Találatok a következő kifejezésre: Megnövelhető a mérete (3 db)

Plasztikai műtét nélkül is megnövelhető a mell mérete valahogy?

Legjobb válasz: Agykontrollal meg tudod növelni a melled méretét! Sokkal több kapcsolat van az elménk és a testünk között, mint azt manapság az emberek többsége gondolja. Hihetetlen mértékben tudunk az elménkkel a testünkre hatni. Nem is értem miért furcsálják ezt sokan, hiszen ez a két rendszer egy egységet alkot, együtt dolgozik. Az elv egyszerû: ha hiszel benne mûködik, ha nem hiszel, nem. Hogy nagyobb legyen a hited: www.esettanulmanyok.hu Sok sikert!

Agykontrollal meg tudod növelni a melled méretét! Sokkal több kapcsolat van az elménk és a testünk között, mint azt manapság az emberek többsége gondolja. Hihetetlen mértékben tudunk az elménkkel a testünkre hatni. Nem is értem miért furcsálják ezt sokan, hiszen ez a két rendszer egy egységet alkot, együtt dolgozik. Az elv egyszerû: ha hiszel benne mûködik, ha nem hiszel, nem. Hogy nagyobb legyen a hited: http://www.esettanulmanyok.hu Sok sikert!
En erre a kerdesre mar nagyon regota keresem a valaszt de meg nem talaltam meg, pedig sokmindent kiprobaltam mar...Engem is erdekelne.
http://plus-razmery.com/?id=1 Kár hogy csak oroszul és ukránul elérhetõ, de egy fordítást talán megér. Az ára kb 7000 Ft Gondold el tabletták és mûtét nélkül.

Megnövelhető a pénisz mérete?

Vannak különböz? gyakorlatok, technikák. fejés, nyújtás. állítólag 4-5 centit is n?het a pénisz 5-6 hónap alatt. sztetek ez igaz? van vlkinek ebben tapasztalata?

Legjobb válasz: Ilyen szivattyúkkal lehet, mert az fölrobbantja benne a véredényeket, és ahogy összeheggednek, nõ valamennyit, de az rövid távon impotenciát is okozhat.

Ilyen szivattyúkkal lehet, mert az fölrobbantja benne a véredényeket, és ahogy összeheggednek, nõ valamennyit, de az rövid távon impotenciát is okozhat.
igen, de a vastagság kárára megy....szóval nem éri meg. Szerintem egy nõ hüvelyi orgazmusában nagyobb szerepe van a vastagságnak, mint a hossznak. Petranova
jajj ne máÁÁÁR!4!!! MINDÍG ez a téma.Én egy nõ vagyok de én se vagyok elégedett a melleimmel.Ha csak nem vagy nagyon gazdag, ebbe bele kell törõdni.Ez van és kész.
A péniszpumpa nem méretnövelésre való, hanem hogy az impotenseket némi a merevedéshez segítse azáltal, hogy a pénisz körül lecsökkentve a nyomást (a csõbõl kiszivattyúzva a levegõt) kitágulnak a barlangos testek és megtelnek vérrel. A pénisz hosszának tartós megnövelése csak komoly sebészeti beavatkozással erhetõ el, ami kockázatos és lassú a felépülés. Magyarul, több kára van, mint haszna.
aha. már létezik olyan mûtét, amivel megnövelik a péniszedet, de annak is a késõbbi impotencia lehet a következménye.
Erre találták ki a péniszpumpákat: http://www.libidoshop.hu/keres?keres=p%E9niszpumpa
Szerintem elégedj meg a méreteddel, fölösleges ilyen szarokat kipróbálni, csak árt az egészségednek.
Persze innekciozz bele vazelint 2szer akorra lesz :) és ez igaz
A kérdező hozzászólása: edit: http://www.geocities.com/penismeret/met0/index.html
maszirozd es helyezzel sulyokat rea a vegere egy kotovel egyutt ezt napi 2-3 percet hadjad rajta

A lúdtalp megnövelheti a láb méretét mondjuk 1 számmal?

Nekem eléggé le van süllyedve a lábam és azt vettem észre,hogy ha nem lenne lúdtalpam kisebb lábam is lenne.. ez igaz?

Legjobb válasz: Nekem kicsit mintha változna is a lúdtalpam (ha nagyon merev talpú cipõt hordok, egy idõ után minta romlana), és úgy tûnik, hogy kb. egy számmal nagyobb is lesz akkor. De lehet, hogy csak én magyarázom bele.

Nekem kicsit mintha változna is a lúdtalpam (ha nagyon merev talpú cipõt hordok, egy idõ után minta romlana), és úgy tûnik, hogy kb. egy számmal nagyobb is lesz akkor. De lehet, hogy csak én magyarázom bele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!