Találatok a következő kifejezésre: Megmarad a lehet, hogy (50 db)

Lekapartam egy sebet a karomról és megmaradt a helye. Hogy lehet eltávolítani?

Legjobb válasz: Lézeres kezeléssel vagy otthoni hámlasztással, AHA savakkal. (Legjobb szerintem az Isis Pharma Glyco-A krém)

Lézeres kezeléssel vagy otthoni hámlasztással, AHA savakkal. (Legjobb szerintem az Isis Pharma Glyco-A krém)
Ööö, ez nem olyan hámlás! :) Kémiai úton, enyhe gyümölcssavakkal lehámlasztod a bõr legfölsõ rétegét, ezáltal az új, hegmentes, szép bõr kerül a felszínre. Írd be a keresõbe, hogy kémiai hámlasztás, csoda képeket fogsz találnu. :)
sehogy. ilyenek megmaradnak , majd halványul idõvel.
A kérdező hozzászólása: hámlasztást hogy?? :) nem nagyon hámlik a bõröm
A kérdező hozzászólása: köszi :D

Elkezdtem fogyni, de a hasamon megereszkedett, megmaradt a bőr? Hogy lehet eltüntetni műtét nélkül? A haskötő segít?

Legjobb válasz: Tornával még helyre hozhatod, ha nem vagy még 40 éves.Hasizom fejlesztõ torna. http://www.agipilates.hu/fitneszkerdesek_alakformalas_hasizo..

Tornával még helyre hozhatod, ha nem vagy még 40 éves.Hasizom fejlesztõ torna. http://www.agipilates.hu/fitneszkerdesek_alakformalas_hasizo..
Haskötõvel még tovább rontod a problémát
A kérdező hozzászólása: TRX-ezek, ahogy az idõm engedi, és sokat gyaloglok! a 40tõl még messze vagyok, de egybébin már túl vagyok.. 5éve vannak súly problémáim, több, mint 20kiló maradt rajtam a szülés után.
Gyaloglás a hasizmon nem segít . Én szülés után azokat a tornagyakorlatokat csináltam napi 1/2 órát, amiket elküldtem. Egy év múlva visszahúzódott, feszes lett a hasam. Két 10 literes vödörben elõször csak 3 litert vizet tettem, egy hétig azt emelgettem, majd 5 litert, ezt is egy hétig emelgettem, végül 10 litert, ezzel is súlyzóztam. A vödröket elõször ülve végeztem, de vigyázva arra, hogy egyenes derékkal

Lehet-e ugy szamot cserelni a telenornal, hogy az elofizetesem megmarad?

Legjobb válasz: Lehet igen,még csak meg sem kell indokolni - viszont nem költségmentes ,de pontos árat csak Õk tudnak mondani.

Lehet igen, még csak meg sem kell indokolni - viszont nem költségmentes , de pontos árat csak Õk tudnak mondani.
A kérdező hozzászólása: koszi

5 hetes terhes vagyok, kezdek trusszogni es erzem, hogy lehet megfaztam. De a fonokom ferje influenzas az is lehet onnan ered? Megmarad a babam ha beteg leszek? Vagy ra ez milyen hatassal lehet?

Lenne egy masik kerdesem is. Amikor meg nem tudtam hogy terhes vagyok szedtem a fejfajasra Advil ami ugye ibuprofen tartalmu gyogyszer.. ebbol lehet baja a kisbabanak.. kb-3-4 hetes lehettem.

Legjobb válasz: Mindenképp menj el háziorvoshoz! Õ majd olyan gyógyszereket ir fel amit lehet terhesség alatt is szedni...Addig forró tea és C vitamin és ne bújj ki az ágyból.Amúgy a babádnak nem lesz semmi baja!Azt hogy Advilt szedtél addig amig nem tudtad hogy terhes vagy: nem gond! Gondolj bele sokan nem tudják hogy terhesek az elsö hónapban és isznak,dohányoznak, gyógyszert szednek stb.! Minden jót!!! 32 hetes kismama

Mindenképp menj el háziorvoshoz! Õ majd olyan gyógyszereket ir fel amit lehet terhesség alatt is szedni...Addig forró tea és C vitamin és ne bújj ki az ágyból.Amúgy a babádnak nem lesz semmi baja!Azt hogy Advilt szedtél addig amig nem tudtad hogy terhes vagy: nem gond! Gondolj bele sokan nem tudják hogy terhesek az elsö hónapban és isznak, dohányoznak, gyógyszert szednek stb.! Minden jót!!! 32 hetes kismama
Szia! Egy a lényeg, arra figyelj, hogy ne lázasodj be. Ha hõemelkedésed van, azonnal húzd le, mert a láz (a melegebb testhõmérséklet) okozhat gondot. Az, hogy megfáztál, nem jelent problémát, a babádra nincs hatással. Szinte minden kismama átesik egy-egy megfázáson, akár influenzán is. Én is voltam megfázva. Lázcsillapítóról nekem azt mondta a dokim, hogy paracetamol tartalmút szabad szedni (pl. panadol), de attól, hogy az elején szedtél néhány szem advilt, tényleg nem lehet baja a babának. Nyugodj meg, pihenj sokat. Boldog babavárást! 38 hetes pocakos
En a terhesseg elso 10 hetet vegigtusszogtem, es nem voltam megfazva. Nekem az is egy tunet volt :) De biztos ami biztos: C vitamin, mez es tea (csak ne a forro teaba rakd a mezet, mert elvesziti minden jotekony hatasat). Es sok pihi! Nem lesz gond a fejfajascsillapito miatt, de mostantol csak paracetamol tartalmi gyogyszereket szedhetsz. Grautula a babahoz!!!!

Mitől lehet az, hogy eléggé kellemetlen szagot kezdet el árasztani a péniszem, miután (kb 1-2 napra rá) megműtöttek fitymaszűkülettel? (teljes körülmetélés) Ha megfürdök még akkor is megmarad a szaga, bár gyöngébb, de lehet érezni.

És nem csak közelről, ha leveszem a gatyát akkor fél-egy méteren belül.

Legjobb válasz: Nem gennyes, gyulladt? Attól lehet, vagy amiatt, mert most nem tudod rendesen tisztítani. Valószínûleg idõvel el fog múlni, de ha gyulladt lenne, feltétlen menj el orvoshoz.

Nem gennyes, gyulladt? Attól lehet, vagy amiatt, mert most nem tudod rendesen tisztítani. Valószínûleg idõvel el fog múlni, de ha gyulladt lenne, feltétlen menj el orvoshoz.
Ja és húgyúti fertõzéstõl is lehet, ami a bolygatás miatt elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Pénteken úgy is megyek kontrolra, de nem tûnik gyulladtan. Én rosszabbra számítottam. Néztem gondoltam, hogy a váladék ugye ami összegyûlhet, de az pont nem mert pont az ilyenek elkerülése miatt csinálják a mûtétet.
Egy mûtött sebnek soha nincs kellemes illata .Ott dolgoznak a künlönféle baktériumok, oszlásnak indulna sejtek .
Miért kellett a mûtét? Cukorbeteg vagy vagy ilyesmi?
A kérdező hozzászólása: tegnap 20:17 Mint írtam fitymaszûkület. De fõként a sebeknél van szaga.
Úgy értem, miért a teljes körülmetélés mellett döntöttél? Annyira durva volt a szûkület és nem volt más megoldás? Berepedezett, hegesedett fitymád volt?

A fogszabályzó nyoma megmaradt a fogaimon, csíkok vannak benne, hogyan lehet eltüntetni?

5-6 éve volt fogszabályzóm, amit csak este kellett felrakni a fels? fogsoromra. És látszódik a helye, 2 vízszintes vonal van végig a fogsoromon. ez eddig nem zavart, de most már igen, így szeretném rendbe hozatni ?ket, de nem tudom, hogy hova forduljak, mert "házi" fogorvosom azt mondta, hogy nem lehet vele mit kezdeni...

Legjobb válasz: Szerintem ha fogorvos azt mondta nem lehet mit kezdeni, akkor gondolom tényleg nem lehet.

Szerintem ha fogorvos azt mondta nem lehet mit kezdeni, akkor gondolom tényleg nem lehet.
Esetleg ha kifehéríttetnéd a fogaidat? Bár lehet, hogy ez egy elég hülye tipp.

Minecraftot hogy lehet updateolni úgy hogy megmaradnak a modok?

1.2 re szeretném de akkor elvesznek a modok :(.

Legjobb válasz: Sehogy! és hogy mért: mert 1 [email protected] [email protected] játék!

Sehogy! és hogy mért: mert 1 [email protected] [email protected] játék!
Meg kell várni mig a modok frissülnek 1.2-re, és újra betenni.
King Kong Nem hiszem hogy azért. A modnak frissülni kell az új clienshez. Ha nem kompatibilis, akkor nem fog elindulni a játék, mert bezavar neki valami. Ha benne hagyná akkor nem indulna, "te" meg néznél, hogy miért nem.
A kérdező hozzászólása: Igen már azóta rájöttem :) .

Lehet úgy ritkítani a hajat, hogy a hossza megmarad? Nagyon dús hajam van, de nem szeretném, ha rövidebb lenne, mint most.

Legjobb válasz: Lehet,nekem csinálta már fodrász de nagyon megbántam. Kb. fele annyi hajam lett,úgy éreztem mintha megkopasztottak volna...soha többet.

Lehet, nekem csinálta már fodrász de nagyon megbántam. Kb. fele annyi hajam lett, úgy éreztem mintha megkopasztottak volna...soha többet.
a ritkitásnak pont ez a lényege a hossz megmarad viszont kevesebb lesz. Bizd jó szakemberre.
Ritkító ollóval.Így a tincs hossza megmarad, de fele annyi szállal, persze a levágott szálaknál rövidebb a haj, de sûrû hajnál ez nem látszik. Minden fodrásznak van ilyen ollója.
A kérdező hozzászólása: És ha fokozatosra volt vágva eddig a hajam, hátul jó hosszú, oldalt rövidebb, akkor ott még rövidebb lesz, nem? Iszonyú sok hajam van, nem bánnám, ha kevesebb lenne, csak egy kicsit. Sokszor kezelhetetlennek érzem.
Én a helyedben nem ritkítanám meg azzal az ollóval. Nekem egyszer csinálták, utána úgy nézett ki a hajam, mint a szénakazal, minden hajszálnak máshol volt a vége, összevissza állt, egyáltalán nem volt szép, hiába lett kevesebb. Nekem az a módszer vált be, hogy a felsõ rétegét (korona tincsek, vagy minek hívják) a hajamnak vállig érõre vágattam, az egyel alatta lévõ réteget mellig érõre, a hossza pedig megmaradt a legalsó réteggel, csípõig ér. Így nem lett ritkítóval megszedve, nem szálkás, nem áll össze vissza, és ebbõl tök jó frizurákat tudok csinálni. Illetve a legrövidebb réteg is van olyan hosszú, hogy lófarokba tudjam kötni, nem csúszkál szét az egész hajam.
Csinálj tesztet!
Ha megjött rendesen és nem is kevesebb, akkor valószínû nincs baba, de azért egy tesztet szerintem is megér. Biztos kimutatja egy hét késés után ha van valami.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nagyon el vagyok keseredve hogy megint nem sikerült. Pedig már a cickóim is nagyobbak voltak és semmi jele nem volt hogy meg fog jönni. Jövõhéten veszek azért egy tesztet...
És rendesen megvan? Vegyél tesztet! És majd légyszíves írd meg, hogy mi lett az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nagyon el vagyok keseredve hogy megint nem sikerült. Pedig már a cickóim is nagyobbak voltak és semmi jele nem volt hogy meg fog jönni. Jövõhéten veszek azért egy tesztet...

Lehet hogy mégis van baba? Tesztelni nem teszteltem. A ciklusaim rendszertelenek de este megjött. Elötte semmi jel nem volt arra hogy meg fog jönni. Ilyen tünetekkel lehet még hogy ha van megmaradt a baba?

Folyásom nem volt max 1 csepp, a cickóim érzékenyebbek pedig menzi el?tt nem szokott. Ma délel?tt nagyon hányingerem volt, a torkomban volt a gyomrom és azt hittem minden pillanatban visszajöhet amit ettem. Most ismét ezt érzem. A vérzés eddig normálisnak t?nik bár nem görcsölök csak érzem néha. Ha terhes lennék/lettem volna akkor hétf?n lettem volna 5 hetes. Mi van velem?

Legjobb válasz: elöfordulhat hogy terhes vagy valaki amikor tehebe esik utána még három honapig is meg jöhet inkább vegyél egy tesztet vagy menj el dokihoz az a bizos!

elöfordulhat hogy terhes vagy valaki amikor tehebe esik utána még három honapig is meg jöhet inkább vegyél egy tesztet vagy menj el dokihoz az a bizos!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! 1 hét múlva megyek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!