Találatok a következő kifejezésre: Megmondjam neki, szeretem vagy, (8 db)

Ne nézzetek hülyének, olyanba tudtok tanácsot adni hogy egy ideje van barátom, és szeretem meg minden de viszont borzasztóan csókol. Szerintetek megmondjam neki? ha igen akkor hogyan? Nem vagyok ilyen szitukban kezdeményező típus, de nagyon aggaszt.

Legjobb válasz: Hát ezt szépen nem nagyon lehet elmondani neki. Amúgy hogy csókol rosszul írd már le nekem. Nekem mindig mondták hogy jól csókolok, de nem értem hogy hogy lehet ''rosszul''.

Hát ezt szépen nem nagyon lehet elmondani neki. Amúgy hogy csókol rosszul írd már le nekem. Nekem mindig mondták hogy jól csókolok, de nem értem hogy hogy lehet ''rosszul''.
Hû.. Tudom milyen... Anno nekem is volt egy kapcsim amiben a srác nagyon rosszul csókolt. Mondtam is neki diszkréten, hogy próbáljon gyengédebb és kevésbé nyálas lenni, illetve próbáltam "megmutatni neki" (már amennyire hagyta hogy érvényesüljek). Nem változott semmit, hiába próbáltam. 1 évig húztuk együtt.
A kérdező hozzászólása: hát azt nem lehet leírni hogy hogyan lehet rosszul csókolni, csak érezni lehet...

Megmondjam neki, hogy szeretem vagy csak elijeszteném vele? Főként férfiak válaszát várnám.

Régóta ismerek egy férfit. Az elmúlt hónapban 2x találkoztunk, mindkétszer csókolóztunk. Idő hiányában elég keveset találkozunk. Én már rég tudom, hogy szeretem, de eddig nem mondtam meg neki. Nem ismerjük még annyira egymást, hogy csak úgy azt mondjam neki "szeretlek". Nem tudom elmondjam e neki az érzéseimet. Mikor legutóbb találkoztunk megbeszéltük, hogy mindketten akarunk a másiktól valamit.

Legjobb válasz: Mond azt nekei,hogy te többet szeretnél vele találkozni ,megszertnéd õt jobban ismerni és ha találkogattok akkor majd magától kialakulnak a dolgok :) 20F

Mond azt nekei, hogy te többet szeretnél vele találkozni , megszertnéd õt jobban ismerni és ha találkogattok akkor majd magától kialakulnak a dolgok :) 20F

Megmondjam neki, hogy szeretem, vagy egyáltalán nem lenne értelme?

van egy fiú akibe lassan egy éve szerelmes vagyok. ? viszont inkább a szexre hajt, de én nem akarok úgy lefeküdni vele(pláne, hogy sz?z vagyok), hogy tudom, neki csak erre kellek. és gondoltam rá, hogy elmondom mit érzek, de nagyon félek a választól. mit csináljak?

Legjobb válasz: játszd neki a nehezen megkaphatott, de egy kicsit mutasd ki hogy érdeklõdsz íránta

játszd neki a nehezen megkaphatott, de egy kicsit mutasd ki hogy érdeklõdsz íránta
A kérdező hozzászólása: ezen már tul vagyok :S
Mondj le róla! Ilyen fiú nem érdemel meg Téged!
Mondd meg neki, mit érzel. Nem kell félni a választól.
SEMMIKÉPP ne mondd meg neki!! Ha elmondod õ ráharap és majd õ is ezt mondja csak, hogy megdönthessen.


Megmondjam neki, hogy szeretem, szerelmes vagyok belé? 22/L

Nem akar igazán komoly kapcsolatot én viszon igen. Ha megmondom neki akkor elfog menekülni, vagy lehet meg gondolja magát? Én már nem bírom így ,szeretném tudni mi lesz viszont el gahyni se tudom. El?re tervez velem nyaralást stb mégse komoly a dolog pedig majdenem 1 éve vagyunk együtt?

Legjobb válasz: Egy éve együtt vagytok és még azt sem mondjátok egymásnak h szeretlek?:S Vagy ez ilyen szexen alapuló dolog? Mert ha igen jobban teszed ha tovább állsz. Ha eddig nem akart veled komoly kapcsolatot, ezután mit vársz? Nem is mondjátok egymásnak h szeretlek...

Egy éve együtt vagytok és még azt sem mondjátok egymásnak h szeretlek?:S Vagy ez ilyen szexen alapuló dolog? Mert ha igen jobban teszed ha tovább állsz. Ha eddig nem akart veled komoly kapcsolatot, ezután mit vársz? Nem is mondjátok egymásnak h szeretlek...
Node, kedves tanácsadó kibictársaim, nem tudhatjuk, miért vannak együtt... Lehet, hogy a szex-pajtásság fordult szerelemmé a lány részérõl, a fiú pedig még mindig a szex-pajtásságnál tart. Szerintem, mutasd ki, hogy szereted, vedd körbe azokkal a csajos dolgokkal amik kellemesek neki, de ne mondd ki neki. A férfiak lassan veszik észre a nõk érzelmeit, így a látható jeleket kell erõsítened annyira, amíg kiböki a szemét... Ha értékesnek (szellemi+testi szempontból) tart, akkor egy idõ után rájön, hogy te vagy a tutiság, és lehet, hogy nem mondja, de éreztetni fogja veled, hogy szeret. Aztán egyszer, ha olyan bizalmas állapotban vagytok, meg is beszélhetitek.
A kérdező hozzászólása: Az elején tényleg csaka szexrõl szólt aztán kesöbb átalakult. Csak 1X mondtuk egymásnak , hogy szeretlek de az nagyon ittas állapotban volt. Most mondjam meg neki "rendesen2?
Hát szerintem sajnos nem szeret téged. Én is voltam hasonló cipõben. Ilyenek a férfiak. Jó a szex, most nem akar komolyat, ennyi, te addíg jó vagy.
Ez így neki nagyon kényelmes dolog: ott vagy te, ha van rá alkalom, van kivel elmenni, szórakozni, körülrajongod, stb... lehet villogni, hogy van csaja, meg ugye a szex sem elhanyagolható. Aztán majd meglát egy lányt, aki vonzóbb, aki inkább el tud képzelni maga mellett (lehet, vele sem akar komolyat) és veled közli: ugyan már, soha nem ígértem semmit! Megmontam az elején, hogy semmi komoly kapcsolat! És te egy szót se szólhatsz. És lehet, hogy közben elmész több olyan ember mellett is, , aki méltó társad lehetne és istennõ lennél a szemében. Olyan mellett, aki meg is érdemelne téged. Ne reménykedj. Ha egy év alatt nem alakult a kapcsolat szerelemmé, és még csak nem is tisztel annyira, hogy akkor elengedjen, akkor mindig is csak ki fog használni téged. Lehet, fájna most a kapcsolat vége, de késõbb? Ha õ szakít majd valaki más miatt? az milyen lesz? még meg is aláz vele. Én bizony szakítanék, de vagyok olyan gerinces, hogy elmondanám miért: én komoly kapcsolatra vágyom, szerelemre. Szeretlek téged, de te nem viselkedsz érzõ emberhez méltóan. Ezért nem szeretném EZT a kapcsolatot IGY folytatni.
Ne mond el neki inkább szenvedj tovább...ha elmenekül, mert tartósabb kapcsolatot akarnál vele létrehozni minek vagy vele?

Megmondjam neki, hogy én is csak laza kapcsolatott szeretnék vagy mostmár hagyjam?

18 éves lány vagyok.. 2 hónapja összeismerkedtem egy sráccal, akivel egyszer találkoztunk és nagyon jól éerztük maguknat, másnap felmentem hozzá, akkor is tök sokat röhögtünk meg smároltunk is, de megbeszéltük hogy nem járunk mert ő egyetemista mellette sokat edz én meg érettségire készülök 1 hétre rá megint felmentem és lefeküdtünk egymással. Nekem ő volt az első és ezt tudta is.Leveleztünk utána egy hétig majd irt egy sms-t hogy ne haragudjak de mondta hogy ő járni most nem tud senkivel és lelkiismeretfurdalása van mert ugy érzi hogy csak kihasznált, és hogy ez szemétség lenne tőle ha folytatánk, és erre visszairtam hogy ne legyen lelkiismeretfurdalása mert én akartam azt az estét, de ha ő igy gondolja akkor legyen igy... És azóta nem beszéltünk Õ is szingli és is az vagyok. Tényleg nem akarok komoly kapcsolatot de néha nekem is vannak "szükségleteim" Írjak neki hogy én se akarok semmi komolyat, és hogy legyünk "laza" kapcsolatban, vagy mostmár hagyjam a srácot?

Legjobb válasz: Értesd meg vele, hogy nem érzed egyáltalán úgy, mintha kihasználna téged,és vannak szükségleteid amiket mással most nem nagyon tudsz átélni, csak vele, és hogy te sem szeretnél belebonyolódni komoly kapcsolatba.

Értesd meg vele, hogy nem érzed egyáltalán úgy, mintha kihasználna téged, és vannak szükségleteid amiket mással most nem nagyon tudsz átélni, csak vele, és hogy te sem szeretnél belebonyolódni komoly kapcsolatba.

Megmondjam neki, hogy szeretem vagy inkább ne is foglalkozzak vele?

Sziasztok!Én egy 14 éves lány vagyok.Van az osztályomban egy fiú akibe már 3 éve szerelmes vagyok.Nem bírom elfelejteni akárhogyis próbálom.Szeretnék vele járni de valamiért félek neki megmondani mit érzek,meg nem tudom,hogy én tetszek-e neki.Sokan azt mondták,hogy tetszek neki de én nem úgy látom.

Legjobb válasz: Ne te lépj..ha õ nem elég nagyfiú még ahhoz h felvállalja mit érez,bocsi de sztem semmi olyan komolyat mint te,akkor felesleges teperned utána!!

Ne te lépj..ha õ nem elég nagyfiú még ahhoz h felvállalja mit érez, bocsi de sztem semmi olyan komolyat mint te, akkor felesleges teperned utána!!
Hat ha az osztalytarsad akkor nem ajanlom, mert ha jol is fogadja a hirt kellemetlen vege lehet es meg aztan is bamulnod kell mikor mar lehet nem ezt fogod iranta erezni... ha pedig rosszul fogadja a vallomasod akkor azt hiszem te is tudod abbol mi lenne...

Megmondjam neki, hogy szeretem vagy, inkább csak haverok legyünk?

16 éves lány vagyok, és szerelmes vagyok egy 20 éves srácba, de neki van barátn?je.

Legjobb válasz: Ha van bnõje nem érdemes kiteregetned elé az érzelmeidet. Maradjatok csak barátok.

Ha van bnõje nem érdemes kiteregetned elé az érzelmeidet. Maradjatok csak barátok.
Szia! Ha van barátnõje, semmiképp se így mond meg neki (ha már meg akarod mondani). Inkább célozgass rá. Ha õ is úgy érez, akkor úgyis lépni fog. Milyen a viszonya a barátnõjével? Viszont ha jól kijönnek, akkor nem kéne neki megmondani, mert úgyse fog szakítani vele és lehet, h így örökre elveszíted a barátságát. Mondjuk szerintem lehet, h ezzel sok-sok szenvedéstõl mentenéd meg magadat
Szerintem várj még vele. Barátkozzatok továbbra is, esetleg észrevétlenül meg is tudnád magad jobban szerettetni vele. Nem tudom, hogy az a kapcsolat mennyire komoly, de ha nagyon szereti a srác a csajt, akkor szerintem ne próbálkozz, mert ha rájön, hogy be akartál kavarni, akár meg is utálhat...Úgyhogy akkor egyelõre elégedj meg a barátságával. Viszont, ha csak azért van vele, hogy ne legyen egyedül, az már más...akkor hajrá!De ne fuss utána!!!Azt nem nagyon szeretik a fiúk.
A kérdező hozzászólása: köszi a segítségeteket, ha vkinek van még hozzáfûznivalója, az nyugodtan:D

Szeretek egy srácot de az a baj, hogy a legjobb haverok vagyunk és én beleszerettem. Megmondjam e neki?

Legjobb válasz: Ismerõs helyzet... Én makd beleõrültem, míg egyszer el nem mondtam. Kedves volt, olyan mint szokott, de visszautasított, és azóta a barátság sem a régi. Nem vagyunk rosszban, de nem az igazi. Próbálj apró jelzéseket adni, ha viszonozza elmondhatod.

Ismerõs helyzet... Én makd beleõrültem, míg egyszer el nem mondtam. Kedves volt, olyan mint szokott, de visszautasított, és azóta a barátság sem a régi. Nem vagyunk rosszban, de nem az igazi. Próbálj apró jelzéseket adni, ha viszonozza elmondhatod.
mivel fiu-lány barátság csak a csajok szerint létezik, a pasi mindig többet akar, nyugodtan megmondhatod neki, örülni fog. Fordított esetbe már lehetnének gondok, ha te lennél a srác
A kérdező hozzászólása: igen csak én egyszer megmontam neki és hát a barátságunk tropára ment.....:( de naon sokat szoktunk összejárni vele és sose tzdok neki mit mondani mert mindig azon jár az eszem, hogy itt van elõttem álmaim pasia.....:) és én csak attól félek.hogy ha megmondom neki megint tönkremegy a haverságunk......:(:(:(:(
Ne mond meg neki, csak tönkreteszed a megmaradt és gyenge "barátságotokat". Én is voltam ilyen helyzetben, egy nagyon kedves lány barátom bevallotta, hogy nagyon tetszem neki és le akar velem feküdni, nemet mondtam neki és már 3 éve nem beszélt Amúgy nem értek egyet az elõttem "szólóval", igenis van fiú-lány barátság!!!! Majd 12 éve van egy ilyen az életemben. Zoli
A kérdező hozzászólása: Köszike!!!!!ja én sem akartam megmondani neki mert már egyszer megmontam és hát a barátságunk tropára ment...:( deutánna jártam másssa és õ ugy hiszi hogy én nem érzek iránta többet!!!nagyon megvagyunk vele barátilag de inkább nem vallom be neki az érzéseimet...:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!