Találatok a következő kifejezésre: Megoldás lehet, csinálok (18 db)

Megoldás lehet az Outlook Expressz levelezőrendszeremmel kapcsolatos alábbi problémámra, ha rendszer visszaállítást csinálok?

A gépen a Windows XP Professional 2002-es verziójának 3-as szervizcsomagja fut. Jogtiszta példány. Internet szolgáltatóm a UPC. Az internetkapcsolatom jó, böngészni és letölteni is tudok. A levelezőrendszerrel ~8-10 fiókot kezelek (SMTP és POP3). Nem csak [email protected] végződésüket, hanem egyéb különböző fiókokat is. Gondom csak a [email protected] fiókokkal van, ezeket nem akarja beolvasni a levelező rendszer. Illetve ha véletlenül be is olvassa, megakad, ha éppen levél érkezne valamelyikbe. Semmit nem állítottam el. Gyakorlatilag az elmúlt közel egy évben hibátlanul működött. Most az alábbi hibaüzeneteket kapom: "Időtúllépés következett be miközben a kiszolgálóval kommunikált. Fiók: 'pop3.upcmail.hu', Kiszolgáló: 'pop3.upcmail.hu', Protokoll: POP3, Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Hibaszám: 0x800CCC19" "Ismeretlen hiba történt. Fiók: 'pop3.upcmail.hu', Kiszolgáló: 'smtp.upcmail.hu', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '421 edge04.upcmail.net edge ESMTP server temporary not available', Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 421, Hibaszám: 0x800CCC67" Mi a meglátásotok?

Legjobb válasz: Talán a vírusirtód túl sokáig mókerol a levelekkel, és ezt a upc szerver nem tolerálja. Fõleg, hogyha régebbi verziójú a vírusirtód, vagy gyenge a géped hozzá, és ezért lassabban ellenõrzi. Próbáld már meg letiltani, és úgy megpróbálni!

Talán a vírusirtód túl sokáig mókerol a levelekkel, és ezt a upc szerver nem tolerálja. Fõleg, hogyha régebbi verziójú a vírusirtód, vagy gyenge a géped hozzá, és ezért lassabban ellenõrzi. Próbáld már meg letiltani, és úgy megpróbálni!
A kérdező hozzászólása: Nem lehet gond a vírusirtóval, mert már közel tíz napja használom az AVG legfrissebb próbaváltozatát és eddig semmi gond nem volt vele. Mint mondtam most is csak a [email protected]-s fiókokkal van. Leveleket nem fogadnak, ha meg én akarok belõlük kifelé küldeni, akkor egybõl jönnek a hibaüzenetek. A többi fiók kifogástalanul és gyorsan mûködik. Délelõtt letöltöttem és lefuttattam az AVG PCTune alkalmazását is, amivel a gépet lehet optimalizálni, az általa feleslegesnek ítélt fájlokat törölni, stb. Lehet, hogy ezzel okoztam ezt a káoszt?
Ezért írtam, hogy a upc szervere. Azért kipróbálhatod... De tényleg lehet, hogy a avg-s "tuningoddal" toltad el. Esetleg lehet visszaállítási lehetõség a programban, mert szokott lenni.
A kérdező hozzászólása: Érdekes, hogy tegnap egyetlen levél sem jött meg a problémás fiókokra, de miután írtam a upc ügyfélszolgálatának is, tõlük megérkezett az automata válaszüzenetük. De csak ez. Ma reggel több levél is megérkezett, de nem mind. Tegnap próbaként sok levelet küldözgettem magamnak más fiókokból, így tudom, hogy nem mindegyik jött meg. Ma már küldeni is lehet és fogadnak is a problémás fiókok, de a beolvasásuk lényegesen lassabb, mint az elõzõ idõszakokban volt. A küldésnél is és a fogadásnál is. A helyzet azután sem változott miután elõször csak felfüggesztettem, majd töröltem is az AVG-t a géprõl. Magában a programban nem láttam visszaállítási lehetõséget. A PC TuneUp-ban sem. Így már csak a teljes op. rendszer visszaállítása lehetne megoldás, de nem vagyok biztos benne, hogy ez a levelezõ rendszer beállításait is visszaállítaná-e, esetleg a törölt fájlokkal együtt. Így még vacillálok rajta, hogy meglépjem.

Megoldás lehet, ha csinálok még egy terhességi tesztet, hogy megtudjam a baba hogylétét?

Én lennék a négyhetes terhes aki már nem érzi az eddigi jeleket. Köszönöm az eddigi válaszaitokat. Dokinál még nem voltam, mert szabin van. Szerintetek ha csinálok mégegy tesztet itthon akkor az csak akkor mutat pozitivat ha rendben van minden (él?, meglév? magzat)a babávál?

Legjobb válasz: Atetsz a hcg hormon jelenlétét jelzi.Szerintem ne idegeskedj azzal nem segitel,de ha te ugy érzed akkor csináj még egy tesztet.De elöször is nyugalom!

Atetsz a hcg hormon jelenlétét jelzi.Szerintem ne idegeskedj azzal nem segitel, de ha te ugy érzed akkor csináj még egy tesztet.De elöször is nyugalom!
Szia. A teszt akkor mutat pozitív eredményt, ha a szervezetedben megvan a megfelelö HCG hormon szint.Ennek a terhesség elörehaladtával megkell nönie.Nekem legalábbis azt mondták a két vérvételem között, (3 nap alatt)meg kell dupla´zódnia , az a jó. Csina´lj még egy tesztet, ha gondolod. Èn a te hejedben elmennék egy mésik orvoshoz, ami´g a tiéd nem jön vissza a szabiról. szori´tok.21hetes kismama.
SZRTINTEM IS MENJ EL EGY MÁSIK DOKIHOZ, MERT Õ LEGALÁBB 100%-RA MEGMONDJA NEKED, HOGY MI VAN A PICIVEL
Szia én májusban vetéltem el a babámat amikor korházba kerültem már nagyon véreztem a mûvi befejezés elött tesztet csináltak és pozitív lett pedig már 2hete nem élt a baba csak a szervezet hormon szintje maradt meg valamiért.Azt tanácsolom neked SOS ORVOS.
Szerintem ne olvasgass rémtörténeteket, mert csak még idegesebb leszel. addig kár festeni az ördögöt a falra amig nem lát egy orvos.
Ez nem rémtörténet sajna ez a valóság õ kérdezte én leírtam hogy igy ilyen is van.
Nem ijesztgetni akarlak, de a teszt a magzat felszívódása után még jó pár napig pozitívat mutatna. Szóval nincs értelme csinálni, ebebn a helyzetben. Tényleg ne idegeskedj ezen. Ez nem vezet semmi jóra! A végén még azért fog elemenni a baba, mert halálra idegesíted!
Szerintem nem kell aggódni, négyhetesen nem nagyon lehet érezni még semmit a babával kapcsolatban (én ilyenkor még nem is tudtam róla, hogy terhes vagyok), az meg, hogy most nem érzed feszültnek a melled, meg ilyesmi, nem nagyon jelent semmit, még érezheted, de lehet, hogy csak szerencsés alkat vagy.

Van egy egy Orion HT 900-as házimozi rendszerem és az mitől lehet, hogy amikor nem szól semmi meg akkor is amikor szól gerjed vagy valami ilyesmi. Van erre megoldás hogy ne csinálja ezt?

Legjobb válasz: ha auxon használod akkor húzd le a bemeneti kábelt! nézdmeg h úgy gerjed e mert lehet h kontakt hibás ha utána is gerjed lehet h kezd hibás lenni az áramköre . nekem is ilyen házimozim van szerintem nagyon szépen szól:) csak kár h az auxot 2.1ben kezeli:)

ha auxon használod akkor húzd le a bemeneti kábelt! nézdmeg h úgy gerjed e mert lehet h kontakt hibás ha utána is gerjed lehet h kezd hibás lenni az áramköre . nekem is ilyen házimozim van szerintem nagyon szépen szól:) csak kár h az auxot 2.1ben kezeli:)

Miért csinálja, mi lehet a megoldás?

Van 1 7 hónapos Westiem (lány), ahogy megkapta az összes oltást, hordjuk a helyi kutyafuttatóba. Ahol megismerkedett a többi kutyával, köztük egy másik Weste fiúval (? most 1 éves), nagyon jó barátok voltak, de kb 1,5-2 hónapja, ha az én kutyám elkezd szaladgálni, fogócskázni vagy csak behívom és rohan hozzám, akkor ? (a fiú) nekiront és lemorogja. Egyik kutyával sem csinálja, csak az enyémmel, pedig van több kölyök is.

Legjobb válasz: Lehet hogy a kan kutya féltékeny, és nem akarja, hogy elmenjen a te kutyusod, vagy az lehet a baja, hogy õ a falkavezér, vagy annak gondolja magát és zavarja, hogy a tiéd hallgat rád és elmegy onnan...

Lehet hogy a kan kutya féltékeny, és nem akarja, hogy elmenjen a te kutyusod, vagy az lehet a baja, hogy õ a falkavezér, vagy annak gondolja magát és zavarja, hogy a tiéd hallgat rád és elmegy onnan...
Nem mernék rá megesküdni, de valóban, a kis kan feljebbvalónak gondolja magát a te kutyádnál, aki viszont téged fogad el falkavezérnek. Ez amolyan szálka lehet a szemében. De az is lehet, hogy tetszik neki a kutyád. Biztos, hogy támadólag csinálja, lehet, hogy csak játékból. Vagy túl sok fölös energiája van a kannak, és így vezeti le. Csak a te kutyáddal szokott játszani, vagy a többivel is?
A kérdező hozzászólása: Csak néha játszik, de akkor is 2-3 kutyával, az enyémmel, már nem, ezt a lemorgást meg kb, úgy tom elmagyarázni, hogy olyan, mint a mikor a gyerekekre rákiabál a tanár, hogy ne szaladgáljanak, mert odarohan rámorog, az enyém megadja magát(hanyatt fekszik) és utána mehet tovább, de nem futva, mert kezdõdik elõröl.
Akkor valóban feljebbvaló, de ezek szerint a te kutyád is elismeri vezérnek. Tudod, amolyan kisfõnöknek. Talán azt kéne kipróbálni, hogy olyankor, amikor ott az a másik kutya, te nem engeded el a sajátodat.
A kérdező hozzászólása: Mármint soha?
Nem soha, csak egy darabig nem.
A kérdező hozzászólása: Oksa, de ez miért is lenne jó? Nem kötekedés, csak meg akarom érteni. :)
hogy a másik kutya találjon magának mást, aki fölött vezérkedhet
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi szépen!

Lehet-e valamit csinálni annak, hogy nekem van Sony Xperia U-telefonom, felfrissítettem android rendszerét. Kozben vett barátnőm is ilyet és a frissítetlen gyári alapbeállításon barátnőmé szebb képet csinál . Valami megoldás?

Legjobb válasz: Nem azonos széria lehet. Vagy foltos a kamera, rossz fókusz épp.. Sok képet csináltatok, és különbözõ stílusúakat? Kamerabeállítás azonos?

Nem azonos széria lehet. Vagy foltos a kamera, rossz fókusz épp.. Sok képet csináltatok, és különbözõ stílusúakat? Kamerabeállítás azonos?
Én is egybõl erre gondoltam, mert frissítettem ICSre, de a képek minõsége nekem nem változott. U
A kérdező hozzászólása: hát megnéztem, ugyanaz mind a 2 ST25i a képeket szándékosan ugyan olyan beállításban és ugyan olyan megvilágításban csináltam az én telefonom azzal kulonb hogy a kép kicsit mákos mióta fel frisítettem.
Leszedted a kamerán alapból rajta lévõ fóliát?
A kérdező hozzászólása: levettem ja
Én nekem is ez a bajom, mióta frissítettem sokkal zajosabb a kép.
A kérdező hozzászólása: 1:a map.okat nem lehet kulon letoltesni? vagy valimt csinalni vele?
Ha tört akkor töltsd le máshonnan, hiányoznak a mapok.
A RIP verziót szedted le cica. Az a baja.
Nem lehet. én is akartam anno de nem lehet
(Zselé->)körömlakk->zselé->fényzselé Azt olvastam hogy ettõl tartósabb lesz:)
http://itsmeornothing.blogspot.com/2011/07/lassan-szarado-la.. Igaz, én még nem próbáltam, de a közeljövõben mindenképpen be szeretnék ruházni egyre.
Elfelejtettem hozzátenni, hogy igaz, nem zselé, de végülis a tartósság a cél, arra, ha beválik, ugyanolyan jó lehet.:)

A segítségéteket szeretném kérni a facebookom olyat csinál, nem tudok senkit se bejelölni ezt írja ki, alul az angol szöveget bemásoltam, jelenettem is de semmi válasz. Mi lehet a megoldás?

Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem-

Legjobb válasz: Tudja, hogy ez a felhasználó személyesen? Való visszaélések elkerülése érdekében Facebook, ezt a kérést nem lehet elküldeni. Ha többet szeretne megtudni, keresse fel a Súgó. Ha úgy gondolja, most látja ezt az üzenetet a hiba, akkor jelentheti a problémát, Amúgy szerintem azért csinálják, hogy ne terjedjenek a vírusok. Ezen az oldalon amúgy már más is tett fel ilyen kérdést. Várd meg, amíg engedik, hogy bejelölhetsz valakit.

Tudja, hogy ez a felhasználó személyesen? Való visszaélések elkerülése érdekében Facebook, ezt a kérést nem lehet elküldeni. Ha többet szeretne megtudni, keresse fel a Súgó. Ha úgy gondolja, most látja ezt az üzenetet a hiba, akkor jelentheti a problémát, Amúgy szerintem azért csinálják, hogy ne terjedjenek a vírusok. Ezen az oldalon amúgy már más is tett fel ilyen kérdést. Várd meg, amíg engedik, hogy bejelölhetsz valakit.

Fitymafékem kicsi lehet! Az lenne a problémám mikor feláll a péniszem akkor nehezen tudom felhúzni a bőrt és ha felhúzom és úgy csináljuk akkor meg fáj. Mi lehet a megoldás?

Legjobb válasz: Elég nedves?Mmint próbáld meg azt,hogy amikor hokizol akkor bevizezed.Valószínüleg fitymaszûkületed van..Azt viszont mûteni kell :S:S

Elég nedves?Mmint próbáld meg azt, hogy amikor hokizol akkor bevizezed.Valószínüleg fitymaszûkületed van..Azt viszont mûteni kell :S:S
urológia, ambuláns mûtéttel a féket megvágják.
ja, amit a második ír, doki és megnyírja...
A kérdező hozzászólása: nagyon száraz. az baj lehet? amúgy mûtéttõl félek :S
ez egy negyedórás mûtét, amibõl 10 perc az elõkészítés....túl fogod élni
A kérdező hozzászólása: elég gusztustalanul néz ki a mûtét után. de az a baj hogy piros a makk alja és fáj ha piszkálom de rendesen letudom húzni szóval nemhiszem hogy mûtétre kéne mennem.
ne az érdekeljen, hogy milyen mûtét után, akkor persze, hogy gusztustalan. Linkeltem kettõt, ott a válasz, nézd meg. Nincs mit! :)
*egyet... :)
Pár héttel a mûtét után nem lesz gond és nem lesz durva látvány se. A teljes körülmetélés tud nagyon otrombán kinézni (pl nekem is sajnos) de egy fékátvágás nem gond, gyorsan megvan, hamar gyógyul, nem drasztikus beavatkozás. Ne félj tõle.

Miért csinálja ezt a gépem, és mi lehet a megoldás?

Ahogy bekapcsolom a gépemet egybõl a CPU 80%-ra ugrik és csak akkor megy le ha beindítom a feladatkezelõt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!