Találatok a következő kifejezésre: Megtetszett nekem lány (23 db)

Még szűz vagyok. És megtetszett nekem egy lány iwiwen. Közel lakunk egymáshoz csak az a baj, hogy ki van irva hogy kapcsolatban él. De az a helyzet, hogy én el is hiszem, mert nagyon szépen néz ki. Mit tegyek? Tényleg nagyon megtetszett nekem.

Legjobb válasz: hat nem igy mukodik am, hogy megtetszik valaki es mindenaron. Ha kapcsolatban el, akkor pedig hagyd beken, keress olyat, aki elerheto. Most ha minden nekunk tetszo embernek nekiesnenk, milyen lenne mar a vilag. van egy csomo elerheto ember..keress olyanokat.

hat nem igy mukodik am, hogy megtetszik valaki es mindenaron. Ha kapcsolatban el, akkor pedig hagyd beken, keress olyat, aki elerheto. Most ha minden nekunk tetszo embernek nekiesnenk, milyen lenne mar a vilag. van egy csomo elerheto ember..keress olyanokat.
Szerintem is bölcsebb dolog békén hagyni, keress valaki olyat, aki nem él kapcsolatban. Rengeteg gyönyörû, okos, és magányos nõ él Magyarországon, tegyél róla, hogy eggyel kevesebb feküdjön le egyedül! :)
Szia, ahogy a "hulye" felfogásodból látom szerintem nem lehetsz tobb 15-nél...:) Hallod interneten nem érdemes felszedni csajokat, ennek nincs semmi jovoje... Miért nem keresed a lányok társaságát inkább személyesen...?
Hany eves vagy?
ne iwiwen csajozz. dugni sem lehet ott. ha meg élõben nem mersz valakihez odamenni, akkor mit vársz késõbb?
Mutasd meg a lánynak a 80as paladinodat! Nekem nedves lenne tõle a bugyim ;)
járj be nyelvtan órára... a csajok oda vannak azokért akik helyesen tudnak írni
menj el aludni.
mutasd meg neki a férfiásságodat te csõdör
told le a nadrágod elõtte, de ne a feneked mutasd !
Ráncigáld el a mosdóba és tedd magadévá, utána a etiketti kódex szerint a te birtokodban áll.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat
ha már van barátja, akkor hagyd békében, majd ha szakít, akkor hajts rá

Megtetszett nekem egy lány ismerősöm, de van barátja mit tegyek hogy elhódítsam a szívét?

Legjobb válasz: Nem teljesen értek egyet az elõttem szólókkal. Természetesen nem kell/szabad minden eszközt bevetni, hogy szétrombolj egy kapcsolatot,... de jó lenne tudni, milyen az a kapcsolat? Mióta vannak együtt, mennyire mûködik jól, stb.? Sztem válaszolj magadban a fentebbi kérdésekre, és ha úgy látod, hogy boldogok együtt és hosszútávra terveznek, lépj ki a játékból, csak magadat õrölnéd fel! Ha viszont instabil kapcsolatról van szó, és a lány esetleg panaszkodik is a barátjára, "légy kéznél". Ez azt jelenti, hogy hallgasd meg, nyújts neki lelki támaszt, legyél a jó barátja, és így van esélyed rá, hogy idõvel beléd szeressen. De ne mondd el, mit érzel, csak légy mellette! Amint szakít a barátjával, te ott leszel!... ... Tudom, ez most talán "sunyin" hangzik, de az élet így mûködik. Nem te fogod szétszedni a kapcsolatot, ha szétesik, az csakis azért volt, mert gyenge lábakon állt. Ha meg erõs, szállj ki a játékból még most!

Nem teljesen értek egyet az elõttem szólókkal. Természetesen nem kell/szabad minden eszközt bevetni, hogy szétrombolj egy kapcsolatot, ... de jó lenne tudni, milyen az a kapcsolat? Mióta vannak együtt, mennyire mûködik jól, stb.? Sztem válaszolj magadban a fentebbi kérdésekre, és ha úgy látod, hogy boldogok együtt és hosszútávra terveznek, lépj ki a játékból, csak magadat õrölnéd fel! Ha viszont instabil kapcsolatról van szó, és a lány esetleg panaszkodik is a barátjára, "légy kéznél". Ez azt jelenti, hogy hallgasd meg, nyújts neki lelki támaszt, legyél a jó barátja, és így van esélyed rá, hogy idõvel beléd szeressen. De ne mondd el, mit érzel, csak légy mellette! Amint szakít a barátjával, te ott leszel!... ... Tudom, ez most talán "sunyin" hangzik, de az élet így mûködik. Nem te fogod szétszedni a kapcsolatot, ha szétesik, az csakis azért volt, mert gyenge lábakon állt. Ha meg erõs, szállj ki a játékból még most!
Ugyan ebben a cipõben vagyok...meghallgatom ha valami gondja van.. jóformán majdnem minden nap találkozunk , jól érezzük magunkat.Viszont rossz a bizonytalanság h szakítanak-e vagy nem.Õ már tudja mit érzek...de most hogy belegondoltam talán jobb lenne ha nem tudná mert így is vannak gondjaiés így még sz érzéseimmel is terhelem.Tetszünk egymásnak de nem rombolnám szét a kapcsolatot, mivel 5 hónapja együtt vannak -és bár úgy tûnik a fiút egyre kevésbé érdekli a dolog- Õ szereti és a világ minden kincséért sem szeretném ha miattam lenne vége mert akkor lehet hogy harag lenne köztünk. Csatlakozom az elõttem szólóhoz, legyél mellette, hallgasd meg, a rossz kedve van vidítsd fel, de ha nem muszáj akkor ne mond el neki mit érzel -már ha érzel valamit- és amikor eljön a pillanat, legyél ott. De ne várd hogy egybõl szakítás után a nyakadba ugrik...maximum sírni..de biztosan kell neki egy kis idõ ameddig elkezd azzal foglalkozni hogy új fiút keressen. És ez normális. Egy fiú
Semmit, és ne is próbálj felbomlasztani egy kapcsolatot, mert még mindkettõ felet magad ellen uszítod és kétoldalról kell elviselned a csapásokat, az egyik oldalról sodrófa a másikról vasalt bakancs, de azért sok sikert.
Semmit.Hagyd õket, majd ha esetleg szakítanak akkor nyomulhatsz.Szerintem így a tisztességes.


Volt ilyen veletek? Párkapcsolatban nagyon megtetszett egy lány, és énis bejövök neki?

vélemény?szeretem a barátnőmet, de volt már egyszer ilyen.nem vagyok belé már szerelmes.ti mit csinmáltatok?17/f

Legjobb válasz: Ha szereted ne foglalkozz a lánnyal.Ha nem akkor szakíts

Ha szereted ne foglalkozz a lánnyal.Ha nem akkor szakíts
Felnõttünk.
Velem ez volt. A barátommal 2 évig voltunk együtt, és belezúgtam a haverjába (aki velem flörtölgetett, flörtölget). Ez alapján nyilvánvalóvá vált, h nem vagyok már szerelmes a páromba, ezért szakítottam is vele. De azóta is csak flört van a haverjával, semmi több...

Srácok és elsősorban Lányok! Tavaly megtetszett nekem egy lányt és mikor rákérdeztem nemleges választ kaptam. A szemén Ez szünetben történt és mikor visszamentünk a terembe és elsírta magát Vajon miért, erre keresném a választ:!?

Annyit kell tudni a lányról h 3 éve nem volt barátja és akinél ? próbálkozott szintén visszautasította. Gondoltam talán lehet esélyem.

Legjobb válasz: Mi volt a szemén?? Azt nem értem.

Mi volt a szemén?? Azt nem értem.
Nem tudom, nem vagyok gondolatolvasó.

Nagyon megtetszett egy lány, hogyan udvaroljak neki? :DD

14 éves vagyok most leszek 15 augusztusba és egy versenyen megláttam egy lányt nagyon megtetszett.A gond az,hogy kissé messze lakik tőlem 40 km-re.A nevét megtudtam a keresztnevét ami elég is volt facen hamar megkaptam :D És nagyon szeretnék találkozni vele csak nem tudom,hogyan meg ha találkoznák nem vagyok az a magabiztos típus inkább szégyenlős fajta vagyok mondjuk oszttársakkal nem lányokkal sem mert azokat ismerem meg minden de mikor valaki aki még új nekem azzal hát eléggé.Ha élőbe találkoznák vele mit gondolnátok miről beszélnék vele meg nem tudom?:D Facen már beszélgettem vele és már elmondtam,hogy tetszik nekem nem egyből csak a drága oszttársam is volt a versenyen és ő már mondta neki facen,hogy tetszek és azt írta nem merem elmondani.Hát ezt miután megtudtam egyből el is mondtam ne legyen az már.Úgy tudom,hogy a csajok azokat szeretik akik magabiztosak persze ezen kívül biztos van más feltételük is úgymond:DD Amúgy meg 13 éves a csaj most volt szülinapja,mondtam is neki,hogy Isten Éltessen:)

Legjobb válasz: mondta neki facen,hogy tetszik nekem * :P

A kérdező hozzászólása: mondta neki facen, hogy tetszik nekem * :P
Vedd le a lábáról! persze nem szószerint! ;) Apró meglepetések, facen kommentek, meg ilyenek, de ne nyomulj nagyon, azt a csajok nem szeretik! ;) 18/L
A kérdező hozzászólása: Igen ilyeneken gondolkodtam, hogy nem egybõl, hogy leszel-e a csajom meg mit tudom hanem csak szép lassan pl. múltkor nem vagyok nagy mûvész de egyik képét néztem és lerajzoltam bescanneltem és elküldtem.Nem azt mondom pont ugyanolyan volt mint a képen de olyan 70%-ba hasonlított rá:DDD Am kösz a választ ment a zöld kéz:)
A kérdező hozzászólása: Pl azthiszem szereti az animéket vagyis nem tudom asszem nemrég lett õ is animefan :DD És arra gondoltam, hogy valami animés dolgot a kedvenc animejébõl készítenék vagy nem tudom:P

Van egy lány aki sokáig szerelmes volt belém, de én mindig elutasítottam. De most meg egészen megtetszett nekem és nem tudom hogy hogyan mondjam el neki. szerintetek?

Legjobb válasz: Hát kicsi Szívem, szerintem mondj le Róla. :) Ha meg elmondod, hogy mekkora seg*fej voltál, akkor sem számítanék a helyedben semmi jóra, ha van esze úgyse megy bele hogy köztetek több legyen. További szép estét.

Hát kicsi Szívem, szerintem mondj le Róla. :) Ha meg elmondod, hogy mekkora seg*fej voltál, akkor sem számítanék a helyedben semmi jóra, ha van esze úgyse megy bele hogy köztetek több legyen. További szép estét.
Növessz gerincet.
Remélem lesz benne annyi, h visszautasít! Mert úgyis csak szarul bánnál vele, elõbb-utóbb
Ahogy õ neked és legalább visszautasíthat.
A kérdező hozzászólása: de nem azt kérdeztem h h fog esetleg reagálni, hanem hogy hogyan mondjam, el neki. õ nem mondta el nekem, hanem mástól tudtam meg.
A kérdező hozzászólása: de még tetszem neki, mert mondta
Nem értem mi az eddigi válaszolók baja. (1-4) Eddig nem tetszett neki, de most igen. Nem szándékosan nem jött össze eddig a lánnyal, hogy szivassa õt, hanem azért mert nem tetszett neki a lány. Most meg tetszik ezért szeretne. Nincs a kérdezõ tetteiben semmi rosszindulatú szándékosság. Nagyon nem kell megerõltetned magad kérdezõ. Ha még odáig van érted, akkor úgy is szinte bármit mondhatsz. Csináld természetesen, mintha eddig nem történt volna semmi (mert nem is történt). Ha kérdezi hogy korábban miért nem léptél, mondd hogy most úgy nézel rá, mintha megváltozott volna egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást. :D
hány éves vagy?

Megtetszett egy lány aki Svájci és nem tudom hogy mondjam el neki. Angolul tud én is tudok de mit csináljak hogy mondjam meg neki?

ő 13 én 12 meG hogy hogyan tudnÁk olyan helyzetet teremteni amikor nincsenek ott a baratnői? mert általában sokszor velük szokott lenni. plz HEEEELLPPP ..... svajcban élek

Legjobb válasz: Facebook biztos van ott is :P amúgy meg hívd fére, ha a barátnõivel van.

Facebook biztos van ott is :P amúgy meg hívd fére, ha a barátnõivel van.
Írd meg neki "jag älsker dig"!
älskar
A kérdező hozzászólása: esetleg normális válasz?
Õ nem egy földönkívüli vagy egy másik dimenió béli ember hanem csak külföldi.Ugyanolyan mint te csak máshol lakik.Ugyanazok a teendõid mint a magyar lányoknál.Elhívod fagyizni és ott beszélgettek.
két éve járok együtt (illetve már jegyben ) egy svájci fiúval, angolul beszélünk mi is :) szóval semmi probléma nincs :D
Mondd neki ezt: "jag ska knölla dig"

Életemben először megtetszett egy lány. Megszeretném ismerni, csak még azt nem tudom hogyan mondjam meg neki h tetszik. Valakinek van ötlete?

Sajnos alkalmam sem volt eddig szót váltani vele. Nem tudok róla semmit. Nagyon felkeltette az érdekl?désemet. Remélem nyitott a biszex dolgokra...

Legjobb válasz: Ne rohand le azzal h tetszik neked:P Lassan közeledj, ismerd meg, ha már 1 hete ismered elég jól akk hívd el valahova mielõtt valaki lecsapja a kezedrõl:D

Ne rohand le azzal h tetszik neked:P Lassan közeledj, ismerd meg, ha már 1 hete ismered elég jól akk hívd el valahova mielõtt valaki lecsapja a kezedrõl:D
állj mellõ , pukizz egy nagyot és néz rá kérdõen.Innen már sima az út a a hármas sexhez.
A kérdező hozzászólása: Attól nem kell félnem hogy valaki lecsapja elõlem mert nem az a tipikus nõ. Ink olyan mint egy pasi. És pont ezért félek elé állni mert úgy érzem az õ szemében egy "kislány" vagyok hisz vagy 10 évvel idõsebb nálam. Amúgy meg nekem nem azért kell h szexeljek vele, fõleg nem hármasban. Ez olyan mint amikor neked megtetszik egy fiú. Nem egybõl arra gondolsz h de jó lenne dugni vele hanem h megismernéd, megcsókolnád stb. De azért köszönöm a komikat :)
minek ha van párod?

Hogy hívjam el randira a lányt aki nagyon megtetszett nekem és már gyerek korunk óta ismerjük egymást?

Nagyon tetszik. (Pár házzal lakik messzebb tõlem)

Legjobb válasz: Oda mész és megkérdezed tõle, volna-e kedve elmenni csavarogni, csak úgy céltalanul, bele a világba. A Margit sziget felé veszed az irányt, és máris randivá változtatod a találkozót:D

Oda mész és megkérdezed tõle, volna-e kedve elmenni csavarogni, csak úgy céltalanul, bele a világba. A Margit sziget felé veszed az irányt, és máris randivá változtatod a találkozót:D
Régóta ismered de nem mered elhívni valahová?
én a lány helyében nagyon szívesen mennék korcsolyázni! ez szerintem jó ötlet! :)
ha barátok vagytok nem feltétlenül lesz egyértelmû, mit seretnél. hívd el valahova, és beszéld meg vele
A kérdező hozzászólása: Esetleg korcsolyázni Veszprémbe?
4 Elsõ randin, sose hívj moziba senkit.
A kérdező hozzászólása: Ha elhívom moziba az jó ötlet?
A kérdező hozzászólása: Én 17 vagyok, õ 16. Elég régóta tetszik, de most pár napja kezdett el igazán tetszeni.
hany evesek vagytok? miota tetszik?
Öregem, ennél jobb alkalmad nem is lehetne. Vegyél számításba mindent: abban az utcában lakik, ahol te; régóta ismered, tehát lenne mire alapozni; ráadásul nemrég szakított a pasijával. Egyet jegyezz meg: mindíg légy magabiztos. A nõk nem szeretik a bizonytalan embereket, legyél határozott. A magaboztosságod és határozottságod látszódjon a testtartásodon is, ne görnyedj, húzd ki magad, és vegyél fel vele szemkontaktot, amit igyekezz nem megbontani, majd egy egyszerû kérdéssel elhívod egy találkára. Elõször ne vidd semmi egzotikus helyre, csak sétáljatok, beszélgessetek, ismerd meg jobban. Után jöhet egy ebéd vagy egy vacsi, majd esetleg mozi, a lehetõségeid korlátlanok. Remélem azért tudtam segíteni, sok sikert, és ne feledd: légy magabiztos! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!