Találatok a következő kifejezésre: Megviseli a a front (6 db)

Megviseli a babákat a front?

36 hetes vagyok és amikor front van alig mozog.

Legjobb válasz: Igen! Állítolag a szülés is több mikor erõs front(ok) van(nak). Az én fiaim pl szabályosan meg vannak "bolndulva" mikor hideg front jön. Amúgy sem nyugodt gyerekek de olyankor nem lehet velük bírni. Teliholdkor meg iszonyú rosszul alszanak (mind a kettõ).

Igen! Állítolag a szülés is több mikor erõs front(ok) van(nak). Az én fiaim pl szabályosan meg vannak "bolndulva" mikor hideg front jön. Amúgy sem nyugodt gyerekek de olyankor nem lehet velük bírni. Teliholdkor meg iszonyú rosszul alszanak (mind a kettõ).
Igen, a babák ugyanúgy megérzik mint egyes emberek. Van amelyik aktívabb lesz, van amelyik nyugodtabb. Ez teljesen normlis..-)

Ma reggel óta hol szédülök, hol a fejem fáj, hol magasnak érzem a vérnyomásom, hol meg alacsonyak.Mást is megvisel a front, érez hasonlót? Ez a front miatt lenne?

Legjobb válasz: Szia!Én is így vagyok,csak még nem fáj a fejem.Én inkább olyan kis tompának érzem magam.Mintha egy burokba lenne a fejem,egy kicsit homályosan látok már napok óta.

Szia!Én is így vagyok, csak még nem fáj a fejem.Én inkább olyan kis tompának érzem magam.Mintha egy burokba lenne a fejem, egy kicsit homályosan látok már napok óta.
Én is furcsán érzem magam, az orrom is vérzett és olyan fáradtnak érzem magam. Szerintem biztos a front miatt lehet.

Titeket is megvisel a front?

29+4 hetes vagyok, tegnap a vérnyomásom az egekben volt, foltokat láttam, stb. Este a védőnővel konzultálva arra jutottunk, ha romlik akkor ügyelet, ha nem akkor ágynyugalom és sok folyadék. Másnak mi a tapasztalata ilyen téren?

Legjobb válasz: Borzasztóan szenvedek ilyenkor, folyamatosan beájulok, és alszom! Nem létezik annyi kávé, ami ilyenkor felébresztene, és dagadok, vizesedek! Amúgy semmi bajom nem szokott lenni. Szóval nekem leesik inkább :S

Borzasztóan szenvedek ilyenkor, folyamatosan beájulok, és alszom! Nem létezik annyi kávé, ami ilyenkor felébresztene, és dagadok, vizesedek! Amúgy semmi bajom nem szokott lenni. Szóval nekem leesik inkább :S
A kérdező hozzászólása: Az sem jobb. Szerencsére nem vizesedtem, rögtön azt néztem. Egyébként nekem sem szokott semmi bajom lenni, a vérnyomásom is mindig rendben van, ha ellenõrzik. És még szülésig mennyi frontot kell túlélnünk....
Én ugyan már nem vagyok terhes, de van egy 8 hós picim, aki ugye 24 órás felügyeletet igényel. És egyszerûen ilyenkor semmire nem vagyok képes. Szegénykémet leteszem ilyenkor a szõnyegre, õ pedig bocin néz rám, hogy mi történik és még csak hozzá sem tudok szólni, mert magas a vérnyomásom, ragad le a szemem, és semmire nem vagyok képes. Most alszik és mér ahhoz sincs erõm, hogy a gép elõl felálljak, csak bambán mered a szemem a képernyõre, ujjaim monoton betûket pötyögnek egymás után.
A kérdező hozzászólása: Szegény, neked sem lehet akkor könnyû... Kíváncsian várom jövõ héten mi lesz a frontokkal, fõleg, hogy nyári meleget is ígérnek... Nem egyszerû az biztos...


Ez a front más babáját is megviseli?

Õrület van ma. Semmi sem jó 3 hónapos babánknak;

Legjobb válasz: szintén :((((( épp kiabál, mert nyûgös. mi is 3 hósak vagyunk

szintén :((((( épp kiabál, mert nyûgös. mi is 3 hósak vagyunk
Szia! 3 hetes a kislányom, minket is nagyon megvisel a front! :(((( Egész délelõtt nyügös volt, semmit nem aludt. Elmentünk autóval egy-két dolgot elintézni, ott bezzeg elaludt, azóta hozzá sem merek nyúlni, édesdeden alszik a hordozóban. Már elõre félek az éjszakától! :( Ja... és itt is esett a hó! :( Jöhetne már a jó idõ. Szép napokat mindenkinek! :)
ja és õ 6 hónapos:) ) Nálunk épp szakad a hó!!! Na még ez is...
Éjjel óránként fent volt a kislányom, most meg szinte egész nap bealszik, de 10-20 perc alvás után sírva ébred. Szörnyû ez a szél!!
10 hónaposan még nem sikerült kinõnük. Háború van itthon ma. Na meg az éjjel is volt, peedig általában jól alszik. Délelõtt fél órát aludt, most meg szó szerint elájult. Remélem most már kijön a jó idõ
sajnos mi is igy vagyunk napok ota, egésznap nyügös sir... szerencsére most sikerült elaltatni. 2 hósak vagyunk. kitartás
az enyém 4 hetes de õt is megviseli. Állandóan cicit akkar hogy megnyugodjon. ilyenkor már rég aludni szokott de most még mindig fent van csak nyûgõs mert anyuci kezében akkar alucizni. :)
Mi mar 7 honaposak vagyunk de minket is megviselt a frontbevonulas abban a korban amibe ti most vagytok, mi ejjel sokat sirtunk, visitva felsirtunk, tobbszor is. Hat remes volt. Most mar kimaradt. Orulok neki. Gondolom nallatok is ki fog maradni. udv
Napok óta ez van nálunk is:( délután nulla alvás, szintén három hónapos...
A kérdező hozzászólása: ÚÚÚ, hó? Az a másik ellenség! :-)
Detto. Pasi és 8 és fél hónapos, ma 10 percet aludt, tök koki, de sehol nem jó. Csak mellé van egy két évesem is... ÁÁÁÁÁÁ
Itt az elõbb még hóvihar volt, most meg süt a nap. Ez borzasztó. A gyerek most is itt bõg, de sehogy sem jó neki. Kitartás mindenkinek.

1 év körüli babák anyukái! A ti babátokat is megviseli a front és az időjárásváltozás?

Az én babám ilyenkor vagy egész nap alszik vagy csak fél órákat és felsir állandóan.Mit tudnék tenni hogy ne legyen ennyire érzékeny ilyenkor?

Legjobb válasz: 9 hósak vagyunk, de ha esõs idõ jön, akkor iszonyat, egész nap nyûgi, kézbe a lenni.

9 hósak vagyunk, de ha esõs idõ jön, akkor iszonyat, egész nap nyûgi, kézbe a lenni.
Mi is 9 hósak vagyunk, ugyanez a helyzet. A hidegfront, szél megviseli, akkor nem alszunk. FÁj tõle a hasa szegényemnek. Már kimondhatatlan várom, hogy kinõje, de ahogy olvaslak még 1 év körüli babának is probléma... :-((((

Mást is megvisel a front? Már egy jó órája gyenge mensi szerű görcsöm van! Normális ez? Keddre vagyok kiírva!

Legjobb válasz: Persze hogy normális!Kezd mérni hogy hány percenként jönnek.Ha rendszeres idõ közönként jönnek akkor lehetséges hogy elkezdhetsz készülõdni. :))) Ha nem akkor ezek azok a braxton hics (remélem jól írtam) féle fájások.Sétálgass, meleg fürdõ,forro zuhany a derékra, ezek meggyorsíthatják a dolgot!A frontok megszokták hozni a babákat.Sok sikert! :)))

Persze hogy normális!Kezd mérni hogy hány percenként jönnek.Ha rendszeres idõ közönként jönnek akkor lehetséges hogy elkezdhetsz készülõdni. :) )) Ha nem akkor ezek azok a braxton hics (remélem jól írtam) féle fájások.Sétálgass, meleg fürdõ, forro zuhany a derékra, ezek meggyorsíthatják a dolgot!A frontok megszokták hozni a babákat.Sok sikert! :) ))
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! most hogy felálltam mosogatni abba maradt, de hogy leültem, megint kezdi! akkor ilyesmit fogok érezni ha jön az idõ?
Minden bizonnyal igen, csak fokozottabban fogod érezni..Minden jót nektek!
Szia! Hozzád képest még nagyon az elején vagyok, de amióta tart a terhességem, minden melegfrontnál 2-3napig hasogat a fejem, mensi szerû görcsim vannak. Már nagyon [email protected] bírom, pedig hol van még a vége... Könnyû szülést, egészséges babát kívánok! 19+6os km
Lehet, hogy a front beindítja a dolgokat, mert az én babámat is a front hozta majdnem 3 héttel a kiírt idõ elõtt.Te már nagyon a végén tartasz úgyhogy szerintem nem is lenne már baj, ha készülõdne kifele a Picur.Gyors, és könnyû szülést! 4 hónapos kiscsaj anyukája
Nekem már 2 kislányom van, de irigyellek tiszta szivembõl hogy szülni fogsz. IMÁDOK SZÜLNI! Jó érzés, és egyszerûen -lehet közhely- de egy csoda. Kicsi lányom 5 hónapos, de megint szülnék. Lehet most kezdõdik, figyelj magatokra, beszélj magadba hozzá, és csodás lesz és könnyû. Mikor jönn a fájás, gondold, hogy az egy kézzel megfogható dolog, gondolj rá, és "küld el", hidd el segít. Nekem is mondták, és sokkal jobb, elviselhetõbb, gondolj erõssen a fájásra. Könnyû szûlést kívánok így ismeretlenül, és legyen egy csodálatos élményetek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!