Találatok a következő kifejezésre: Megszűnik az 7.5 (2 db)

Megszűnik az AVG 7.5?

kaptam figyelmeztetést(persze angolul) h.jún.28 után nem lesz többé AVG 7.5 ezért töltsem le az AVG 8.0-t.(ami nem ingyenes.szóval keresnem kell egy új ingyenes vírusírtót?

Legjobb válasz: dehogynem ingyenes... http://www.szoftverbazis.hu/kereses/index.html?search=avg&ho..

A kérdező hozzászólása: hmm.ezt érdekes abban az ablakban ami a 7.5 elavulására figyelmeztet, a 8.0 50 euro...köszönöm ezt az oldalt, vszínûleg innen letöltöm...
nem kell keress!az is ingyenes az AVG 8.0.nekem is az van es nagyon jo!
pedig en le tudtam tolteni, es nem kellett fizessek!
bocsi csak kell az elsõ kommentelõ által ajánlott honlap és így a legegyszerûbb megjegyeznem:D
A kérdező hozzászólása: ok:)

Matek házim:test az x^2+y^2-4x+6y-12=0 egyenletű körön a középpontba mutató eredő erő hatására mozog. A pálya (5;-7) pontjában az erő megszűnik. Hogy Írjam fel a további pályájának az egyenletét?

Legjobb válasz: A fizika része annyi, hogy amikor az erõ megszûnik, utána megmarad a pillanatnyi sebességvektora és egyenes vonalban megy tovább. Mivel körmozgásnál a pillanatnyi sebesség mindig érintõ irányú, ezért az adott pontban kell a kör érintõjének az egyenletét felírni. Ez már matek, ez gondolom menni fog. Ha kell segítség abban is, szólj.

A fizika része annyi, hogy amikor az erõ megszûnik, utána megmarad a pillanatnyi sebességvektora és egyenes vonalban megy tovább. Mivel körmozgásnál a pillanatnyi sebesség mindig érintõ irányú, ezért az adott pontban kell a kör érintõjének az egyenletét felírni. Ez már matek, ez gondolom menni fog. Ha kell segítség abban is, szólj.
A kérdező hozzászólása: igazából pont a matek részét nem tudom:-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!