Találatok a következő kifejezésre: Megszakítással védekezünk párommal, (11 db)

Megszakítással védekezünk, magömlés után pár perccel visszarakott pénisztől mekkora az esély a teherbeesése?

Legjobb válasz: Nem értem: a megszakítás mióta védekezés??? Védekezés a spirál, óvszer, fogamzásgátló, stb, de a "kiszállok Kelenföldnél" az bezony nm védekezés, egyenlõ a nullával. Ennyi erõvel ki se kell vegye.

De ha nem akarok babát akkor miért nem védekeztek???? Ha most nem is lettél terhes, hamarosan az leszel.a megszakítás nem védekezés
Nem értem: a megszakítás mióta védekezés??? Védekezés a spirál, óvszer, fogamzásgátló, stb, de a "kiszállok Kelenföldnél" az bezony nm védekezés, egyenlõ a nullával. Ennyi erõvel ki se kell vegye.
Mi is így "védekeztünk", bár még nem akartunk kistesót, összejött. :-) Az esély tehát megvan, hogy terhes legyél. 36 hetes km
Igen nagy. Eleve a megszakitás majdnem semmit sem ér, de ha utána megint beléd rakja, akkor akár ki se szállt volna, ugyanakkora esélye van. Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezz NORMÁLISAN.
A kiszállásos módszer is a védekezés egy formája. Még akkor is, ha a megtermékenyülés esélye nagyobb mint más védekezési formánál. Én 15 éve védekezek így, és még sosem sikerült gyermeket csinálni, kivéve a 2 tervezett gyermeket. Inkább elköttetném vagy eldugaszoltatnám magam, mintsem a feleségem vacak gyógyszerrel vagy anyagokkal tönkretegye a szervezetét. A szeretkezés attól szeretkezés, hogy érezheted a másikat, vékony gumi ide vagy oda, de köszönjük az sem kell. Arról nem is beszélve, hogy bizonyos férfi típusoknál használhatatlan. Hogy a kérdésre is válaszoljak, elég kicsi az esélye, hogy terhes lettél. Ha valaki a kiszállásos védekezési formát válassza, ahhoz a következõk szükségesek: Stabil párkapcsolat, felelõségteljes viselkedés szex közben (ezt ti semmibe vettétek), és figyelmesség mindkét részrõl. Az utóbbi a férfi részérõl, hogy a nõ menjen el elõször, a nõ részérõl pedig ötletesség, hogy a férfinek is jó legyen, ne mindig egy snassz bõrre élvezés legyen a vége.
Szerintem nem kell aggódnod. Ha kijött mind akkor biztos nem leszel terhes. Mi is megszakítással védekezünk és még nem volt gond (nem vagyunk meddõk).
A kérdező hozzászólása: Magömlés után a szokásos zsepis törlés/tisztogatás megvolt de rá kb fél percre visszatette, tudom hogy ez nagyon veszélyes de sajnos nekem sem esett le azonnal és most kicsit aggódok...
A húgycsõben benne marad a sperma, hiába törli le a makkját zsepivel!
Simán terhes lehetsz!
Mi is azzal "védekeztünk".4 évig nem is lettem terhes, de most félidõs várandós vagyok!Házasok vagyunk, úgyhogy szeretettel várjuk a babát, DE ez a módszer csak ott elfogadható, ahol nem lenne baj, ha mégis összejönne egy kisbaba.Aki nem akar gyermeket, az így ne csinálja!Elõbb utóbb úgyis terhesség lesz belõle.
"Ha most nem is lettél terhes, hamarosan az leszel.a megszakítás nem védekezés" A válasz 100%-ban hasznosnak tûnik... A kiszállásos módszer is a védekezés egy formája. Még akkor is, ha a megtermékenyülés esélye nagyobb mint más védekezési formánál. A válasz 31%-ban hasznosnak tûnik... Atyám, néha azon tünõdöm, hogy felesleges idejárni segíteni az embereknek, mert annyira buták. Kezdem megérteni, hogy az emberek többsége miért csak nevetgélni jár fel ide, mert ezen a sok tudatlanságon csak nevetni lehet.

A párom nem akar 2. babát (vagyis most hogy ilyen a helyzet kis hazánkban). Azt mondta várjunk még vele egy kicsit. Megszakítással védekezünk, ő biztos abban hogy tud vigyázni, én viszont egy kicsit reménykedem hátha mégis összejön. Ez gonoszság?

Legjobb válasz: Ha a párod vigyáz, úgy is összejöhet a baba a megszakítátosnál, mert nem annyira biztos, mint gondolják sokan. ( biológiai okok miatt: Valójában nem túl biztonságos, mert az ejakuláció elõtt is juthatnak hímivarsejtek a hüvelybe. A módszer ezenkívül nagy önuralmat és fegyelmet kíván a férfitõl") viszont ilyen gazdasági helyzetben én sem vállalnék gyereket...

Ha a párod vigyáz, úgy is összejöhet a baba a megszakítátosnál, mert nem annyira biztos, mint gondolják sokan. ( biológiai okok miatt: Valójában nem túl biztonságos, mert az ejakuláció elõtt is juthatnak hímivarsejtek a hüvelybe. A módszer ezenkívül nagy önuralmat és fegyelmet kíván a férfitõl") viszont ilyen gazdasági helyzetben én sem vállalnék gyereket...
Nem gonoszság csak nem így kellene gondolkodnod. Szerintem lehet igaza a férjednek is és neked is.Mekkora az elsõ gyerek? Ha nem nagy szerintem ezt az évet ki tudod várni, jövõre hidd el jobb lesz és akkor a férjed is akarni fogja.Igaza van nagy baj van most és a gyesbõl nem lehet felnevelni õket én tudom nekem 3 van és borzasztó nehéz én sem találok munkát és anyaságin vagyok.

Utoljára 2éve vettem be Escapelle-t, megszakítással védekezünk. De nagyon szeretnénk 1-2alkalmat, amikor bennem megy el a párom. Megérné csak ezért bevenni?

Fogamzásgátlót nem szedhetek, eü okok miatt.

Legjobb válasz: Ha fájt tõle a fejed, az annak a jele, hogy besûrûsödött mellette a véred és szinte bármikor kialakulhatott volna egy vérrög. Ugyanez van az esemény utáninál is, ráadásul ez egyszeri, de lórúgásnyi hormonadag! Ne kockáztass, mert az életedbe kerülhet!

Ha fájt tõle a fejed, az annak a jele, hogy besûrûsödött mellette a véred és szinte bármikor kialakulhatott volna egy vérrög. Ugyanez van az esemény utáninál is, ráadásul ez egyszeri, de lórúgásnyi hormonadag! Ne kockáztass, mert az életedbe kerülhet!
Pesszárium + zselé? Helyi eszköz? Hormonos és a nélküli is van. A megszakítás nem védekezés! Ebbõl baba lesz! Hacsak nem vagy meddõ...
_Ne_ hagyatkozz az Escapelle-re, nem mindig hat. (persze megértem a vágyaidat) :)
Merthogy ehhez is minimum recept kell! Hormonos készítmények ezek is. Némelyikhez még beültetés (mûtét) is kell.
A kérdező hozzászólása: Olyanról itt még nem hallottak a gyógyszertárban
Akkor marad a párodnak a férfi fogalmazásgátló. Talán már van olyan, ami mûködik is és nem kell hozzá mûtét.
A kérdező hozzászólása: igen, a Pharmatex marad, de ott se lehet szó beleélvezésrõl. a gumi meg nem jó se nekem, se a pasimnak. huszonévesen már érezni akarom a partneremet.....
iszonyatosan káros az escapelle. És nagyjából hasonló hormon van benne, mint a fogamzásgátlóban. Próbáltál esetleg másik fogamzásgátlót? Gumi miért nem mûködhet?
Gumi?? Nem vagyok mestere a védekezés témának de eléggé sok minden ki lett lõve eddig, lassan már ott tartotok h akkor nem lesz szex......
"de nem lettem terhes eddig se, ne ez legyen a kiindulópont" Ez nem lehet kiindulópont, mert semmit sem jelent. Esetleg azt, hogy meddõ vagy, vagy a párod. Helyi tabletta? Olyan, amelyik habzik. Sajnos ezek nem túl megbízhatók, de a megszakításnál sokkal jobbak.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, azt nem mondták. Csak hogy ha ennyire fájt a fejem mellette, akkor nem lenne szabad.
Ha fogamzásgátlót nem szedhetsz, akkor szerinted mennyire károsítja a szervezetedet az esemény utáni? Elárulom, hogy nagyon. Ha Leiden-mutáció miatt nem szedhetsz tablettát, akkor tilos lenne bevenni esemény utánit, mert garantált a thrombosis.
A kérdező hozzászólása: pesszárium kilõve, mert semmit se vagyok képes megtûrni magamban, a vizsgálat is nagyon szokott fájni. de nem lettem terhes eddig se, ne ez legyen a kiindulópont.
A kérdező hozzászólása: Nálunk simán meg lehet venni bármelyik fogamzásgátlót recept nélkül is, még a 72órásat is. De nem akarom kockáztatni a pasim egészségét, fõleg h cigizik.

Kb, heti 2-3 alkalommal vagyunk együtt a párommal, megszakítással védekezünk. Kb mennyi esély lehet arra, hogy teherbe esek?

Decemberig szedtem fogamzásgátló tablettát, azóta abba kellett hagynom, mert már régóta szedtem és szünetet kell tartani.Azóta megszakításos módszerrel védekezünk, még nem szertnénk babát de ha jönne se volna baj. Szerintetek a megszakításos módszernél mennyi az esély arra hogy teherbe eshetek ?

Legjobb válasz: Hát, bizony elõfordulhat, mivel nem csak az ejakulációkor kerülhet ondó a méhedbe. :)

Hát, bizony elõfordulhat, mivel nem csak az ejakulációkor kerülhet ondó a méhedbe. :)
Mindig is így védekeztünk. Soha nem estem teherbe csak akkor, mikor már szerettem volna.
Nem értem miért kell szünet?nekem a dokim azt mondta hogy a mai gyogyszereknek annyira kicsi a HORMONTARTALMA HOGY NEM KELL SZÜNETET TARTANI, MERT HA NEM ÜRÜLNE KI A SZERVEZETBÖL, NEM LENNE MEGVONÁSOS VÉRZÉS SEM A 2 LEVÉL KÖZÖTT.(bocs a nagybetüért)
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: 2010-tõl szedtem szóval 3 éve és már nem jól reagállt rá a szervezetem. Már volt hogy csak 1 max. 2 napig volt meg a menszim. amikor abba hagytam is 2 hónapig jóformán semmi sem volt, csak itt ott barnázás.Ezért kellett abbahagynom. Lyndinette 30-asat szedtem.
akkor vannak kivételek...bár én örülnék ha nem egy hétig kéne szenvednem... én amugy 9 évig szedtem és mikor abbahagytam, a következõ hónapban terhes is lettem, mi terveztük a babát, szoval nem megszakitással "védekeztünk"
Szia! Az esély megvan rá, hogy terhes légy, viszont mi a párommal a tabletta abbahagyása után 2 évig védekeztünk megszakításos módszerrel. Nem lettem terhes. Ezután megbeszéltük, hogy akkor mehet élesben is a dolog, és elsõre összejött a baba:-)
Elvileg jöhetnek ki elõtte is spermák, tehát kevés az esélye, de van. A férjem azt mondja, hogy õ érzi, ha kijön elõtte egy kicsi. De lehet, hogy van olyan férfi, aki nem érzi. Na, ebben már nem vagyok kompetens.
Mi ugyanilyen gyakorisággal voltunk együtt másfél évig a férjemmel, és akkor teherbe estem (már van két kicsi gyerekünk), de sajnos nem maradt meg a baba. Ha nem csináltam volna tesztet, akkor csak annyit veszek észre, hogy 5 napot késik.
A legjobb barátnõm is így lett terhes, ugyan ritka, de elõfordul.

Még nem szeretnék gyereket, a párom viszont igen, ezért megbeszéltük hogy megszakitással védekezünk. Egy kicsit aggódom, mit tegyek?

A párom idősebb is.

Legjobb válasz: Szóval akkor védekeztek meg nem is? Elég hülye ötlet. Védekezzetek rendesen, mert csak akkor szabad akár 1% esélyt adni a terhességnek ha mindketten akarjátok a gyereket. Hogy mit tegyél? Ha õ nem akar védekezni, akkor kérj fogamzásgátlót és pont.

Jó, de ez mégis kinek lenne jó? Neked lenne egy nem várt babád, akit "kényszerbõl" megszülsz. A párodnak meg nagy baj lenne várni mondjuk két évet, amíg Te is megérsz a dologra? Ha nem 98 éves, kivárhatná...
Szóval akkor védekeztek meg nem is? Elég hülye ötlet. Védekezzetek rendesen, mert csak akkor szabad akár 1% esélyt adni a terhességnek ha mindketten akarjátok a gyereket. Hogy mit tegyél? Ha õ nem akar védekezni, akkor kérj fogamzásgátlót és pont.
????? Kezdjétek elölrõl a megbeszélést, mert valami nagyon el lett nálatok tolva... Ennek mi értelme?? A te szempontodból semmi, mert könnyen lehet, hogy terhes leszel. Egyrészt elõváladéktól is lehet, másrészt meg mit csinálsz, ha nem száll ki idõben (véletlenül vagy direkt), akkor majd jön a 72 órás tabi, amit ugye nem szedegethetsz túl sûrûn...? Vagy hogy? Neki meg rossz, mert egyrészt nem vállaltok babát, amit szeretne, másrészt még a szex se olyan élvezetes, ha abba kell hagyni a legjobb résznél. A gyerek két ember közös döntése (kéne, hogy legyen), áruld már el, ebben mi a közös és mi a döntés, amit ti terveztek? Inkább üljetek le és határozzátok el, akartok-e gyereket vagy sem. És ha még nem, akkor meg tessék védekezni. Arra a nyomorult kölyökre nem gondoltok, aki ebbõl az akcióból születhet?! Akit a pár fele akart, a másik fele nem, és orosz rulettel dõlt el, lesz-e vagy sem... Hát grat.
Mi az hogy nem is engedné? Most komolyan, ezmiez?
Hát igen ez várható volt, azért a 20 év kor különbség az így baromi sok...erre már az elején gondolni kellett volna, hogy elõbb utóbb õ gyereket szeretne, te viszont még nagyon fiatal vagy ehhez...nehéz dolog, várjatok vele mindenképp míg te is akarod azt a gyereket, és ne csak az õ kedvéért szülj!
Ez a megszakítás elég béna ötlet, ha te vagy a nõ és te nem akarod. Simán intézi úgy hogy " hoppá becsúszott egy kicsi "véletlenül"" Így nem sok idõ kell majd hogy terhes legyél Én pl szeretnék gyereket, pedig csak 19 vagyok, és tulajdonképpen semmim sincs ami egy gyerekhez kell, szóval még jó pár évet várhatok. De ha te nem akarod, akkor ne hagyd hogy ráderõltesse. Szerintem még beszéljetek errõl
Ez béna döntés volt - nem csodálkoznék, ha 2-3 hónapon belül becsusszanna az a gyerek. Eleve nem igazán illetek össze, 20 év különbség nagyon sok, ha gyereket is akartok. Üljetek le még egyszer, és beszéljétek meg, meddig védekeztek _normálisan_ (nem feltétlenül dátum: lehet esemény is). Az meg, hogy a tested milyen lesz... eleve: vigyázhatsz is magadra. Ne zabálj (szoptatás alatt se), akkor nem fogsz nagyon elhízni, és visszamész majd kb. a normál súlyodra. És a tested még mindig 20 évvel fiatalabb, mint az övé.
Óvszerrel nyomjátok.
Hát ez azért elég durva... Egyikõtöket sem értem igazából. Kezdve azzal, hogy a párodnak mi a jó abban, ha rád erõltet egy olyan gyereket, akit te még nem akarsz... Az, hogy nem állsz készen, rendben is lenne, még bõven ráérsz, de nem ilyen indoknak kéne lenni, hogy úristen, mi lesz a testemmel... Én elõbb félnék attól, hogy nem tudnék mit kezdeni a babával, nem érzem magamat elég felnõttnek, hogy egy másik emberért felelõsséget vállaljak... De ez, hogy meghízol... Hát basszus, és akkor mi van? Majd lefogysz... Szerintem 25 évesen nem tudnál olyan "csúnyává" változni a terhességed alatt, hogy ne kellenél neki. Ha nem akarod a babát, beszéld meg vele, mert ahogy a többiek írták, a megszakítás elég nagy lutri, így a párod kezében van a döntés, hiába próbálja beállítani úgy, hogy közösen határoztátok el. Mondd el neki, hogy te még szeretnél 1-2 évig babamentes lenni, meg kell hogy értse. Ha új partnert kellene keresnie, mert te abszolút nem vagy meggyõzhetõ, akkor is kellene még 1-2 évet várnia, nyilván nem egybõl a második héten állna rá egy idegen nõvel a babaprojektre.
a megszakítás nem védekezés, hanem szerencse.
Hat nem irigyellek, de meg kell ertened a parod hogy o mar igencsak abban a korban van amikor mar kell a gyerek. Azert 20 korkulonbsegnel ezt merlegelni kellett volna. Amugy a megszakitasos vedekezessel az o kezebe adod ezt a kerdest ha akar sima csinalhatja ugy h ne vedd eszre, vagy becsuszik egy ^baleset^. Beszeljetek meg mindenkepp, elotted meg ott az elet!
Egyébiránt a 45 éves pasid hamarabb fog elkopni, mint te, mintegy 20 évvel.
Mivan? Hát ne hízz el. Nem kötelezõ. De komolyan, szerintem ha az alakod meg a "kopás" miatt aggódsz, akkor még nem vagy anyának való. Kb. egykorúak vagyunk, megértelek, de akkor meg védekezzetek!
A kérdező hozzászólása: Végülis, beszélgettünk róla, csak félek, hogy elhizok, vagy elkopok.. és már nem fogok neki kelleni.
Nézd, ha 45-ig várt, akkor várhatna még 1-2 évet. Úgy látom, rendesen kiszolgáltattad magad anyagilag és érzelmileg is. Szép dolog az odaadás, de eddig egyetlen olyan érvet nem mondtál, ami indokolná a gyerekvállalást.
A kérdező hozzászólása: Mert nem híve az abortusznak, na meg õ fizetné..
A kérdező hozzászólása: 45 éves, én meg 25.
A kérdező hozzászólása: Igen, én vagyok a nõ.
A kérdező hozzászólása: Természetesen megszülném, ha teherbeesnék. Nem vetetném el, és nem is engedné..
Bocsi, azt hittem, te vagy a nõ, ez nem egyértelmû, de a lényeg akkor sem változik.
Aha. Megbeszéltétek, hogy mivel te még nem akarsz gyereket, ezért megszakítással védekeztek. Igen, logikus. 26 N

Párommal 2 éve vagyunk együtt. Megszakitással védekezünk. Nincs más megoldás?

Voltam orvosnál és ? mondta hogy nem szedhetek semmilyen fogamzásgátló gyógyszert,mert nem bírja a szervezetem.Nagyon rossz már igy szexelni.Tényleg nincs más megoldás??????A párom meg nem akar gumit húzni.Meg még gyereket sem akarunk.SOS!!!!!!23 L.24 F

Legjobb válasz: Javasolnám az orális befejezést, de az nagyon gusztustalan. :)

Javasolnám az orális befejezést, de az nagyon gusztustalan. :)
pharmatex
Az a spirál, . te nagyon okos. A pesszáriumot lehet használni szülés elõtt is. Nem hiszem, el, hogy nem voltál képes beírni a keresõbe, hogy "fogamzásgátló módszerek". Ennyire ne legyél már szerencsétlen. Tipikusan olyan ember vagy, hogy majd ha véletlen teherbe esel, akkor jön a szöveg, hogy "én akartam védekezni, de sajnos nem tudtam, mert a tabit nem szedhetek, a gumit meg nem szeretjük". Annál a fosrakás megszakításnál MINDEN jobb. Használjatok spermicidet megszakítással együtt, vagy pesszáriumot és spermicidet. Ne legyél már ennyire életképtelen.
Hát nem marad más csak az óvszer:) mert ha nem akarsz teherbe esni akk a gumi melegen ajánlott mert mint tudjuk az elõváladéktól is teherebe lehet esni:) Igaz naon kicsi esély van rá de akk is megvan az a naon kicsi
vagy mondom: sterilizálás
Szerintem nincs megfelelõ fogamzásgátlási módszer, én pl óvszer és pharmatex mellett lettem terhes...
Ne szexeljetek! :D Tuti módszer.
Furcsa az, hogy nem szedhetsz fogamzásgátlót, hiszen rengeteg különbözõ van a piacon. Azt, hogy "nem akar gumit húzni", inkább nem is kommentálom :-) Az egyéb fogamzásgátló módszerekrõl (spray, kúp, spirál, egyebek) is jó lenne megkérdezned az orvosod vagy egy gyógyszerészt.
bocsánat, elírtam. nem óvszer és pharmatex, hanem fogamzásgátló és pharmatex..
A kérdező hozzászólása: A pesszáriumot csak szülés után lehet felrakni azt javasolta az orvos.Milyen kúp?Arrol még nem hallottam??
A kérdező hozzászólása: Milyen kúpot??? Idióták kiméljenek!!!!!
nem hallottál még más fogamzásgátló módszerrõl? ott a kúp vagy a pesszárium is
gusztustalan... kívántad te már a párod?
Döntse el hogy gyermeket nem szeretne vagy óvszert húzni. Nem lehet ennyire eszetlen a kolléga.. 25F
ha a párod nem akar gumit húzni, hagyd ott. ennyire azért megbecsülhetne.
sterilizálás
Ti döntitek el mekkora kockázatot vállaltok, de azt tényleg be kell vállalni. Ha nem használtok semmit és gyerek lesz, akkor utána nem sírni ríni... Ez nem akarat kérdése.
A válasz megírásának idõpontja: ma 21:05 POÉN!!!!!!
A megszakításos módszernél nem ott van a kockázat, hogy beleélvez, szóval hiába fejezik be orálisan (gondolom most sem a vaginában élvez el, mert 2 év alatt akkor már tuti lett volna gyermek). Az a probléma, hogy az elõváladék is tartalmazhat hímivarsejteket, az pedig bármiféle "jel" nélkül, folyamatosan "jön" aktus közben. Nem vagyok nagy mestere a témának, viszont úgy tudom gumin és fogamzásgátlón kívül van még pár megoldás a biztonságos együttlétekhez.
legyen már eszed...ha nem tud megtenni érted annyit hogy gumit húz a f.rkára akkor haggyad már...ne legyél már idióta.
lehet már hüvelykúpot kapni, 6 és 12 darabosat, mi is azt használjuk, és teljese jó, aktus elõtt 10 percel kell felhejezni, és olyan mint ha nemis lenne ott semmi:)
Cukorbogaram az orvos nem beszélt a peszáriumról vagy a spirálról ne adj isten a gumiról....

Én 1 hete szedem a Lyndinette 20-at és tegnap óta megy a hasam. Amúgy is híg a székletem, de eddig már 6szor voltam wc-n! Nekem a dokim nem mondta, hogy ilyenkor mi a teendő, de mi a párommal mindig megszakítással védekezünk. Mit tegyek?

Ha valakinek van tipp a hasmenésre azt is szívesen fogadom!Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Használjatok óvszert a tabletta mellé egy darabig, mert nem lehet tudni, hogy mennyire jól szívódik fel ilyenkor a tabletta (lehet, hogy semennyire). Ilyen hasmenésre pedig egy egész szénbányát javasolnék ;) Na jó ez gondosz volt, de viccen kívül széntabletta + normaflore. Jobbulást! :)

Használjatok óvszert a tabletta mellé egy darabig, mert nem lehet tudni, hogy mennyire jól szívódik fel ilyenkor a tabletta (lehet, hogy semennyire). Ilyen hasmenésre pedig egy egész szénbányát javasolnék ;) Na jó ez gondosz volt, de viccen kívül széntabletta + normaflore. Jobbulást! :)
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem 1 online Nõgyógyászt és õ azt válaszolta, hogy vehetek be bármilyen gyógyszert a Lyndinette 20-ra!Még pluszba ajánlott házi praktikát is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:-)
egy hónapig így is úgy is védekeznetek kell vhogy, amíg a gyógyszer nem használ.
Ha csak 1 hete szeded, akkor kell kiegészítõ védekezés!Remélhetõleg hozzászokik a szervezeted és nem lesz tõle késõbb már hasmenésed!
A kérdező hozzászólása: Ne szedjek semmit?Akkor megpróbálok rá valami házi trükköt (fõtt krumpli, répa stb.!)Amúgy 1 hete szedem a gyógyszert, és eddig mást nem is szedtem.Köszönöm szépen a válaszokat!
Ja, és ha legalább 2. hónapja szeded a tabit, és éppen nincs hasmenésed, akkor meg felesleges megszakítással kínozni a párodat, eléggé véd a tabletta. (Ha rendesen szedik!)
Hasmenésre ne használj semmit! Ha nem jön ki, bent gyulladást okozhat, rosszabbul jársz. 1-2 nap alatt magától el kell múlnia, ha nem, akkor doki. A megszakítás nem elég. Óvszer kell. Ha ez az elsõ levél, akkor egész hónapban. Ha már régóta szeded, akkor elég a hasmenés után kb. 7-10 napig óvszert használni. Kihagyott tablettáknál (ami nem szívódik fel, az is kihagyottnak számít) sokkal nagyobb esélyed van teherbe esni, mintha egyáltalán nem szednél tablettát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ és a tippet is!:-)
ez szopas XD
A megszakításos nem épp a legbiztosabb módszer védekezésre, a gyogyszerrel meg ha tutira akarsz menni várj ki 1 hónapot. Nekem ha megy a hasam széntablettát veszek be, nekem tökéletesen bevált.

Nagy segítséget kérek! Mit mondotok lehetek e terhes? Mivelem mi a párommal már több mint 1éve csak megszakítással védekezünk és 2 napja lehet hogy későn vetettünk véget az aktusnak.

Meg kellene jönnie de nem feszül a mellem meg semmi bajom sincs DE rózsaszínes folyás szer?m van mintha megjönne. Mit mondotok mit?l lehet? Vegyek e tesztet? Várom s?rg?sen a válaszokat!

Legjobb válasz: holnap vegyél tesztet az a tuti, de nézd meg mennyi most a hõd ha 37 körül van lehet esélyed a babóra, ha nagyon lent van akkor nem. erre most lehet sokat hülyének néznek de nekem mindig bevált.

holnap vegyél tesztet az a tuti, de nézd meg mennyi most a hõd ha 37 körül van lehet esélyed a babóra, ha nagyon lent van akkor nem. erre most lehet sokat hülyének néznek de nekem mindig bevált.

A kislányom 10 hónapos elmúlt. A párommal megszakítással védekezünk. Lehet, hogy megint terhes vagyok?

Mostanában nagyon sokszor fáradtabb vagyok, mint eddig, görcsölget alul a hasam és sokszor járok pisilni.

Legjobb válasz: Huhh,akkor elõfordulhat,így tüneteke alapján. de ha nem csinálsz tesztet,akkor irány a doki. És akkor az elsõ babyt mikor tudtad meg? hanyadik héten és hogyan?

Huhh, akkor elõfordulhat, így tüneteke alapján. de ha nem csinálsz tesztet, akkor irány a doki. És akkor az elsõ babyt mikor tudtad meg? hanyadik héten és hogyan?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ terhességem egy "véletlen" folytán derült ki> A barátnõmet kísértem nõdokihoz és rávett, h menjek be én is ellenõrzés képpen.Görcsölgetett a hasam is, azt hittem, h megjön, mert már azért jócskán késett, de mivel az utóbbi idõben nem volt túl pontos, nem tulajdonítottam neki nagy jelentõséget. Aztán az orvos meglátta a kis drágámat, aki akkor már egy hónapja lakott a pocakomban. Tesztet is csináltam, de negatív lett akkor, pedig nem sokkal késõbb mentem a dokihoz. Ez egy kicsit hosszú lett!! :) ))

Megszakítással védekezünk a párommal, mennyi a valószínűsége, hogy így is terhes lehetek, vagy pl az előnedvektől?

Most úgy vagyunk vele, hogy ha jönne a baba, annyira nem lenne baj, tehát azért nem vetetném el, de még 100%.-an nem vagyunk rajta a baba projekten! :))

Legjobb válasz: Így is teherbe eshetsz,de nagyobb esélye ennek csak a peteérés idején van.Mi is védekeztünk így,sõt,a mensi elõtti és utáni napokban még így se védekeztünk,mégse lett baj,igaz,nekem mindig pontos,szabályos ciklusom van.

Így is teherbe eshetsz, de nagyobb esélye ennek csak a peteérés idején van.Mi is védekeztünk így, sõt, a mensi elõtti és utáni napokban még így se védekeztünk, mégse lett baj, igaz, nekem mindig pontos, szabályos ciklusom van.
A kérdező hozzászólása: Szia, de jó neked, gratulálok a babóhoz! Én is örülnék ha terhes maradnék. Reményt látok így most, h. a megszakított módon is terhes lehet az ember! :) ))
hali :D 18 hetes terhes vagyok, párommal gyógyszerszedés után megszakításos módszerrel védekeztünk/ és még számoltunk is/.1hónap alatt lettem terhes. :D
A kérdező hozzászólása: hát igen. Rafinériából, és taktikából, ill. trükkökbõl nincsen hiány! :) ) Köszi.
Sokk sikert hozzá!Mindent belle:) Írd meg a végeredményt!Mi nõk rafináltak vagyunk.. Üdv:Zsuzsa
A kérdező hozzászólása: Köszi, este talán sikerülhet...
Én tudom orvostól, hogy mikor a pasi elmenne elötte is jutthat a spermából a hüvelybe.Ezért veszélyes ez a fajta védekezés.Én tudtam errõl de nem igen hittem el, és láttod...Ha szeretnél babát beszélj párodal.Pasik nagyon tudnak örülni egy babának.Pux Zsuzsa
A kérdező hozzászólása: Szia Zsuzsa, azért örülök, h. vki így is terhes lett, mert valójában én már nagyon szeretnék babát. :) ) Rendszresen így védekeztetek? Az elõváladékban lehetett már ondó, vagy a párod talán kicsit késõbb vette ki? :) )
Szija!Én most igy lettem terhes nem terveztük, és jött.Mi is megszakitásal védekeztünk, ésláttod az eredményt:) Vigyázz magadra!Üdv:Zsuzsa
A kérdező hozzászólása: Nekem is elég szabályos a ciklusom, és épp ma+holnap van p.érésem!
Szia! Mi a párommal 7 éve vagyunk együtt. Fél éve házasodtunk össze a sulim miatt. Elõtte 5 évig minden alkalommal megszakításos módszerrel védekeztünk és mégsem lettem terhes. Most, hogy már élesben gyakoroljuk, még így sem sikerült. Én nagyon kicsi esélyt látok rá, de azért elõfordulhat (lásd elõttem szóló), hogy így is teherbe lehet esni. Kívánom, hogy sikerüljön amit szeretnél.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!