terhes!

legnagyobb esélyed a ciklusod közepén van tehát a 14. nap körül ha meg védekeztetek tuti nem lehetsz terhes!
egy nõ mindig teherbeeshet. elméletileg a terméketlen napokon nem, de sose lehet tudni. ha véletlenul teherbeesel akkor azt mondod otthon h "de anyu, mi számoltunk."? ha védekeztetek akkor sztem nincs baj. de az is kérdés h h?
Bármikor lehetsz terhes, a menszi elõtti napokban a legkisebb az esélye. De akkor sem 0%! Ha rendesen védekeztetek, akkor nem hiszem, hogy baj lenne.

Terhes lehet-e a barátőm? Lefeküdtem a barátnőmel, ugy hogy megvolt neki a menszesze. Nem húztam gumit!

Nem élveztem bele, de sokkal rövidebb ideig tartot neki a menszesze mint szokott(4 nap), de az utolsó 2 napba már csak éppen hogy volt neki valami kis vérzés.

Legjobb válasz: Az nem lényeges hogy beleélveztél e vagy sem.Beledugtad a hüvelyébe és volt elõváladékod az meg tartalmazhat spermákat ezért igen.Én a teszt mellett voksolok.Nincs vele nagy gond.Patikában lehet szerezni

Az nem lényeges hogy beleélveztél e vagy sem.Beledugtad a hüvelyébe és volt elõváladékod az meg tartalmazhat spermákat ezért igen.Én a teszt mellett voksolok.Nincs vele nagy gond.Patikában lehet szerezni
nem valoszinu, lehet hogy az-az enyhe verzes volt a menzesze, most mar sajnos csak remenykedhetsz...
Szerintem a lány menjen el nõgyógyászhoz.Tudom nem a legjobb megoldás, de ez a legbiztonságosabb.És a gumi nem csak ettõl véd meg, gondolkodni kellett volna:S Ezt ne vedd leszólásnak.
csináljon egy tesztet ha nagyon paráztok
Mint azt minden nap 1000szer megírjuk, IGEN lehet, hiszen az elõváladék is tartalmazhat spermát
Utolsó : attol h felir neki fog. gatolot, még nem elõzi meg a terhességet. én a helyükben akkor is bevenném azt a tablettat. nem szabad huzamos ideig hasznalni, ezt en is tudom, de ez sürgõs eset.
Esemenyutanit vegyel rögtön, aztan irany az orvos. mi az h ennyi meg annyi ideig tartott, meg nem élveztél bele, meg a többi hülyeség. elõvaladek kerülhetett bele ugyh intézkedjetek gyorsan.
Szerintem nem terhes, de nem látok bele. A teszt majd csak kb. úgy 28-30 nap múlva mutatja ki, akkor meg már szerintem késõ. Menjel el holnap nõgyógyászhoz, és beszéljen vele. Nem biztos, hogy egybõl 72órással kéne bombázni. A doki biztos megmondja majd mit tegyen, és esetleg ír fel neki fog.gátlót.
A kérdező hozzászólása: de nem élveztem bele, és most is megvan neki még a menszesze!!Csak kicsit kevesebb mit amennyi szokott lenni..
A teherbeesésnek menstruáció alatt kisebb az esélye, mint amúgy (de VAN!) Az, hogy nem élveztél bele, mégjobban csökkenti az esélyeket (de mint már mondták, az elõváladékban is van sperma) Hülyeség, amit csináltál... 2 lehetõségetek van: 72 órán belül esemény utáni - amivel a hormonháztartását tönkrevágod egy idõre aktus után 14 nappal, majd rá pár nappal mégegy terhességi teszt - amivel vállaljátok, hogy esetlegesen mégiscsak terhes. Összességében az esély minimális, de már született így gyerek.. Legközelebb inkább elõbb kérdezz :)
Gyerekek... Erõsen kétlem, hogy teherbe esett volna... Az elõváladék (amitõl annyian rettegnek), nagyon kevés spermiumot tartalmaz (kb 3%), és azt is tudni kell, hogy másképp gyönyörcseppnek szokás hívni, és az orgazmus elõtt rövid idõvel jelenik meg, az az 1 csepp... És még az, hogy megvolt neki, még tovább csökkenti az esélyeket... Szerintem kár aggódni, de ha nagyon féltek, felsorolták már a lehetõségeket:) A véleményem szerint nem kell sehova azonnal futni, hogy atyaég, terhes, mert ennek az esélye minimális (1-2%), és még azt sem tudjuk, hogy a kérdezõ az orgazmusa elõtt mennyivel hagyta abba a szexet... 23/F
A kérdező hozzászólása: Még nagyon messze voltam az orgazmustól mert megzavartak minket, ezért inkább abba hagyatuk!!

A ciklusom elmúlásának (aznap amikor elmúlt, azaz délelőtt még megvolt egy kicsit, de délután mikor az eset történt már egyáltalán nem) napján lefeküdtem a párommal és kiszakadt a gumi. Lehetséges-e a teherbe esés ha a lent leírtakat is hozzávesszük?

1 órával az eset után beszedtem az els? eseményutáni tablettát (Rigesoft) és 12órára rá a 2. -at. Mekkora esély van arra, hogy így teherbe esek? (értelmes válaszokat légyszives! )

Legjobb válasz: így szinte 0. menzesz után voltál sõt még a rigesoftot is bevetted. nyugi!

így szinte 0. menzesz után voltál sõt még a rigesoftot is bevetted. nyugi!
A kérdező hozzászólása: köszi :D gondolom. csak tudod semmi se 100% én meg nagyon félõs vagyok. meg ott az a "szinte" is .. de azért köszi és várom a többi hozzászólást is :D
SEMMI! menszesz elmúlásának napján történt még nagyon a tablettára sem volt szükség de így nincs rá esély, lehetetlen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!