Találatok a következő kifejezésre: Megujjazott a a (206 db)

szûz vagy még?
A kérdező hozzászólása: nem
felsértette az ujjával a hüvelyedet.. velem is elõfordult már!
Ha nem vagy már szûz, és még meg se kellett volna jönnie, akkor gond lehet! Ha tényleg megsértette a puncidat, akkor vágd pofon! Nem igaz hogy ennyire nem tud rád figyelni, vagy levágnia a körmét!
A kérdező hozzászólása: a körmei is picik, és egyáltalán nem fáj ahogy csinálta, ezért is meglepõ.:S
Vagy a szûzhártyád, vagy van a hüvelyfaladon egy seb az elsõ alkalom után és ez szakadt fel másodszorra is.
Igen, valószinû a szûzhártyád volt az. Mondjuk az attol is függ hány ujjával ujjazott, ha elég tág a hüvelyed akkor lehet egy seb, vagy a hüvelyfalad.
ha mar engeded h ujjazon miert nem fekszel le vele?ugy akarod elvesziteni a szuzesseged h a pasid az ujjaval csinalja? fekugy le vele legyen mindketotoknek jo mert igy csak bajt csinalsz a fejedre? szereteda nogyogyasz bacsikat mert ha valami hulyeseget hoztok ossze nagyon duhos leszel mikor kezelesekre kell jarj. egy doktorno tanacsa

Szuz vagyok meg, de par napja egy buliban megujjazott a baratom. A többit lentebb?

Nem ment el vagy semmi ilyesmi, de felek h esetleg valamennyi sperma akar felkerulhetett a kezere. Persze ez nem biztos, de sotet is volt, ittunk is, nem figyeltem ra. Utana 24 oran belul bevettem egy esemeny utanit. Kicsit parazok nehogy terhes legyek, vhogy nem ilyen modon szeretnek. Szerintetek mennyi eselye van?

Legjobb válasz: Azt írod még szûz vagy.DE ha megujjazott a barátod,tehát feldugta az ujját a hüvelyedbe akkor már nem vagy szûz!És terhes is csak akkor lehetsz ha sperma kerül a hüvelyedbe.Magyarán szüzen nem lehetsz terhes,ha csak nem a szentlélektõl.De gondolom nem vagy több 14-15évesnél.

Azt írod még szûz vagy.DE ha megujjazott a barátod, tehát feldugta az ujját a hüvelyedbe akkor már nem vagy szûz!És terhes is csak akkor lehetsz ha sperma kerül a hüvelyedbe.Magyarán szüzen nem lehetsz terhes, ha csak nem a szentlélektõl.De gondolom nem vagy több 14-15évesnél.
olvass utana ezeknek a dolgoknak. DE valoszinuleg nem lesz problemad.
Tényleg kérdezõ, hány éves vagy?
Kicsi lány! Felvilágosítalak! Te már nem vagy szûz!!!
Utolsó ez nagyon jó!!!!Kicsi lány!Ha nem ment el vagy semmi ilyesmi akkor hogy a búbánatba kerülhetett sperma a kezére????Vagy ha láttad a spermát a kezén, elkezdenék gondolkodni, melyik haverjával volt bent a slozin:) )
a kerdesedbol az derul ki hogy fiatal vagy meg az ilyesmihez...maradj is meg szuz egy ideig...
Ha csak megujjazott, h került oda sperma? Vagy a barátod keze mindig spermás? Nem értem. Neked nem nagyon kéne még ilyen dolgokat csinálni.
Én úgy gondolom (30 évesen, 1 gyerekkel és 1 pocaklakóval), hogy nem vagy terhes. Szerintem a tabletta is felesleges volt, de miután azt is bevetted, biztosan nem leszel terhes. Annak idején én is aggódtam ilyenek miatt... De a fogantatáshoz azért több testi kapcsolatra van szükség.
Nyugi, tehes 100 hogy nem vagy és nem is leszel ettõl, és még szûz vagy. Vagy ki hogy értelmezi.
A kérdező hozzászólása: oke, h nem ment el, viszont van sperma elotti valadek is, ha jol tudom...nah mind1, olyan rossz, ha kinevetik az embert, pedig csak tanacsot szeretne kerni...
Na igen fõleg arra hogy honnan volt neki eseményutáni tablettája.(?)
Háát a kedves kérdezõ nem nagyon akar válaszokat adni! :(
Ha elõtte a barátod nem ment el, hogy esetleg az ujjára került volna sperma, akkor biztosan nem vagy terhes. Hát tudod, elõször én is azt gondoltam, hogy milyen buta kérdés ez, de aztán eszembe jutott, hogy én is voltam hasonló helyzetben 17 évesen, késett ráadásul a mensim utána és be voltam parázva hogy terhes lehetek. Mai eszemmel 34 évesen már tudom, hogy ott abban a helyzetben 100 százalék hogy nem eshettem volna teherbe. És bármennyire is tudtam már a dolgokat hogy hogy mûködnek, bizony olyankor egy lány mégis be tud parázni. Ha szexre kerül a sor, nehogy elfelejtsed a védekezést!!! De ha nagyon fiatal vagy akkor meg ne siess légyszi!
Megujjazták, de még mindig szûz?Akkor hogy is van ez?
"oke, h nem ment el, viszont van sperma elotti valadek is, ha jol tudom...nah mind1, olyan rossz, ha kinevetik az embert, pedig csak tanacsot szeretne kerni..." Nem nevetünk ki, csak én pl. azt nem értem, hogy ha ennyire alapvetõ dolgokat nem tudsz, akkor miért hagyod, h megujjazzanak. Egyébként kizártnak tartom, h teherbe estél.
soha nem fogom megérteni hogy az ilyen kicsi lányok minek akarnak még "felnötteset" játszani???? én nem szégyeltem akkor sem és ma sem 30 évesen, hogy majdnem 20 voltam amikor elvesztettem a szüzességemet...mi a tökért kell siettetni???? és ha meg beüt a baj akkor meg pánikolás van...pfff... anyám mindig azt mondta amikor hülyeségen járt az eszem (bármilyen téma) hogy elõbb gondolkozz aztán cselekedj!!! és való igaz ki hogy elmélkedik a kérdéssel: szüz vagy vagy nem vagy szüz?? a szüz hártya is egy igen összetett "dolog". és ha már itt tartunk egy buliban kell megujjaznia annak a gyökérnek???(már bocs) nem vagyok tisztaság mániás nehogy azt vélje gondolni valaki hogy most ezt azért irom de bakker vannak bacik és egyébb cuccok amik igen károsak lehetnek egy olyan helyen ami egy nönek a legintimebb testrésze... legalább akkor otthon tettétek volna nyugis tiszta körülmények között
Sajnálom hogy rehurrogtak.... :-( De már a biológia órán kellettél errõl hallani valamit.Amilyen gyógyszert bevettél az recepköteles, komoly hormon készítmény.Csak úgy nem juthatsz hozzá....-hogy sikerült.Mert ha valóban doki adta, akkor komoly felvilágosítást kaptál volna.Nem értem!Terhes így már 100% hogy nem vagy.De készülj fel rá hogy lehet hogy elöbb lehet hogy utóbb fog megjönni.Mindig legyenek nálad a kis"dolgaid", nehogy váratlanul érjen a mensi...
És szerinted hogy kerülhetett sperma a kezére? Magához nyúlt közben? Ha igen, akkor lehet esélye, ha nem, akkor kizárt. És te hogy jutottál esemény utáni tablettához? Azzal tisztában vagy, hogy az egy akkora hormonlöket, hogy ennyi erõvel akár tablettát is szedhetnél, még az is jobb lenne? Amúgy hány éves vagy? Off: jaj, ilyenkor úgy örülök, hogy fiaim vannak! :)
Ki hogyan értelmezi a szüzességet, ha szigorúan vesszük, a nõk harmada az óvodás korában túljut a szûzhártyája elszakadásán, akkor már tényleg nem szüzek? Vagy nekem a 2.aktus fájt és véreztem utána, az elsõ nem, mert akkor nem szakadt át teljesen, mégsem mondtam az " elsõ " után h még szûz vagyok... bocs az off miatt Kedves Kérdezõ: Lassítanod kellene a tempón, nem vagy felkészülve erre. A fiúval beszéltetek errõl? Mert: -ha nem mertél, akkor nem õ a megfelelõ partner -ha igen, akkor õ is nagyon gyerek még.. "ujjóvszer" nem véletlen nincs. Csak akkor leszel terhes valakinek az ujjától, ha rendkívül felelõtlenek vagytok, de van olyan aki így akar a férfi tudta nélkül teherbeesni, nem szokott sikerülni... (honnan sikerült eseményutánit szerezned? fõleg egy ilyen történettel...)
lehet hogy AIDS-es vagy
Terhes vagy
Szia, hülyeség amit az elsõ kettõ írt. Semmi bajod nincs, csak biztos megsértett az ujjával, nekem is volt már ilyen és 1-1, 5 héten belül elmúlik, csak kicsit kellemetlen. Szólj neki hogy máskor jobban ügyeljen. Jobbulást!
Lehetséges, hogy felsértett vagy piszkos volt a keze, fertõzés. Ne aggódj.. Megszûnik hamarosan
A kérdező hozzászólása: köszönöm a normális válaszokat :)

Megujjazott a barátom, és most fáj. Mi lehet az oka?

Tegnap el?ször voltunk együtt a barátommal, de id? hiányában, csak az ujjazásig jutottunk. Nagyon durván csinálta, de tetszett, el is élveztem. Viszont rá pár órára nagyon elkezdtek fájni a nagy ajkaim, illetve a vizeletem is minimálisan véres volt. Az utóbbi nem aggaszt, mert mára elmúlt, viszont lent még mindig nagyon fáj. A hüvelyem nem, csak a nagy ajkak. Ez mennyire normális? 21L

Legjobb válasz: ajjaj, jobbulást

ajjaj, jobbulást
kidörzsölt és felsértett lehetne kicsit finomabb is, és a manikûrre is fordíthatna több gondot ez azért nem játék, mert így esélyesebb vagy egy fertõzésre - fõként, ha nem teljesen tiszta a keze
a véres vizelet egy kis fertõzés miatt volt, örülj hogy elmult mert lehetett volna komolyabb baj ebbõl.legközelebb probäld meg rávenni hogy mosson kezet mielõtt hozzád nyul ott hogy elkerüljétek a bacikat:) ha bepanten kenõccsel bekened magad ott az enyhit a fájáson igy utulag:)

Megujjazott a pasim, de mért nem élveztem?

még szűz vagyok,de a pasim már megujjazott.De nem élveztem.Miért? A szexet sem fogom élvezni?Értelmes válaszokat.Köszi.

Legjobb válasz: Mert még nem vagy 15 éves.

Mert még nem vagy 15 éves.
lehet ez neked nem jön be. Nem kell aggódnod a sexet fogod élvezni. mond neki h a csiklódat piszkálja azt biztos élvezni fogod.
Talán nem jól csinálta! Lehet, hogy a csiklódat kellett volna izgatnia. Magadnak csináltad már, hogy jó legyen?
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok! Köszi!:)
A kérdező hozzászólása: Igen, már csináltam, de nem mindig volt jó.
rosszul csinálta ennyi ;)
Próbáld ki velem és garantált az orgazmus.
PRÓBÁLKOZZATOK! Sok olyan Nõ/lány van akinek csak hosszú idõ múltán sikerül ezt elérni. Szexnél pedig próbálkozzatok több pozícióval. Ahogyan Te is írtad "többször is éreztem, hogy egy hajszál kell már csak" ilyenkor ne hagyja abba a párod, mondjad neki, hogy gyorsabban stb.... vagy izgassa közben a csiklódat is.
Mikor már majdnem elmész akkor izgasd a csiklód mellé!
A nõk általában jobban preferálják a dolgok érzelmi részét, mint a tiszta szexualitást! A nemi izgatás (ujjazás, szeretkezés, stb.) közben adj arra is többet! Nekünk mûködik! A párom is könnyebben jut el az orgazmusig, és én is jobban élvezem a szeretkezést! Persze ez csak akor hatásos, ha tényleg szeretitek egymást!

Szerintetek lehet-e terhes, ha megujjazott a barátom?

Legjobb válasz: Ugye ez komoly? Mert viccnek durva lenne.

Ugye ez komoly? Mert viccnek durva lenne.
A kérdező hozzászólása: van kutyám, de ez miért lényeg? amúgy én ezt teljesen komolyan kérdezem.
még szép ja meny ell.
A kérdező hozzászólása: elmentem, de msot nincs aki kielégítsen
Hát sajnálom... de ha biztos vagy benne hogy van kutyád.... akkor... nagy valószinüsége van annak...... hogy nem létezik a mikulás :((
hijd el mamádat.
amúgy most hogy még1x elolvastam a kérdést, látom hogy azt kérdezte hogy a barátja lehet e terhes :S:D
A kérdező hozzászólása: jól van na..a mikulásra már én is rájöttem tavaly mikulaskor.... a kerdest meg félre írtam, bocsi érte..a kérdés az, hoyg Én lehetek-e terhes..:)
egyéb segitséggel nemtudok szolgálni =(
Nincs kizárva. Agyf.sz sem kizárt.
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm kielégítõ válaszaitokat, most megyek mert jon a barátom...és elmesélem neki a jó hírt, mert mûr teljesen be volt pánikolva:)
Madarak...-.-
Hát ez nagyon jó:D csak nem tudom elképzelni, hogy valaki tényleg ennyire sötét vagy csak teszi a hülyét? egyébként kérdezõnek nem ártana elõvenni a biosz könyvét és tanulni belõle, ha ez tényleg komoly.
:) ):) ) jujj..:) ):) ) ha mar menstrualsz akkor lehetnel terhes de egy ilyen marhát..huh..ujjazassal..huuu:) ))
Kedves Kérdezõ! Fejezd már be, nem vicces, inkább szánalmas, hogy ilyennel próbálod nevettetni a népet...
van kutyád?
dehogy is...tudatom szerint nem jön sperma az ujjából...
Szerintem neked még nem való az ilyen!!! Már ne haragudj
A kérdező hozzászólása: miért lenne durva?
hát ha az ujja nem termel spermát akkor valószínû nem:)
A kérdező hozzászólása: miért ne lenne nekem való?
A kérdező hozzászólása: gumit is húzott rá..akkor biztos nem lehetek terhes..ugye?
FAKEE!!!
Akkor nem, jo latni, hogy a baratod is olyan okos mint te. Viszont vigyazzatok, attol is teherbe eshetsz, ha a baratod onkielegites kozben rad gondol.
A kérdező hozzászólása: ez msot komoooly??? akkor is lehetek terhes, ha még csak 12 éves vagyok? nem csak 18 után?
mondom hogy fake xD
A kérdező hozzászólása: a fake azt jelenti, h akkor nem lehetek terhes?
A kérdező hozzászólása: segítsetek már akkor? msot menjek, vegyk terhességi tesztet, vagy ne??
Majd én kielégítelek gumi óvszer nélkül aztán kérdezõsködhetsz.
10-12 cm
Meddig ért? A torkodig?
pár centi mélyen. Viszont a szûzhártyán van lyuk (meglepõ, mi? :D ), tehát nem feltétlenül szakad el egy-két ujjtól.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!