Találatok a következő kifejezésre: Megmarad a lehet, (137 db)

Mitől lehet az, hogy eléggé kellemetlen szagot kezdet el árasztani a péniszem, miután (kb 1-2 napra rá) megműtöttek fitymaszűkülettel? (teljes körülmetélés) Ha megfürdök még akkor is megmarad a szaga, bár gyöngébb, de lehet érezni.

És nem csak közelről, ha leveszem a gatyát akkor fél-egy méteren belül.

Legjobb válasz: Nem gennyes, gyulladt? Attól lehet, vagy amiatt, mert most nem tudod rendesen tisztítani. Valószínûleg idõvel el fog múlni, de ha gyulladt lenne, feltétlen menj el orvoshoz.

Nem gennyes, gyulladt? Attól lehet, vagy amiatt, mert most nem tudod rendesen tisztítani. Valószínûleg idõvel el fog múlni, de ha gyulladt lenne, feltétlen menj el orvoshoz.
Ja és húgyúti fertõzéstõl is lehet, ami a bolygatás miatt elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Pénteken úgy is megyek kontrolra, de nem tûnik gyulladtan. Én rosszabbra számítottam. Néztem gondoltam, hogy a váladék ugye ami összegyûlhet, de az pont nem mert pont az ilyenek elkerülése miatt csinálják a mûtétet.
Egy mûtött sebnek soha nincs kellemes illata .Ott dolgoznak a künlönféle baktériumok, oszlásnak indulna sejtek .
Miért kellett a mûtét? Cukorbeteg vagy vagy ilyesmi?
A kérdező hozzászólása: tegnap 20:17 Mint írtam fitymaszûkület. De fõként a sebeknél van szaga.
Úgy értem, miért a teljes körülmetélés mellett döntöttél? Annyira durva volt a szûkület és nem volt más megoldás? Berepedezett, hegesedett fitymád volt?

A fogszabályzó nyoma megmaradt a fogaimon, csíkok vannak benne, hogyan lehet eltüntetni?

5-6 éve volt fogszabályzóm, amit csak este kellett felrakni a fels? fogsoromra. És látszódik a helye, 2 vízszintes vonal van végig a fogsoromon. ez eddig nem zavart, de most már igen, így szeretném rendbe hozatni ?ket, de nem tudom, hogy hova forduljak, mert "házi" fogorvosom azt mondta, hogy nem lehet vele mit kezdeni...

Legjobb válasz: Szerintem ha fogorvos azt mondta nem lehet mit kezdeni, akkor gondolom tényleg nem lehet.

Szerintem ha fogorvos azt mondta nem lehet mit kezdeni, akkor gondolom tényleg nem lehet.
Esetleg ha kifehéríttetnéd a fogaidat? Bár lehet, hogy ez egy elég hülye tipp.
Igen és igen.
Én véletlen megkarcoltam a szekrényajtóval a karom, kb egy éve volt, még mindig ocsmány barna heg van rajta, pedig alig sértettem fel a bõrt. A fertõzést mondjuk megúsztam. Keress jobb elfoglaltságot, ennek semmi értelme. Baromi ciki lesz pár év múlva felnõtt társaságban, ahogy mindig takargatod vagy magyarázkodsz miatta...
Megmaradnak. Én is "csak ennyit" teszek, mégis meglátszik egy-kettõnek a helye, igaz, hogy halvány, de látni, ha jól megnézi az ember. ...és igen, elfertõzõdhet.

Két tészta közé, ha főzött pudingot rakom, és úgy sütöm, megmarad a sütemény? Van egy jó süteménytészta receptem, de a töltelékkel nem akarok bíbelődni, pudingot tennék közé. Lehet?

Legjobb válasz: Nem, két gyúrt lap között nem lehet megsütni a pudingos tölteléket.Azt csak kihûlt lapok közá érdemes tölteni. vannak kevert tészták, amibe bele lehet pottyantani kiskanálnyi pudingot ide-oda ( pl kráter szelet ). de lehet, hogy másnak lesz ötlete :)

Nem, két gyúrt lap között nem lehet megsütni a pudingos tölteléket.Azt csak kihûlt lapok közá érdemes tölteni. vannak kevert tészták, amibe bele lehet pottyantani kiskanálnyi pudingot ide-oda ( pl kráter szelet ). de lehet, hogy másnak lesz ötlete :)
Amit a péknél lehet kapni , pudingos süteményeket , ahhoz a pudingot lényegesen sûrûbbre fõzik . ( kb. egyharmaddal kevesebb folyadékkal ) Ezt a pudingot azonban csak a rövidebb (gyors) sütésidejû péksüteményekbe teszik ( pl.hajtogatott vajas tészta ) . Kevert tésztákhoz nem ajánlott , lehúzza õket . Kelt tésztáknál ritkán még használható . ( pl. anyósszájhoz ) .

Jailbreakelt iPhone-on csináltam restore-t, azonban bekapcsoláskor megmaradt a repedt alma ikon. Mitől lehet?

Nem töltöttem vissza backupból semmit, mégis ott virít bekapcsoláskor, egyébként teljesen sz?z iOS6 fut már rajta.

Legjobb válasz: Szegény.

Szegény.

Minecraftot hogy lehet updateolni úgy hogy megmaradnak a modok?

1.2 re szeretném de akkor elvesznek a modok :(.

Legjobb válasz: Sehogy! és hogy mért: mert 1 [email protected] [email protected] játék!

Sehogy! és hogy mért: mert 1 [email protected] [email protected] játék!
Meg kell várni mig a modok frissülnek 1.2-re, és újra betenni.
King Kong Nem hiszem hogy azért. A modnak frissülni kell az új clienshez. Ha nem kompatibilis, akkor nem fog elindulni a játék, mert bezavar neki valami. Ha benne hagyná akkor nem indulna, "te" meg néznél, hogy miért nem.
A kérdező hozzászólása: Igen már azóta rájöttem :) .

Megmaradt a gulyasleves leve. Lehet vele valamit kezdeni?

Legjobb válasz: Csipetkét bele, meg kockára aprított krumplit. :)

Csipetkét bele, meg kockára aprított krumplit. :)
fõzzél bele egy kis zöldbabot, ízesítsd kaporral és habard be egy kis lisztes-tejfölös habarással. egy új levesed lesz.
Csinálj tesztet!
Ha megjött rendesen és nem is kevesebb, akkor valószínû nincs baba, de azért egy tesztet szerintem is megér. Biztos kimutatja egy hét késés után ha van valami.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nagyon el vagyok keseredve hogy megint nem sikerült. Pedig már a cickóim is nagyobbak voltak és semmi jele nem volt hogy meg fog jönni. Jövõhéten veszek azért egy tesztet...
És rendesen megvan? Vegyél tesztet! És majd légyszíves írd meg, hogy mi lett az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nagyon el vagyok keseredve hogy megint nem sikerült. Pedig már a cickóim is nagyobbak voltak és semmi jele nem volt hogy meg fog jönni. Jövõhéten veszek azért egy tesztet...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!