Találatok a következő kifejezésre: Megvannak a jeleim, (7 db)

Mi van, ha orvosi számitás szerint kb. 6 hetes terhes vagyok és megvannak a jeleim, de a tesztem negatív?

Legjobb válasz: Alacsony a hcg szinted, a teszt ezért lehet negatív, ha terhes vagy. Semmi gond. Az uh mond biztosat.-)

Alacsony a hcg szinted, a teszt ezért lehet negatív, ha terhes vagy. Semmi gond. Az uh mond biztosat.-)
Orvos állapította meg a terhességet? Bizonyára alacsony a hormonszint. Gyógyszeres kezeléssel be tudnak avatkozni, de ennyi idõsen... Drukkolok!

Néhány Word dokumentum előtt ez a jel van: ~$ . Mit jelent? Megnyitni nem lehet. Törölhetem ezeket? Olyan fájlok ezek, amik megvannak normálisan is.

Legjobb válasz: Sérült a Wordod, vagy a fájl. Nekem ugyanezt produkálta a LibreOffice Writer, azonnal letöröltem és újat töltöttem le. De a gyártó honlapjáról.

Sérült a Wordod, vagy a fájl. Nekem ugyanezt produkálta a LibreOffice Writer, azonnal letöröltem és újat töltöttem le. De a gyártó honlapjáról.
A kérdező hozzászólása: A fájl lehet sérült. Nem lesz baj, ha kitörlöm ezeket afájlokat, ugye?
Sérült egy frászt! Ha nem értetek hozzá, inkább ne írjatok semmit! Azok lock fájlok, amiket a doksi megnyitásakor hoz létre a word, mégpedig azért, hogy ha egy másik gépen meg akarod nyitni ugyanazt a filet, akkor tudja, hogy valaki már dolgozik rajta. Aztán elõfordul, hogy bezárás után is ott marad ez a file. Nyugodtan kitörölhetõ.

Megvannak a terhességi jeleim, vettem egy tesztet, de lehet, hogy még korai volt (1 hét még a mensiig), egyértelmű negatív volt! Elmentem fogröntgenre, ha esteleg terhes vagyok, árthattam?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy ártott volna a röntgen! Valószínûleg hamar csináltál tesztet, nincs még elég hcg a szervezetedben. Csinálj a mensi elmaradást követõ 1-2 napon belül, akkor már biztos kimutatja.

Nem hinném, hogy ártott volna a röntgen! Valószínûleg hamar csináltál tesztet, nincs még elég hcg a szervezetedben. Csinálj a mensi elmaradást követõ 1-2 napon belül, akkor már biztos kimutatja.
Leghamarabb az ovut követõ 10. napon, tehát a ciklus 26. napján érdemes tesztelni, de még akkor is csak a 10-es érzékenységû mutat egyáltalán bármit is. A legjobb a kimaradt mensit követõ elsõ reggelen, akkor már majdnem mindegyik megbízható eredmény ad. A halvány csík is csík:) A fogröntgen meg tutira nem ártott, hiszen a beágyazódás még csak folyamatban van, most osztódási szakaszban vagy még! Ezért a terhességi tünetek, még egy kicsit koraiak szerintem:)
Nem beszéled be magadnak a babát egy kicsit?Kicsit nagyon korai, hogy bármit is érezzél.Nekem 5 napot késett!!!!!most megjött.A barátnõm 7 hetes!!!!terhes volt, mire a teszt halványan pozitívka lett.Tehát TÜRELEM, a fogröntgen nem árthat, de azért ilyen esetekben(ha babát szeretnél, és lehet hogy terhes vagy) az óvatos leendõ anya, szól az orvosnak!!!!
Szia! Voltak hónapok amikor én már félidõtõl rosszul éreztem magam, hányinger, szédülés de mégsem voltam terhes csak már nagyon akartam a babát. Aztán jött egy hónap amikor nem voltak tüneteim, jól éreztem magam és abban a hónapban nem jött meg, terhes lettem. Nem lehet, hogy Téged is becsap a szervezeted? viszont ha mégis terhes vagy akkor sem ártottál a röntgennel. Légy türelemmel és sok szerencsét!
Nem, de jelezhet pozi tesztet baba nélkül.
Igen mert a ciszta általában egy túlérett tüszõ, igy nem repedt meg és nem jutott ki a petesejt..nem lehet hogy pcos vagy??
Amíg a ciszta megvan, megakadályozhatja a peteérést, így nem is eshetsz teherbe. Viszont ha csak ez az egy van, jó eséllyel a mensessel eltávozik. A tünetek bármit jelenthetnek, azokra nem lehet adni, nekem minden ciklusban vannak.
Ezt miért nem az orvossal beszélted meg?
A kérdező hozzászólása: hát mert õ szerinte igen de kiváncsi voltam h valaki volte ijen helyzetben és h lett e baba a doki azt is mondta h kéthét mulva mennyek vissza
Úristen, ez a helyesírás, nem hiszem, hogy 23 éves vagy!
Az üzenet küldõje: delfi Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló Az elküldés idõpontja: ma 18:48 Az üzenet szövege: kikerdezte hany fogad van bunko r.banc meny apad fa.ara Ehhez nem tudok mit hozzáfûzni!
Óóó szép dolog a szerelem és a gyermek áldás is, nem sok erõsebb dolog van ennél kivéve a Rába Steiger mert az is kur va erõs
Lehet. Teszteltél már?
Igen, lehet - nekem is ilyen volt. Tesztelj.
Igen.
Kérdezõ, mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: 15 nap késés után megjött. :)
volt mar olyan, h vki vérzett a terhessége alatt. :S
Nem ritka, hogy valaki a terhesség elején/közben is menstruál.
nem túl gyakori, de vannak nõk akik menstruálnak terhesség alatt. úgyhogy ennek jobban utána kellene járnod vizsgálatokkal.
nem ritka? én eddig 2rõl hallottam =D
Édesanyám 5 hónapig menstruált, míg ez idõ alatt testvéremmel volt terhes. a válasz: IGEN, lehetsz terhes
A dokit kell megkérdezni.
Teszt mit mutat?
Attól még megjövet a havid. Amikor megjön a havid, lelökõdik a méhnyálkahárnya, azonban ha történik megtermékenyítés, akkor lelökõdhet úgy is hogy a magzat ott marad beágyzódva a méhnek a belsõ falán, és szépen fejlõdik tovább. Egyébként a legtöbb szakkönyv a terhesség biztos jelei közzé sorolja azt amikor a magzat megjelenik az ultrahangon. Remélem tudtam segíteni

Ma kellene megjönnie a mensesemnek, de csak nagyon enyhén görcsöl a hasam! A szokásos jelek megvannak! Volt már, hogy késett, de most nagyon félek! Lehetek terhes?

2hete mikor együtt voltunk a barátommal volt enyhe vérzés utána 2alkalommal is!Szerintünk horzsolás lehetett,mert azóta ilyet nem tapasztaltunk!Vegyek mindenképpen tesztet?

Legjobb válasz: Szerintem még várj a teszttel, nem tudom gumival, vagy nélküle voltál-e a barátoddal. Ha gumival akkor totál felesleges, mert, ha kiszakadt volna úgyis észreveszitek. Volt már olyan is volt barátnõmnek, hogy 10 napot késett neki! Ha ma kellene megjönnie piros 7-esnek és már görcsöl a hasad, akkor gondolom hnap reggelre várható, vagy hnap utánra. Ne parázzatok ilyenen. :)

Szerintem még várj a teszttel, nem tudom gumival, vagy nélküle voltál-e a barátoddal. Ha gumival akkor totál felesleges, mert, ha kiszakadt volna úgyis észreveszitek. Volt már olyan is volt barátnõmnek, hogy 10 napot késett neki! Ha ma kellene megjönnie piros 7-esnek és már görcsöl a hasad, akkor gondolom hnap reggelre várható, vagy hnap utánra. Ne parázzatok ilyenen. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, gumival voltunk együtt!Csak az sem nyújt 100%-os biztonságot!Pont a mai nap kellene megjönnie!Amiatt parázok ennyire, mert van mikor enyhén fáj, van mikor nagyon, de van mikor semmi! :( Minden más szokásos tünetem megvan pedig! :( Köszönöm a válaszod! :)
Nyugi, nem vagy terhes. Ha egy hetet késne akkor már érdemes elgondolkozni, de a tesded nem svájci óra, +- 2-3 nap bármikor belefér..
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon remélem! :) Nem is lennék ennyire ideges, ha az együttlét után nem lett volna nagyon enyhe vérzés! Köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: Hát ma reggelre sem jött meg sajnos! :( A hasam tegnap este ritkán, de jobban fájt!Ma reggel viszont alig-alig! :(((
Azóta valami?
A kérdező hozzászólása: Igen, megérkezett múlt héten csütörtökön! :) )) Bocsi, csak annyira örültem neki, hogy nem is foglalkoztam azzal, hogy megírjam! :)
A kérdező hozzászólása: Szia!Ismételten az a "problémám", hogy még nem érkezett meg!Ma van a 28-ig napom és enyhe görcseim vannak!Néha-néha erõsebbek!Szerinted ez normális?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!