Találatok a következő kifejezésre: Megváltozik a alakja ha (3 db)

Férfiak, apukák! Ha megváltozik a párotok alakja?

Ha átlagos vagy kicsit vékonyabb a párotok, vagyis lapos has, kicsi mell és így tetszik, így szeretitek akkor ha még vékonyabb lesz, szó szerint sovány(stressz,betegség miatt,) cici semmi, megmarad a szexuàlis vonzódás ha a szerelem meg van?

Legjobb válasz: Megmarad.

Megmarad.
ez a beszéd, szeretnék énis egy ilyen feleséget majd magamnak, 6-8 év mulva :) ha szeretem a nõt, akk nem fog az alakváltozás eltántoritani.(kivéve ha trollfejû orkká változik :D bocs nem hagyhattam ki:D). barátnõm sokszor felhozza hogy ciciket akar csináltatni mert szerinte kicsi, szerintem nagyon szép, és nem kell beavatkozni mesterségesen. stb stb, de nekem igy tetszik :) eltudnám képzelni feleségemnek, de ez még messze van. amúgy sem kifejezetten a külseje miatt szerettem belé, persze számit az is, hogy nagyon szép, nagyon tetszik :) , de elsõre még ezt nem is vettem észre rajta, inkább a beszélgetések alatt fogott meg, aztán jöttem rá hogy még annál is szebb, mint elsõre láttam :) 22/f
Ha a szerelem tart akkor nincsen min izguljál. Megmarad a szexuális vonzódás is. :) 33F
A kérdező hozzászólása: Köszi a vàlaszokat! Akkor ma este hagyom a gátlásaimat és ráugrok a férjemre! :-)
Szerintem megmarad 34f
nalam is megmaradt, sot not is. 35F
A kérdező hozzászólása: 20 évesen egyet értek veled, de mi már megállapodtunk, 8 éve vagyunk együtt, házasok vagyunk két kicsi gyerekünk van. 29 évesek vagyunk.
nem igazán értek egyet egy idõ után már nem kívánják meg a párok egymást, hiába jó megjelenésû vagy szexuálisan jó rátermettségû ha mindig csak ugyan az a lemez, mindenki kiváncsi lesz egy idõ után hogy milyen is ez a dolog akár mással is, ha gyakorlatban nem is de fejben lehet hogy megesik a dolog, 20/F
Nálam is megmarad. 34f(másik)
Persze, hogy megmarad... Sõt, még örülnek is neki. Viszont ha hízik 10 kg-ot, akkor beadják a válókeresetet, mert mi az már, hát milyen igénytelen az ilyen, hát õ nem tehénbe szeretett bele... (Ez az itteni kérdésekre adott válaszok alapján kialakult statisztika.)

Férfiak, szülés után, ha a párotoknak megváltozik az alakja, kevésbé tartjátok kívánatosnak?

Legjobb válasz: A gyermekünk anyjánál nem létezik jobb nõ :)

A gyermekünk anyjánál nem létezik jobb nõ :)
Nem, ugyanúgy tetszik és szeretem. :)
ugyan úgy kívánom
Bizony az elõttem szóló majdnem engem is leírt, de én nem csaltam meg. Az viszont bizonyos, hogy nálunk is lett változás. A házból eltûnt a NÕ és lett egy anya, s nem csak külsõre, hanem hozzáállásra is sem virágos a helyzet... Nekem pedig már van anyám, s nekem NÕ kellene.... most már nagyon.
tegnap 07:23 vagyok: Nem arról van szó, hogy nem ad magára. (Mert akkor már repült volna. :D) Hanem arról, hogy azóta mindig csak anya. Nincs huncutkodás, mert mi van ha felébred a gyerek, most ideges, mert a gyerek talán(!) nincs jól vagy azért mert a gyerek vajon mit csinál. Stb.stb. Tudom, hogy nem én vagyok az elsõ, de azért idõnként talán lehetnék egy kicsi idõre, s ha kell tudok én pillanatok alatt 15-20 perc alatt is szexelni, de az se árt ha idõnként tovább tart. S ezek összeadódnak és már nem olyan vonzó.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, remélem a többség így gondolkozik, bár való igaz, hogy csak ritka "rémtörténetként" hallottam terhesen megcsalt/elhagyott nõkrõl akik már nem tetszettek a férjüknek. Szóval ilyesmit nem feltételeztem, csak érdekelt, hogy mit gondol egy férfi valójában ilyenkor.
én terhesség alatt csaltam meg elõször a feleségem, azóta már szeretõt tartok. csúnya és kibírhatatlan volt egész terhesség alatt. terhesség után +20kilo volt rajta. nagyon megváltoztatta a terhesség, és nem csak alakilag.
A kérdező hozzászólása: Arra érted, hogy a feleséged nem ad már magára, vagy egyszerûen olyan dolgok, amikrõl nem tehet? (Megereszkedett has, mellek)
Nem mert mégjobban ^^

Megváltozik a has alakja ha befordul a baba?

Még nem fordult be azt mondták két hete,de nagyon kéne már lassan és szeretném tudni észre veszem e?Sokan írták,hogy van aki érzi mert fáj de van aki észre sem veszi?ki lehet tapintani óvatosan,hogy mikor milye van itt vagy ott?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!