Találatok a következő kifejezésre: Megnő a cica (4 db)

Egy terhesség alatt, milyen hormonális változás megy végbe a testemben és ezek hogy ismerhetők fel? Nem csak arra gondolok hogy pár kiló felszalad vagy megnő a cici, hanem más dolgokra. Mik ezek? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Én annak idején sírva fakadtam a Nicsak ki beszél? c. filmen. :-) Tehát ilyesmi is elõfordulhat. Mindez természetes, nem kell betegségnek vagy bajnak tulajdonítani.

Én annak idején sírva fakadtam a Nicsak ki beszél? c. filmen. :-) Tehát ilyesmi is elõfordulhat. Mindez természetes, nem kell betegségnek vagy bajnak tulajdonítani.
A menstruáció elmaradása után.

Megnő a perzsa cica szőre?

Van egy cicám az anja perzsa az apja pedig házi macska még kb.3 hónapos és állítólag megn? a sz?re mert még olyan mint egy rendes cicusé tényleg megn? majd neki? Ha igen kb. mennyi id?sen?

Legjobb válasz: Háát sajnos szerintem ha eddig nem nõtt meg, akkor már ezután sem valószínû... De abban biztos lehetsz, hogy a bundája tömöttebb lesz, mint a házicicáké, és a testalkata is zömökebb lesz. Sajnos nem garancia az egyik szülõ "perzsasága" a hosszú bundára, habár nálunk az apai ágon félperzsa cicák szinte kivétel nélkül hosszú szõrûek lettek. (De már kicsi korukban is, nem pedig mindjuk fél év múlva...)

Háát sajnos szerintem ha eddig nem nõtt meg, akkor már ezután sem valószínû... De abban biztos lehetsz, hogy a bundája tömöttebb lesz, mint a házicicáké, és a testalkata is zömökebb lesz. Sajnos nem garancia az egyik szülõ "perzsasága" a hosszú bundára, habár nálunk az apai ágon félperzsa cicák szinte kivétel nélkül hosszú szõrûek lettek. (De már kicsi korukban is, nem pedig mindjuk fél év múlva...)
Nekem perzsa cicám van, de neki kicsi kora óta rendesen hosszú szõre volt. Szerintem már nem fog hosszabbra nõni a szõre, ha eddig nem nõtt...
Ja
Nem és nem! Az anya, kb 4-8 hónapos kortól, de legkésõbb mikor megérzi hogy ivaréretté vált a kölyök, ellenségessé válik a fiú utódaival. A saját fiait megismeri és következetesen elkergeti.
ja tényleg, bocs:D mind1 detto.
Kedves utolsó ha nem látnád macskákról van szó.
miért ne csinálhatná???? viszont tényleg ivartalaníts, mert valszek fogyi kutyák születnek majd, mint az embereknél is, ha vérfertõzés következik be.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:)
Persze, náluk ez nem számít!
Naná, nem az anyjának fogja tekinteni, hanem az ivarzó nõstényt látja benne. Úgyhogy érdemesebb ivartalanítani mindkettõt.
Igen, simán.
én is úgy vettem észre, mint az utolsó, hogy az anyacica, miután elég nagyok lettek a kölykei, fújt rájuk, elutasította õket. nem akarta õket a közelében tudni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!