Találatok a következő kifejezésre: Megváltoztathatom az címem (2 db)

Megváltoztathatom az MSN címem?

a jelenlegi MSN címem a teljes nevem,de most szeretném valami kevésbé 'egyértelm?vé' tenni,szóval megváltoztatnám.-megtehetem?és ha igen hogy?

Legjobb válasz: Módosítani akarod a jelenlegi címed? Mert azt szerintem nem lehet megtenni, csak újat csinálni...

Módosítani akarod a jelenlegi címed? Mert azt szerintem nem lehet megtenni, csak újat csinálni...
Amennyiben nem hotmail.com vagy msn.com az internetcímed minden további nélkül meg tudod változtatni úgy, hogy minden partnered, kapcsolatod megmarad. Ennek a módja: Látogass el a https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf oldalra, itt jelentkezz be az msn azonosítóddal, majd ott kövesd a leírást. (Itt a személyes adataidat, és minden egyéb beállításodat is tudod módosítani) A változtatást követõen az új címeddel tudsz bejelentkezni, és amíg az össze szerver befrissül, addig egy-két partnered nem lesz elérhetõ (azaz úgy látod, hogy nem elérhetõ), de kb. fél órán belül mindegyik partnerednél befrissül a címed.
Meg. A jelszavadat kellene inkább. D minek adtad meg neki?
A kérdező hozzászólása: nem adtam meg neki õ csinálta nekem még anno de azóta csunyán összevesztünk és van neki egy programja amivel dolgokat tud feltörni :O azóta többször változtattam jelszavat....
Találj ki egy jó erõs jelszót és változtasd meg arra. Arra ügyelj, hogy legyen legalább 8 karakter hosszú és legyen benne szám, kis- és nagybetû és valamilyen más egyéb írásjel. PL:yUQEfa6+ És lehetõleg kerüld a betûismétlést. Így tuti nem tudja majd feltörni a facebookod. De ha gondolod akkor itt is generálhatsz egyet: http://www.pctools.com/guides/password/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!