Találatok a következő kifejezésre: Megnehezítheti a ha (4 db)

Megnehezítheti a szülést, ha a terhesség alatt nem élek szexuális életet (bár nem vagyok eltiltva)?

Legjobb válasz: Szerintem nem, elsõsorban nem ezen fog múlni, milyen szülésed lesz. Én sem szexeltem a terhességem alatt és könnyû szülésem volt (így utólag értékelve).

Szerintem nem, elsõsorban nem ezen fog múlni, milyen szülésed lesz. Én sem szexeltem a terhességem alatt és könnyû szülésem volt (így utólag értékelve).
A kérdező hozzászólása: Akkor nem vagyok egyedül... :-))
Én sokat szexeltem és rémálom volt a szülés...
Remelem nem mert en mar regota nem szexeltem, es nemsokara szulok...
Semmi köze nincs hozzá, hogy szexeltél e vagy sem!Én sem éltem nemi életet a párommal ahogy megtudtuk, hogy babánk lesz, most 36 hetes vagyok, nem volt semmilyen folyásom, sem fertõzésem és bizom benne, hogy könnyû szülésem lesz. Ezt kívánom neked is.
szia!Nekem nem lehet szexszelni mert a terhesség elején sokat véreztem. De remélem könnyû dolgom lesz. 28 hetes kismama
Nálunk sem volt szex terhesen, az elsõt 2 óra alatt, a másodikat 1, 5 óra alatt szültem meg. Szerintem sem ettõl függ, minden alkati kérdés! Szép szülést! :o)
szia!Mi sem vagyunk eltiltva, de egyszerûen én annyira nem is kívánom, hogy az már fáj...igaz azt mondják a nagyik azért van ez mert kisfiu lesz..és akár milyen kicsi is a kuki de egy már van belõle nekem...na ezek a régi mende mondák, de a lényeg, hogy a párom is türelmes, bár én kértem szóljon inkább mint hogy elkóborolna:) de azt mondta semmi gond õ is megvan most..sztem ezt agyban is meg kell beszélnünk magunkkal..MAjd utánna bepótoljuk:) Gratula a babához, 21hetes kismama
A kérdező hozzászólása: A miénk lány lesz, mégsem jött meg a kedvem a 2. trimeszterben sem. Most már a 33. héten vagyok, de ezen a téren a helyzet változatlan...

Megnehezitheti a teherbeesest az ha a ferjem napi egy doboz cigit elsziv?

Volt e valaki olyan helyzetbe hogy a ferje cigizett es annak ellenere konnyen teherbe esett? A ferjem ugyanis napi egy doboz cigit sziv el es nem nagyon tud rola leszokni de azonban nagyon szeretnenk mar kisbabat

Legjobb válasz: Igen,a dohányzás káros hatással van a spermiumokra,és megnehezíti a dolgot.

A kérdező hozzászólása: Kedves utolsonak sok sikert a babaprojekthez! Kivanom nektek is hogy mielobb osszejjon a baba!
Szia! Az én párom napi 2 doboz cigit szív, ráadásul mentolosat, ami állítólag még rosszabb, mint a többi, mégis az összes andrológiai lelete átlagon felüli! :-) Az andrológus mondta, hogy háromszoros pasi! :-)
Igen, a dohányzás káros hatással van a spermiumokra, és megnehezíti a dolgot.
attól is függ hány éves a férjed, meg h egyébként milyen a minõsége a spermának. Mi is kisbabán dolgozunk, én is és a férjem is abbahagytuk a cigarettát két hónapja.. igaz h ritka esetben okoz ez gondot a pasiknál, de mi ugy voltunk vele h ezen már ne múljon a babakérdés h õ dohányzik. Meg állitólag egészségesebb a baba élete hosszú távon ha nincs dohányzással mérgezve az aktuálisan termelõdõ sperma. Mert ez a pár hónap is sokat számít állitólag. De semmiképp sem szabad ezen görcsölni az biztos. :) mindenki azt mondja h jön a baba ha jönni akar, nem szabad erõltetni. sok sikert nektek
A kérdező hozzászólása: Koszonom a biztato szavakat remelem hogy a gyermekaldas hamar meglesz es nem lesz gond az a napi egy doboz cigi.
Szûkíti az ereket, ezért van vele baj, de hiába hagyná abba egyik pillanatról a másikra, még ha ez is a közvetlen kiváltó ok. A negatív hatásai nem 2 hét alatt múlnak el, kár ezen görcsölni. Ilyenkor az ember mindenben csak a hibát keresi, csak ne kezd ki ezért a férjed, és ne kezd el hibáztatni, az csak tovább ront a helyzeten.
Igen, megnehezítheti, ez bizonyított tény, ahogy írta valaki elõttem, a dohányzás hatással van a spermiumokra, lelassítja a mozgásukat. De mindenkinek más s szervezete, így valaki könnyen esik teherbe mellette, valaki nem. Csak megnehezítheti, de ez nem 100%, szervezetfüggõ.
Szerintem sem ezen múlik. Elsõ babánk elsõre összejött, a kistesó megszakítással csúszott be, pedig dohányzik a férjem, napi 1-2 doboz elmegy. A közeli ismerõseink körében sok férfi dohányzik, mégis hamar megfogantak a gyerkõcök.
Majdnem két évet voltam együtt párommal és szakításun kelött 2 hónappal estem teherbe és napi 1-2doboz cigit elszívott.
Nem ezen múik. Ne szekáld ezért.

Ha lefekvés előtt édességet eszek az megnehezítheti az elalvást? És a tea ivás?

Legjobb válasz: Nos a cukor felpörget, a teában pedig koffein van. Tehát igen.

Nos a cukor felpörget, a teában pedig koffein van. Tehát igen.


Ha közmunkára megyek, az a későbbiekben megnehezítheti-e az elhelyezkedésemet a versenypiacon? Diplomás pályakezdő vagyok.

Sziasztok!

Legjobb válasz: Hidd el, hogy a semmitõl még egy akármilyen közmunka (pláne egy vízmûnél, ami még nagyjából a profilodba is vág) is SOKKAL jobban néz ki az önéletrajzodban...

Hidd el, hogy a semmitõl még egy akármilyen közmunka (pláne egy vízmûnél, ami még nagyjából a profilodba is vág) is SOKKAL jobban néz ki az önéletrajzodban...
Nem vagyok épp HR-es, de én interjúztatok és teszek ajánlatot a felvételre a cégemnél. Nálam (versenyszféra keményen) a legfontosabb szempont a munkabírás/terhelhetõség. Aki soha nem dolgozott, azzal szóba sem állok (pályakezdõnek csak akkor van esélye, ha azt látom, hogy mondjuk egyszerre két iskolát végzett, vagy valami komoly dolgot nem hobbi, hanem professzionális szinten ûz). Aki csak tingli-tangli munkát végzett, azt is csak 4-6 órában szintén esélytelen (kivéve, ha az interjún nem bizonyítja, hogy alkalmas a napi 10-12 órás hajtásra is adott esetben). Úgyhogy azt mondom vállald el a közmunkát, de mellette vállalj még be önként ugyanott ingyenmunkát. Tehát ne lépj le a 4 óra letellte után, hanem kérj plusszfeladatokat...még az is lehet, hogy ezzel "ottragasztanak". Késõbb pedig hivatkozhatsz erre bátran az állásinterjúkon.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. HR-esek álláspontját is nagyon szívesen olvasnám.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!