Találatok a következő kifejezésre: Megvolt a lefeküdtem (13 db)

én lefekudtem ugy hogy megvolt a menszeszem es nem vedekeztem raadasul meg utana3 alkalomal de akor se vedekeztemlehetek terhes?

aadasul ma szakitototunk ki szakad a azivem

Legjobb válasz: ... és micsoda véletlen, csak a szakításkor esett le, hogy esetleg felcsináltattad magad?! Igen, lehetsz terhes. Elég jó esélyed van rá. Úgy mondanám, ahhoz kell jelen esetben mázli, hogy NE legyél terhes.

... és micsoda véletlen, csak a szakításkor esett le, hogy esetleg felcsináltattad magad?! Igen, lehetsz terhes. Elég jó esélyed van rá. Úgy mondanám, ahhoz kell jelen esetben mázli, hogy NE legyél terhes.
Erre csak egy klasszikust tudnék idézni: használt babakocsi eladó olcsón!
Te melyik vagy? A lili vagy a gyuri? Látod, látod, tényleg mennyivel jobb lett volna egy nyelvtankönyv. Ha másra nem, jó erõsen a térded közé szorítod! Ne aggódj, nem te leszel az elsõ 15 éves, aki abortuszra megy.
Nem feltétlen elszel terhes, sok az olyan nõ aki hosszú évekig próbál gyereket csinálni magának és nem jön neki össze. de az ilyen ostoba hülyék mint te akik védekezés nélkül szexelnek olyan pasival aki kihasználja õket általában bekapják a legyet. Legalább annyi lett volna benned hogy egy 72 órásat beveszel.
egy helyesírási szótár sokat segít, bár a te bajodon csak egy kötél tudna...-.-" terhes vagy és 4-es ikreid lesznek... én mutogatva körberöhögnélek..XD
Ne csesztessétek már azért, nem vicces! Szóval, ha menszesz alatt szeretkezel, csekély az esélye, de bekövetkezhet, hogy teherbe esel. Nem valószínû. Viszont ha a 3 szeretkezés úgy történt, hogy már elmúlt, akkor van okod félni. De így sem tuti, várj egy hónapot és kiderül. 23/N
Igen, lehetsz. Sõt, arra van kevesebb esély, hogy nem vagy az.
Utolsó vagyok, ha 72 órán belül volt, akkor én a helyedben szaladnék a kórházba, nõgyógyászat. Kiírják az esemény utáni tablettát, kiváltod és nyugodtabb leszel.
0, 0000001%
Én bevennék egy esemény utánit.ha beüt a 0, 00001% akkor 100% hogy kész a baj.
Lehetséges
Nem valószinû.Gondolom , hogy még nem élvezett bele a barátod a gumiba.
Dehogy kell esemény utáni :DDD Nem kell az ördögöt a falra festeni. Nagyon kicsi az esélye. Ha a srác nem ment el, akkor szinte semmi. Ha el is ment, nagy része a spermának a gumiban maradt (ha úgy történt, ahogy vizuálisan magam elõtt látom), azt a keveset pedig, ami kifolyhatott a bõségesebb hüvelyváladék és még esetleg pár csepp vér ugyis kimosta/semlegesítette. Ne félj!
Én is jártam ugyanígy... nekem is megvolt a gumi meg bennem maradt... addig nem addógtam amíg nem kellett vna megjönnie...aztán késett 5 napot(de sztem cs a folyamatos idegeskedés miatt) és utána már minden rendbe volt, úgyhogy sztem ne parázz mert akk tuti késni fog... 72órást én se vettem be mert minimális esély van arra, hogy menstruáció alatt teherbe ess! uh csak nyugi(persze ezt így könnyû mondani)
Szanaszét marja a citromlé a péniszt. Legalábbis egy barátom próbált lemosni anno valami kencét róla, ami nem jött le, és mesélte, hogy ordítani tudott volna a fájdalomtól. :D :D Ne riogassátok már szegény csajt, még a végén a szextõl is elmegy a kedve. Legyetek reálisak egy picit, ne csak vészmadarak! Aki pedig írta azt a véres dolgot, hiába pontozzátok le, mert úgy van, ahogy leírta. Biológia szakosként én is tudok egyet s mást a dolgokról, és lehet, hogy kis mértékben, de nagyon sok minden befolyásolja a megtermékenyülés és spermium-életbenmaradás feltételeit. Ti nagyon okosok ;)
Aki azt írta, hogy ha a sperma felhígul a vérrel, hüvelyváladékkal, akkor nem lehet teherbe esni, az igen tudatlan. Ennyi erõvel elég lenne minden aktus elõtt mondjuk síkosítóval feltölteni magad vagy aktus után kimosni a hüvelyt védekezésképp...Ez baromság! Mivel elment benned és úgy csúszott le, lehetsz terhes. Mivel kivételes esetekben, de mensi alatt is teherbe lehet esni és a spermák hosszabb ideig életképesek odabent. Azt meg nem tudhatod, kifolyt-e vagy sem. Ha az én életemrõl lenne szó, biztosan beszereznék 1 sürgõsségi tabit.
A kérdező hozzászólása: 5 napja történt, és az csak 72 órán belül hat. Már 6napja történt. Semmire nem mennék vele. Csak reménykedek.
12. válaszoló vagyok (8.58) Ha a gumi nem volt begyûrõdve benned, akkor biztosan benne maradt a sperma, és csak a végén csúszhatott le, amikor kihúzta a szerszámát. De ha be volt gyûrve, akkor szex közben csúszhatott le, és akkor lehetséges, hogy terhes lehetsz. Figyelembe véve, hogy meg van a menszeszed, akkor nem valószínü.
Tudod ezért kell idõben gondolkozni! Akkor, amikor még tehetsz vmit! Most már csak imádkozni tudsz és 2 hét múltán tesztet csinálni.
A kérdező hozzászólása: Akkor is gondolkoztam. Légyszives ne csinálj úgy mintha össze vissza csináltam volna az egészet. Védekeztünk, nem arról volt szó, hogy kihagytuk ezt a részt. És írtam feljebb hogy nem volt pénzünk eseményutánira, szülõknek pedig nem szólhattunk.
20.59-es vagyok Nyugi, nem valószínú. Már hallottam olyat is, hogy valaki meg peteérõs napokban szexelt úgy a pasijával, úgy, hogy a beleélvezett és uttánna a csaj kimosta magátt ott rögtön.
Szerintem egy gyerek, vagy az abortusz többe kerül, mint az esemény utáni, de ti tudjátok...Csak annyit mondok: FELELÕSSÉGTELJES SZEX
Szerintem nem kell, hogy aggodj én is jártam már így.Viszont szeretném ha tudnád, hogy amikor megvan a bajod nem egészséges a szeksz mert meddõséget okoz.Nem megilyeszteni akarlak csak nekem az orvos mondta amikor kiszedte belõllem a gumit. Egy 29-hetes kismama:)
A kérdező hozzászólása: Aki azt írta hogy FELELÕSSÉGTELJES SZEX annak üzenem, hogy nem azért nem vettünk eseményutánit, mert sajnáltuk rá a pénzt, hanem mert nem volt. És szerintem nem voltunk felelõtlenek..mivel a védekezésre gondoltunk..csak lecsúszott miután elélvezett.
Ilyen esetekben a következõt kell tenni: a barátodnak szólsz h mártsa citromlébe a péniszét mert a citromlé maró hatása ellentétes a sprmiuméval ezután ugy tegye beléd...Így semlegesíti ;) nekem bevált
A kérdező hozzászólása: Igazából nem tudtuk megállapítani, hogy kifolyt e a gumiból vagy sem, de a barátom úgy látta hogy nem, bár õ se tudja ezt biztosra. Én sajnos nem láttam, mert elég rossz a szemem. Azért nem engedik a szüleim a fogamzásgátlót, mert így is nagyon vékony vagyok, és ha esetleg fogyok tõle, az már káros. Viszont ha hízok akkor az a bajuk. Bár szerintem inkább legyen rajtam plusz három kiló, mint hogy terhes legyek. Amúgy 17 éves vagyok, és fiatalnak is tartanak hozzá.
Teherbe lehet esni menszesz alatt, de nagyon-nagyon kicsi rá az esély. Én hallottam olyan esetet, amikor a nõ már több éve nem tudott teherbe esni, orvostól orvosig járt. amikor egyszercsak kiderült, hogy neki a menszesz alatt van peteérése. Így akkor voltak együtt, és rögtön terhes is lett. Bár furcsa eset, én is csak azért hiszem el, mert egy újságban olvastam, és csak utánajártak, igaz-e. Mondjuk nehezen tudom elképzelni még mindig, de lehet van benne valami. (csak gondoltam leírom, mit olvastam, hátha ír rá valaki, hogy miért nem lehetséges ez, vagy éppen miért lehet.)
A kérdező hozzászólása: Ennek mennyi az esélye körülbelül ? Úgy tudom akkor jóval kisebb a fogamzóképesség.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Szóval ezek szerint annyira nem kell félnem, igaz? Elég kicsi az esélye szerencsére.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez már 5napja történt, már semmit se érnék vele. És aznap nem volt pénzünk eseményutánira. Meg hát másnap se változott az anyagi helyzetem. Elég szerencsétlen típus vagyok, de annyira csak nem..
A kérdező hozzászólása: De igen..
A kérdező hozzászólása: Huhh, köszi szépen :D. Most megnyugodtam. Azért majd csinálok egy tesztet, mert eléggé(nagyon) ideges típus vagyok:D. Köszi szépen az eddigi válaszokat.
menzesz alatt jóval kisebb az esélye a teherbeesésnek.de sok ilyen példát tudnék felhozni azért onnan ahol dolgozom...de valószinüleg nem vagy várandós.azért csinálj tesztet, hogy megnyugodhass.legközelebb azért óvatosabban..nem volt tul nagy a partneredre az óvszer? ezek mellett én elgondolkoznék a hormonális fogamzásgátláson is, mert ennek nemlenne szabad tul gyakran megtörténnie.remélemminden rendben.jah és ezt nem oltásnak akartam szánni, bocsi ha nem voltam tul kedves.
A kérdező hozzászólása: Semmi baj. Nem tudom hogy jött le, fogalmam sincs :s. A fogamzásgátlót nem engedik a szüleim. Bár szerintem is biztonságosabb lenne, és én se lennék tiszta idegbeteg minden hónapban.
Valasz annak a valaszolonak, aki azt irta h "azt a keveset kimossa a hüvelyvaladek, meg a ver" (vagy vmi hasonlo lehetett) : az ondobol elég egy pici csepp is a megtermékenyüléshez. szoval egyaltalan nem biztos h minden olyan rendben van. A kérdezõnek : lehetséges h került ondo a hüvelyedbe, de ha nem vettel be 72 orasat, akkor marad a reménykedés. az aktustol szamitva 2 het utan a teszt kimutatja h terhes vagy e. a reggeli elsõ pisilesnel kell elvegezni. sok szerencsét Ami pedig az idegeskedést illeti : ne idegeskedj, hasznaljatok minõséges ovszert, es hát.. ne legyetek annyira hevesek. velem is elõfordult mar h bennem maradt az ovszer, csak akkor en mar szedtem a tablettat, es nem lehetett gond. ha helyesen rakjatok fel, akkor nem lehet gond. ha a pasi érzi h el fog menni, akkor vegye ki, igy csökkenthetõ a lecsuszas veszelye.
Érdekes gondolkozásuk van a szüleidnek. Nekem a gyerekeim ha felnõnek, inkább én irattatok fel gyógyszert, mintsem idõ elõtt unokák legyenek! De a lényeg, hogy szerintem nagyon kicsi rá az esély. Sõt! Kérdés: amikor lecsúszott az óvszer az ondó benne maradt? Azért is kérdezem, mert velem is megesett ugyanez egyszer. Aztán elmentem dokihoz, megkérdezte , mi hogy történt, ráadásul, nekem már akkor elmúlt 2-3 napja. Aztán mikor mondtam, hogy nem elszakadt, hanem bennem maradt az óvszer, de sikerült úgy kivenni, hogy nem valószínûleg nem jött ki belõle semmi, akkor azt mondta, hogy kizárt a terhesség. így még eseményutánit sem írt fel. Nem is lettem terhes! remélem, nálatok is minden rendben lesz.
Ahoz, hogy teherbe essel peteeres is szukseges, nallad ez min.meg 8-10 nap. Keress ra a neten meddig kepes eletben maradni egy ondo! Tehat szinte nullaval azonos a megtermekenyules. A masik anyukadek nem engedik a tablettat. Miert? Es azt nem meseltek milyen fertozeseket szedhedsz szedhet ossze a partnered menszeszes szeretkezes utjan! Nem csak a biblia tiltja, es hivja tisztatalansagnak, de az orvosok sem ajanjak! Most lelehet pontozni!
Már én is jártam úgy kétszer, hogy a gumi bennem maradt és a barátom elélvezett. Legutóbb megvolt nekem is és úgy maradt bennt a gumi. Menszesz alatt nem lehet teherbe esni, és ha a gumiban van a sperma, akkor meg fõleg nem.
A kérdező hozzászólása: De ugye nem akkor lettél terhes ? O.o

Megvolt a mestruációm lefeküdtem a barátommal nem védekeztünk. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ha beléd élvezett a barátod akkor igen. Sõt sztem akkor számíts is egy "+" eredményû tesztre. Megérdemled, ha már ilyen felelõtlenek vagytok.

Ha beléd élvezett a barátod akkor igen. Sõt sztem akkor számíts is egy "+" eredményû tesztre. Megérdemled, ha már ilyen felelõtlenek vagytok.
Kevés, az esélye, de ilyenkor is lehet peteérésed. Nem valószínû, de lehet. Ha idõben vagytok, vegyél esemény utánit. Jobb félni mint megijedni.
Naná, hogy lehetsz, ha visszaolvasol volt már vagy millió ilyen kérdés, azt nem értem, miért utána kérdezitek meg.
istenem ezek a mai fiatalok...mi a fenéért találták ki a védekezést????azért hogy ne legyen gyereked ha nem akarsz...mind1 hogy mikor szexelsz mensi alatt elõtt után...mindehogy teherbe lehet esni..komolyan..az iylen emberek azt várják hogy megnyugtassuk õket....else hiszem

Lefeküdtem a barátommal és belémélvezett rögtön utána kimostam magam, előtte 2 nappal még megvolt a menstruációm. Most hogyan tudhatnám meg hogy terhes vagyok-e? Nem nagyon szeretnék várni még 3 hetet. (egy hete történt)

Legjobb válasz: Na azért 2 hétig nem maradnak életképesek!! De 2-3 napig igen, és a kimosás ezt nem akadályozza meg. Tekintve, hogy még jóval peteérés elõtt történt, nincs nagy esély a terhességre, bár nem lehetetlen. Viszont muszáj várnod, mert kb. az eset után kb 2 héttel lehet kimutatni a terhességet. Úgyhogy végül is 3 hetet nem kell várnod, csak 1-et, hacsak közben be nem csúszik még 1-2 ilyen alkalom.

Na azért 2 hétig nem maradnak életképesek!! De 2-3 napig igen, és a kimosás ezt nem akadályozza meg. Tekintve, hogy még jóval peteérés elõtt történt, nincs nagy esély a terhességre, bár nem lehetetlen. Viszont muszáj várnod, mert kb. az eset után kb 2 héttel lehet kimutatni a terhességet. Úgyhogy végül is 3 hetet nem kell várnod, csak 1-et, hacsak közben be nem csúszik még 1-2 ilyen alkalom.
Javasolt kivárnod a 3 hetet és tesztelned. Gratulálok!
Szia az az igasag hogy a spermak 2 hetig eletkepesek a szervezetedben!!!Az hogy ki mostad magad az meg nem eleg azert meg teherbe eshetsz!!!De viszont ilyen hamar szerintem nem tudod meg mert egy hetesen meg nem mutatja ki a teszt es amugy is menszesz utan felidoben van pete eresed!!!
A spermák maximum 2-3 napig életképesek. A peteérésed viszont feltételezhetõen a ciklus közepén (+-2-3nap) van, így én azt mondanám, hogy esély a terhességre kb. 10%. De hogy biztosra menj, várd meg, hogy az aktustól számítottan elteljen 12-14 nap. Akkor vegyetek nagyon érzékeny tesztet (pl. ilyet: http://szepseg-egeszseg.teszvesz.hu/egyeb/terhessegi_teszt_e..) és reggeli elsõ vizeletbõl nézzétek meg mi újság. Boltban a DM-ben tudsz tesztet venni, ott a legolcsóbb 5-600, -Ft körül van, és nem ennyire érzékeny.
A kimosás kb annyit segít mint halottnak a csók. Magyarul: semmit. Az némileg szerncsés, hogy nem középidõben történt, viszont az is van, hogy a peteérés is lehet máskor is, nem csak félidõben. Tehát: most vagy terhes vagy, vagy nem, és el foglak keseríteni: ha 3 hetet nem i, s de 2-t kell várj, hogy megtudd az eredményt. addig is, kellemes idõtöltést a barátoddal!
Esemény utáni tablettára nem gondoltatok, ha már ilyen felelõtlenek voltatok? Remélem nem vagy terhes és legközelebb védekezni fogtok!
A kérdező hozzászólása: Rendben, Köszönöm!
a teszt 10 napos terhességet kimutat..én úgy tudom javítsatok ki ha nem jó...úgyhogy most vegyél tesztet..és megtudod mizú...amúgy nekem nagylányom asszem így jöhetett össze, ..talán nem lesz semmi.. bár nem tudom miért írnak sokan úgy mintha akkora bûnt követtél volna el...mintha más mindig minden helyzetbe pikk-pakk lenne..
Nagyon rosszul csináltad. Nagyon. Nagyon. Ugye azért azt tudod, hogy a gyereket nem az internetrõl töltik le??
Nem értem mit vagytok így meglepõdve hogy 15 évesen dugnak az emberek?Ma már 14 évesen is ;)
Hát nézd, nyilván kicsit ügyetlenke voltál, de ezzel majdnem mindenki így van az elsõnél:) Szóval ne aggódj:) De gondolom a pasid is tudja, hogy az elsõ volt neked, szóval nem várt tõled csodát így elsõre :) Majd belejössz;) De többre mennél, ha õt kérdeznéd, hogy miért nem sikerült elmennie. Lehet, hogy annyira koncentrált rád, hogy ne fájjon neked, hogy élvezd, hogy az idegesség miatt nem jött össze neki. :) Beszéljétek meg a problémákat, csak így lehet megoldani õket! Ja, és remélem védekeztetek!
Elsõnek teljesen igaza van...elég szomorú, hogy nemi életet már éltek...de kommunikálni meg nem tudtok... De hogy a kérdésedre is válaszoljak...szerintem csak ideges volt a barátod, és annyira görcsölt, hogy neked jó legyen, hogy már a végén el se tudott élvezni...van ilyen. De ezt amúgy inkább tõle kéne megkérdezni, mert hát...érted...õ volt ott, nem mi:D
birom az iylen kérdéseket a párok között már semmiylen kommunikáció nincs minden tinisuna idejön kérdezni xD ebbõl látszik még nektek nem is való pasi ha beszélgetni se tudtok vele iylen doglokról
Igen az elõzõnek igaza volt ja és taps neked 15 évessen dugni az szép dolog.
Hát ezek a beszólások nagyon jók voltak!!!! Jót derültem rajta, és mennyire igazak?! Hát ez van.....
Tényleg ez a szép... itt tart a mai tizenéves társadalom... Nagyon oksak és nagy érettek, de ha valami bajuk van azt se tudják mit csináljanak, itt keresik a megoldást ahelyett hogy szembenéznének a dolgokkal, vagy esetleg kommunikáljanak a partnerükkel... Szánalom :D Ilyenkor kezdem értékelni hogy én milyen más környezetben nõttem fel :D
jobban leszopod meg ugrálsz a cerkán és kész 15 éves csíra gyerök xD -.-"
Persze az ide irogató jóindulatú emberek aztán tökéletesek. Istenem, milyen társadalomban élünk, és ez nem a kérdezõ esetének szól... Hihetetlen mennyire gonoszak egymással az emberek... Kérdezõ, valószínûleg nem csináltál semmit rosszul, sõt, ha élvezted akkor bizonyára jó élmény volt a pasidnak :) Lehet nagy volt rajta a teljesítménykényszer, vagy ilyesmi, legközelebb menni fog =)
Hát itt egy kivétel. 14 éves vagyok. Lány.És én nem érzem magamat érettnek rá. ÉS én is furcsállom az ilyen lányokat. Én nem vagyok ilyen!!! És nem is leszek!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindnekinek a kommentjét, az a helyzet h még mielõtt bárki nekem rontana a 15 éves bla bla bla szöveggel , elmondanám h azt csak én érezhetem mikor vagyok rá testileg és lelkileg is érett. Tényleg nagyon hálás vagyok a válaszokért, köszönöm...*-*

A barátnőm terhes lesz? Múlt éjjel lefeküdtünk és kiszakadt a gumi de csak az aktus után vettem észre. Aznap délelőtt még megvolt neki. Mennyi az esély rá?

Az a legnagyobb baj hogy mind ezt titokban csináltuk mert a szüleink még nem engedik meg. Ha kiderülne hogy terhes egy életre elszakitanának egymástól...

Legjobb válasz: elvileg nem túl nagy az esélye, ha még megvot neki délelõtt! De egy sürgésségi tabletát gyorsan szerezzetek be az abulancián, akkor biztos nem lesz gond!

elvileg nem túl nagy az esélye, ha még megvot neki délelõtt! De egy sürgésségi tabletát gyorsan szerezzetek be az abulancián, akkor biztos nem lesz gond!
50-50%, ezért amíg még idõben vagytok, el kellene rohanni 72 órás tabiért! Nem egy jó dolog, de még mindig ezerszer jobb mint egy abortusz, vagy a leányanyaság.
Hány éves a barátnõd? Én nem tudok ilyen szabályról, de tinédzserambulanciára biztosan mehettek, és a nõgyógyászati sürgõsségire/ügyeletre is. Igazából az most baromira mellékes, hogy a szülõk mit fogank szólni. Ha terhes lett a barátnõd, egy abortusz akár örökre meddõvé is teheti, ha megszüli, azzal meg az egész életét taccsra vágja. Szóval most azzal foglalkozzatok, hogy beszerezzétek azt a 72 órás tabit, ne a szülõkkel!
erre vannak kitalálva a tinédzser ambulanciák! Egyébként nem kell se a fogamzásgátlóhoz, sem a nõgyógyászhoz szülõi engedély. Viszont az abortuszhoz, már kell a szülõ is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Viszont nekem még mindig az a nagy bajom, hogyha megtudják a szüleink akokr végünk, és esemény utánit csak nõgyógyász irhat ki, ahova elõször csak szülõvel lehet menni, ha jól tudom:S
Önállóan, szülõ nélkül is fogadni fogja a lányt a doki, és ha meg megtudja, hogy mi a probléma, pláne felírja a tabit... Az orvosok sem abortuszpártiak... Fog meg, és vidd el dokihoz, még mielõtt kicsúsztok az idõbõl!
Szia! Kicsi az esélye hogy teherbe esett, mert ha aznap megvolt még neki, nagy valószínûséggel nem volt peteérése, ami elengedhetetlen a fogantatáshoz. De ne bízzatok a szerencsében, hanem tényleg látogassatok meg egy orvost! Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm. Már el is mentünk az orvoshoz, bevette a cuccot, de még mindig csak remélni tudok. Még1× köszönöm.

Ugye nem lehetek terhes? Sziasztok! A barátommal lefeküdtünk. Ekkor nekem, úgymond félig még megvolt, vagyis nem véreztem, egy nappal előtte múlt el. De tegnap megint véreztem egy kicsit. Gumi nélkül csináltuk. És lehetek terhes?

Legjobb válasz: cseszd meg ha 1 percig volt benned, az semmit nem változtat a lényegen: benned volt = lehetsz terhes a menstruáció meg nem fogamzásgátló ps.: egyperces kategóriában ajánlom Örkényt, azt -ellentétben az egyperces dugással- legalább élvezni is lehet

cseszd meg ha 1 percig volt benned, az semmit nem változtat a lényegen: benned volt = lehetsz terhes a menstruáció meg nem fogamzásgátló ps.: egyperces kategóriában ajánlom Örkényt, azt -ellentétben az egyperces dugással- legalább élvezni is lehet
Akkor nem lehetsz terhes és ha nem védekeztek valamijen modon ne is hagyd hogy beléd élvezzen:)
És igen. Akár menstruáció alatt is lehet teherbe esni.
Ha beléd élvezett gumi nékül lehetsz
A kérdező hozzászólása: nem nem élvezett belém csak kb 1 percig ha bennem volt.
100%-hogy elkaptál valamit.Ahogy tudsz irány a doki.
Szerintem komolyan go a doki, az orvostan hallgató meg nekem is segített, mert érdekel a téma :D Szóval azért remélem máskor azért gondolsz erre a lehetõségre...Irány a doki és remélem meggyógyulsz !
A kérdező hozzászólása: ez vasarnap reggel tortent remelem nem kestem semmivel, mulni nem akart es mar gyanitottam hogy gaz lehet...
A kérdező hozzászólása: de ezek csak olyanok mint a bor irritalodik, nemturemkedik ki
Hasmenésed van? Most komolyan kérdezem. (az orvostanhallgató lány vagyok)
A kérdező hozzászólása: semmi bajom csak viszket
Mivel kevés a nemibeteg a szakrendelésen, ezért forgalmaznak fertõzött óvszereket. Így készülnek statisztikák a különféle óvszerek használati divatjáról.
Gratulálok! Ön egy gombás fertõzést kapott. Irány egy urológus, vagy nemibeteg szakrendelés. Rossz hír hogy csajt is el kell vinni, mert különben szépen összefertõz mást is a szájával.
candida albicans nyomass rá canestent, menj vele nemibeteg gondozóba, ha candida, nincs komoly gáz, de kezelni kell. és tényleg szólj a csajnak, mert a kezeletlen candida fertõzés meddõséghez vezethet. Ha bunkózik veled, az õ baja, de ne rajtad múljon.
Nem mellesleg büntetõjogi felelõssége is van a csajnak..ha nem érdekli és úgy fertõz tovább szépen megütheti a kis bokáját:D
Na ??? Azóta van valami fejlemény ?!
Szerintem nem viszket neki, miota leesett...
14-es, en is erre tippelnek, mult heten volt nalunk egy ilyen beteg, par nap alatt lekerult az "alagsorba", ha erted. Nem tudom miert nem tudnak vigyazni.
A piros pöttyös az igazi :P
Orvostanhallgató vagyok. Szakterületem a nemi betegségek lesznek. A leírt tünetek alapján téged a vírus simplex koriomenungitisz limfocitika A típusa támadott meg. Nem hangzik ez olyan szörnyen, mint gondolnád. Kezdetben a már említett piros pöttyök jelzik a betegség jelenlétét, késõbb a pöttyök kifakadnak, fekélyes sebekké válnak. Ezt megelõzendõ javaslom, a mielõbbi váltófürdõt (hideg, meleg víz felváltva), illetve egy tantusz oltás beadatását. Mindez azért lenne fontos minél elõbb, mert késõbb hidegrázást, kötõszöveti gyulladást és késõbb akát izomgyulladásbòl fakadó szívleállást is okozhat. A betegség. Remélem segítettem. Üdv., A
Nyilván elkaptál valamit. Holnap elsõ legyen a doki. Nem szabad halogatni az ilyet.
elkaptál valamit lobogj a nemidokihoz
terhes lettel
Nem biztos, hogy elkaptál valamit, akár az óvszer síkosítója is okozhatja.
Taníts, mester!!!
komoyltalan kérdésre komolytalan válasz: Terhes vagy!
Nekem a gumi használat után szokott megjelenni 1-2 piros pötty anno, vagy mikor borostás a punci és megböki a makkom akkor szokott még piros pöttyös lenni! De bármi megeshet! 25F
A kérdező hozzászólása: gombara gondoltam de akkor szerintem akkor szerintem nem lett volna jo illatu p*cija
Fordulj orvoshoz minél hamarabb!
Nekem volt már gombám, és nem volt büdi a micsodám. :)
Hülye vagy kérdezõ, legalább ne higgy, ha nem tudod, milyen az a gomba... Nem kell, hogy rossz legyen tõle a szaga...
Vagy pedig a nemibeteg gondozóban úgy leba-szták, hogy azóta is keresi a szavakat:DDDD
Kevés a valószinûsége annak, hogy az 5. napon teherbe essél. Tesszttel majd csak a követkeõ vérzés elõtt próbálkozz.
vmennyi esélye mindig van a terhességnek akár menzeszed van akár nem. majd a teszt megmondja. 2 hét múlva lehet tesztelni
Kevés esély van a terhességre, de kaphatnál így olyan fertözést, hogy nem felejted el soha ezt az éjszakát! Nem szabad szexelni vérzés közben, mert olyankor nyitott a méhszáj.

Pont egy hete jöttmeg amensim és miközbe megvolt lefeküdtem a barátommal és ma márcksa párcsepp volt viszont szurkált a hasam? Mikor tudom meg leghamarabb hogy trhes lettem e vagy nem?

Legjobb válasz: A következõ mensi elmaradásakor. Védekeztetek? A szúrkálás nem jelent semmit (akár pszichés is lehet :) )

A következõ mensi elmaradásakor. Védekeztetek? A szúrkálás nem jelent semmit (akár pszichés is lehet :) )
A kérdező hozzászólása: nem védekezünk

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!