Találatok a következő kifejezésre: Megviseli a a (178 db)

Van itt olyan aki adott már vérplazmát? Megviseli a szervezetet? Díjazták jelképes ajándékkal?

Legjobb válasz: Hát ha 1 óra pihenés megviselõ... 2000ft tal díjazták

Hát ha 1 óra pihenés megviselõ... 2000ft tal díjazták

Babátokat is megviseli ez a nagy meleg? 4 napja 17 fok volt, most 30 fok. Nagyon nyügös. Talán más baja van? Most egy éves.

Legjobb válasz: minket is megvisel.az én fiam pl tegnap nagyon sokat aludt. szerintem így jött ki rajta, fáradékony a melegtõl. sosem aludt 1 óránál többet egyhuzamban nappal, többnyire fél órákat alszik. tegnap 2 és fél órát durmolt. na mndom, egész délután nem fog aludni. két órával késõbb megint álmos volt:-)

minket is megvisel.az én fiam pl tegnap nagyon sokat aludt. szerintem így jött ki rajta, fáradékony a melegtõl. sosem aludt 1 óránál többet egyhuzamban nappal, többnyire fél órákat alszik. tegnap 2 és fél órát durmolt. na mndom, egész délután nem fog aludni. két órával késõbb megint álmos volt:-)

13-as gitárhúr alap (AEDGBE) hangolásban nagyon megviseli a gitár nyakát?

Legjobb válasz: Nem kéne, hogy megviselje, ha jó a gitár... Sokaktól hallottam, hogy a ragasztott nyakúakat nem érdemes erõltetni, de talán ez is csak egy legenda. Én személy szerint 12-13-as hybrid komplettet használok már évek óta egy Ibanez RGA-32-n, és az ég világon semmi baja. :)

Nem kéne, hogy megviselje, ha jó a gitár... Sokaktól hallottam, hogy a ragasztott nyakúakat nem érdemes erõltetni, de talán ez is csak egy legenda. Én személy szerint 12-13-as hybrid komplettet használok már évek óta egy Ibanez RGA-32-n, és az ég világon semmi baja. :)
Inkább az ujjaidat viseli meg. :)
A kérdező hozzászólása: Nekem egy Cort EVL Z2-em van, a keményebb hangzás érdekében kéne 12-13-as húr, viszont normál hangolásban is használnám, mellesleg nem ragasztott nyakú, szóval remélem nem lesz probléma. Hangzásban nem tudom milyen tapasztalataid vannak, jelenleg 10est használok.
A vastagabb húrok kétség kívül öblösebben szólnak. Mondjuk az is kérdéses, hogy feszes, vagy laza húrokat veszel. Slinky, vagy Not even slinky, ilyesmik vannak pl az Ernie Ballnál. A hangzás ezzel nem igazán sokat változik, de kényelmesebb rajta játszani, ha nem olyan feszes.
én 10-esig ajánlom max.13-mas húrszettet baritone(vagyis B ) hangoláshoz használom, ha keményebb hangzást akarsz hangold lejjebb, egy C hangolás nagyon gyilkos tud lenni :D

30on felül, többéves kapcsolat felbomlása vagy válás után jobban megviseli a szingliség az embereket?

Mármint az, ha nem élnek éppen párkapcsolatban? Nálam most ez a helyzet és borzasztóan szenvedek, míg huszonéves fiatal nőként teljesen boldog voltam egyedül is, persze azért mindig úgy volt jobb ha épp együtt voltam valakivel. Más is érezte már így?

Legjobb válasz: Ujjúj, mennyire erõs ez a kérdés. Elég nehéz meg is válaszolni. Ha például az ismerõseim arcaiból indulok ki, akik szintén alig 30 évesek, akkor leginkább azt látom, hogy azok, akik elváltak (szerintem felelõtlenül is házasodtak és csak pár hónap után), akkor túlzás nélkül legalább 10 évet öregedett, megviselõdött az arcuk, úgy gondolom, hogy a hosszú és nehéz válóper, osztozkodás miatt is. Úgy gondolom, hogy egy válásból egy kicsit nehezebben szedi össze magát az ember akkor, ha õ a vesztes.

Ujjúj, mennyire erõs ez a kérdés. Elég nehéz meg is válaszolni. Ha például az ismerõseim arcaiból indulok ki, akik szintén alig 30 évesek, akkor leginkább azt látom, hogy azok, akik elváltak (szerintem felelõtlenül is házasodtak és csak pár hónap után), akkor túlzás nélkül legalább 10 évet öregedett, megviselõdött az arcuk, úgy gondolom, hogy a hosszú és nehéz válóper, osztozkodás miatt is. Úgy gondolom, hogy egy válásból egy kicsit nehezebben szedi össze magát az ember akkor, ha õ a vesztes.
Miért csak párkapcsolatban tudnál boldog lenni. Nem értem a logikát.
nem viseli meg ilyen esetben jobban az embert. válaszoltam a kérdésedre.
A kérdező hozzászólása: Miért lennék már boldog pár nélkül csak mert nem akarok gyereket? nem értem a logikát.
akkor majd boldog leszel így is, pár nélkül. megsazokod
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék gyerekeket, azért is voltam sokáig az elõzõ párommal, mert úgy gondoltam hogy ilyen pasit nem találok megint akivel gyerek kérdésben ennyire megvan az egyetértés. Ezzel õ is így volt. Viszont érzelmi igényem ettõl még nagyon erõs arra, hogy stabil, hosszútávú, tartós kapcsolatban éljek.
40-50 évesen szülnél? Emiatt szoktak aggódni. Ha nem akarsz gyereket még 60 évesen is jöhet az igazi.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. utolsó: Miért lenne okom ettõl félni? Vannak párok akik 40 50 évesen alakulnak, vagy ebben a korban lépnek le életük párjától valaki mással. Amúgy sem vagyok görcsös, ilyesmitõl nem félek.
az a gond, hogy van okod félni nem lesz már meg életed párja
Szerintem az viseli meg az embereket, hogy hirtelen hosszú idõ után egyedül találják magukat a nagyvilágban úgymond. De majd megszokod. Fájni fog, de megszokod. És aztán majd jön valaki más. :) Én még fiatal vagyok ugyan, de eddig 2 kapcsolatom volt, egy másfél évig és egy hét hónapig. Egyiknek sem azért lett vége, mert elmúlt a szerelem, hanem azért, mert nem illettünk össze és nem bírtam idegekkel. Egyik esetében velem szakítottak, a másik esetben pedig én szakítottam. Szerencsére én gyorsan túlteszem magam a dolgokon, de szerintem azért, mert az eddigi életem túlnyomórészét egyedül töltöttem és nagyon jól elvagyok egyedül is. 23L
Nem a harmadik X a gond, hanem, hogy évek óta nem voltál egyedül. Jövõre már azon fogsz agyalni, hogy meg tudnál-e valakit szokni melletted.
A kérdező hozzászólása: ez benne van az emberi természetben

A lassú fogyás is ugyanúgy megviseli a melleket mintha gyorsan, koplalással fogynék?

Le akarok fogyni kb 10-15 kilót (van mib?l). Elkezdek sportolni valamit, és átváltok egészséges életmódra. Ett?l gondolom fogyni fogok, mivel eddig nagyon egészségtelenül éltem. Szerintetek ez nagyon megviseli a melleket? 22L

Legjobb válasz: Na azért nem ugyanaz. Persze a gyors fogyás jobban megviseli, a lassúnál a bõrnek is több ideje van idomulni. Én 11kg-t fogytam eddig, a mellemen semmi változás. Se méretben, se állagában/tartásában. Még akarok fogyni jócskán, fel is készültem rá, hogy csúnya lesz a mellem, de eddig ugyanolyan.

Na azért nem ugyanaz. Persze a gyors fogyás jobban megviseli, a lassúnál a bõrnek is több ideje van idomulni. Én 11kg-t fogytam eddig, a mellemen semmi változás. Se méretben, se állagában/tartásában. Még akarok fogyni jócskán, fel is készültem rá, hogy csúnya lesz a mellem, de eddig ugyanolyan.
Ha a fokozatosságra törekszel, akkor nem, de ha hirtelen akarsz fogyni sokat, akkor igen sajnos.
az attól függ, mennyit híztál mellre. én egyszer felszedtem 16 kilót, de a mellemre nem sok rakódott, inkább a hasamra, olyan pocakos lettem, mint a hájas pasik. :D a mellem nem változott semmit sem. bár igaz, hogy kb. 1, 5 év alatt fogytam le. :D
sajnos igen...
Kedves 11 kg-t fogyott, változatlan mellû fogyis társ, ha szólíthatlak így :-) Mennyi idõ alatt ment le ennyi? Kb ennyit szeretnék fogyni, 10-12 kilót összesen, ebbõl 4-4, 5 lement már egy hónap alatt, de nekem se következett be a rettegett:kifogytam a melltartóimból-szindróma. Régen volt de akkor a mostaninál kevesebbõl fogytam le 5 kilót, szóval még majd lehet ezután jön. Meg nagyobból is indulnak, a fogmzásgátló ezen jótékony hatása miatt. Szóval érdekelne, hogy mennyi idõ alatt nem látszott meg a 11 kiló. (Mondjuk lehet más súlyról indítottál mint én)
Szia utolsó válaszadó! Tetszett a megszólítás:D Én a 11kg-t 3 hónap alatt fogytam le. Úgy ment hogy az elsõ 2 hónapban 3-mat 3-mat, most a 3. hónapban pedig 5-öt. De én nekem még hátra van 20kg, szóval én nagy túlsúllyal kezdtem, ki tudja mi vár rám mellügyileg:D Eddig semmi. Alapból nagy melleim vannak, a meghízásom elõtt is nagy volt. Úgyhogy talán nem fog teljesen elfogyni. Szerintem ne aggódj, sportolj, törekedj a lassú fogyásra és nem lesz gond. Sok sikert a fogyihoz!
Ez alkat és mellméret kérdése. Ismerõsöm fél év alatt, lassan adott le 9 kilót és már nincs semmi melle és az is lóg...
Attól függ, hogy hájas -e a melled. Az enyém már 5 kilónál hízik, és ha fogyok kocogással, szépen le is jön róla a zsírréteg és formás kerek marad. Ez attól is függ, hogy -mennyi zsír van a melleden -mennyire nyúlt ki a bõr rajta -mennyire fogysz le. Persze, ha kórosan soványra fogysz, akkor persze hogy eltûnik és lógni is fog. Akkor is csúnya lógós lesz, ha sokat híztál, s megnyúlt a bõröd, mert ha a zsír lemegy onnan, akkor nincs mi, ami kitölti a "tejcsárdát"...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én csak egy nagyon keveset híztam oda, gondolom akkor az le is megy.

Van még rajtam kívül valaki, akit lelkileg megviselt a foghúzás?

Most nincs ott semmi és valamit, ami a részem volt elvesztettem. Tudom, hülye vagyok, de hátha van még rajtam kívül is valaki így.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Én ugyanígy éreztem 15 évesen, miután 3 fogamat kellett kihúzni.

Hány éves vagy? Én ugyanígy éreztem 15 évesen, miután 3 fogamat kellett kihúzni.
5 EGÉSZSÉGES fogamat kihúzták a nyáron. Fogszabályozás miatt, nekem nem volt semmi lelki traumám miatta, egyszer majdcsak összeérnek :D
Nekem tavaly húztak ki 6 fogamat és nagyon megviselt. De azért kihevertem, mert arra gondolok, másnak nagyobb problémái is vannak.
Igen
Nem, én megtaláltam a társam... *.* Legalábbis most így érzem. :) Viszont mikor még egyedül voltam, valahogy igazából akkor se tudott érzékenyen érinteni, ha megláttam egy párocskát. Néha belegondoltam, h most akár én is lehetnék a helyükben, de ennyi. Azok pedig, akik tényleg mindenhol falják egymást, nem számít nekik, hogy állomás, vagy bolt, vagy csak az iskola folyosója, azokat én is rühellem... Mi se csináljuk ezt soha. Kézfogás, ölelés, max szájrapuszi.. Nem tudom, am nektek volt-e már ilyen, de én mikor ilyen nagyon fiatalokat, vagy borzasztóan össze nem illõ párt (mint mondjuk egy karakteresebb lány & egy vékonyka, magas fiú) meglátok együtt, szó szerint undorom tõlük..... :D Mármint nem attól, hogy kézen fogva járnak, hanem ha mondjuk meglátom õket csókolózni... Nem tudom, mi bajom van velük, de áááhhh... Fujjj... :D 18/L
Nem
Nem igazán, max mondom magamban, hogy de jó lenne, ha nekem is lenne.Ami igazán megvisel, azok az irritáló smyle-k, a mosolygós fej, a kacsintós és a többi [email protected]ág.Jesszus, de idegesítõek azok. És nem csak tinik használják, a fene egye meg.
Peresze, mindenki vágyik egy társra, de a megvisel egy kicsit túlzás! Annyi fut át rajtam, hogy ja de jó nekik, remélem hamarosan nekem is lesz egy ilyen. És nekikezdek keresgélni, mert aki keres az talál.
Régebben elkeseredett napjaimon, fõleg tavasszal elõfordult, hogy zavart. Meleg, napsütéses idõ, rügyezõ fák, ölelkezõ, mosolygós, fiatal párok...Na ilyenkor [email protected] szar egyedül sétálni, pláne, ha épp a barátok sem érnek rá. Szerencsére mondjuk nem sokszor volt ilyen hangulatom. Ugyanez az érzés még fõként decemberben szokott elõjönni: hóesés, meghitt hangulat, karácsonyi kirakatok, vásárolgató családok - téged szintén nem ölel meg senki... Ilyenkor meg az ember csak a jó dolgokat érzékeli, amikbõl kimarad, nem azon filozofál, hogy õk is biztos veszekednek. Sokszor ölni tudtam volna pl., hogy egy férfival veszekedjek a szanaszét hagyott zoknik miatt :) Azóta van egy társam, és tényleg fülig érõ mosollyal vágom mindig hozzá a hülye zoknijait :D
Eddig zavart. Mostantól lesz*rom, ha figyelem csak nekem lesz rosszabb. Viszont az tömegközlekedési jármûveken látható “összeragadt ‘close enough szexelõ‘ pároktól felmegy a pumpa. Miért nnem lehhet ezt otthon?
Ez így rossz megfogalmazás; így ahogy te érted úgy nem, de ha nyilvánosan enyelegnek (téren/buszon nyalják-falják egymást) na azt én se szeretem, NEM ODA VALÓ! Legszívesebben nyakon verném õket, hogy t*karodjanak haza ezt csinálni!
nem érdekelnek, nem hiányzik, nem visel meg párkapcsolatban is mindig vannak problémák
Nem... A legtöbb fiútól úgyis félek, akitõl meg nem, attól kéne igazán:D

Az ivartalanitatás nagyon megviseli a kan kutyusokat?

Úgy tervezem tavasszal ivartalanítatni szeretném. Most 2éves kis palotapincsi. Nagyon megviselné a m?tét?

Legjobb válasz: Az enyémet egyáltalán nem viselte meg. Persze aznap még kicsit kómás volt, sokat aludt, de azért így is jött-ment, intézkedett. :) Másnapra ugyanolyan volt, mintha mi sem történt volna.

Az enyémet egyáltalán nem viselte meg. Persze aznap még kicsit kómás volt, sokat aludt, de azért így is jött-ment, intézkedett. :) Másnapra ugyanolyan volt, mintha mi sem történt volna.
Nálunk az elsõ két napban kótyagos volt, aztán semmi baja nem volt! :)
4.! Neked milyen érzés lenne, hogyha hajtanának az ösztönök, hogy párosodjál, de ezt soha nem tehetnéd meg. Az nagyobb szenvedés neki egy életen keresztül.
nekem is van ivartalanított kutyám, én semmilyen változást nem látok a viselkedésében, mondjuk õ 5 évesen lett ivartalanítva daganat miatt szóval már kiforrott személyiség volt a javából, most 7 éves, talán kevesebbet jelölget és mintha kevésbé lenne domináns de kb ennyi. A mûtét hamar megvolt, másnap már nyugodtan vihettem sétálni egy hét múlva volt kb a varratszedés de azt én itthon megcsináltam (ezért nem rohangálok dokihoz)
A kérdező hozzászólása: eléggé értelmetlen lett szóval: Van egy kis palotapincsi kutyusom most két éves, kan és szeretném ivartalaitatni. Nagyon megviselné a mûtét? Mennyi ideig lábadozna? Sorry...
A kan kutyákat nem viseli meg nagyon, mert nekik nem nagy mûtét. Én 5 éves kora körül ivartalaníttattam, de túl nagy változás nem lett. Másnap parabolával a fején ott folytatta, ahol ivartalanítás után félbemaradt a hiszti: át akart mászni a tüzelõ szukámhoz. Beletelt néhány napba, mire a hormonjai rendezõdtek. Azóta ugyanolyan kis helyes, mint volt, sõt, mostanában olyan kis bújós lett. Lehet, hogy ez amiatt is van, hogy idõsödik, nem tudom.Tüzelésnél már nem õrül meg, sokkal jobb neki. Borzalmas volt, amikor 3 napon át reszketett és sírt. A szuka kutyáknak nagyobb mûtét: kiveszik a méhüket. Sokkal veszélyesebb és jó 1 hét a lábadozás. Kan kutya már másnap fütyül az egészre. Nálam igazolódott az, amivel riogattak: ha nem ivartalanítod a szukát, kaphat a tüzelés után gennyes méhgyulladást, aminek egyre nõ az esélye ahogy idõsödik. A gyönyörû spánielkeverék szukámat nem akartam megcsonkítani, így nem is ivartalaníttattam soha. Most az õsszel 9 évesen a tüzelés után 3 héttel gennyes méhgyulladása lett. Szerencse, hogy gondoltam erre az eshetõségre és szinte rögtön elvittem ultrahangra. A veszélyesebb fajta volt: zárt gyulladás, a genny nem ürült ki a méhébõl és nem volt semmi jele azon kívül, hogy lázas volt és rettentõ rosszul érezte magát. Ilyenkor lehet remekül félrenézni egy betegséget. Annyira jó, hogy elvittem ultrahangra! Nagyon gyorsan vittem, de már akkor is 30 dkg genny volt a méhében! Úgyhogy 9 évesen azonnal megmûtötték.
Szia, nem fogja megviselni, a lábadozás lehet különbözõ idejû.. Nálunk februárban volt a 3, 5 éves kutya mûtéte, nem változott semmit-ugyan olyan szeleburdi, játékos, mint volt, csak talán kevésbé domináns, picit nyugodtabb. Nálunk 3.nap már minden ok volt, egy hét múltán varratszedés és kész
A kérdező hozzászólása: Most egy kicsit visszariadtam. Mivel a kutyusunknak nagyon-nagyon jó természete van és ezen nem szeretnék változtatni és azt sem szeretném hogy támadjon. Bár kutyakiképzõk is ajánlják (köztük: Cesar Milan bár õ kutya pszichológus) mert azt mondják így könnyebben kezelhetõek lesznek a kan kutyák és nem lesznek dominánsak. De most már nem tudom eddig csupa jót hallottam sok betegségtõl megóvja a kutyát stb. Akkor most hogy van ez?
5.!Te honnan tudod mi a nagyobb szenvedés egy kutyának, itt kérdezte valaki korábban mit tegyen mert mióta ivartalanították a kutyát, támadja és morog az egyik észlényre, pontosan tudja a kutya mit csináltak vele.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! 4.es: azért kell mert most van nálunk egy szuka (utcáról fogadtuk be), meg a szomszédban is szuka kutya van+pisil össze vissza. Szeretnénk elkerülni a véletlen "baleseteket" és nem szeretnénk ilyen problémákat a jövõben sem. És kis kutyát sem tervezek neki mert nem szeretnék szaporítani és ez az egyetlen dolog ami 100% biztos hogy nem lesz kölyke.
Nem feltétlenül, ez persze kutyától is függ meg persze az orvostól, van aki nagyon jól mût, van aki kevésbé. Nekem alomtestvér kanokat ivartalanítottak fél óra különbséggel. Az egyik a 3. nap már úgy ugrált az udvaron a lavórral a nyakán, mintha semmi nem történt volna, a másiknak kellett 1 hét, mire a régi lett. Nézd meg, hogy hová viszed, akkor nem lesz gond.
"nagyon megviselné?" EMBER kivágtok belõle egy darabot!!! Felfogod mit csinálsz?Nem is értem minek kell egy kan kutyát ivartalanítani, még a szukát értem de nem támogatom azt sem!Vigyázni kell.
A kan kutyámat nagyon megviselte. Mûtét után 2 nappal óriásira dagadt a here zacskója. Tele lett savóval. A kutyámat már a járásában is zavarta és feszítette a felgyülemlett savó. Mire dokihoz jutottam addigra keletkezett egy sipoly és kifolyt belõle. A doki kifertõtlenítette és nagyon lassan jött rendbe. A viselkedése is megváltozott, elmaradt a haver kutyákkal a közös hancúr. Kissé apatikus lett.

Megvisel a reggeli felkelés, gyanítom azért mert nem alszom mélyen, pihentetően. Neked mi vált be?

Nagyon nehézen megy a reggeli felkelés, pedig nem kell iszonyat korán kelnem (6:20-30). Este id?ben lefekszem aludni, tehát minden nap alszom 8, van hogy 9 órát is.
Vannak módszerek, de ha ilyen tüneteid vannak orvoshoz kell menned, hogy megtudd az okát. Hány éves vagy?
Szia! Ez az állapotod nem normális. Feltétlen menj el egy normális nõdokihoz ultrahangra. Sok sikert!!
Hát, lehet próbálkozni olyan házi módszerekkel mint melegvizes palack, infra lámpa, gyógytea, masszírozás, stb, de ezek szerintem inkább csak a hókuszpók kategóriába tartoznak. Nekem kb 14 évesen jött meg, most 18 vagyok, de 15 éves korom óta muszáj ez miatt fogamzásgátlót szednem, mert nem egyszer kerültem kórházba is a görcsök miatt. Mindenképp látogass meg egy orvost. És a gyógyszertõl sem kell félni ha arra van szükség.
Ugyan ez volt velem is, elájultam, görcsöltem, én se tudtam felkelni ha rámjött, mert nekem ez ilyen rohamokban szokott jönni... Mindig. Sajnos semmi sem vált be csak a gyógyszerek(erõs fájdalomcsillampítók pl. cataflam)... Megszoktam igazából, együtt tudok vele élni, csak pl utcán kellemetlen szokott lenni, ilyenkor valaki mindig kísér... :D
Cataflam-ot próbáltad már? Ajánlom, nekem segít :)
Orvos: olyat keress, akinek van végzettsége tinik vizsgálatára. Vérzés: a mennyisége csökkenthetõ nagy adag C-vitaminnal. (Ne kérdezd, miért.. :) ) Fájdalom: gyógyszer - ami neked beválik. Hossz: ha alkoholt iszol, megváltozik a simaizmok mûködése. Pl. ellazít, elõbb felerõsíti a folyamatot, majd lerövidíti. Háttér: a testi problémán kívül lehet lelki is. Keress egy jó (!!!) szakembert, akivel végig tudod gondolni, hol, miben sérülhetett a nõiségedrõl alkotott elképzelésed. Rendbe jöhet ez is. Jó szakembert nagyon nehéz találni, ne csodálkozz, ha csak a 10-dikre sikerül, nyugodtan hagyj ott mindenkit, aki nem tetszik, vagy aki rád akarja erõltetni az õ elképzelését a te életedrõl. (Persze ne köszönés nélkül távozz, nyugodtan zárjátok le a beszélgetések folyamatát, ha hagyja az illetõ.) Egy jó pszichológus kivárja, amíg megtalálod a saját válaszaidat, és nem skatulyáz be mindenféle elméletekbe. Sok sikert, fontos, hogy dolgozz rajta, késõbb a szülésed, az Anyaságod is könnyebb lesz, ha ezt sikerül rendezgetni addig.
Édesanyámnak vannak még ilyen tünetei. Sokat vérzel mellé? Mert anyunak nagyon sok is van mellé, bocs, hogy ír írom, se majdnem, hogy folyik. Nála kiderült, hogy másfélszer nagyobb a méhe az átlagnál, emiatt van. Egy dolog volt hatásos, ne nevess ki. De amikor én kicsi voltam, a fazék tetõt feltettem a gázra felforrósítani, azt bebugyoláltam egy konyharuhába, és azt tettem anya hasára. Mire kihûlt, vittem a következõt. Lehet nem nagyon egészséges, ezt nem tudom, de a forróság mindig jót tett neki.
Nekem ennyire heves görcseim nincsenek ugyan, de azért volt belõle rendelõlátogatás, mert nem bírtam menni. Meleg vizes palack, catafalm vagy apranax használ egyedül. Mozgás. Vannak direkt menstruációs tornák az segített nekem.
Elsõkörben biztosan elmennék egy nagyon jó orvoshoz. Ha pesti vagy én Fülöp doktort ajánlom. Ez az állapot NEM NORMÁLIS, ha fájdalom csillapító mellett is így fáj, akkor azzal kezdeni kell valamit. Ne kísérletezz, hanem menj el nõdokihoz ULTRAHANGRA!!! Ha egyébként minden ok, akkor szoktak akár fogamzás gátlót felírni...sokat segít az is. MINDEKÉPP JÁRJ UTÁNA!!!!!! Ha gondolod írj privátban! J.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!