Találatok a következő kifejezésre: Megoldható, hogy kórházban (2 db)

Megoldható, hogy bababarát kórházban szüljek, ha az 90 km-re van tőlünk?

Fogadott orvos kell hozzá vagy anélkül is kivitelezhet? a dolog?

Legjobb válasz: Szerintem csak abban a kórházban szülhetsz ahová területileg tartozol, de ha van fogadott orvosod és õ másik kórházban dolgozik akkor lehet, hogy van rá lehetõség. Ezt tõle kell megkérdezni. Érdeklõdj utána , mert nem keveset kell, majd fizetned, ha nem ott szülsz ahová tartozol.

Szerintem csak abban a kórházban szülhetsz ahová területileg tartozol, de ha van fogadott orvosod és õ másik kórházban dolgozik akkor lehet, hogy van rá lehetõség. Ezt tõle kell megkérdezni. Érdeklõdj utána , mert nem keveset kell, majd fizetned, ha nem ott szülsz ahová tartozol.
Szia!én sem a saját kórházamban fogok szülni hanem ott ahol a dokim van, én direkt azért mentem hozzá, hogy ne a sajátba kelljen menjek -rossz a hírneve annak ahová tartozok.én úg ytudom csak ekkor lehet másik kh-ba menni vagy ha kifizeted a kh által megállapított összeget amire nekem azt mondták 25ezer ft de én ezt keveslem, mert egy magán orvos többet kér a szülésért és ha tényleg csak ennyi lenne sztem mindenki kihasználná ezt a lehetõséget-na de ezt a kh meg tudja mondani..Úgyhogy sztem ez van, bár én sem tudom ég mennyibe fog kerülni nekem ez.Én a 90km ert nem biztos , hogy bevállalnám mert mi van ha közben vmi komplikáció keletkezik-túl messze vagy a segítségtõl-bár ne így legyen.te döntsd el, de sztem a közelebbi jobb megoldás, nem beszélve arról, hogy ahozzádtartozókak is közelebb van mozgás szempontjából.
Szia! Én nem a saját korházamban szülök, mégsem kell fizetnem a kórháznak, a doki intézi. Neki meg ugyeár amúgy is kell adni. Én is bababarát kórházban fogok, emiatt mentem át a helyibõl. Én azt mondom mindenképp menj oda, sem a babádnak, sem neked nem mellékes, hogy milyen rendszerben és körülmények között töltitetek az elsõ napokat, és élitek át a szülés/születés csodálatos élményét. Hajrá!!!!!!

Megoldható hogy egy kórházban tárolt leleteim/zárójelentések, ambuláns lapok stbstb kérésre törölve legyenek?

Tehát ha pl az xy kórházban kezeltek akármilyen betegséggel, vagy annak a gyanújával, el lehet érni hogy ezek a dokumentumok megsemmisüljenek és ne legyen róla semmi?

Legjobb válasz: Nem.Mert a kezelésed szempontjából szükség lehet rá késõbb, de nyugi, egy idõ után úgy tudom, automatikusan törlik, mivel nem tarthatják ott a végtelenségig kismillió ember adatait, ezért is van szükség arra, hogy a leleteidet, amiket kapsz, megõrízd.Amúgy meg teljesen felesleges lenne töröltetni, az orvosi titoktartás miatt úgysem adhatják tovább az adataid senkinek!

Nem.Mert a kezelésed szempontjából szükség lehet rá késõbb, de nyugi, egy idõ után úgy tudom, automatikusan törlik, mivel nem tarthatják ott a végtelenségig kismillió ember adatait, ezért is van szükség arra, hogy a leleteidet, amiket kapsz, megõrízd.Amúgy meg teljesen felesleges lenne töröltetni, az orvosi titoktartás miatt úgysem adhatják tovább az adataid senkinek!
Elvileg 35 évig, a zárójelentéseket pedig 50 évig õrzik meg. Mivel ez törvényben megszabott határidõ, ezért a te kérésedre sem tehetnek kivételt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!