Találatok a következő kifejezésre: Megtudhatom valahonnan az (6 db)

Az új munkáltató megtudhatja valahonnan, hogy én korábban hol dolgoztam?

Ezt leellenõrizni nem tudja sehonnan sem, vagy igen?

Legjobb válasz: A lejelentéshez szüksége lesz az elõzõ munkahelyed által kibocsátott kilépõ papírjaidra. Tehát 100% ,hogy megtudja, hol dolgoztál, ha be voltál jelentve. Ha feketén dolgoztál, akkor természetesen nem fogja tudni.

A lejelentéshez szüksége lesz az elõzõ munkahelyed által kibocsátott kilépõ papírjaidra. Tehát 100% , hogy megtudja, hol dolgoztál, ha be voltál jelentve. Ha feketén dolgoztál, akkor természetesen nem fogja tudni.
egyrészt nyilván benne van az önéletrajzodban, másrészt leadod az új munkahelyen az egészségügyi könyvedet, amiben szerepelnek az elõzõ munkahelyek idõtartammal, pecséttel együtt tehát megtudhatja, igen, még akkor is a birtokába kerül ez az információ, ha nem akarja
elõször is le kell adnod az elõzõ munkahelyen kapott papírokat, tehát az elõzõt tudja. Másodszor meg le kell adnod a tb-kiskönyvet, amiben az összes eddigi benne van... utóbbit kikerülheted egy nyilatkozattal, hogy nem adtad le a munkáltatónak. CSak akkor két évig ne menj táppénzre, mert ha két éven belül mész, akkor kell a kiskönyv, hogy mennyi biztosítási idõd van, milyen mértékû tp jár.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha egy csajnak nagyon sokszor nézem meg a facebook os profilját azt megtudhatja valahonnan?

Arra gondolok hogy egyszer halottam egy ilyen alkalmazásról hogy; Tudd meg ki milyen gyakran látogatja a profilodat! vagy valami ilyesmi.

Legjobb válasz: Nem hiszem..

Nem hiszem..
te mindent elhiszel amit hallasz?
Dehogy is :D ha meg igen akkor sincs semmi :)
Igen! Majd a facebook elmondja neki!
Az kamu. Max akkor tudhatja meg, ha a géped közelébe kerül, és elõkelõ helyen van a profilja a böngészõd elõzményei között.
Nem.Ha csak el nem mondod neki.:)

Azt megtudhatom valahonnan, hogy letörölt-e valaki Skype-ról?

Tehát valahogy megtudom-e ezt nézni? vagy tiltott..

Legjobb válasz: Nem. Az ilyen szolgáltatást ígérõ programok, weboldalak, mind csak a hozzáférési adataidat lopja el, ahogy anno WLM-nél is. Nincs, és soha nem is volt mûködõ megoldás, évekkel ezelõtt végigpróbáltam õket teszt címekkel.

Nem. Az ilyen szolgáltatást ígérõ programok, weboldalak, mind csak a hozzáférési adataidat lopja el, ahogy anno WLM-nél is. Nincs, és soha nem is volt mûködõ megoldás, évekkel ezelõtt végigpróbáltam õket teszt címekkel.
Ha letilt, akkor azt észreveszed, mert megjelenik: "A felhasználó (még) nem osztotta meg önnel az adatait. Ha partnerlistáról töröl és neki be van állítva hogy csak a partnerlistáján lévõktõl fogadjon üzeneteket akkor kapod az üzenetet hogy "<felhasználóneve> adatvédelmi beállításai miatt nem tud csatlakozni az üzenetváltáshoz."

Utólag azt megtudhatom valahonnan ha terhes voltam (mondjuk pár hetes) csak mondjuk elvetéltem?

Legjobb válasz: Nem igazán! Illetve ha idõsebb terhesség volt, akkor még két hétig kimutatható a hcg, de ez sem törvényszerû! Sógornõm 8 hetesen vetélt el, neki rá egy hétre már nega volt a tesztje!

Nem igazán! Illetve ha idõsebb terhesség volt, akkor még két hétig kimutatható a hcg, de ez sem törvényszerû! Sógornõm 8 hetesen vetélt el, neki rá egy hétre már nega volt a tesztje!
Nekem olyan fiatal volt a terhesség, hogy uh-n még nem lehetett látni, a tesztek pedig késõn kezdtek halvány pozit mutatni. Nálam úgy derítették ki, hogy baba volt, hogy minden nap vért vettek és nézték a hcg szintet. Napról napra alacsonyabb lett :-(
Egyik barátnõmnek havonta 2x is volt vérzése (több hónapja vannak rajta a babaprojekten). Szerintem az nem csak rendszertelen menszesz volt, hanem vetélés is. De szerintem csak rosszabbul éreznéd magad, ha megtudnád, hogy terhes voltál. Ha szeretnél gyereket, akkor szedjél terhesvitamint a folsav miatt. Én a Femibion 800-at szedtem és rá 1, 5 hónapra teherbe is estem. Azóta is az összes eredményem (vérkép, UH) a lehetõ legjobb! Úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom. Persze fontos még a stresszmentes életmód is és hogy ne igyál alkoholt, ne sportolj túl intenzíven. Sok sikert!
Szerintem menj el ultrahangra, hátha meg tudja mondani az orvos. Nekem menszi elõtt egyszer azt is megmondta, hogy látja, hogy kilökõdött a pete. Gondolom pici méhtágulást okozhatott, ha terhes voltál, ezt nekik látni kell, persze, ha nem telt el túl sok idõ azóta.
Nem.
A kérdező hozzászólása: Ez biztos?
igen.. mármint hogy nem tudja meg... de ezt soha nem értettem.. ez miért gáz?
A kérdező hozzászólása: Dehogy az, csak nem tudtam válaszolni erre a kérdésre!
mert ha egy nap 20 X kattintasz rá az má kicsit gáz ha megtudja az illletõ

Megtudhatom valahonnan ha az APEH vizsgálatot készül indítani ellenem?

pl.van vmi nyilvános lista,v.ilyesmi?vagy ez csak akkor derül ki mikor már jönnek...

Legjobb válasz: mjad ha ott vannak akkor rájössz,hogy már késõ.

mjad ha ott vannak akkor rájössz, hogy már késõ.
Sajnos nem küldenek elõre értesítõt, hogy mentse a vállalkozó a bankszámláról a pénzt, ingatlanokat átirassa a nevérõl, hiányzó számlákat beszerezze...
A kérdező hozzászólása: értembár én nem emiatt kérdeztem hanem azért, h.pl.ha egy magánszemély kérelmezi h.indítsanak vizsgálatot egy másik személy ellen, szóval h.ezt kideríthetõ e valahonnan elõre...-már csak a lelki felkészülés miatt is:-)de azért köszönöm a válaszokat.,
Ez nem deríthetõ ki elõre. Ha pl valaki felnyomott az Apeh-nél, azt kötelességük valamilyen szinten kivizsgálni, de ez jelentheti azt is, hogy a meglévõ adataikat átnézik, hogy adtál-e be bevallásokat, mennyi jövedelemrõl, iylesmi, hogy tényleg van-e valami susmus. De ezt te nem tudod kideríteni sehonnan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!