Találatok a következő kifejezésre: Megszakításossal védekeztünk, megjött. Akkor (2 db)

Megszakításossal "védekeztünk", most megjött. Akkor ugye most nem lettem terhes?

Legjobb válasz: Az elõváladék tartalmazhat spermiumokat amik a hüvelybe kerülve okozhatnak terhességet, de amennyiben megjött a menstruációd NEM vagy terhes. (extrém esetekben elõfordulhat, hogy a fogantatatás után is jelentkezik menstruáció, de ez nagyon-nagyon ritka)

Az elõváladék tartalmazhat spermiumokat amik a hüvelybe kerülve okozhatnak terhességet, de amennyiben megjött a menstruációd NEM vagy terhes. (extrém esetekben elõfordulhat, hogy a fogantatatás után is jelentkezik menstruáció, de ez nagyon-nagyon ritka)
Szia. A megszakíta´sos védekezés NEM védekezés.Amellett nyugodtan megfoganhat a baba.Ha most megjött, akkor biztosan em vagy terhes.Legközelebb védekezzetek ovszerrel, az legalább véd a betegségektöl.sosem lehet tudni.
Ha nem akartok gyereket, akkor miért nem védekeztek normálisan?
3 éven keresztül megszakításos módszerrel védekeztem a barátnõmmel. Soha nem volt semmi, max para néha amikor késett neki. De ezzel nem bátorítalak, csak elmondtam az én tapasztalatomat.

Az előző menzesz előtt kb.1héttel megszakításos módszerrel "védekeztünk". Akkor megjött. Most egy kb egy hete, egy fél napig szúró fájdalmat éreztem az alhasam egyik oldalán ( ilyen volt már velem korábban is. ) (? )

Ma kellene megjönnie, de még semmi el?jele nincsen, csak egy kicsit szurkál a hasam ott mint a múltkor.

Legjobb válasz: Ha eltelt már 2 hét, lehet.

Ha eltelt már 2 hét, lehet.
Aktus után 2 héttel érdemes tesztelni.Ha napi rendszerességgel szexelsz, akkor pedig havonta érdemes.
Ha akkor megjött, és azóta nem voltatok együtt, akkor tuti nem vagy terhes. Megszakítással amúgy sem egyszerû teherbe esni. A te esetedben (gondolom nem akarsz babát), irtó szerencsétlennek kell lenned ahhoz, hogy akkor, és megszakítással teherbe ess.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!