Találatok a következő kifejezésre: Megvaltozik a Magyarorszagon is rovidesen ugy (1 db)

Megvaltozik a helyzet Magyarorszagon is rovidesen ugy mint Lengyelorszagban?

Allitolag jelentosen nonek a fizetesek Lengyelorszagban. Par eve jottek Nagybritanniaba (en is itt vagyok), mert 4x annyi volt itt a fizi. Most viszont mennek haza, mert mar csak 2x annyi, es igy nem eri meg (+1 lakas fenntartasa, utikoltseg, csaladtol tavol lenni, ...).

Legjobb válasz: Én ithonról írok.Az a helyzet,hogy ugye 10 millióan vagyunk.Namost ebbõl scak 2 millió ember adózik.A maradék 8 millió:gyerek,nyugdíjas,és nem dolgozó esetleg beteg.Ezért ilyen az ország amilyen...

Én ithonról írok.Az a helyzet, hogy ugye 10 millióan vagyunk.Namost ebbõl scak 2 millió ember adózik.A maradék 8 millió:gyerek, nyugdíjas, és nem dolgozó esetleg beteg.Ezért ilyen az ország amilyen...
A kérdező hozzászólása: Azt tudjuk, hogy miert ilyen az orszag. De mikor lesz mashogy? Es mitol? Es hogyan? En lennek szivesen adofizeto otthon, de sajnos kettonk kozul (pasim es en) vagy csak egyikonk vagy egyikonk sem volt bejelentve.
En azt gondolom ammedig, az otthon levoknek sem tudnak munkahelyet teremteni addig ez teljesen ki van zarva.Majd ha nem lesz munkanelkuliseg az orszagban talan. Egy jo par ev mulva.
Olyan nincs, hogy ne lenne munkanélküliség! ez csak a kommunizmusban létezhet, de akkor is a gazdaság kárára. (1. akkor is fizetni kell, ha nincs gazdasági termelés. 2. ha nincs versen a piacon, nincs is fejlõdés, ha nincs fejlõdés, csak visszesés ill stagnálás lehet. - megint csak a gazdaság sínyli meg.) ráadásul ha ideálisan mûködõ kapitalizmusról beszélünk (amilyen talán nincs is) a munkanélküliségi ráta és az infláció fordított arányban vannak. Tehát: ha nincs munkanélküliség magas az infláció.
"otthon levõknek munkát teremteni." ezt hogy érted??
szerintem nem fog megváltozni. A lengyelek meg valoban takarodnak haza innen írországból is.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki volt szerinted jobb miniszterelnök: Medgyessy Péter vagy Orbán Viktor?

És miért pont ő, indokolj!

19

A magyarokban mikorra tudatosult, hogy az országot meg fogja szállni a Szovjetunió?

Gondolok itt a politikai vezetésre és a lakosságra is.

4

Kuruc önként reklámozza a Jobbikot vagy mégis van kapcsolat köztük? Ki mit hisz, milyen tanulságot lehet levonni?

Milyen tanulságot lehet levonni?

9

Ismét kampánysendsértéssel nyert a Fidesz Baján. Meddig folytatódhat ez?

A hírekben hallottam, hogy ismét megismételhetik a válsztást Baján a kampánycsendsértés miatt. Mit szóltok hozzá?
A választásokhoz közeledve jó stratégiának számít-e az, ha a választás napján kampánycsendet sértek ott, ahol az ellenfeleim győzhetnek, ezt a végtelenségig folytatom, így csak azok a körzetek nyerhetnek, ahol biztosra az én jelöltjeim a befutók. Elképzelhető, hogy ezt a módszert tesztelik?

8

Miér szereted Gyurcsányt, Bajnait? ( csakhogy értsem )

11

Mire fel ez a felháboríó cigánypátyolgatás a fidesz-kdnp részéről?

http://www.youtube.com/watch?v=E7UtEn1dR9M

(Figyeljétek a táblázatban szereplő összegeket - bicskanyitogatóak.)

11

Fogékony a magyar lakosság a környezeti problémákra?

Kérlek, segíts a szakdolgozatomban az alábbi kérdőív kitöltésével, amely a magyarországi környezeti szocializáció intézményeinek (család, iskola, pártok, civil szervezetek stb.) értékeléséről szól. Előre is köszönöm.

4

Elegem van Magyarországból! Szerintetek jól teszem?

2 éve tudtam hogy nem lesz jobb a helyzet, emiatt elkezdtem norvégul tanulni, amolyan biztonság tudás. Lesz egy jó szakmám 1,5 éven belül, villanyszerelő. Szerintetek jól teszem, hogy kiköltözök Norvégiába?
Tetszik a kultúra, a hideget szeretem, és jó az életszínvonal.

Hogy miért szeretnék elmenni?
Elegem van a kormányból, abból hogy vakbél gyanúval 3 órát kellett ülnöm a sebészeten, azután meg elküldtek az ultrahangra, ahol azt mondták jöjjek vissza jövőhéten. Marhára nem érdekelte őket hogy addigra belehalhatok, ha ez vakbél. Idegesít, hogy a buszon, vagy bárhol mindenki panaszkodik, de megértem, mert rossz a helyzet. Elegem van a cigányokból és még sorolhatnám. (A legfontosabb: ez nem provokáció, ez a véleményem csak)

Picit hosszú lett! Köszi a segítséget.

33

Ha nem lett volna rendszerváltás a szocialista tömbbe, mjen lenne a 7köznapi élet?

6

Támogatod, hogy ennek a kérdezőnek elvegyék az érettségijét?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!