Találatok a következő kifejezésre: Megoldás lehet, csinálok még (5 db)

Futtass le egy vírusítást és megtudod.
Ez a süketek párbeszédje, legob ha újrarakod a gépet, vagy megpróbálod visszaállítani egy elõzõ beállítási pontra.
A kérdező hozzászólása: A Malware antibyte meg semmit nem ér mer nem törli le.
A kérdező hozzászólása: oké :) köszi a válaszokat :) )) Most ált váltottam Kaspersyk vírusírtóra de Advanced Styem Care megvolt az op rendszer telepítésekor.
Ha nem tudod mit hogyan törölj akkor lehet hogy a rendszer mûködéséhez szükséges alkalmazást szedsz le, viszont a rendszerkarbantartó programok ezért vannak, ha nem használsz semmit eltelnek a háttértárolók sok szeméttel és elõbb utóbb összeomlik a rendszer és telepítheted újra az op rendszert.
Karbantartó programok sem mindig megoldások.Gyakran azok vágják gallyra a rendszert.Egy idõ után az újra telepítés a javasolt.
Mondjuk hogy rendszerkarbantartás sem árt mert attól is belasul. Registry tisztítás, töredezetség mentesítés az advenced system care és a wise care365 nagy részét megoldja.Az összes böngészési elõzmény és a felesleges programok is sokat fognak a gépen.Sokan csak használják a gépet, karbantartás kémprogi ellenõrzés nuku aztán sírnak, hogy összeomlik a rendszer.A lustaság nagy úr.
Avastot nem mondanám gagyinak, de tény nem a legjobb, ha egyáltalán létezik olyan.. Malwarebytest futtasd le és kiderül bejutott-e valami vagy csak a rendszer megérett egy újratelepítésre.
nem csoda hogy nem talál semmit ! az avast nagyon gagyi "vírusírtó"
A kérdező hozzászólása: Ja oké.Mert én már Avast 7-et már le futtatam vagy 2-3 vírus ellenõrzést de nem talál semmit.
Nem feltétlenül. Ne becsüljük túl a Windowst, magától is tud szar lenni. Azért csökkentett módban lefuttathatsz egy vírusellenõrzést.
A kérdező hozzászólása: És a visszaálítási pont az mire jó ?? :)

Megoldás lehet, ha csinálok még egy terhességi tesztet, hogy megtudjam a baba hogylétét?

Én lennék a négyhetes terhes aki már nem érzi az eddigi jeleket. Köszönöm az eddigi válaszaitokat. Dokinál még nem voltam, mert szabin van. Szerintetek ha csinálok mégegy tesztet itthon akkor az csak akkor mutat pozitivat ha rendben van minden (él?, meglév? magzat)a babávál?

Legjobb válasz: Atetsz a hcg hormon jelenlétét jelzi.Szerintem ne idegeskedj azzal nem segitel,de ha te ugy érzed akkor csináj még egy tesztet.De elöször is nyugalom!

Atetsz a hcg hormon jelenlétét jelzi.Szerintem ne idegeskedj azzal nem segitel, de ha te ugy érzed akkor csináj még egy tesztet.De elöször is nyugalom!
Szia. A teszt akkor mutat pozitív eredményt, ha a szervezetedben megvan a megfelelö HCG hormon szint.Ennek a terhesség elörehaladtával megkell nönie.Nekem legalábbis azt mondták a két vérvételem között, (3 nap alatt)meg kell dupla´zódnia , az a jó. Csina´lj még egy tesztet, ha gondolod. Èn a te hejedben elmennék egy mésik orvoshoz, ami´g a tiéd nem jön vissza a szabiról. szori´tok.21hetes kismama.
SZRTINTEM IS MENJ EL EGY MÁSIK DOKIHOZ, MERT Õ LEGALÁBB 100%-RA MEGMONDJA NEKED, HOGY MI VAN A PICIVEL
Szia én májusban vetéltem el a babámat amikor korházba kerültem már nagyon véreztem a mûvi befejezés elött tesztet csináltak és pozitív lett pedig már 2hete nem élt a baba csak a szervezet hormon szintje maradt meg valamiért.Azt tanácsolom neked SOS ORVOS.
Szerintem ne olvasgass rémtörténeteket, mert csak még idegesebb leszel. addig kár festeni az ördögöt a falra amig nem lát egy orvos.
Ez nem rémtörténet sajna ez a valóság õ kérdezte én leírtam hogy igy ilyen is van.
Nem ijesztgetni akarlak, de a teszt a magzat felszívódása után még jó pár napig pozitívat mutatna. Szóval nincs értelme csinálni, ebebn a helyzetben. Tényleg ne idegeskedj ezen. Ez nem vezet semmi jóra! A végén még azért fog elemenni a baba, mert halálra idegesíted!
Szerintem nem kell aggódni, négyhetesen nem nagyon lehet érezni még semmit a babával kapcsolatban (én ilyenkor még nem is tudtam róla, hogy terhes vagyok), az meg, hogy most nem érzed feszültnek a melled, meg ilyesmi, nem nagyon jelent semmit, még érezheted, de lehet, hogy csak szerencsés alkat vagy.

Van egy egy Orion HT 900-as házimozi rendszerem és az mitől lehet, hogy amikor nem szól semmi meg akkor is amikor szól gerjed vagy valami ilyesmi. Van erre megoldás hogy ne csinálja ezt?

Legjobb válasz: ha auxon használod akkor húzd le a bemeneti kábelt! nézdmeg h úgy gerjed e mert lehet h kontakt hibás ha utána is gerjed lehet h kezd hibás lenni az áramköre . nekem is ilyen házimozim van szerintem nagyon szépen szól:) csak kár h az auxot 2.1ben kezeli:)

ha auxon használod akkor húzd le a bemeneti kábelt! nézdmeg h úgy gerjed e mert lehet h kontakt hibás ha utána is gerjed lehet h kezd hibás lenni az áramköre . nekem is ilyen házimozim van szerintem nagyon szépen szól:) csak kár h az auxot 2.1ben kezeli:)

Fitymafékem kicsi lehet! Az lenne a problémám mikor feláll a péniszem akkor nehezen tudom felhúzni a bőrt és ha felhúzom és úgy csináljuk akkor meg fáj. Mi lehet a megoldás?

Legjobb válasz: Elég nedves?Mmint próbáld meg azt,hogy amikor hokizol akkor bevizezed.Valószínüleg fitymaszûkületed van..Azt viszont mûteni kell :S:S

Elég nedves?Mmint próbáld meg azt, hogy amikor hokizol akkor bevizezed.Valószínüleg fitymaszûkületed van..Azt viszont mûteni kell :S:S
urológia, ambuláns mûtéttel a féket megvágják.
ja, amit a második ír, doki és megnyírja...
A kérdező hozzászólása: nagyon száraz. az baj lehet? amúgy mûtéttõl félek :S
ez egy negyedórás mûtét, amibõl 10 perc az elõkészítés....túl fogod élni
A kérdező hozzászólása: elég gusztustalanul néz ki a mûtét után. de az a baj hogy piros a makk alja és fáj ha piszkálom de rendesen letudom húzni szóval nemhiszem hogy mûtétre kéne mennem.
ne az érdekeljen, hogy milyen mûtét után, akkor persze, hogy gusztustalan. Linkeltem kettõt, ott a válasz, nézd meg. Nincs mit! :)
*egyet... :)
Pár héttel a mûtét után nem lesz gond és nem lesz durva látvány se. A teljes körülmetélés tud nagyon otrombán kinézni (pl nekem is sajnos) de egy fékátvágás nem gond, gyorsan megvan, hamar gyógyul, nem drasztikus beavatkozás. Ne félj tõle.

Van 1labrador szukám 7hónapos mindent megrág! Azt irja róla egy kutya könyv kamaszkorba ez a fajta ezt csinálja. Ha valaki átélt hasonlót irja meg mikor hagyta abba? Járrunk kutya iskolába is de hiába. Elfenekeltem de semmi, mi lehet a megoldás?

Legjobb válasz: egy éves korára lehiggad egy kicsit, de ha kikap (pl. újságpapírral, mert az nem fáj, de megijed tõle) és következetesen neveled (pl. mindig kapjon ki és ne simogasd meg egy ideig, sõt, nézz rá szigorúan), akkor pár hét alatt rájön, hogy ezt nem szereti a gazdi. Plusz vegyél neki játékot és játsztaok is vele, ne csak odaadd (pl. dobáld, húzgáld - de a fogár vigyázz) és vegyél neki emészthetõ rágcsálnivalót, az én kuytum az ilyet imádja: http://www.petnet.hu/termekek/kutya/kutyaeledel_kutyatap/jut.. meg a bikacsököt (állatos boltokban kapni), de az büdös, úgyhogy ritkán adok

egy éves korára lehiggad egy kicsit, de ha kikap (pl. újságpapírral, mert az nem fáj, de megijed tõle) és következetesen neveled (pl. mindig kapjon ki és ne simogasd meg egy ideig, sõt, nézz rá szigorúan), akkor pár hét alatt rájön, hogy ezt nem szereti a gazdi. Plusz vegyél neki játékot és játsztaok is vele, ne csak odaadd (pl. dobáld, húzgáld - de a fogár vigyázz) és vegyél neki emészthetõ rágcsálnivalót, az én kuytum az ilyet imádja: http://www.petnet.hu/termekek/kutya/kutyaeledel_kutyatap/jut.. meg a bikacsököt (állatos boltokban kapni), de az büdös, úgyhogy ritkán adok
Ne haragudj, de ez ebben a korban (és még egy jó ideig) teljesen normális. A kutyák kb. 2 éves kortól számítanak felnõttnek - testméretre. Hogy a feje lágya mikorra fog benõni, na az egy egészen más kérdés. Ahogy az embereknél, úgy a kutyáknál is mindíg az kell az ifjoncoknak, ami egyébként tilos, úgyhogy a kölyök nevelésbe mindíg bele kell számolni kisebb-nagyobb áldozatokat. Próbálj mindent elpakolni szem elõl, amit nem el lehet és nem szeretnéd ha megrágá. Vegyél neki kongot (egy kutyajáték, ami kajával tölthetõ) az sokáig le szokta õket kötni. És legyél türelmes!
Nagyon ajánlom hogy olvasd el. Sokat tanulhatsz a kutyanevelésrõl. Nem mondom hogy rövid mert kb.12 oldal, de nagyon megéri, sok mindent meg fogsz érteni, mit miért csinál a kutyád. http://hunamstaff.hu/index.php/cikkek/kutyapszichologia

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!