Találatok a következő kifejezésre: Megtudtam, hogy barátnőm (21 db)

Elkovettem egy oriasi nagy hibat. Megcsaltam a baratnomet, es megtudta. Hogyan bizonyitsam be a baratnomnek, hogy ot szeretem?

Az egesz egy erdekes story, egy buliban leittuk magunkat a fiukkal es akkor felreleptem (a legosszabb az, hogy mar nem emleszem semmire. Abban se vagyok biztos hogy tortent-e valami;de mindenki mas azt mondja).

Legjobb válasz: Jó nagy balek vagy! Hát vannak olyanok, akik még ezek után visszafogadják a párukat, de ilyenkor már nagyon nehezen tudnak a másikban megbízni.

Jó nagy balek vagy! Hát vannak olyanok, akik még ezek után visszafogadják a párukat, de ilyenkor már nagyon nehezen tudnak a másikban megbízni.
Ha jól értem az óriási hiba az volt hogy megtudta?
"leittuk magunkat a fiukkal" - mert k*baszott mérték az nincs..szánalmas ez van VISELD A KÖVETKEZMÉNYÉT....
Hát ha ebbõl a kapcsolatból még lesz valami, akkor a lány tényleg nagyon szerethet, de viszont ne számíts arra hogy ugyanúgy megfog benned bízni mint az elején.
Kérdezõ! Ha valóban ennyire bánod, akkor egyszerûen mondd el ezt így a barátnõdnek. Egy õszinte megbánást nem lehet visszautasítani. Majd most te is legalább meglátod, hogy tényleg szerete-e annyira hogy megbocsásson neked. És elnézést az elõzõ ironikus szövekért >_<
elõször tényleg kérdezz körbe, nyomozd ki, ki volt/lehetett a lány. volt, hogy ilyennel szórakoztak haverok. próbáld bizonyítani a barátnõdnek, hogy nem történt meg (ha tényleg nem történt meg, ne hazudj). ha megtörtént és visszafogad, nagyon kell majd teperned és olyannal is bizonyítanod, hogy pl nem iszol ennyit.
Hát szerintem ha nem emlékszel semmire, akkor nem lehet, hogy megtörtént. A lány mit mond? Amíg nincs meg a partner, addig nem is lehet igaz a sztori, a "barataid" szivatnak. Honnan "tudta meg" a barátnõd ezt, ha még Te sem tudtál róla?:)
A kérdező hozzászólása: hidd el, hogy nagyon megbantam ha egyaltalan megcsaltam-e, de a legjobban azt, hogy ittam
Nos, remélem tanultál ebbõl az esetbõl. Mert ezt most nagyon megszívtad
A kérdező hozzászólása: haat...ez nagyon sokat segitett...nezd ha tudnad milyen hulye helyzet az egesz talan megertened
mit tartasz nagy hibának; hogy megtörtént, vagy hogy megtudta? ilyen esetben nehéz bizonygatni, hogy szereted, mert a megcsalás egyértelmû jel az ellenkezõjérõl. számíts rá, hogy ha veled is marad, sem lesz a kapcsolat felhõtlen, mivel a bizalmával visszaéltél. azért szerintem kérdezz körbe, hogy nem csak szívatnak-e. tanulj a hibádból; máskor ne teremts lehetõséget megcsalásra, ergó ne idd le magad.
"Hogyan bizonyitsam be a baratnomnek, hogy ot szeretem?" Pl ne csald meg. Ezt elkúrtad.

Mit tegyek? Hogyha van egy fiú akinek tetszek és nekem is tetszik viszont az egyik barátnőm amikor megtudta hogy tetszek neki elkezdett nyomulni rá azzal a mondattal h neki is tetszik.

A fiúval már sokat beszélgettem fb-n és már találkoztunk 2x élőben is.A másik lány csak egy hete beszélget vele viszont elég nagy a melle nekem meg annyira nem.Kérlek csak normális válaszokat adjatok, mert nem vagyok csak 14 éves és nem tudom hogy megy ez a dolog.Ja és a másik lány is fog vele találkozni de csak úgy hogy elmegy egy edzésére ahova más is elkíséri.

Legjobb válasz: Még 14 éves se vagy? Akkor felejtõs. Egy normális, 14 évesnél idõsebb lány tudja, hogy a mellméret azért nem minden. Ha meg a pasinak semmi más nem számít, gondold át, hogy valóban kell-e akkor neked.

Még 14 éves se vagy? Akkor felejtõs. Egy normális, 14 évesnél idõsebb lány tudja, hogy a mellméret azért nem minden. Ha meg a pasinak semmi más nem számít, gondold át, hogy valóban kell-e akkor neked.
A kérdező hozzászólása: de már 14 éves vagyok :)
"elég nagy a melle nekem meg annyira nem" A mell az hogy jön ide?? :o Hát tetszik a fiú? Ha igen mond meg neki. Ha nem akkor miért is zavar téged? :O
Szerintem ilyenek ért ne bántsd magad .Kb 5 év múlva elfelejted az egészet . De szerintem a barátod szándékosan hajt a pasidra .
Ja és mell az nem nagyon számít 14-es kornál
A kérdező hozzászólása: Ennek a fiúnak nem a mell számít és tudja h tetszik nekem és õ is mondta h tetszek neki csak azért írtam a mellméretet mert annak a lánynak nagy az önbizalma és általánosságban az ilyen korú fiúknak az szokott tetszeni jogyha valakinek nagy, félek hogy elvenné tõlem. Köszönöm az eddigi válaszokat.
Akkor kiderül, hogy milyen erõs az a barátság.
A kérdező hozzászólása: Hát azér nem olyan jó barátnõm de ez igaz.

Barátnőmnek összejövetelünk előtt tetszett egy fiú, de miután elkezdtem vele járni megtudtam, hogy még mindig az ismerős barát/barátnőivel kibeszéli ezt a fiút hogy milyen jóképű és helyes. Mi ez?

szóval ez normális? azt mondja engem szeret,

Legjobb válasz: Bejön neki külsõleg a srác, vonzódik hozzá. De a vonzalom és a szerelem nem ugyanaz. Én is nagyon szeretem a barátom, de attól még nekem is van szemem és meglátom, ha valaki nagyon helyes. Ha csak errõl van szó és nem többrõl, akkor nem kell aggódnod. Egyeltalán honnan tudod, hogy õ errõl beszél a barátnõivel?

Bejön neki külsõleg a srác, vonzódik hozzá. De a vonzalom és a szerelem nem ugyanaz. Én is nagyon szeretem a barátom, de attól még nekem is van szemem és meglátom, ha valaki nagyon helyes. Ha csak errõl van szó és nem többrõl, akkor nem kell aggódnod. Egyeltalán honnan tudod, hogy õ errõl beszél a barátnõivel?
Attól, mert még kapcsolatba van, még lehet véleménye más férfiakról. Ettõl õ még nem fog kevésbé szeretni. Jobban is megbízhatnál benne.

Mit tehetnék? Barátnőm megtudta, hogy nézek pornót. Most kevésnek érzi magát, attól fél, hogy el akarom hagyni.7éve vagyunk együtt.

Õ a Szerelmem, az életemet vele képzelem el, de úgy érzem, hogy egyszemélyes hadjáratot folytat ellenem. Néha rájön az agyalás, amikor nem vagyunk együtt és kitalálja, hogy én el akarom ?t hagyni. Soha nem csaltam meg, soha nem csajoztam mellette. Éreztetem vele, hogy szeretem, de mindent megkérd?jelez.

Legjobb válasz: ismerõs szitu.. sok csajnak probléma ez a pornó kérdés.. de hogy ez miatt elhagyni.. naneee... párom is rinyált miatta, ráhagytam mondtam oké, nem nézem. kibírom vhogy:D de mondta hogy elhagyni nem hagyna el miatta csak ez neki szarul esik ha más puncira izgulok fel.. olyan mintha megcsalnám.. sose fogom megérteni a nõi agy kombinációs képességeit.. hogy ezt hogyan hozta össze.. de rábólintottam:) jó kutya, ül! 23/f

ismerõs szitu.. sok csajnak probléma ez a pornó kérdés.. de hogy ez miatt elhagyni.. naneee... párom is rinyált miatta, ráhagytam mondtam oké, nem nézem. kibírom vhogy:D de mondta hogy elhagyni nem hagyna el miatta csak ez neki szarul esik ha más puncira izgulok fel.. olyan mintha megcsalnám.. sose fogom megérteni a nõi agy kombinációs képességeit.. hogy ezt hogyan hozta össze.. de rábólintottam:) jó kutya, ül! 23/f
Figy... lehet , hogy nem a legkonstruktívabb a válaszom , de miféle kommunikáció van közöttetek ha 7 év után jött rá , hogy pornót nézel? Ezt már rég ki kellett volna tárgyalni és vagy megszokni, vagy együtt nézni vagy mittomén. A konkrét problémádra annyit tudok tanácsolni , hogy verd ki. (pornóra) Az megnyugtat és majd eszedbe jut valami okos dolog. Esetleg egy különösen szenvedélyes szeretkezés a szipirtyóval. Arról csak nem az jut eszébe , hogy el akarod hagyni...
Én lány létemre szeretek pornót nézni. A pasimat nem zavarja. :D 23/L
Mint ha a pornó nézésének meg a hûségnek bármi kapcsolata lenne egymáshoz. Aki ezt nem érti meg, az eléggé IQ-light jérve, már bocsesz.
Ugyanaz, mint az utolsónál :) . Én lány létemre szoktam pornót nézni. Sosem értettem, hogy valaki miért akad ki azon, ha a párja pornót néz. Valószínûleg a béka segge alatt van az önbizalma annak, aki ezen kiakad. Vagy csak korlátolt. Ezekre tudok csak gondolni. L/24
Én meg tudom érteni. Mondjuk engem a pornó-nézés nem zavar, mert személytelennek tartom - úgy értem, ebbe ritkán visznek bele olyan érzelmeket az emberek, amik tönkretennék a kettõnk viszonyát - másszóval, hogy meg akar csalni, el akar hagyni. Inkább inspiráció, már amennyiben valaki felfedezõ típus az ágyban. Nekem a többi inkább esik rosszul - amikor neten (közösségi oldalon, stb.) --> tehát megfoghatóbb esetekben úúú-zik meg ááá-zik, hogy milyen jó nõ. Ez sokkal valóságosabb, inkább igazi konkurencia. De a pornó... ezt valahogy el kellene magyaráznod neki. De szépen. Vagy nincs igazam, és aggódnom kellene? :O :D
*jérce
Barátod egy h*lye. Hogy bírtad 7 évig?
Szerintem meg az életet ne vele képzeld el.Most a pornó miatt hisztizik holnap azon ha felhív az egyik kolléganõd valami munka miatt akkor meg majd azt kapod meg , hogy biztos csalod.Hosszú távon elveszi az energiádat, majd gúzsba kötve érzed magad.Ha hagyod hogy úgy legyen ahogy õ akarja elõbb utóbb elveszted önmagadat, aztán amikor már majd a padlón vagy(teljesen beszabályoz) már nem tudsz neki többet adni, na akkor majd félrekefél aztán a válasz meg az lesz, hogy nem tud már rád felnézni holott õ húzott le arra a szintre.Egyébként ha folyton azon kattog hogy megcsalod valószínû hogy NEKI már ez többször megfordult a fejében hogy megtenné. Ha meg nemet mondasz addig zsarol érzelmileg amíg meg nem teszed.Magyarul itt egy jó döntés van, otthagyni a csajt mert érzelmileg nagyon komoly baja van.Ne hagyd hogy téged is tönkretegyen. Mindez egyébként saját tapasztalat egy hasonló nõ mellett 5 év házasság után...Vámpír pfff 30F
ezeket a csajokat én sem értem a párom szokott persze pornót nézni és engem nem zavar, bár van néhány amit csak azért tölt le mert olyan nevetséges a sztori:D:D de meg kéne vele értetni hogy a férfiak máshogy mûködnek reggel az az elsõ dolguk hogy rákattintanak a gépre és hajrá marok marcsi, csak hogy oldják a feszültséget.Én még az erotika kiállításra is elengedtem mert tudom hogy nem csalna meg és ha megtenné akkor legfeljebb repülne szép magasan:D az uccsónak amúgy igaza van ez lelkileg és testileg is tönkre fog tenni mert minden csak a csaj körül forog és idõvel belegebedsz a folytonos bizonygatásba a végén már a boltba sem mehetsz le egyedül és ha rámosolyogsz a pincérnõre máris nagy patália lesz.Adnék neki egy esélyt hogy ezt most már fejezze be és ha pár hónap múlva sem megy neki akkor ágyõ csajszi.
ja amúgy 25/N
Csatlakozom 10:10-hez, hasonlo tapasztalat, de nekem 10 ev jutott belole... Nagyon le tud amortizalni egy ilyen no, meg mindig nem vagyok teljesen tul rajta pedig mar 1 eve sikerult lerazni.
A kérdező hozzászólása: Tyû, köszönöm szépen az eddigi válaszokat!Elhagyni semmiképp nem szeretném, annyi mindenen mentünk együtt keresztül hogy azt le sem tudnám írni.Az érzéseim alig változtak az évek alatt, sõt sokkal jobban ragaszkodom hozzá ennyi év után, ráadásul olyan érzelmeket köszönhetek neki, amelyek létezésérõl sem tudtam.Éppen ezért, ezekbõl kifolyólag ráz meg a dolog ennyire, mert úgy fest nem bízik meg bennem, a pornó miatt, hitelemet vesztettem.Hozzá tartozik még a dologhoz, hogy még nem élünk együtt, így nem vagyunk együtt egész héten, akkor jön rá az agyalás-hogy én biztosan el akarom õt hagyni, amikor nincs velem.
Nagyon sok fiú/férfi néz pornót. Én is nézek, ha nincs ott a barátnõm és hiányzik. Tudja is, de azt is tudja, ha velem van, akkor csak õ a legfontosabb és olyankor nem is nézem, mert nem hiányzik. Szóval emiatt nem kell elhagyni senkit, mert nézi, és nekem elég, amit tud nyújtani, csak ha nincs itt, akkor valahogy kompenzálni kell a hiányát. 25F
Amikor rájöttem, hogy a párom pornót néz, én is kiakadtam, de meg kell mondjam, bennem sem teng túl az önbizalom. Nekem is mondta, hogy szeret, meg nincs senkije, de a megcsalás bennem is felmerült. Sõt, az is, hogy váljunk, mert ... De ez biztos csak a prüdéria, és a konzervatív nevelés/gondolkodás. Most már nem érdekel a dolog (nem mondom, hogy nem görcsöl a gyomrom, ha erre gondolok) illetve túl léptem rajta. A túllépés azt jelenti, hogy néha én is néztem ilyen oldalakat (titokban) és ha talált valami gyanúsat, akkor tiszta lila volt a feje az idegtõl. Én olyankor röhögtem és jól volt látni, hogy milyen rosszul érintette az eset. (ilyenkor jön a biztos el akarsz hagyni, nekem nincs is akkora, meg a többi) Amikor rádöbbent, hogy ez milyen rossz érzés, akkor abbahagyta.
7 éve vagytok együtt és most jött rá hogy pornót nézel? Nem semmi:) Amúgy mindenki néz pornót, aki meg nem, az nem ismeri be, ennyi:) Üljetek le, beszélj a barátnõddel, mondd el neki miért nézted stb. Ha emiatt elhagy akkor ez csak egy jó kifogás.
Szerintem pont a pornó az, ami biztosítja a hûséget. Amikor az én nõm problémázott a pornó miatt, megmondtam neki, hogy oké, nem nézem, de akkor minden nap elégítsen ki orálisan két-háromszor, hogy ne legyek kanos. Nem azért maszturbálok, mert más nõkre vágyom, hanem azért, hogy ne legyek egész nap kanos, ideges. Egy nõ nem értheti, hogy mi játszik le a férfi agyában, amikor kielégítetlen, és körülötte mindenfelé szaladgálnak a jobbnál-jobb popsik.. amiket nem kaphat meg, mert párkapcsolatban van! Így hát a férfi kiveri. Probléma megoldva, néhány órára nyugta van. Tehát nõk: vagy elégítsétek ki a párotokat annyiszor, ahányszor kéri, vagy hagyjátok maszturbálni.
A kérdező hozzászólása: Félreértés ne essék, a google keresõ rublikájában egy szót talált meg.Se újságom, se semmim nincs itthon.Gépen sincs pornó, minden teljesen tiszta volt.
Azért, ha még újságjaid és képeid is vannak, az már nekem is gáz... Pedig a film ellen nincs ellenvetésem...
A kérdező hozzászólása: Maga a kommunikáció jó, legalábbis úgy gondolom.Az, hogy nem dörgöltem soha az orra alá, hogy mit nézek, az azért van, mert tudtam róla, hogy hogyan viszonyul a pornóhoz...A sexben minden rendben, megéljük a vágyainkat és élvezzük is.Csak a pornóval, illetve sexújságokkal, képekkel van baja, nem érti, hogy mi szükség rájuk.
A kérdező hozzászólása: Igen, önbizalma nulla, ráadásul a téli depresszió is elkapta, ez az egész pornónézõs dolog meg megfejelte az egészet.Az önbizalomhiányát vetítené ki rám?Bizonygatnom kell, hogy szeretem, még akkor is, ha éreztetem vele, mondja is, hogy érzi, hogy szeretem.Tényleg nagyon fontos nekem, de ennyi idõ után, hogy bizonygatnom kelljen minden érzésemet, nagyon megvisel.
A kérdező hozzászólása: 06:41-nek írom, abszolút a te véleményeden vagyok én is. 08:10-Igen, de ez valami nagyon magas fokú prüdéria, ami elég fura, hiszen a sexben egyikünk sem nevezhetõ prûdnek. Engem nem zavarna, ha õ pornót nézne. 10:10-Köszönöm a válaszod, jó egy ilyet is olvasni, mindenképpen elgondolkodok azokon, amiket írtál.

A barátnőm 8 év után megcsalt egy lánnyal. Magától nem vallotta be csak miután véletlenül megtudtam, hogy már 1éve folyamatosan. Eddig aztmondta szeret, de miután kiderült már nem akarja folytatni velem. Mi erről a véleményetek?

Legjobb válasz: Hát sajnos ejtettek ezt el kell fogadnod, hogy már nem szeret. Vagy rájött, hogy a lányokat szereti és velük lehet igazán boldog vagy csak hiányoztak dolgok a kapcsolatotokból és most ezt próbálja keresni másban jelenleg egy lányban és késõbb esetleg majd tovább lép más férfiak/lányok irányába.

Hát sajnos ejtettek ezt el kell fogadnod, hogy már nem szeret. Vagy rájött, hogy a lányokat szereti és velük lehet igazán boldog vagy csak hiányoztak dolgok a kapcsolatotokból és most ezt próbálja keresni másban jelenleg egy lányban és késõbb esetleg majd tovább lép más férfiak/lányok irányába.
Csatlakoznék az elõttem szólóhoz. 8 év, hosszú idõ. Elõfordulhat, hogy hiányolt dolgokat a párkapcsolatotokban, amit te nem tudtál neki sajnos megadni. Nem is érdemel meg az a lány téged! Ha te 8 évig kitartottál mellette, nem léptél félre, õ meg megcsalt - ráadásul egy lánnyal, nem éri meg, hogy rágódj miatta! Lépj tovább! Minden jót!
hát ha nem akarja folytatni, akkor felejtsd el, vagyis próbáld meg. amúgy sem értem az olyan embereket, akik megcsalással akarják kezelni a problémákat. a te helyzeted még különlegesebb, ugyanis nem is fiúról van szó. tehát pl lehetséges, hogya lányban mindig is voltak ilyen érzelmek, csak a külvilág elõtt és maga elõtt sem vállta fel. mostanra viszont igen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.
Fiú, avagy lány vagy? (számomra nem derült ki)

Megtudtam, hogy egy barátnőm drogozik. Ilyenkor mit tehetek?

Nem akarom, hogy tönkretegye magát. Aggódok érte, és segíteni akarok, de nem tudom, hogyan?

Legjobb válasz: Mondtad már neki, hogy tudod, hogy ezt csinálja? Mond meg neki, hogy nem szeretnéd, hogy tönkretegye az életét. Elõször õt magát kell ráébresztened, hogy mennyire rosszt tesz magával, a kapcsolatotokkal, a szüleivel stb... Aztán a szüleivel is beszélni kell. És ha még nincs 18 éves, akkor el lehet vinni egy elvonóra, ha a szülei akarják (a szülök a gyámok, így nem kell, hogy a barátnõd beleegyezzen a kezelésbe). Ha már nagykorú, akkor viszont be kell láttatni vele, hogy elrontje így az életét, és saját döntésébõl tud csak elvonóra kerülni. Ha pedig folytatni akarja ezt az életvitelt, akkor igazából sajnos nem tudsz mit tenni vele, mert ugyanúgy fog drogozni tovább :(

Mondtad már neki, hogy tudod, hogy ezt csinálja? Mond meg neki, hogy nem szeretnéd, hogy tönkretegye az életét. Elõször õt magát kell ráébresztened, hogy mennyire rosszt tesz magával, a kapcsolatotokkal, a szüleivel stb... Aztán a szüleivel is beszélni kell. És ha még nincs 18 éves, akkor el lehet vinni egy elvonóra, ha a szülei akarják (a szülök a gyámok, így nem kell, hogy a barátnõd beleegyezzen a kezelésbe). Ha már nagykorú, akkor viszont be kell láttatni vele, hogy elrontje így az életét, és saját döntésébõl tud csak elvonóra kerülni. Ha pedig folytatni akarja ezt az életvitelt, akkor igazából sajnos nem tudsz mit tenni vele, mert ugyanúgy fog drogozni tovább :(
A kérdező hozzászólása: Beszéltünk róla, és pont azért csinálja, mert (enyhén szólva) [email protected] kapcsolata van mindenkivel... Talán sikerül rábeszélnem, hogy hagyja abba... Ha nem, akkor mást nem nagyon lehet csinálni, a szülei úgysem tennének semmit. :((((((
Sokan azért kezdenek drogozni, mert szeretet hiányuk van és hasonlók. Szerintem mindenképpen tudasd vele, hogy te mellette álsz, rád támaszkodhat, és tényleg rá kellene venned, hogy menjen el elvonóra, hogy felfogja ésszel, hogy így csak rosszabb lesz az élete, és ezzel fel kell hagynia.
Milyen punci vagy már a barátnõdnek kell raszoktatnia a drogokra? Beszarok az ilyenen...

Megtudtam, hogy megerőszakolták a barátnőmet, beszéljek vele? 23F/17L

Ma tudtam meg, vagyis igazából tegnap. Az unokatesója mondta el, azt hitte tudom. Nem vagyunk együtt régóta, 2 hónapja kb, szex még nem volt, de beszéltünk róla, és nem tűnt szégyenlősnek. Nem is gondoltam volna róla, mert vidám, bevállalós, bátor lány, de bánt, hogy nem mondta el. Nem tudom mit tegyek, beszéljek vele róla? Tudomásom szerint egy éve történt, egy volt barátja tette, felment hozzá filmet nézni, nem akart lefeküdni vele, de a r.dék nem fogta fel.

Legjobb válasz: Várd meg míg õ beszél róla, biztos fájó pont lehet neki...

Várd meg míg õ beszél róla, biztos fájó pont lehet neki...
Ne hozd fel neki!Hagyd, hogy idõvel õ mondja el neked!Ha most elõhozakodsz vele, annak komoly következményei lehetnek! Hidd el idõvel elmondja, de ez egy olyan dolog amirõl a nõk nem szívesen beszélnek!Meg elég rövid ideje is vagytok együtt ahhoz, hogy ilyennel elõ merjen hozakodni!
nem, csak ha õ mondja ill hozza fel, N
ne, majd idõvel úgyis elmondja magától.
Ha megbízik benned elfogja mondani. :)
amíg nem szentelik pappá, addig elvileg lehet...
A kérdező hozzászólása: Olvastam róla a neten. Írták, hogy elvileg nem pap. De akkor is ez nekem fura. Lehet párja, de majdnem pap.
ha diakónus, akkor bizony hamarosan pap lesz...
Igazán nem akarom a papokat bántani, mert kapnak így is eleget a ministráns fiúk... miatt. Szerintem egy férfi döntse el, pap akar-e lenni, vagy csajozni, tudom, van, akinél ez nem akadály, mert majd meggyónja, Isten meg megbocsát, de nekem ettõl felfordul a gyomrom, pap létére élhetne úgy, hogy tükörbe tudjon nézni.
A kérdező hozzászólása: Nem pap, nincs felszentelve. Nemrég tudtam meg. Kiderült az is, hogy akolitus, lehet nekem mondták félre ezt az egészet. Hittant oktat, és tudtommal nekik lehet párjuk. Tanul még, csak azt nem tudom felszentelteti e majd magát, amikor végzett.
A diakónus jelentése felekezetenként eltérõ. Gondolom katolikust akartál írni, náluk a még fel nem szentelt pap. A katolikus egyháznál vannak un. állandó diakónusok, diakónus dönthet úgy hogy megnõsül és állandó diakónusként folytatja az egyház szolgálatát, de ebben az esetben egyházi karrierre nem számíthat. Egy ide vágó doktori disszertáció: http://www.htk.ppke.hu/uploads/File/disszertaciok/Tokodi_PhD.. részlet: diakonátus a kézfeltételt nem a papságra, hanem a szolgálatra kapja, de ennek a szolgálatnak a teológiai és lelkiségi háttere már nem kerül kifejtésre. A szinodális szöveg megelégszik azzal, hogy a diakónust a az egyházi rend alsó fokát birtokló személynek, tehát klerikusnak, felszentelt szolgának tekinti. Részletesebben a zsinat a diakónus társadalombiztosításának, javadalmazásának kérdését tárgyalja. Eszerint a külöföldi példákat is szem elıtt tartva nem ad arra lehetıséget, hogy a diakónus az inkardináció alapján igényt tartson a teljes ellátásra, hanem a szentelés feltételéül szabja azt, hogy a diakónus világi jogi értelemben vett fıállással vagy más jövedelemforrással rendelkezzen.242 A 2510. pont ezen belül különbséget tesz a világi fıállás tekintetében egyházi jogi személlyel kötött és a nem egyházi munkáltatóval kötött munkaszerzıdés között. Ez utóbbiaknál az önkéntes kisegítı jelleg és a konkrét plébániához való kötıdés még hangsúlyosabb mint az egyházi munkaadónál dolgozó társaiknál. Meg kell jegyeznünk, hogy a szinódus ezen a ponton nagy türelemrıl és empátiáról tesz tanúságot azzal, hogy messzemenıen figyelembe veszi a világban dolgozó diakónus emberi körülményeit.

Megtudtam, hogy a barátnömnek tetszik egy másik pasi, mit tegyek?

Láttam ,hogy mit beszélt a barátnöjével és az állt benne mennyire tetszik neki ez a srác de engem szeret , és megörjiti az a helyzet ,hogy kapkodja a fejét köztem és közte , de sok érve van az mellett,hogy mi együtt maradjunk,és megprobálja elfelejteni ezt a pasit. Én aggodok ,hogy mégis az a pasi fog neki kellenni és nem én , ha már ennyire megtudott inogni és elgondolkozott a másik pasin 4 éve vagyunk együtt és nagyon szeretem a barátnömet de nem tudom mit csináljak ez nekem rosszul essik ,és nem is mondta el nekem ,hogy ennyire tetszik neki valaki .

Legjobb válasz: 1. Ne olvasd a beszélgetéseit! Ha már megtetted, nehogy el mondd neki, mert tuti megharagszik .... Ezért nem is tudod neki felhozni a másik pasit. Szerintem várj még egy kicsit. Bár megértelek, hogy kivagy.... :/ Elhidegült? Mert ha olyan mint régen,akkor menni fog szerintem. Ez csak egy fellángolás jobb esetben. Ha kezd távolodni tõled, akkor beszéljétek meg. Remélem nem szakítotok! Kitartás!

1. Ne olvasd a beszélgetéseit! Ha már megtetted, nehogy el mondd neki, mert tuti megharagszik .... Ezért nem is tudod neki felhozni a másik pasit. Szerintem várj még egy kicsit. Bár megértelek, hogy kivagy.... :/ Elhidegült? Mert ha olyan mint régen, akkor menni fog szerintem. Ez csak egy fellángolás jobb esetben. Ha kezd távolodni tõled, akkor beszéljétek meg. Remélem nem szakítotok! Kitartás!
persze, hogy nem mondja el. hogy mit tegyél? mutasd meg, hogy te vagy a jobb.
A kérdező hozzászólása: Nem hidegult el , észre se vettem semmi változást , mondjuk egyre többet akart szeretkezni, és ö kezdeményezett.Nem lehet, hogy a másik pasi miatt probálta levezetni sexuális éhségét?
Ha nem adod meg neki és más pasi megadná akkor lehetséges. Ha felajánlja, hogy szexeljetek ezek szerinte van, hogy lemondod?
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam le soha, söt a sex vele jó és ö is ezt állitsa, lehet csak valami fellángolás volt a másik pasi
õ Joe, az Éjjel Nappal Bp.-bõl :D
Kedves Kérdezõ! Szerintem ez nem akkora baj. Nyilván nem esik jól, de biztos voltál már te is úgy az elmúlt 4 évben, hogy -még ha csak egy pillanatra is- de más lányról fantáziáltál, vagy valaki után megfordultál. Ez nem azt jelenti, hogy nem szereted a párodat, sõt, azt jelenti annál is jobban szereted, hogy egy ilyenért elhagyd! Mindenkivel elõfordul, és ha azt írta a lány, hogy téged szeret, akkor õt se fogja egy ilyen eset elmarni mellõled, csak egy picit elbizonytalanodott!
Szia! Ilyen nálunk is volt. Ne aggódj! Téged szeret, a másik pasi iránt csak fellángolt. Az újdonság ereje vonzza. De tudja, hogy veled biztonságban van, szereted. Nem fogja megkockáztatni az ismeretlent, fõleg 4 év után nem. Csak annyit tanácsolok, hogy még jobban kedveskedj neki mint eddig. Fõzz neki, adj neki egy szál rózsát stb. Nem kell nagy dolog csak apróságok. Mondogasd Neki hogy szereted. 20/N

Folyamatosan romlik a kapcsolatom a legjobb barátnőmmel, mióta megtudta, hogy egy srác udvarol nekem. Mit tegyek, hogy megbékítsem? Vagy a barátság, vagy a szerelem?

A világ legjobb barátnője volt míg nem szerzett tudomást a srácról. Még csak nem is járunk, de már balhé van. Semmivel sem változtam meg a barátnőmmel szemben, ugyan annyi időt töltünk együtt, ugyan annyi figyelmet és szeretetet kap tőlem mint eddig. Mégis azt látom minél komolyabbra fordul a sráccal, ő annál jobban távolodik tőlem. Hozzáteszem még csak nem is beszélek neki a fiúról pont ezért mert tudom h rosszul esik neki... Miért viselkedik így? 18/L

Legjobb válasz: féltékeny?

féltékeny?
Rád féltékeny, nem a srác kell neki. Fél, hogy elveszíti a barátságotokat. Mivel nem tehet a dolog ellen, próbálja elvágni a kapcsolatotokat. Igazán nem tehetsz érte többet mint eddig. Ha tényleg nem hanyagolod, és látja, hogy ugyanolyan fontos neked a barátságotok, akkor egy idõ után talán megbékél. De személyiségfüggõ a dolog.
A baratodra feltekeny; azelott valoszinuleg te voltal neki az "egyetlen" akivel mindent meg tudott beszelni, akivel bensoseges kapcsolata volt; es nem tetszik neki, hogy egy masik ember is hasonloan fontos lett neked. Az ilyen nem igazi baratno; ha az lenne, akkor orulne, hogy van valakid.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: Megtettem! De nem tudta "megindokolni"... Vagy nem akarta.
Nem lenne lényegesen egyszerûbb, ha megkérdeznéd tõle?
A kérdező hozzászólása: Az a vicces, hogy õ nem is ismeri a srácot! :)
pont ez az, bizonyára neki is tetszik a srác! és ezért nemtudja elviselni ezt..de egy igazi barát nem tenné ezt!! :// hanem mosolyogva örülne a barátnõje boldogságának! :) ) De gondold át hogy szereted-e a srácot annyira hogy megszûnjön egy olyan barátságod amit nem szeretnél!! azt csak te tudod..gondold át..akárhány jó pasit találsz a földön..de nem minden utca sarkán igazi barátot!! :) Gondold át hogy melyik számít jobban neked!! :) )))) csak jó döntést hozz..amit nem fogsz megbánni! :)
A kérdező hozzászólása: Férje, családja van... Rám lenne féltékeny?
Az én "barátnõm" anno ezt elegánsabban megoldotta: elsõ randim volt a sráccal, másnap már nem köszönt a csaj... :) Azóta már van barátom, és mivel osztálytársak vagyunk, hallja, ha mesélek róla, és teljesen ki van akadva, hogy neki még mindig nincs senkije.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!