Találatok a következő kifejezésre: Megvaltozik a Magyarorszagon is rovidesen (1 db)

Megvaltozik a helyzet Magyarorszagon is rovidesen ugy mint Lengyelorszagban?

Allitolag jelentosen nonek a fizetesek Lengyelorszagban. Par eve jottek Nagybritanniaba (en is itt vagyok), mert 4x annyi volt itt a fizi. Most viszont mennek haza, mert mar csak 2x annyi, es igy nem eri meg (+1 lakas fenntartasa, utikoltseg, csaladtol tavol lenni, ...).

Legjobb válasz: Én ithonról írok.Az a helyzet,hogy ugye 10 millióan vagyunk.Namost ebbõl scak 2 millió ember adózik.A maradék 8 millió:gyerek,nyugdíjas,és nem dolgozó esetleg beteg.Ezért ilyen az ország amilyen...

Én ithonról írok.Az a helyzet, hogy ugye 10 millióan vagyunk.Namost ebbõl scak 2 millió ember adózik.A maradék 8 millió:gyerek, nyugdíjas, és nem dolgozó esetleg beteg.Ezért ilyen az ország amilyen...
A kérdező hozzászólása: Azt tudjuk, hogy miert ilyen az orszag. De mikor lesz mashogy? Es mitol? Es hogyan? En lennek szivesen adofizeto otthon, de sajnos kettonk kozul (pasim es en) vagy csak egyikonk vagy egyikonk sem volt bejelentve.
En azt gondolom ammedig, az otthon levoknek sem tudnak munkahelyet teremteni addig ez teljesen ki van zarva.Majd ha nem lesz munkanelkuliseg az orszagban talan. Egy jo par ev mulva.
Olyan nincs, hogy ne lenne munkanélküliség! ez csak a kommunizmusban létezhet, de akkor is a gazdaság kárára. (1. akkor is fizetni kell, ha nincs gazdasági termelés. 2. ha nincs versen a piacon, nincs is fejlõdés, ha nincs fejlõdés, csak visszesés ill stagnálás lehet. - megint csak a gazdaság sínyli meg.) ráadásul ha ideálisan mûködõ kapitalizmusról beszélünk (amilyen talán nincs is) a munkanélküliségi ráta és az infláció fordított arányban vannak. Tehát: ha nincs munkanélküliség magas az infláció.
"otthon levõknek munkát teremteni." ezt hogy érted??
szerintem nem fog megváltozni. A lengyelek meg valoban takarodnak haza innen írországból is.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez szimpla bűntudatkeltés?

Nagyon nem szeretem sem a Jobbikot,sem Gaudi Nagy Tamást,de utóbbinak nagyon igaza volt,amikor azt mondta,hogy inkább az egészségügyre fordítsuk azt a 6,2 milliárdot,mint egy újabb holokauszt emlékközpontra.Szerintem ezt egyszerű bűntudatkeltésképpen csinálják,legyen róla megemlékezés természetesen,de egy évben egyszer,és ne mindennap sulykolják bele az emberekbe azt,hogy a magyarok mekkora szemétládák,mert segítettek a holokausztban (tény,hogy segítettünk,de mindennap ezt emlegetni túlzás és bűntudatkeltésnek gondolom).Túl kellene lépni már a sok évtizede történteken,de sajnos amíg ebből páran anyagi hasznot tudnak húzni,ez nem fog megtörténni...

15

A baloldaliakat nem zavarja, hogy minden vezetőjük milliárdos?

Egy baloldali ember, főleg ha a szocializmus miatt baloldali még mindig, gondolom a társadalmi különbségek csökkentését várná. Nem paradox egy kicsit, hogy épp a baloldali pártokban munkálkodik a legtöbb milliárdos?

20

Ha a baloldal annyira vallásellenes, miért vannak ott minden zsidó rendezvényen, miért támogatják őket folyamatosan?

16

Milyen mértékben (hány %) vagytok elégedettek a Fidesz eddigi munkájával?

Én kb. 20-30%-ban vagyok elégedett vele...

70

Mi történne, ha Magyarországon egyik napról a másikra megszüntetnék az összes segélyt, ezzel egyidőben viszont kihirdetnék a statáriumot rögtönítélő bíróságokkal?

18

Ez az Orosz Mihály Zoltán komolyan Érpatak polgármestere?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

7

Titeket nem zavar Magyarországon ez a nagy Elit mánia? Ilyen Elit olyan Elit, még társkeresőben és láttam "Magyarország elsszámú elit, diplomás társkeresője" . Szerintem így elkülöníteni magunkat erősen egotikus dolog.

Példát lehetne venni a skandináv emberekről, akik végzettsétől, beosztástól függetlenül törekednek arra,

13

Magyarország miért csak besúgókból áll?

Nincsen egy normális ember sem?

10

A fóti választás megismétléséhez hasonlóan akkor a 2014-es parlamenti választást is meg lehet egy plakáttal hekkelni?

Ilyen alapon pl. Budapesten kitesznek egy plakátot, mint Fóton, és ha nem az nyer aki akart, akkor kampánycsend sértés feljelentést tesz, majd meg kell ismételni a milliárdos költségvetésű választást?

2

Fecó programja - visszavenni a nagy keresztény agymosásból? Ezt milyennek gondoljátok? Esetleg visszajöhet ide még a józan ész?

Most hirtelen mondott 2 értelmes dolgot Fecó, az eddigiekben nem hallottam tőle ilyeneket, de szóval hogy végre a helyére kellene tenni az oktatást is, és az idióta erkölcstanuk helyett inkább kötelező jelleggel angol nyelvet magas szinten, és hogy MINDEN iskola egyforma állami támogatást kapjon (stb).

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!