Találatok a következő kifejezésre: Meglátszik a ha (69 db)

Szerintetek ha valaki nem boldog, az meglátszik a külsején is?

Pl.: korán kopaszodó, õsz hajú alig harmincasok?

Legjobb válasz: Igen meglátszik (fellépésén, mozdulatain, arckifejezéseibõl), de nem ettõl öregedik egy férfi korán, hanem a hajtástól. Viszont jellemzõen az képes keményen hajtani, aki elégedett a magánéletével (asszony, gyerekek, saját ingatlan, stb.)

Igen meglátszik (fellépésén, mozdulatain, arckifejezéseibõl), de nem ettõl öregedik egy férfi korán, hanem a hajtástól. Viszont jellemzõen az képes keményen hajtani, aki elégedett a magánéletével (asszony, gyerekek, saját ingatlan, stb.)
Nem feltétlen. Szerintem inkább annál látszik meg, aki azon túl, hogy jelenleg boldogtalan, még pesszimista is, és úgy érzi sohasem lesz boldog. Náluk inkább meglátszik, mert lemondtak mindenrõl, keseregnek, és inkább a gyors elmúlást várják, ami úgy könnyebben jön is. Persze a pesszimisták között is akadhat, aki bár lemondott mindenrõl, azért a külvilág felé igyekszik nem mutatni bánatát, és próbál jókedvûnek tûnni, õk a külsõt is képesek jobban megtartani... Azok, akik bár boldogtalanok jelenleg, de optimisták, és hisznek abban, hogy boldogok lehetnek, csak türelmesnek és kitartónak kell még lenniük, azokon szerintem kevésbé látszik meg, és bár stresszes valószínûleg az életük, azért nem omolnak teljesen össze sem lelkileg, sem külsõleg. És még egy megjegyzés: Azért nem minden fiatal boldogtalan, aki korán õszül/kopaszodik. Lehet ez boldogságtól független dolog is, pl ezt a hajlamot örökölte, vagy szimpla betegség.
Igen, de csak arcán és a mozdulatain, esetleg a mosolyán.
Szerintem, igen.

Ha éjszaka lesz magömlésem az meglátszik a kisgatyámon és az ágyneműn?

Ha igen, hogy tudom eltüntetni?

Legjobb válasz: Igen, meglátszik ,mert foltot hagy, de nem feltûnõ... Eltüntetni igazán csak mosással lehet, de ezt ne szégyelld, ez egy természetes folyamat. A lányoknak is véres lesz a lepedõ elsõ menseskor és mi sem kapunk ki érte:-) Eleinte kevés sperma távozik, ettõl ne félj:-)

Igen, meglátszik , mert foltot hagy, de nem feltûnõ... Eltüntetni igazán csak mosással lehet, de ezt ne szégyelld, ez egy természetes folyamat. A lányoknak is véres lesz a lepedõ elsõ menseskor és mi sem kapunk ki érte:-) Eleinte kevés sperma távozik, ettõl ne félj:-)
Meglátszik de nem olyan feltûnõ.meleg mosószeres vízzel tudod eltüntetni az ágynemûbõl.
este játszadozzál vele és +látod jobb lesz huzogasd elöször lassan majd gyorsan ahogy neked jol esik :)
Meglátszik, de akár sima tisztavízzel is kijön.
Meglátszik igen, bár érezni hamarabb fogod mint látni. Szappanos víz és kefe. Ne várd meg amíg odaköt, mert akkor max. spaklival tudod felszedni.

Rasztások! Ha nagyon korpásodik és zsírosodik a hajam akkor az meglátszik a raszta hajon?

Vagy lehet ezt valahogy korrigálni? Hetente 2x mosok hajat, és akkor még nem olyan vészes...

Legjobb válasz: Hali a zsir nem de a korpa bizony meglatszik nagyon csunyan foleg ha sotet szinu a hajad,es az a legrosszabb hogy nem lehet kimosni a tincsekbol,nekem halistennek nem korpasodik,de van 1 haver akinek korom fekete rasztaja van/volt..de annyira korpas volt amikor megcsinaltam neki a rasztat hogy 2-3 cm a tincsek tovebol szurke maradt a korpatol,mossal hajat szodabokarbonaval es jol mosd ki a tincsekbol,attol nem fog korpasodni annyira:)es ha lehet minel ritkabban mossal hajat:),eggy ido utan hozzaszokik a fejborod es nem termel olyan sok korpat.Remelem tudtam segiteni

Hali a zsir nem de a korpa bizony meglatszik nagyon csunyan foleg ha sotet szinu a hajad, es az a legrosszabb hogy nem lehet kimosni a tincsekbol, nekem halistennek nem korpasodik, de van 1 haver akinek korom fekete rasztaja van/volt..de annyira korpas volt amikor megcsinaltam neki a rasztat hogy 2-3 cm a tincsek tovebol szurke maradt a korpatol, mossal hajat szodabokarbonaval es jol mosd ki a tincsekbol, attol nem fog korpasodni annyira:) es ha lehet minel ritkabban mossal hajat:) , eggy ido utan hozzaszokik a fejborod es nem termel olyan sok korpat.Remelem tudtam segiteni
A kérdező hozzászólása: Aha köszi a választ ;))

Miért van az, ha eszek valamit az egyből meglátszik a hasamon másnap?

19 éves fiú vagyok, 67kg, régen nagyon dagadt (110+) voltam és ha kicsit többet eszek akkor estére vagy másnapra máris sokkal nagyobb lesz a hasam. Másnál is így van ez vagy csak én hízok ilyen könnyen? Pedig a többet evés nálam azt jelenti, hogy úgy eszek, mint mások, de én mégis hízok t?le, így lehetetlen az, hogy ne éheztessem magam a hízás elkerülése végett.

Legjobb válasz: Én ugyan így vagyok vele.Régebben én is 20 kilóval több voltam,de mióta lefogytam,folyamatos fogyókúra az életem.Ha úgy ennék,mint mások vagy ha kicsit el is engedem magam,azonnal hízok :S 18/L

Én ugyan így vagyok vele.Régebben én is 20 kilóval több voltam, de mióta lefogytam, folyamatos fogyókúra az életem.Ha úgy ennék, mint mások vagy ha kicsit el is engedem magam, azonnal hízok :S 18/L
Igen másnál is így van, de szerintem semmi gond vele. Legalább van valami ami észhez térít ha bekajálsz. Inkább legyél némi odafigyeléssel 67 kiló mint halál nyugodt lelkiismerettel 110. Aki soha nem volt dagadt, és soha nem diétázott az ezt nem értheti, nem kell vakakit betegnek titulálni, csak azért mert odafigyel a kajájára.
félsz, hogy visszahízol és beképzeled magadnak lefekvés elõtt 4 órával (továbbra) se/ne egyél
kéne kezeltetni a táplálkozási zavarod
amúgy ha mellette csak egy kicsit sportolnátok, nem lenne ilyen probléma..
hûû hát én nem tudom. Nekem már aznap meglátszódik. Reggel mindig lapos, de ha elkezdek enni egybõl megnõ ><
figyu én fogytam 10 kg-t, ami ok, de itthoni mérleg szerint 5 kg-val kevesebbrõl indultam, mint az orvos mérlege szerint.. gondolhatod, hogy milyen csalódott voltam, amikor ott öttel többet mutatott.. na utána megint egy nagy disznonak éreztem magam, pedig elotte jo volt, és valoban lefogytam 10 kg-t, de most megint nagyon rossz :( és mindenki mondta hoyg szarjam le, 10 kilo az akkoris 10 kilo, dehát.. ez ilyen pszichét téma
A kérdező hozzászólása: utolsó ez nem pszichés mivel ez valóban látszik és nem beképzelem
Ja egyébként gratulálok a fogyásodhoz, kemény meló lehetett!

Szeritnetek az gáz vagy nem ha egy lányon meglátszik a bikini nyoma? *

Legjobb válasz: Arra gondolsz, hogy alatta nem barnulsz le és ott fehér maradsz? Nekem kimondottan tetszik :) 22/F

Arra gondolsz, hogy alatta nem barnulsz le és ott fehér maradsz? Nekem kimondottan tetszik :) 22/F
Nekem is tetszik. 23/F
Nem
Igen, az. Sosem lesz senkid, és egyedül, patkányok martalékaként fogsz meghalni!
nem gáz sõt sokkal nagyobbnak látszik a mell ha az fehér körülötte pedig le vagy barnulva
#6 te látássérült vagy?
A kérdező hozzászólása: elsõ: igen arra gondolok. :)
Szerintem tök szexi...

Meglátszik a hullámoson, ha tojást rakott? ( többi lent) SOS!

A hullamosom eloszor rakott tojasokat. Amiota az elsot lerakta, ezekre a valtozasokra lettem figyelmes: Nagyobb lett a kloákája A hasán van egy csupasz (rövid) csík a hasa kicsit le van ereszkedve Ezek feltűntek mar valakinel? Ez normalis?

Legjobb válasz: Normális. Most tojt elõször. Logikus.

Normális. Most tojt elõször. Logikus.
A kérdező hozzászólása: Koszonom.
Kérdésre válaszolva: a hullámos a tojásokat nagyjából kétnaponta rakja le. Szerintem (bár én mindig ügyeltem rá, hogy ne legyen szaporulatom, így nem láttam még konkrétan)ahogy termelõdik a többi tojás, az értelemszerûen feszítheti a hasát. A másik verzió (amivel viszont sajnos találkoztam személyesen is), az az, hogy esetleg megszorulhatott egy lágy héjú tojás a tojócsatornában. De ez szörnyû fájdalommal jár a madárnak, és szerintem feltûnt volna neked a levertsége, gyengesége, rosszkedve.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segitséget és az együttértést is :) )

Hogyan tudnék csalni súlymérésnél? HA azt akarom hogy több legyen a súlyom mit kell tennem? Az segít ha iszok előtte? és ha igen mennyit és mennyivel előtte igyam hogy ne menjen ki belőlem de már meglátszon a mérlegen?

Legjobb válasz: Hát, ha megiszol 2 liter vizet elõtte, az két kiló. Ruhával lehet még csalni, bár nem tudom, az lesz-e rajtad :) Annyival elõtt idd meg, hogy kibírd hugyozás nélkül :)

Hát, ha megiszol 2 liter vizet elõtte, az két kiló. Ruhával lehet még csalni, bár nem tudom, az lesz-e rajtad :) Annyival elõtt idd meg, hogy kibírd hugyozás nélkül :)
én fél liternél többet nem tudnék anélkül meginni h ne legyen minden bajom tõle, ez felér egy kínzással. amúgy miért fontos ez?
Mondjunk nem kéne becsapni az orvosokat, hiszen úgyis rájönnek. Enni kéne, hízni, és akkor nem kell hazudni. De mindegy, mert 1. anorexiásnak hiába magyarázom, nem fog (tudni) enni 2. magaddal csszel ki Én már 1000x megbántam, h nemevõs lettem, remélem, Te is belátod majd, és sikerül sérülés nélkül kijönnöd belõle - én már próbálkozok.
egy ágyúgolyót kell lenyelni.
Megkérdezhetem, hogy miért szeretnél csalni? Amúgy igen, ha teleiszod magad, akkor többet fog a mérleg mutatni. Egyébként remélem, hogy nem azért akarsz csalni, mert anorexiás vagy..
Anorexiára gyanakodtok egybõl.. Nem mondom, hogy nem alaptalan de azért egy Anorexiás nem kilókban akar csalni mert a grammok is nehézséget okoznak. Az ivás tényleg segíthet ám de eléggé rögtönzött megoldás .. ennél néhány órával tovább tart ha a mérlegelés elõtt 8 órával jól telezabálod magad nehéz kajákkal [ nem ólom súlyokra céloztam mint az elõttem lévõ ágyúgolyós értelmiségi ]. Inkább a steak, sült oldalas ... egyéb húsok amelyektõl termelõdik salakanyag izmosan. Innentõl kezdve már csak rajtad múlik, hogy kimész-e vagy nem. :)

Meglátszik a babán, ha az anya megégeti, megüti magát?

Ma pl elvágtam a kezem. Meglátszódhat majd a kicsin?

Legjobb válasz: Nem. De a túlzott aggodalmaskodás árthat, nyugi.

Nem. De a túlzott aggodalmaskodás árthat, nyugi.
Nem látszik meg semmi a babán, mert védi magzatvízed és hasad is. Ez babona, azaz nem igaz csak rajtad látszik meg.
Ezt már feltetted pár kérdéssel alább és kaptál is választ! Amúgy nem.
mint legutóbb (vagyis tegnap) is válaszoltak többen: nem.
Minek kérdezed meg ugyanazt már megint? Nem elég a tegnapi sok válasz? Te tényleg nagyon unatkozol....
annyira azért cáfolom hogy a hasat ért erõteljes trauma vagy sérülés az meglátszodhat a babán. egyik munkatarsam jobb alkarján van egy vörös folt mintha megégette volna. aztmondta ugy született mert anyukája elesett terhesen biciklivel és megütotte a hasát. utolso honapokban. és az orvosok szerint az van a kezén mert ott lehetett pont a keze ahol az ütés érte. de az h elvagod a kezed az nem fog meglatszodni. engem is ezzel ijjesztgetnek. de ez hülyeség. akkor sokan olyan foltosak lennénk mint egy boci....
és ne tetováltass mert az is meg fog rajta látszódni!

Ha 2-3 hónapja "dohányzok" (napi 1-2 szál), az meglátszik a vérvételen?

14 éves vagyok. Tudom hogy nem lenne szabad cigiznem, de olyan 4 hónapja elég rossz társaságba keveredtem, akik belevittek minden rosszba (cigizés, alkoholizálás). Megszakítottam velük a "barátságot", de viszont a cigirõl nem tudok leállni. ha 1-2 szálat nem szívok el naponta, akkor minden bajom van és anya pedig vérvételre akar vinni.

Legjobb válasz: Nem látszik meg a vérvételen. Miért akar anyukád vérvételre vinni?

Nem látszik meg a vérvételen. Miért akar anyukád vérvételre vinni?
Ja, ezt a társaságot meg hagyd ott.
A kérdező hozzászólása: Azért, mert kiderült hogy neki pajzsmirigye van és fél attól hogy én nem örököltem e tõle. Alapból nem bírom a vérvételt :S Ezt a társaságot otthagytam, egyikõjükkel tartom a kapcsolatot, de õ már a legelején is ellenezte ezt a barátságot.
Értem, tehát nem valami drog tesztre akarnak vinni. Ne izgulj, a cigit nem mutatják ki, és nem is azt keresik. A vérvételt túl fogod élni.
Nem, ettõl független meg kellene próbálni letenni.
A cigit simán le tudod tenni. Ilyen rövid idejû dohányzásnál még ki sem alakul komoly függõség. Pár nap múlva már eszedbe sem fog jutni, tedd le! A vérvételen egyébként nem fog látszani.
Nem látszik. Pajzsmirigye mindenkinek van egyébként :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Próbálom letenni, de 1 szálat muszáj elszívnom... olyan hiányérzetem meg mindenem van nélküle.Próbálom letenni, de most is csak jönnek a gondok és így még nehezebb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!