Találatok a következő kifejezésre: Megnövelhető a mérete (2 db)

Plasztikai műtét nélkül is megnövelhető a mell mérete valahogy?

Legjobb válasz: Agykontrollal meg tudod növelni a melled méretét! Sokkal több kapcsolat van az elménk és a testünk között, mint azt manapság az emberek többsége gondolja. Hihetetlen mértékben tudunk az elménkkel a testünkre hatni. Nem is értem miért furcsálják ezt sokan, hiszen ez a két rendszer egy egységet alkot, együtt dolgozik. Az elv egyszerû: ha hiszel benne mûködik, ha nem hiszel, nem. Hogy nagyobb legyen a hited: www.esettanulmanyok.hu Sok sikert!

Agykontrollal meg tudod növelni a melled méretét! Sokkal több kapcsolat van az elménk és a testünk között, mint azt manapság az emberek többsége gondolja. Hihetetlen mértékben tudunk az elménkkel a testünkre hatni. Nem is értem miért furcsálják ezt sokan, hiszen ez a két rendszer egy egységet alkot, együtt dolgozik. Az elv egyszerû: ha hiszel benne mûködik, ha nem hiszel, nem. Hogy nagyobb legyen a hited: http://www.esettanulmanyok.hu Sok sikert!
En erre a kerdesre mar nagyon regota keresem a valaszt de meg nem talaltam meg, pedig sokmindent kiprobaltam mar...Engem is erdekelne.
http://plus-razmery.com/?id=1 Kár hogy csak oroszul és ukránul elérhetõ, de egy fordítást talán megér. Az ára kb 7000 Ft Gondold el tabletták és mûtét nélkül.

Megnövelhető a pénisz mérete?

Vannak különböz? gyakorlatok, technikák. fejés, nyújtás. állítólag 4-5 centit is n?het a pénisz 5-6 hónap alatt. sztetek ez igaz? van vlkinek ebben tapasztalata?

Legjobb válasz: Ilyen szivattyúkkal lehet, mert az fölrobbantja benne a véredényeket, és ahogy összeheggednek, nõ valamennyit, de az rövid távon impotenciát is okozhat.

Ilyen szivattyúkkal lehet, mert az fölrobbantja benne a véredényeket, és ahogy összeheggednek, nõ valamennyit, de az rövid távon impotenciát is okozhat.
igen, de a vastagság kárára megy....szóval nem éri meg. Szerintem egy nõ hüvelyi orgazmusában nagyobb szerepe van a vastagságnak, mint a hossznak. Petranova
jajj ne máÁÁÁR!4!!! MINDÍG ez a téma.Én egy nõ vagyok de én se vagyok elégedett a melleimmel.Ha csak nem vagy nagyon gazdag, ebbe bele kell törõdni.Ez van és kész.
A péniszpumpa nem méretnövelésre való, hanem hogy az impotenseket némi a merevedéshez segítse azáltal, hogy a pénisz körül lecsökkentve a nyomást (a csõbõl kiszivattyúzva a levegõt) kitágulnak a barlangos testek és megtelnek vérrel. A pénisz hosszának tartós megnövelése csak komoly sebészeti beavatkozással erhetõ el, ami kockázatos és lassú a felépülés. Magyarul, több kára van, mint haszna.
aha. már létezik olyan mûtét, amivel megnövelik a péniszedet, de annak is a késõbbi impotencia lehet a következménye.
Erre találták ki a péniszpumpákat: http://www.libidoshop.hu/keres?keres=p%E9niszpumpa
Szerintem elégedj meg a méreteddel, fölösleges ilyen szarokat kipróbálni, csak árt az egészségednek.
Persze innekciozz bele vazelint 2szer akorra lesz :) és ez igaz
A kérdező hozzászólása: edit: http://www.geocities.com/penismeret/met0/index.html
maszirozd es helyezzel sulyokat rea a vegere egy kotovel egyutt ezt napi 2-3 percet hadjad rajta

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!