Találatok a következő kifejezésre: Megszakításossal védekeztünk, megjött (4 db)

Megszakításossal "védekeztünk", most megjött. Akkor ugye most nem lettem terhes?

Legjobb válasz: Az elõváladék tartalmazhat spermiumokat amik a hüvelybe kerülve okozhatnak terhességet, de amennyiben megjött a menstruációd NEM vagy terhes. (extrém esetekben elõfordulhat, hogy a fogantatatás után is jelentkezik menstruáció, de ez nagyon-nagyon ritka)

Az elõváladék tartalmazhat spermiumokat amik a hüvelybe kerülve okozhatnak terhességet, de amennyiben megjött a menstruációd NEM vagy terhes. (extrém esetekben elõfordulhat, hogy a fogantatatás után is jelentkezik menstruáció, de ez nagyon-nagyon ritka)
Szia. A megszakíta´sos védekezés NEM védekezés.Amellett nyugodtan megfoganhat a baba.Ha most megjött, akkor biztosan em vagy terhes.Legközelebb védekezzetek ovszerrel, az legalább véd a betegségektöl.sosem lehet tudni.
Ha nem akartok gyereket, akkor miért nem védekeztek normálisan?
3 éven keresztül megszakításos módszerrel védekeztem a barátnõmmel. Soha nem volt semmi, max para néha amikor késett neki. De ezzel nem bátorítalak, csak elmondtam az én tapasztalatomat.

Terhes lehetek ha nem védekeztünk elsönek a barátommal de megszakitásos védekezést használtuk és rá egy napra megjött?

hány százalék van rá hogy teherbe eshetek ?

Legjobb válasz: Megszakításos módszer alkalmazásakor teherbe lehet esni. Én így lettem terhes, itt a hat hónapos gyerek bizonyítékul. Az, hogy hány százalék az esély, az attól függ, hogy éppen peteérésed volt-e vagy sem. Szóval akkot jött meg, amikorra kellett volna, vagy korábban, esetleg nem is annyi vérzés volt, mint szokott. Ezeket nem ártana tudni, akkor többet tudnék mondani. Írd le, hány napos a ciklusod, hányadik napon voltatok együtt, mikor jött meg pontosan, és mennyi, milyen vérzés volt.

Megszakításos módszer alkalmazásakor teherbe lehet esni. Én így lettem terhes, itt a hat hónapos gyerek bizonyítékul. Az, hogy hány százalék az esély, az attól függ, hogy éppen peteérésed volt-e vagy sem. Szóval akkot jött meg, amikorra kellett volna, vagy korábban, esetleg nem is annyi vérzés volt, mint szokott. Ezeket nem ártana tudni, akkor többet tudnék mondani. Írd le, hány napos a ciklusod, hányadik napon voltatok együtt, mikor jött meg pontosan, és mennyi, milyen vérzés volt.
A kérdező hozzászólása: normálisan jött meg mindig igy jön meg erre a napra.... akkor mennyi a valoszinüsége ?
Ha nem késett, és ugyanolyan volt a menstruációd, nem valószínû hogy terhes vagy! Te legközelebb védekezzetek...én is voltam ilyen helyzetbe, beképzeltem a terhességet 5 hónapig...a poklok poklát jártam meg!!!! De én is tanultam belõle
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Az előző menzesz előtt kb.1héttel megszakításos módszerrel "védekeztünk". Akkor megjött. Most egy kb egy hete, egy fél napig szúró fájdalmat éreztem az alhasam egyik oldalán ( ilyen volt már velem korábban is. ) (? )

Ma kellene megjönnie, de még semmi el?jele nincsen, csak egy kicsit szurkál a hasam ott mint a múltkor.

Legjobb válasz: Ha eltelt már 2 hét, lehet.

Ha eltelt már 2 hét, lehet.
Aktus után 2 héttel érdemes tesztelni.Ha napi rendszerességgel szexelsz, akkor pedig havonta érdemes.
Ha akkor megjött, és azóta nem voltatok együtt, akkor tuti nem vagy terhes. Megszakítással amúgy sem egyszerû teherbe esni. A te esetedben (gondolom nem akarsz babát), irtó szerencsétlennek kell lenned ahhoz, hogy akkor, és megszakítással teherbe ess.
Csinálj egy tesztet és kiderül.
A megszakítás nem védekezés. Az én megszakításom most fél éves és éppen a bátyust rugdalja az ágyon.
Na terhes lettél???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!