Találatok a következő kifejezésre: Megszakítással védekezünk párommal, mennyi a (2 db)

Kb, heti 2-3 alkalommal vagyunk együtt a párommal, megszakítással védekezünk. Kb mennyi esély lehet arra, hogy teherbe esek?

Decemberig szedtem fogamzásgátló tablettát, azóta abba kellett hagynom, mert már régóta szedtem és szünetet kell tartani.Azóta megszakításos módszerrel védekezünk, még nem szertnénk babát de ha jönne se volna baj. Szerintetek a megszakításos módszernél mennyi az esély arra hogy teherbe eshetek ?

Legjobb válasz: Hát, bizony elõfordulhat, mivel nem csak az ejakulációkor kerülhet ondó a méhedbe. :)

Hát, bizony elõfordulhat, mivel nem csak az ejakulációkor kerülhet ondó a méhedbe. :)
Mindig is így védekeztünk. Soha nem estem teherbe csak akkor, mikor már szerettem volna.
Nem értem miért kell szünet?nekem a dokim azt mondta hogy a mai gyogyszereknek annyira kicsi a HORMONTARTALMA HOGY NEM KELL SZÜNETET TARTANI, MERT HA NEM ÜRÜLNE KI A SZERVEZETBÖL, NEM LENNE MEGVONÁSOS VÉRZÉS SEM A 2 LEVÉL KÖZÖTT.(bocs a nagybetüért)
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: 2010-tõl szedtem szóval 3 éve és már nem jól reagállt rá a szervezetem. Már volt hogy csak 1 max. 2 napig volt meg a menszim. amikor abba hagytam is 2 hónapig jóformán semmi sem volt, csak itt ott barnázás.Ezért kellett abbahagynom. Lyndinette 30-asat szedtem.
akkor vannak kivételek...bár én örülnék ha nem egy hétig kéne szenvednem... én amugy 9 évig szedtem és mikor abbahagytam, a következõ hónapban terhes is lettem, mi terveztük a babát, szoval nem megszakitással "védekeztünk"
Szia! Az esély megvan rá, hogy terhes légy, viszont mi a párommal a tabletta abbahagyása után 2 évig védekeztünk megszakításos módszerrel. Nem lettem terhes. Ezután megbeszéltük, hogy akkor mehet élesben is a dolog, és elsõre összejött a baba:-)
Elvileg jöhetnek ki elõtte is spermák, tehát kevés az esélye, de van. A férjem azt mondja, hogy õ érzi, ha kijön elõtte egy kicsi. De lehet, hogy van olyan férfi, aki nem érzi. Na, ebben már nem vagyok kompetens.
Mi ugyanilyen gyakorisággal voltunk együtt másfél évig a férjemmel, és akkor teherbe estem (már van két kicsi gyerekünk), de sajnos nem maradt meg a baba. Ha nem csináltam volna tesztet, akkor csak annyit veszek észre, hogy 5 napot késik.
A legjobb barátnõm is így lett terhes, ugyan ritka, de elõfordul.

Megszakítással védekezünk a párommal, mennyi a valószínűsége, hogy így is terhes lehetek, vagy pl az előnedvektől?

Most úgy vagyunk vele, hogy ha jönne a baba, annyira nem lenne baj, tehát azért nem vetetném el, de még 100%.-an nem vagyunk rajta a baba projekten! :))

Legjobb válasz: Így is teherbe eshetsz,de nagyobb esélye ennek csak a peteérés idején van.Mi is védekeztünk így,sõt,a mensi elõtti és utáni napokban még így se védekeztünk,mégse lett baj,igaz,nekem mindig pontos,szabályos ciklusom van.

Így is teherbe eshetsz, de nagyobb esélye ennek csak a peteérés idején van.Mi is védekeztünk így, sõt, a mensi elõtti és utáni napokban még így se védekeztünk, mégse lett baj, igaz, nekem mindig pontos, szabályos ciklusom van.
A kérdező hozzászólása: Szia, de jó neked, gratulálok a babóhoz! Én is örülnék ha terhes maradnék. Reményt látok így most, h. a megszakított módon is terhes lehet az ember! :) ))
hali :D 18 hetes terhes vagyok, párommal gyógyszerszedés után megszakításos módszerrel védekeztünk/ és még számoltunk is/.1hónap alatt lettem terhes. :D
A kérdező hozzászólása: hát igen. Rafinériából, és taktikából, ill. trükkökbõl nincsen hiány! :) ) Köszi.
Sokk sikert hozzá!Mindent belle:) Írd meg a végeredményt!Mi nõk rafináltak vagyunk.. Üdv:Zsuzsa
A kérdező hozzászólása: Köszi, este talán sikerülhet...
Én tudom orvostól, hogy mikor a pasi elmenne elötte is jutthat a spermából a hüvelybe.Ezért veszélyes ez a fajta védekezés.Én tudtam errõl de nem igen hittem el, és láttod...Ha szeretnél babát beszélj párodal.Pasik nagyon tudnak örülni egy babának.Pux Zsuzsa
A kérdező hozzászólása: Szia Zsuzsa, azért örülök, h. vki így is terhes lett, mert valójában én már nagyon szeretnék babát. :) ) Rendszresen így védekeztetek? Az elõváladékban lehetett már ondó, vagy a párod talán kicsit késõbb vette ki? :) )
Szija!Én most igy lettem terhes nem terveztük, és jött.Mi is megszakitásal védekeztünk, ésláttod az eredményt:) Vigyázz magadra!Üdv:Zsuzsa
A kérdező hozzászólása: Nekem is elég szabályos a ciklusom, és épp ma+holnap van p.érésem!
Szia! Mi a párommal 7 éve vagyunk együtt. Fél éve házasodtunk össze a sulim miatt. Elõtte 5 évig minden alkalommal megszakításos módszerrel védekeztünk és mégsem lettem terhes. Most, hogy már élesben gyakoroljuk, még így sem sikerült. Én nagyon kicsi esélyt látok rá, de azért elõfordulhat (lásd elõttem szóló), hogy így is teherbe lehet esni. Kívánom, hogy sikerüljön amit szeretnél.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!