Találatok a következő kifejezésre: Meglátom a vagy (102 db)

[email protected] le ezt a félelmed mert nincs vele semmi probléma :)
7 Örülj, h nem én vagyok a férjed, mert lehánytalak volna. Csak a látens melegeknek meg a kiéhezetteknek jön be a mócsingos, farka van a menyasszonynak cunci. Éljen a babapunci!;
Nem is értem miért nem könyörgött még senki képért...KÉPETTTT!!!! No, de viccet félretéve ha valaki szeret téged sose érdekelné. Jó dolog szopkodni egy fincsi salátát.
Ne idegeskedj emiatt! Nekem homlokos, salátás és pluszban nagy a csiklóm... Minden pasim oda volt érte, a férjem meg imádja:)
a fiúk nem riadnak meg semmitõl, ha puncit látnak. :)
Mit tegyek? szét a lábadat
nekem a kedvencem a saláta punci :D 19F
Hát... szerintem így tuti nem fekszik le veled senki! De hogy lásd kivel van dolgod, nagylelkû leszek és elveszem a szüzességed ;)
salátás??? drága szívem de megdugnálak
A kérdező hozzászólása: latom van itt egy-ket gyoker aki nemtudja normalisan leirni hogy neki nem az ilyen fajta punci jon be (pl 3. es 9. valaszolo) hanem eleg bunko modon , remelem egyszer valaki a fejetekhez vag valami kevesbe kedves dolgot a nemiszervetekkel kapcsolatba ;) a tobbieknek meg koszonom a valaszt:)
A kérdező hozzászólása: Barátnõm még nem volt, szûz vagyok és 16 éves.
Ez tök normális, korral jár, majd elmúlik. Addig is ne nézegess meztelen nõket az interneten, ha zavar, hogy késztetést érzel miattuk.:)
hallod én meg pár hónapja teljesen meghülyültem csak lányokra tudok gondolni egész nap, már vmikor tanulni se tudok, F17 és persze sose volt egy csókom se
Egyszerû, köttesd ki az internetet.
Ne nézd azokat a képeket, és ennyi, de a [email protected] attól még verheted, max. bekékül. Aztán pár év múlva úgyis lehiggadsz, vagy felszedsz egy csajt.

Miért utasít el szinte az összes lány, ha meglátja a képemet vagy személyesen leszólítom, közben meg hogy lehet az, hogy rengeteg csúnya, szerintem tőlem is rondábbb srácot látok szép lánnyal együtt?

Mert nem értem én ezt. Tudom, hogy nem vagyok egy vonzó fiú, de vannak tőlem rondábbak is az is tény, na meg az is fura, hogy míg nekem már esélyt sema dnak a lányok arra, hogy közelebb kerüljek hozzájuk, addig más ronda srácok meg nagyon jóban vannak szép lányokkal is és nem értem miért, ha a lányoknak mindnek, akikkel ismerkedni kezdtem úgy tapasztalom, hogy nagyon számít a külső, szinte csak az a lényeg, hogy helyes legyen a fiú, ha ez nem felel meg nekik, akkor nem is akarnak még barátnak sem, ez nagyon fura, mert sok ronda srác meg szinte egyből eléri, hogy ne utasítsák vissza a lányok, sokszor különösen szép lányok járnak ronda fiúval. Engem meg csak kigúnyolnak, elutasítanak a lányok, nem értem én már ezt. Szánalmas, hogy ennyire felszínes a világ, nekem most az jött le, hogy mindenféle okádék kinézetű gyerek jó, csak ne én legyek, ez tiszta paradoxon vagy mi a fene.

Legjobb válasz: velem is mindig ez van

velem is mindig ez van
Küldesz képet?
Hamár ennyire reménytelen a sorsod akkor nem lesz azzal rosszabb ha teszel ide képet, legalább megtudod h még rondább vagy e avagy tévedtél.
Szintén szoktam így érezni magam.
Küldj képet.Pasi vagyok.Csak kíváncsi vagyok nálam is rondább vagy :D
Már megint te? Hányszor kell kiírni ezt a kérdést???!
Továbbra is a fos kisugárzás az oka.
változtass a külsõdön, ennyi.
Azért, mert a nõk anyagiasak és felszínesek. A lóvés, sportkocsis ronda pasiknak mindig akad nõjük, vélhetõen ezzel találkoztál (mert ilyenbõl azért sok van). A külsõdön nemigen tudsz változtatni, max. plasztikával, de akkor már olcsóbban kijössz, ha csak simán pénzzel hódítasz, az minden nõnél dzsoli dzsóker. 21:04 pedig kapta helybõl a mínuszt.

Van nekem egy áldott jó cirmosom, aki ha meglátja a cirokseprűt, nem kíméli, elkezdi rágicsálni, pofozgatni. Ezt miért csinálja, csupán játék, vagy fél tőle? Esetleg mindkettő?

pedig még sosem kapott ki vele,mert akkor megérteném.

Legjobb válasz: Azért, mert nincs, aki elvegye tõle. Amúgy én játékra tippelnék

Azért, mert nincs, aki elvegye tõle. Amúgy én játékra tippelnék
Üdvözletem! Mennyi idõs a macsek?:) Ha még fiatal, játékból csinálja.. Bár, nem hinném hogy azért csinálná, mert fél tõle, vagy mert haragszik rá :) Csinálj neki más játékot, pl. egy pattogós, görgethetõs labdát(aminek van hangja ha pattog).. Szerintem ettõl megjön a játékkedve és nem fogja pofozgatni és szétrágcsálni a seprût :) )

Van a jessie sorozat amiben játszik Cameron Boyce. (Luke). Sokak szerint szerelmes vagyok belé ahogy reagálok rá mikor meglátom a tvben. és az tény hogy bejön. :3normális?

( kipirosodik az arcom, fülig ér a szám, össze-vissza ugrándozok örömömben stb. )

Legjobb válasz: Hány éves vagy? gondolom olyan 12 körül

Hány éves vagy? gondolom olyan 12 körül
Haverom , egész jó arc ha akarod megadom telo számát privibem 13/F
Ronda gyerek? Szerintem örülne ha úgy nézne ki mint õ. És ha egy kicsit is olyan tehetséges lenne mint õ. ;)
nekem is igaz, hogy megtetszett valami karakter a filmekbõl/mesékbõl, de az 8 év alatt volt 5#
A kérdező hozzászólása: 1.:ízlések és pofonok.. ;) 2.: 'te meg hát'<--O.o ?
elég ronda gyerek, te meg hááááát... 14/F
A kérdező hozzászólása: remélem.. :$ :D
Akkor nyugi, ki fogod nõni
A kérdező hozzászólása: aha.szeptemberben 13.:)
szeintem ez teljesen normális :D nekemis volt ilyen

Miért érzem ezt, ha meglátok a suliban vagy a környéken egy aranyos 10-12 év körüli lányt ez normális?

16 vagyok és ha tegnap is mikor sétáltam a suliba menet, velem szemben jött egy aranyos kb. 10-12 évesnek látszó lány, szemezett velem én meg viszonyoztam, nem is értem miért, de tetszett nekem és furán éreztem magam, pedig ezelõtt csak az idõsebb 14-17 éves lányok tetszettek nekem. Mi van velem, ez normális egyáltalán? Nem tudom kivel beszélhetnék errõl, haerok tuti kinevetnének, ha elmonadnám nekik, hogy egy pisis tetszett meg. :/

Legjobb válasz: Nincs ezzel semmi gond, nekem is tetszenek. 64/F

Nincs ezzel semmi gond, nekem is tetszenek. 64/F
Majd kinövöd. Remélem.
Beszélj a szüleiddel errõl, még akkor is ha cikinek tartod. Nehogy késõbb pedofil legyen belõled.
Szerintem is majd kinövöd, ne filózd túl a dolgot. Ha komolyabbra fordul a helyzet, akkor jöhet az agyturkász.
A kérdező hozzászólása: Egyébként koromnál fiatalabbnak nézek, lehet ezért nézett az a 12 év körüli lány.
Az meg elég sz*r lehet ha 16 éves vagy és 12-nek néznek.

Ha a fiú szeme nagyon könnyes lesz, ha meglátja a lányt, akkor vágyik rá?

Mitől sír?

Legjobb válasz: Na jó most viccen kívül. Egy: Nekem elég érzékeny a szemem ,ha ásítok akkor is jönnek a könnyeim , fõleg most a pollenek meg a szél port fúj bele meg ilyesmi. Simán lehet ettõl. Amúgy meg lehet zavarba van :,D Nekem is volt ilyen, kiskoromba csak én nem elvörösödtem hanem könnyezett a szemem. Sõt lehet ,hogy annyira szeret téged, hogy épp arra gondolt ,hogy miért nem vagy vele és már annyira bántja a dolog és vágyik rád ,hogy elsírja magát ha meglát :D :D LEHET!!!! ( vagy olyan csúnya vagy " jajjj ne már megiiint ez :,((( " )

Na jó most viccen kívül. Egy: Nekem elég érzékeny a szemem , ha ásítok akkor is jönnek a könnyeim , fõleg most a pollenek meg a szél port fúj bele meg ilyesmi. Simán lehet ettõl. Amúgy meg lehet zavarba van :, D Nekem is volt ilyen, kiskoromba csak én nem elvörösödtem hanem könnyezett a szemem. Sõt lehet , hogy annyira szeret téged, hogy épp arra gondolt , hogy miért nem vagy vele és már annyira bántja a dolog és vágyik rád , hogy elsírja magát ha meglát :D :D LEHET!!!! ( vagy olyan csúnya vagy " jajjj ne már megiiint ez :, ((( " )
Hagymát pucolt. Hagymát reszelt. Hagymát evett. Hagymát szagolt. Hagymás lecsót készített. Hagyma, hagyma, hagyma!
Bele repült a szemébe egy terhes vagy kérdés!
Nem voltál büdös? :D Amúgy viccen kívül lehet valami más bántotta nem kérdeztél rá?
Pollen allergiája van!
Belerepült egy bogár a szemébe.
Atyaúristen! Azt gondolod magadról, hogy annyira, de annyira gyönyörú vagy, hogy egy fiú szeme már attól könnybe lábad, ha csak rádnéz? Hát igen! Figyeld csak meg! Legközelebb be is fog [email protected]!

Ha meglátod a volt párodat pl. sétálni az utcán, feltámad a vágy, h úgy megölelnéd, + mást is tennél?

én akárhányszor meglátom ?t, igyekszem elkerülni, m nagyon vágyok rá... ugyanígy, ha hallok róla, v. kapok t?le levelet, egész nap nem tudom kiverni ?t a fejemb?l.

Legjobb válasz: nekem sikerült. AKARATERÕ.

nekem sikerült. AKARATERÕ.
engem hidegen hagynak az exeim, még jó h a szakitás óta egyiket se láttam...
Én azért szakítok valakivel, mert már nem érdekel.
Úgy látszik neked fontosabb õ mint te neki...
Dehogy! Ilyen szempontból hidegen hagy.
"egyszer szemtõl-szembe összefutottunk, ölelkeztünk, csókolóztunk, de mindkettõnknek volt párja, és én nem akartam, h megcsaljuk õket." Hát pedig ez pont hogy megcsalás volt... csókolózni, mikor már új párotok van? Másik kérdés. Miért jársz mással ha az elõzõt nem verted még ki a fejedbõl? Az új párodra nézve nem sértõ ez? Hisz nem is szereted.
Egy mód van, ami gyorsabb hatás, viszont brutálisabb. Megszakyítasz vele mindennemû kapcsolatot. Se tali, se sms, se net semmi..., akkor max el tudod. Így csak szenvedni fogsz sokáig, és utána jön, ami mindenképp jönni fog: a végleges elválás. Csak szép lassan, fájdalmasan, õrületesen.

Csináltál már olyat, hogy elhatároztad magadban, hogy a következő csajt aki jön veled szemben az utcán, vagy meglátod a boltban, leszólítod?

Legyen ? ,akármilyen szép csaj ,vagy nem annyira szép , teljesen mind1, csak neked kell egy csaj, és ezt fogod csinálni. volt már ilyen veled?

Legjobb válasz: nem

nem
Igen volt csak én voltam a kezdeményezõ, szóval szembe jött velem egy tök cuki pasi és megálitottam és lesmároltam...tök jó volt...utánna dumáltunk egy kicsit és összejöttünk...5 hónapig jártunk...ez az egyik legszebb szakasza volt az áletemnek, bár még sok minden vár rám hisz csak 16 vagyok, de merek belevágni az idegenbe és szeretnék minden durva dolgot kipróbálni...mindig minden hülyeségben benne vagyok és élvezem az életet...szóval mindenkinek ajánlom az õrültségeket és éljetek a mának mert ki tudja mi vár holnap
Szerintem ne qva csak fiatal.És részben igaza van most fital még megteheti:) Amugy ez tipikus film jelenet aki elöször szembe jön az megcsókoom, elveszem feleségül stb.És általában ilynkor mi történik?Jön az elsö és bün ronda v, öreg:DIlyenkor változik a történet és kiegyezünk abban h jó a második:) Amugy én is voltam igy oda mentem egy sráchoz 16 évesen szónélkül megcsókoltam és ennyi.Buli volt.De amugy a történet vége 6 év mulva ö lett a férjem:)
14:00 Te vagy egy provokátor vagy, vagy egy büdös [email protected]
Miért, te nem ilyednél meg ha egy nálad szemmel láthatólag fizikailag sokkal erõsebb személy tök ismeretlenül odajönne és kikezdene veled?
13:34 Ilyen felfogással nem csoda, hogy szar érzés volt.
Az utcán leszólítgatás sztem ilyesztõ. Nem egy darab hús vagyok, hogy csak úgy odagyere licitálni minden alap nélkül. Volt már velem ilyen, kurv.a szar érzés...
Nem, mert ez hülyeség.
volt volt..:D:DD csk megiedtem.
Nem.
Kosz, hogy kialtal mellettem amina 1983... 14:00 vagyok

Biztos hogy léteznek olyan idegen értelmes lények akik jártak a földön és "meglátuk" öket vagy hazugság?

Arra gondolok hogy szerintem értelmes lények mindenbizonyal léteznek hiszen nem olyan kicsi ez a világegyetem és butaság lenne kizárni. DE a földön jártak már csészealj alaku "?rhajokal" ami sok magazin meg portál fényképein is vannak félhomályban ? Vagy ezek mind hazugság és egyszerü kis hirverés az unatkozo embereknek ? Csak mert én személy szerint nem látam még egy ilyen ufot sem és ha látak volna akkor nem lett volna nagyon hirverése hogy "idegen objektumokat látak " stb.. ?

Legjobb válasz: Kb.100 éve küldünk rádiójeleket a világûrbe(is), elõtte nem találtak volna meg sehogy. Ha feltételeznénk hogy fénysebességgel(lehetetlen) közlekednek, akkor se értek volna ide még.

Kb.100 éve küldünk rádiójeleket a világûrbe(is), elõtte nem találtak volna meg sehogy. Ha feltételeznénk hogy fénysebességgel(lehetetlen) közlekednek, akkor se értek volna ide még.
Jövõ- és ûrkutatási konferencia 2010. március 6. 9.30 – 19.00 Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Ház (Budapest, IV. István út 17-19.) Színházterem 9.20 – 9.30 Pusztay Sándor: Megnyitó 9.30 – 10.10 Novák Péter (ûrkutató): A galaktikus intelligencia nyomai és következményei 10.20 – 11.00 Morvay Kendra (sorselemzõ): Sorsjelek a jövõbõl 11.10 – 11.50 Tasi István (antropológus): Védikus próféciák 12.00 – 12.40 Schuminszky Nándor (ûrkutatási szakértõ): Balesetek égen-földön 12.50 – 13.30 Csefkó Pál (energiakutató): Változások az energetikában 13.30 – 14.00 Ebédszünet 14.00 – 14.40 Kalmár János (ufókutató): 2012 elõzményei a titkos szimbólumrendszer tükrében 14.50 – 15.30 Kisfaludy György (idõfizikus): A végítélet forgatókönyve és a feltámadás ígérete 15.40 – 16.20 Sós Tibor (ufókutató): SOS, Univerzum! 16.30 – 17.10 Molnár György (energiakutató): Hogyan segíthettek a plejádok? 17.20 – 18.00 Egely György (energiakutató): Tiltott találmányok 18.10 – 19.00 Pax Galacticana – Colman von Keviczky-díj átadása Ufómagazin nívódíj átadása Fórum Emeleti elõadóterem 11.10 – 11.50 Máté Imre (ufókutató): Csillagjegyek szinusza 12.00 – 12.40 Benedek Bernadett (ezoterikus): A szellemi gyakorlás lényege – Mit jelenthet a világvége? 14.00 – 14.40 Éles István (parakutató): Programozott világ 14.50 – 15.30 Tóth László (ufókutató): Vissza a jövõbõl 15.40 – 16.20 Gyurcsok József (természetgyógyász): Megújulás vagy világvége? Földszinti elõadóterem 10.00 – 10.50 Ufószövetség elnökségi ülése 11.00 – 12.00 Ufószövetség választmányi ülése Jegyárak: Belépõjegy 1000 Ft Elõvételben 800 Ft Nyugdíjas, diák 800 Ft Elõvételben 600 Ft Ufószövetségi tagok (kedvezménnyel) 500 Ft A jegyek 2010. február 1-tõl elõvételben a Stúdió könyvesboltban megvásárolhatók vagy megrendelhetõk. (1138 Budapest, Népfürdõ u. 15/D.) Nyitva tartás: hétfõ-csütörtök 8-16, péntek 8-15 óra. Tel./fax: 359-1964, 359-6461 E-mail: [email protected], [email protected] Jegyrendelés esetén a számla kiegyenlítése és a jegy átvétele a helyszínen történik
01:39 ez tényleg így van? Nekem is ez az elméletem.
hazánk legismertebb scifi írojának van egy teoriája miszerint az "idegen lények" valójában idöutazó mutálodott emberek pár milió évvel késöbröl. ez megmagyarázná miért nem veszik fel velünk a kapcsolatot...
errõl olvastam egy jót, egyébként akit érdekel a téma idõkép.hu-n volt egy cikk, szóval az volt hogy kísérleteztek szétválasztott részecskékkel és az egyik részecskén valami változást hoztak létre ami a részecske másik felével azonnal bekövetkezett nem nagyon nagyon gyorsan nem fénysebességgel hanem azonnal , ez viszont még nem fénysebességnél gyorsabban közlekedés, mivel az információ nem a két szétválasztott részecske között ment végbe hanem az egyik fél részecske és az információ adó között, szemléletes példa hogy ha lézerrel elvilágítassz a holdra és a kezeddel arrébb mozdítod a fényforrás végét gyorsan 1 cm rel akor nagyon messze azaz 1 cm nagyon sok lesz ugyananyi idõ alatt és így aza fénypont fénysebességnél gyorsabban fog mozogni de ez még mindíg nem fénysebességnél gyorsabban mozgás mivel a forrás a földön van, remélem értelmesen le tudtam írni ezta pár sort, ha érdekel valakit a téma tényleg érdekes dolgokat mondanak az idõutazásról is meg tér idõrõl amiket nem tanítanak fizika órán, köszi ha eddíg elolvastad elismerésem :D
"És elvben sincs a világon olyan elmélet miszerint a fénysebeséget tul lehet lépni , vagy legalábis el lehetne érni ?" olyan nincs. viszont vannak elméletek a "térugrás"-ra.
1 millió km/h például egy elég szép sebesség. Ilyen tempóval a hozzánk legközelebbi csillag "csupán" 40 ezer évnyi utazásra van...
A kérdező hozzászólása: És elvben sincs a világon olyan elmélet miszerint a fénysebeséget tul lehet lépni , vagy legalábis el lehetne érni ?
Ha 100 fényévre van tõlünk egy civilizáció az még csak most észlelhet minket. Ha 30.000 fényévre van akkor majd csak 29.900 év múlva fogják "meghallani" hogy van itt egy mesterséges rádióforrás, persze addigra . Onnan nézve itt még semmilyen rádiós aktivitás nincs.Ez fordítva is igaz, ha jön egy rádióadás valahonnan messzirõl, azóta már lehet hogy régesrég elpusztultak, de csak mostanra ért ide. 100 fényévrõl kb 2-5 millió évig tartana az út a mai ûrhajóinkkal.(30-50.000km/h)
A Földön sincs értelmes élet, miért várjuk, hogy majd más bolygón lesz?
ufókérdés - üzlet
Legvalószínûbb hogy soha se jönnek/megyünk sehová. Maximum rádiójelekkel kommunikálunk, de ha "csak" 30 ezer fényévre vannak, akkor is egy örökkévalóság lenne a párbeszéd(már ha értjük mi a pálya, de legalább van idõ dekódolni:) .
A kérdező hozzászólása: Meg honna veszük hogy valaki fogta azokat a rádio jeleket ? :/ Meg amit én is nehez tudok elképzelni hogy anyi figyelö állomás van (külön vannak erre szakosodott emberek akik ezt kutatják a nasa-nal is valoban) és még mindig semmi ellenben pl.: ha csak a magyar ufo ujságokbol egyet megveszek anyi ufo van benne amivel egy hadsereg elég lenne és természetesen ezt mind havi szinten látják:) Szoval egyetértek veletek...
A kérdező hozzászólása: És mégis mikor érnének ide szerinted ? :) Tudom kicsit ostoba a kérsésem de ikább akkor ugy fogalmazok hogy mekkora az a táv ahol nem találtak semiféle életett és váltig állithatjuk ezt a bolygorol ? Tehát menyi idö kellene hogy ide érjen ha létezik ilyen civilizácio ?
Sok természeti jelenséget láthatunk, amit laikusként ufónak nézhetünk.Hivatalosan sohasem tudtak megerõsíteni egyetlenegy országban sem... 1 ismeretlen földönkívüli jármû létezését/észlelését.Pedig van 1-2 cég(Pl [email protected], Nasa )a világon, akik árgus szemmel figyelik&hallgatják a világûrt. Ezt a média csinálja, hogy ne unatkozzunk, és persze vegyük az ufómagazinokat.
A "repülõ csészealjak" egyszerû földi találmányok, többségük már elavultnak számít, de lehet, hogy amerikában még fejlesztik tovább: http://www.youtube.com/watch?v=MCWyp0lWeXU Lehet, hogy jártak/járnak látogatók a Földön, de nem biztos, hogy csészealj formájú géppel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!