Találatok a következő kifejezésre: Meglehet tudni hogy én (3 db)

Meglehet tudni valahonnan, hogy én tegnap pontosan mikor léptem ki msnről?

Mert tényleg fontos lenne! Van plusom...ha azzal kéne.

Legjobb válasz: Attól függ, hogy beszéltél-e valakivel, mielõtt kiléptél, és hogy naplózol-e. Ha elmented a beszélgetéseid, akkor megnézheted, hogy mikor írtad az utolsó üzeneted - ott megvan percre pontosan. Persze ez csak akkor jó, ha beszéltél valakivel kilépés elõtt. (Amúgy általában: Dokumentumok --> Naplózott beszélgetések --> augusztus 2008)

Attól függ, hogy beszéltél-e valakivel, mielõtt kiléptél, és hogy naplózol-e. Ha elmented a beszélgetéseid, akkor megnézheted, hogy mikor írtad az utolsó üzeneted - ott megvan percre pontosan. Persze ez csak akkor jó, ha beszéltél valakivel kilépés elõtt. (Amúgy általában: Dokumentumok --> Naplózott beszélgetések --> augusztus 2008)
ráviszed (a jelszó fölé) az egérmutatót, és nyomsz egy Delete -t a billentyûzeten!

Át lehet szokni PC-ről X360-ra? Mármint meglehet szokni az irányítását, 3-4 év PCsjáték-használat után? Mert eddig én mindig PC-vel játszottam és félek, hogy nem fogom tudni megszokni. Nektek sikerült?

Volt egy men? PC-m de már elavult.Nézegettem videokártyákat, meg miindent de rájöttem, hogy sokkal olcsóbb egy XBOX360 Slim . Csak én félek ett?l vagy ti is féltetek eleinte?

Legjobb válasz: Mikor pár hónapja megvettem az xboxomat, kb azonnal vissza akartam vinni, merthogy mi ez a fos, kb lehetetlen vele játszani. Aztán játszogattam és pár nap alatt tökéletesen megszoktam. Mindenképpen kényelmesebb is, mint a gép elõtt görnyedni. Szóval szerintem bátran, ezerszer jobb, mint egy számítógéppel szarakodni.

Mikor pár hónapja megvettem az xboxomat, kb azonnal vissza akartam vinni, merthogy mi ez a fos, kb lehetetlen vele játszani. Aztán játszogattam és pár nap alatt tökéletesen megszoktam. Mindenképpen kényelmesebb is, mint a gép elõtt görnyedni. Szóval szerintem bátran, ezerszer jobb, mint egy számítógéppel szarakodni.
A kérdező hozzászólása: Kössz remélem én is így leszek vele!Várom a további válaszokat!
Az xbox-os fps-ek kicsit lassabbak, célzás rásegítõ van, vagy nagyobb területen sebez a golyó stb. azért hogy kényelmesebb legyen a játék. PC-n egér miatt kényelmesebb a célzás, nehezebb a játék. A többi mûfaj majdnemhogy játszhatóbb gamepaddal
én teljesen könnyen megszoktam, nem volt semmi ilyen bajom
19:09-nak Lehet állattani általában az érzékenységet FPS-nél mint PC az egér érzékenységét!
Hát szerintem az FPS, TPS és stratégiai játékok élvezhetõbbek PC-n, viszont konzolon a szimulátorok és a sport játékok verhetetlenek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!