Találatok a következő kifejezésre: Megszületett már gyereke (11 db)

Vilmos hercegnek és Katalinnak már megszületett a gyereke?

Legjobb válasz: Úgy tudom, még nem. Tegnap délután a rádióban azt mondták, bármikor megszülethet.

Úgy tudom, még nem. Tegnap délután a rádióban azt mondták, bármikor megszülethet.
Szerintem igen, csak titkolják.
szerintem is megvan már, de még titok.
ha megszületett volna már, akkor azt mindenki tudná, mivel kötelességük tudatni a néppel, valamint azoknak az országokkal, amelyeket nagyban befolyásol Nagy-Britannia, például Kanada, Ausztrália. Ha megszületik, egy hivatalos okmányban felfüggesztik a palota kapujára, vagy hova, és elméletileg twitteren és facebookon is közlik a baba nemét, súlyát, adatait. :) Hagyomány, hogy trónörökös érkezésekor 4 ágyúlövés dördül el, szóval nem titkolják, egyszerûen még nem született meg. Mi okuk lenne titkolni?
Biztonsági okokból, amíg a Middleton birtokon van az anyjával együtt, nem tudják úgy õrizni, mint a palotában. Ahogy átviszik, akkor fogják kihírdetni.
Így van, biztonsági okokból. Egy trónörököst azért nem kicsit kell védeni a terroristáktól, Angliának is vannak ellenségei, sõt ott elég sok az anarchista, akik a királyi család halálát kívánják. Nagyon sok uralkodó lett merénylet áldozata. És nagyon sok a vallási fanatikus is, akik olyan dolgokért gyilkolnak, amit fel sem lehet fogni ép ésszel. Szóval van okuk a titkolózásra.
Fiú, Július 22-én 16 24-kor született. Nevet még nem mondtak.

A Dr. Csontban megszületett már a két főszereplő gyereke ha igen mi a neve?

Legjobb válasz: Christina Angela /krisztina endzsela/ ha jól emlékszek...

Christina Angela /krisztina endzsela/ ha jól emlékszek...
A kérdező hozzászólása: köszi
nem Christina csak Christin ahogy Brenen anyuját hívták
Tisztázásképp a félreértéseket A neve: Christine Angela Booth http://bones.wikia.com/wiki/Christine_Booth
Christin Angela Booth

Megszületett már Pákó gyereke?

Csak úgy eszembe jutott, hogy mostanában nincs nagyon a tévében :)

Legjobb válasz: igen

igen
Pákónak van gyereke?
igen!!!!!!
IGENNNNNN


Hogyan menthetném meg a házasságunkat? A férjem már többször a fejemhez vágta, hogy tönkretettük az életét, mióta megszületett az első gyerekünk.

Pedig jól élhetnénk, nincsenek anyagi és egészségügyi problémáink, de a férjemnek már nagyon elege van belőlünk, holott alig van itthon. Azt mondja, hogy több szabadságra és pihenésre lenne szüksége, de mindig mehet mindenhova, ahová akar és itthon sem kell semmit csinálnia, csak a nagyobbik gyereket reggelente elvinni az óvodába. Teljesen tanácstalan vagyok. Van ötletetek?

Legjobb válasz: segíteni sajnos nem tudok:(((( Nekünk egy gyerek van,de mióta megszületett minden [email protected] nem jó neki.Unja hallgatni ,ha sír,ha nyûgös.Azt érzem,hogy utálja ezt a családos életet.Lehet nem jó embernek szültem:(((???

segíteni sajnos nem tudok:(((( Nekünk egy gyerek van, de mióta megszületett minden [email protected] nem jó neki.Unja hallgatni , ha sír, ha nyûgös.Azt érzem, hogy utálja ezt a családos életet.Lehet nem jó embernek szültem:(((???
Az én férjem másnap miután hazahoztuk a babánkat azt mondta, hogy vége van az életének, meg hogy mennyire meg fog változni az élete. Milyen jó volt itthon egyedül, amíg a kórházban voltunk. Meg, hogy nem tudta kiélni magát. Tervezett babáról van szó, akit ugyanúgy akart, mint én. Hozzáteszem az én életem 98%-ban megváltozott, amíg az övé mondjuk 20%-ban. A fürdetésbe segít, meg néha õ büfizteti, este fél 8-ra jár haza, s ha akar el is mehet akárhová.
Mennyi idõsek a gyerekeitek? Sajnálom, hogy a párotok így fogja fel, és ilyeneket vág a fejetekhez. Sajnos segíteni nem tudok. Az elsõ gyermekünket én akartam jobban, õ fiút szeretett volna, sokszor hangoztatta is amíg terhes voltam, de amióta a lányunk megszületett, teljesen megváltozott, imádják egymást. Persze a fürdetés, pelenkázás, etetés az én reszortom, de sétálni elviszi és játszani szívesen játszik vele. Ha megkérem másban is besegít, bevásárol pl.
Milyen a szexuális életetek?
Úgy látszik a férjed nem kifejezetten egy apatípus. Gondolom hiányzik neki a gondtalanság és a felelõsség nélküli élet, ami ugye két gyerek mellett már nem megy. Nem tudom, hogy mit tehetnél. Nincs esetleg képben egy másik nõ, amiért így viselkedik veletek? Bennem biztos felmerülne ez is, de remélem nem így van!
Az én férjem is hasonló dolgok miatt pörölt, hogy õ még élni akar, menni bulizni, síelni, kocsmázni, nyaralni, pörögni..Elköltözött, elváltunk, most meg itt sír a küszöbömön, hogy nincs senkije, nincs családja, fogadjam vissza. De bennem már valami végérvényesen összetört vele kapcsolatosan. Gondold végig, érdemes-e megmenteni a házasságotokat. Mennyi idõre mentenéd meg? Még 5 év, 10, vagy 15?
Istenem, nagyon sajnállak titeket :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, aki idõt és figyelmet áldozott a problémámra! Igen, lehet, hogy van valakije, már rákérdeztem, de tagadta. Attól persze akármi lehet, de úgy érzem alapvetõen nem változtatna a dolgon akár lenne, akár nem. Õ azt szeretné, ha én kevesebb figyelmet és energiát fordítanék a gyerekekre és többet rá. Ami nehéz, mert egyrészt a gyerekeket ugye el kell látni, más segítségem nincs, (mondjuk szeretek is velük foglalkozni), másrészt apa nincs is itthon, éjszaka vagy legalábbis késõ este ér haza, hétvégén is dolgozik egy nap, szóval alkalmam sincs vele többet együtt lenni vagy közös programokra.
Sajnálom, hogy idáig jutott a házasságotok. :-( Nekem úgy tûnik kicsit önzõ a férjed, mert azért egy 1 és egy 3 évesre még sokat kell figyelni és foglalkozni, fõleg a ha semmi segítségetek.
Mond meg neki, hogy õ meg figyeljen és törõdjön többet a gyerekekkel, és akkor neked meg arra lesz idõd, hogy vele törõdj.
csecsemõkkel nem sokat tudnak a férfiak kezdeni. de szerintem megváltozhat, ha mondjuk a kisfia érdeklõdne a férfias hobbija iránt, (pl. barkácsolás), vagy valamiért büszke lehetne a gyerekére.
1.vagyok Másfél éves a lányom...
mekkora egy szemátláda, nem hiszem el! én inkább úgy mondanám, hogy õ tette tönkre a Te életedet! gondolom, nem tudsz elválni...((((
És amikor átbeszéltétek a dolgokat, õ olyankor mit mondott, mivel tudnátok változtatni ezen a helyzeten? Bár a hozzáállása csak rajta múlik, de te mit tehetnél ezért? Mit mond erre? Nagyon sajnálom, hogy ez van veletek. Azok a drága gyermekek. Az apa és az anya is szülõ, dehát mégsem egyformán. Ilyenkor látszik. :(
A kérdező hozzászólása: 3 és 1 évesek.
A kérdező hozzászólása: Heti 1, max. 2 szex. Persze már nem olyan tüzes a dolog, mint 10 évvel ezelõtt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már többször megbeszéltük a dogokat, de semmi nem változik. Már én is ott tartok, hogy így semmi értelem együtt lenni, csak hát a gyerekek miatt. Mivel õk szeretik az apjukat és ragaszkodnak hozzá. Elvileg õ is akarta a gyerkeket.
A kérdező hozzászólása: Mennyi idõs a gyermeked? Nálunk is ez van. [email protected] vagyok, minden [email protected], mindent un, utál. Szerintem kicsit depressziós is.
Én mondjuk abban is látom a problémát így kívülállóként, hogy szinte nincs is idõtök se egymásra, se neki a gyerekeire. Borzasztó, hogy ilyen sokat dolgozik. :( Ha lenne ideje a gyerekeire, és persze rád is, már rég kialakult volna egy szoros kötõdés, és eszébe sem jutna így nyilatkozni. A fáradtság is közrejátszik, hidd el, azért is ilyen életunt. Talán ha csak egy gyereketek lett volna, mindez nem történik meg. És neki sem kéne halálra dolgoznia magát, jobb kedve lenne, ha lenne ideje feltöltõdni.

Mielött megszületett a babánk, 2 gyereket szerettünk volna, de most hogy már tudjuk mivel jár azon gondolkodunk elég egy is? Voltatok már igy?

Én mindig azt mondtam legalább 2 gyereket szeretnék de amiota megszületeta fiam 6 honapos,azota valahogy egyre inkább ugy vagyok velehogy lehet hogy nem szeretnék még egy gyereket.Persze néha meg eszembe jut milyen jo volt terhesnek lenni és milyen csodálatos volt mikor megszületett az a pici élet és olyan apro és védtelen volt mikor elöször a kezembeadták.Nagyon nehéz mert a férjem is inkább afelé hajlik hogy elég egy gyerek én meg nem tudom?!

Legjobb válasz: Kezdetben én is így voltam,majd 4 év után megszületett a második és nem bántam meg.

Kezdetben én is így voltam, majd 4 év után megszületett a második és nem bántam meg.
Én most vagyok így. 3 gyermeket szeretnénk, de jelenleg a 2 is elég. Az elsõ után nem volt kérdés, hogy legyen-e második, de most igencsak elgondolkodtunk a 3. babán. Számomra is nagy élmény volt a terhesség, jó érzés volt, végig élveztem a 9 hónapot. Sajnos a helyzet az utóbbi idõben eléggé lesúlytóan hat a családokra, így most nem vállalunk több gyermeket, talán 3-4 év múlva. Nektek kell eldönteni, hogy anyagilag tudjátok-e vállalni a babát!
mi is így vagyunk a férjemmel.
Dettó. Csak én annyira "egy gyerekes" beállítottságú voltam, hogy nem tudtam elképzelni, hogy tudom majd szeretni a másodikat, annyira a szemem fénye volt a kislányom. Aztán szerelemgyerekként megszületett Bulcsú, és olyan természetes, hogy van, mintha mindig is lett volna. Felelõsségteljesen kell gyereket vállalni, de nem lehet az aktuális gazdasági helyzet szerint dönteni.
én fordítva vagyok! mindig csak egy gyereket szerettem volna, azt is "majd". de most, hogy megvan a kis manóm, jó lenne még egy :) Sajnos az anyagi helyzetunk, meg a kis lakas miatt nem biztos, hogy lesz, de én örülnék neki!

Ha egy terhesség közben vagy utánna kiderülne hogy a gyerek súlyosan fogyatékos, vagy képtelen normális életet élni majd a jövőben, akkor folyamodnátok abortuszhoz vagy ha már megszületett elvetetnétek az életét?

Legjobb válasz: Ha már megszületett, hogy lehetne elvetetni az életét?????? Megölni????? Vagy hooogy???? Ha terhesség közben derülne ki, akkor persze, elvetetném. Az vetheti rám az elsõ követ, aki ennek tudatában megszült és nevel egy súlyosan beteg gyermeket.

Ha már megszületett, hogy lehetne elvetetni az életét?????? Megölni????? Vagy hooogy???? Ha terhesség közben derülne ki, akkor persze, elvetetném. Az vetheti rám az elsõ követ, aki ennek tudatában megszült és nevel egy súlyosan beteg gyermeket.
Szintén az utolsónak: úgy gondolod, hogy az illetõ bûnei miatt volt 5 vetélése? Nem semmi ember vagy.
Az utolsónak: szép kis hozzáállás. Ha minden oké, akkor kell a gyerek, de ha valami beüt, akkor már nem? Lehet, hogy nem véletlenül nem akar egy baba sem hozzád kerülni..., már bocs.
Nagyon érdekes kérdés és elgondolkodtató kérdés, mert ugye mindenki egészséges gyermekre vágyik. Ha terhesség ideje alatt derülne ki természetesen a vetélés mellett döntenék. Ha megszületne....azt hiszem beadnám a számára legmegfelelõbb intézetbe. Most biztosan sokan elitélnek, csak még egy megjegyzés5 vetélésem volt örülten vágyom EGÉSZSÉGES gyerekre!
Elvetetném...és abban reménykednék, hogy a következõ gyerek egészséges lesz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Szerencsére ez csak egy sima feltett kérdés volt, ahol megtudtam az emberek véleményét. Remélem hogy ilyen helyzetbe senki se kerül. Mindenkinek a válaszát hasznosnak találtam mert errõl mindenkinek megvan a maga véleménye amit nem szabad figyelmen kívül hagyni és elitélni.
ha elvetethetem, én sem tartom meg, de nem hiszem, hogy ez az õ érdekük, inkább magunkat szabadítjuk meg a plusz terhelésektõl. Az sem igaz, hogy õk csak szenvednek, ha tényleg súlyosan fogyatékos, és nem azt látja, hogy anyuci, meg apuci ránéz, és sírógörcsöt kap (ezt mindenki megérti), igenis boldog emberek. Nem fogják fel, ami körülöttük történik, nem érzik az élet bajait, nem fogják fel azt a gonoszságot, ami az emberekben van. Ja és már csak azért is felnevelném, mert sokkal, de sokkal több szeretet van bennük, mint bárki másban.
Szia.Én ilyen területen dolgozom, halmozottan fogyatékos gyerekeket ápolok.Már több éve, és ha esetleg nekem is ilyen születne, akkor tuti egy szoc intézménybe adnám, nagyon jó helyük van, mindenük megvan, bármikor látogathatóak hiszen nem börtönben van, és a leges legjobb ellátást kapják.Sok szülõ aki halmozottan sérült gyermeket nevel otthon nem is tudja milyen valójában egy ilyen intézmény.A közhiedelemmel ellentétben mindenbõl a legjobbat kapják, állandó felügyelettel.Vissza a kérdésre , ha még abortálható akkor nem tartanám meg.
Utolsó válaszoló véleményét osztom..
emlekszik meg valaki tajgetosz hegyere? innen dobtak le a spartaiak a sulyosan deformalt gyermekeket. lehet, hogy most ganenak tunok, de nem volt rossz megoldas. a modszernek koszonhetoen hihetetlen sokra vittek!
Sztem minden ép eszû ember igy cselekedne ahogyan az elõttem szólók. Én is felnevelném ha már megszületett, még ha kínszenvedés lenne akkor is mivel az én gyerekem. Ha pedig a terhesség alatt kiderülne hogy baj van vele, persze hogy elvetetném, ne kelljen neki szenvedni.
Én is elvetetném. Osztom a véleményeket. Ha terhesség után derülne ki, akkor felnevelném.
Ha már megszületett, felnevelném. Ha a terhesség alatt kiderülne, akkor elvetetném. Lehet szidni, de gondoljatok bele, neki is jobb így, szenvedne egész életében, és másokra lenne utalva...
Én megtartanám... Mi van akkor, ha benézik az orvosok és mégis egészséges? Van néhány olyan ismerõsöm van, akit tévesen mûtöttek meg, ebben is simán tévedhet bárki. Az orvosok is emberek.

Mostanába már kb 2-3 alkalommal álmodtam h gyerekem születik, vagy már megszületett. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Tinédzser koromban egy csomószor álmodtam vagy azt hogy terhes vagyok, vagy azt (és azt már gyakrabban) hogy van/vannak gyerekeim. Azt mondták nekem, hogy dolgoznak a hormonok, és ezért álmodok ilyeneket :) 23/N

Hány éves vagy? Tinédzser koromban egy csomószor álmodtam vagy azt hogy terhes vagyok, vagy azt (és azt már gyakrabban) hogy van/vannak gyerekeim. Azt mondták nekem, hogy dolgoznak a hormonok, és ezért álmodok ilyeneket :) 23/N
Ilyeneket én is szoktam álmodni! Lehet, tényleg a hormonok okozzák :) 14/L
Szerintem, - nem biztos, csak szerintem, - lehet, hogy nagyon szeretnél gyereket.
Szerintem is arról álmodik az ember, ami a legjobban foglalkoztatja. Ez lehet valami olyan, amit nagyon szeretne, és lehet olyan is amitõl nagyon fél. /Én például még 8-adikos koromban rendszerint megálmodtam a töri 2-es dogáim. És lám, tényleg 2-esek lettek :) ./
Szia! Ne foglalkozz vele túlságosan, szerintem a vágyaid jelentkeznek álmodban. Én 57 éves vagyok, már nem lehet gyerekem, mégis valamelyik éjjel ezzel álmodtam, hogy van egy csecsemõm.Vagy unoka volt, aki még nincs?

Volt olyan hogy amikor megszületett a kistesó, a nagyobbik gyerek aki már szobatiszta volt, bepisilt, és bekakált újra?

nem feltétlen a sokktól mert kisbaba került a házba, hanem mert szimplán látja hogy a babát pelenkázzák meg ilyenek, 2-3 éves gyerekre gondolok..

Legjobb válasz: Igen, ez az a kor, amikor vagy már megérti, hogy õ már másképp mûködik, vagy direkt õ is azt akarja csinálni, amit a kisbaba, és ezért képes is visszaszokni a pelusra, vagy cumisüvegre... 2 ilyen ismerõsöm van, akiknek a kisfia teljesen visszament kisbabába, az egyik még beszélni is elfelejtett, pedig már sok mindent mondott. Az egyik kisfiú 19 hónapos a másik 27 hónapos volt, és mindegyiküket megviselte a kistesó érkezése, fejlõdésüket visszafogta-visszavette. De ellenpélda is van, és egyáltalán nem kötelezõ így történnie, sõt!

Igen, ez az a kor, amikor vagy már megérti, hogy õ már másképp mûködik, vagy direkt õ is azt akarja csinálni, amit a kisbaba, és ezért képes is visszaszokni a pelusra, vagy cumisüvegre... 2 ilyen ismerõsöm van, akiknek a kisfia teljesen visszament kisbabába, az egyik még beszélni is elfelejtett, pedig már sok mindent mondott. Az egyik kisfiú 19 hónapos a másik 27 hónapos volt, és mindegyiküket megviselte a kistesó érkezése, fejlõdésüket visszafogta-visszavette. De ellenpélda is van, és egyáltalán nem kötelezõ így történnie, sõt!
A kérdező hozzászólása: értem. 15 hetes kismama vagyok, novemberben jön a baba, kislányom 2 éves múlt, szobatiszta, okos , értelmes lány, és nem szeretném ha visszafejlõdne mindenbe bevonom ha megszületik a baba, ne érezze hogy õ már nem kell esetleg.. bár õ nagyon barátságos , kedves kislány szereti a gyerekeket, a babákat , , hát majd meglátjuk..
Én is féltem ettõl, de szerencsére nem tapasztaltam, egyik lányom sem esett vissza. Mivel két-két év a korkülönbség (3-an vannak) a baba érkezése elõtt 2-3 hónappal lett szobatiszta a nagy is és most a középsõ is, de így se estek vissza.

3. babát várók! Nincs bennetek egy kis félelem, hogy hogy birkóztok meg 3 gyerekkel? Ha a harmadik más nemű lesz vajon nehezebb lesz? ( akinek már megszületett )

Mi még csak próbálkozunk a 3. babával de már most egy picit aggódom vajon mennyire lesz nehéz ?? :) 2 és 5 évesek a fiaim most...

Legjobb válasz: Nagyon nehéz és nagyon szép volt, amikor a 3 kicsi volt. Életünk legszebb idõszaka. És már egymást is nevelik, a "tyúkanyó" érzés is csak ettõl alakul ki:) és az is nagyon aranyos. Az elsõ hat hét után már érezni fogod,hogy jó. Vond be majd a "nagyokat" a segítésbe. Hálásak érte.

Nagyon nehéz és nagyon szép volt, amikor a 3 kicsi volt. Életünk legszebb idõszaka. És már egymást is nevelik, a "tyúkanyó" érzés is csak ettõl alakul ki:) és az is nagyon aranyos. Az elsõ hat hét után már érezni fogod, hogy jó. Vond be majd a "nagyokat" a segítésbe. Hálásak érte.
(#4 a kisfiú féltékeny, abból sok baj jön) 1vagyok: a féltékenység az 1 és a 2 közt erõs- a 3-ra már egyik sem olyan féltékeny! vidám, laza gyerekek általában a harmadikok - mert már két kisgyerek is körülveszi kezdettõl fogva õket, nem csak két riadt felnõtt (ami az elsõnél általában elég erõs)
Nincs bennem félelem, inkább várom, hogy megszülessen. Két kisfiúnk van, és a harmadik is az lesz. Egészségügyi problémáktól féltem, mert a bátyusoknál volt sok minden terhességem alatt és után, meg a babákkal is, de mivel most csupa jó hírek vannak, úgy gondolom, hogy a világon semmi félnivalóm nincsen. Az éjszakázást, nem alvást, itthonlétet, segítségnélküliséget, stb. megszoktam. Hármat beszéltünk meg a férjemmel, mi akartuk, így terveztük, a hálaadáson kívül egy szavunk sem lehet. :)
Mi is még csak próbálkozunk a 3.babával. Nálam 3, 5 és 1 éves gyerkõc van. Valamelyik nap engem is elöntött a kétségbe esés hogy vajon biztos jó lesz e, nem fogok e kiakadni, de aztán ránézek erre a két kis rosszaságra és imádom õket, és tudom hogy minden sínen lesz a harmadikkal is!! Nekem egy kislány és egy kisfiú van, úgyhogy már tényleg mindegy hogy lány vagy fiú érkezik majd harmadiknak :D Szerintem így tapasztalatból a fiúkkal picit könnyebb :D Legalábbis az én fiam egy angyalka a lányommal azért több gond volt picinek! Mióta próbálkoztok?
Sokszor elfog a félelem , hogy hogyan fogom bírni idegileg, de aztán felülkerekedek ezen. Nekünk egy 4, 5 éves kisfiunk és egy 2 éves kiscsajunk van. A 3. baba még csak 10 hetes. A fiammal sokat küzdünk, nagyon makacs, önfejû, akaratos egy emberke, a kislány pedig egy kis angyalka. Valahol a szívem mélyén remélem, hogy a 3. baba is ilyen jó lesz, nem a fiamra hajaz majd.
kedves utolsó! ezt tetszik riadt felnõttek! és tényleg így van ha visszagondolok a lányom születésére!! Tényleg ott állt szegénykém felett két teljesen kétségbeesett ember :D :D A fiamnál már teljesen magabiztos voltam! és meg is látszik rajta. Valaki egyszer azt mondta hogy a harmadik gyerekbõl lesz a "tökéletes" mert az elsõt azt mindenki jól elba..a :) vagy nagyon elkényezteti vagy a sok idegeskedés miatt nem érti a baba hangulatait. a második már egész jó mert már kezdi kapisgálni a szülõ hogy mi is az a baba, a harmadikra meg már tudja mikor mit kell tenni ezért a harmadik babák a legkiegyensúlyozottabbak :D
4-es vagyok Lehet, hogy a testvérféltékenység is közrejátszik, de a fiam már a kezdetek kezdetétõl ilyen volt, nem csak a tesó megszületése után. Egy vicc, 3 gyerekeseknek: Ha az elsõ gyerek lenyel egy pénzérmét-rohansz vele a kórházba. Ha a második gyerek teszi ugyanezt-megvárod amíg kikakilja. A harmadik gyereknél pedig egybõl levonod a zsebpénzébõl.
A kérdező hozzászólása: Még csak 1 hónapja próbálkozunk:) Köszi a hozzászólásokat :)

Ha az anya nem egyezik bele az apasági teszt elvégzésébe, akkor az apa elviheti a már megszületett gyereket magánorvoshoz hogy ott állapítsák meg ezt?

Sajnos felmerült az alapos gyanú hogy az illet? nem az apja a gyereknek, de az anya váltig állítja hogy t?le van és nem hajlandó elvégeztetni az apasági tesztet. Bíróság útján nyilván lehetne kötelezni az anyát, ám az illet? nem akarja hogy a kapcsolat megromoljon emiatt. Esetleg hajszálból meg lehet állapítani ezt?

Legjobb válasz: tudom, hogy nem tudok érdemi választ adni, de szerintem a kapcsolat már akkor megromlott mikor ez felmerült, és hogy most kialakult ez a huzavona.

tudom, hogy nem tudok érdemi választ adni, de szerintem a kapcsolat már akkor megromlott mikor ez felmerült, és hogy most kialakult ez a huzavona.
Az én kisfiamnak is volt DNS vizsgálata, bár mi tudtuk ki az apa, de... nem megyek bele, néha hülye a jog.A lényeg, hogy nyálból nézték meg, egy pálcikát kellett a kisfiamnak megnyalni.Mindenképp kell tisztázni, hogy ki az apa.Ha biztos benne, akkor meg miért van ellene az anya?Örülnie kéne, hogy akkor végre lezáródna ez a téma.
Nem. Nyálból vagy vérbõl állapítják meg. Küldenek egy mintacsomagot, van benne 3 hurkapálca, vattával. Mintát kell venni az anya, feltételezett apa és a gyermek nyálából, visszaküldeni, a csekket befizetni és várni az eredményt.
és persze nem olcsó
kb 100 000 ft
Nekem 240.000ft-os csekket küldtek ki.
Csak bíróság.
Kedves Kérdezõ! Apaság vélelmének megdöntése iránti pert kell indítani, amelyet az apa a gyermek ellen indíthat meg, vagy a gyermek (helyett a gyámhatóság) az apa ellen. Legjobb lenne az ügyet a gyámhatóságnál kezdeni, lehetséges, hogy már ott elvégeztetik a szükséges vizsgálatot - perelõkészítésként, természetesen, a költségeket elõlegezni kell - és annak eredményétõl függõen lehet pereskedni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!