Találatok a következő kifejezésre: Megközelítőleg mennyibe egy (19 db)

Mennyire éri meg megvenni egy 15 éves Audi A3-at, illetve mennyibe kerül (megközelítőleg) fenntartani egy ilyen autót?

Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Nem éri meg. Öreg és sokat kell rákölteni

Nem éri meg. Öreg és sokat kell rákölteni

Egy játékfejlesztő cég megközelítőleg mennyi pénzt öl egy termékébe? Például egy Call of Duty szintű játékba És milyen kritériumokkal jár, hogy kitudják adni?

Legjobb válasz: Hát azt nem tudom, hogy a codok mennyibe kerül, de a GTA 4 megközelítõleg 100 millió dollárba fájt. Akkor az volt a legdrágább fejlesztés, gondolom azóta már van ami felé is lõtt, és mintha a cod mw2 lenne, de ez nem biztos. Szóval jó drágák. És nem a fejlesztõ cég öli bele a pénzt, hanem a kiadó. Õ pénzel, nagyon ritka, hogy a kiadó a fejlesztõ is. A kritériumok meg...kapcsolatok, ötletek, igazából ebbe bele kell kerülni, elég nagy biznisz, rengeteg emberrel, nem megy egyrõl a kettõre. De fõ kritérium az az, hogy visszahozza a pénzt és profit legyen belõle.

Hát azt nem tudom, hogy a codok mennyibe kerül, de a GTA 4 megközelítõleg 100 millió dollárba fájt. Akkor az volt a legdrágább fejlesztés, gondolom azóta már van ami felé is lõtt, és mintha a cod mw2 lenne, de ez nem biztos. Szóval jó drágák. És nem a fejlesztõ cég öli bele a pénzt, hanem a kiadó. Õ pénzel, nagyon ritka, hogy a kiadó a fejlesztõ is. A kritériumok meg...kapcsolatok, ötletek, igazából ebbe bele kell kerülni, elég nagy biznisz, rengeteg emberrel, nem megy egyrõl a kettõre. De fõ kritérium az az, hogy visszahozza a pénzt és profit legyen belõle.

Megközelítőleg mennyit eszik egy agár?

Régóta szemezek a perzsa agárral, és érdekelne, hogy ha száraz táppal etetem, akkor abból mennyit eszik? Jó min?ség?, prémium tápot kap a mostani kutyám is, és ezzel szeretném majd az esetleges agaramat is etetni.

Legjobb válasz: az agarak legfeljebb felkészítési idõben (verseny elõtt) igényelnek extra fehérjét és energiát, egyébként egy átlagos 20-30kg-os kutya tápanyagigényével bírnak. az, hogy extrém sok mozgás kell nekik, nem igaz! ahhoz, hogy sportban, vadászatban teljesítsenek, ahhoz persze kell a mozgatás, de egy hobbi szinten tartott kutya nem igényli! elég lusta állatok, szeretik a kényelmet, a meleg, puha helyeket. ha éppen játszani támad kedvük, akkor futnak pár örömkört, de egyébként nem túlzottan foglalkozás- ill. mozgásigényes fajta. tévhit az, hogy ha egy agarat vesz az ember, az lemozgatja majd séták alatt a többi kutyáját... a terrierek, juhászkutyák 10x többet futkosnak séta során, mint egy agár.

az agarak legfeljebb felkészítési idõben (verseny elõtt) igényelnek extra fehérjét és energiát, egyébként egy átlagos 20-30kg-os kutya tápanyagigényével bírnak. az, hogy extrém sok mozgás kell nekik, nem igaz! ahhoz, hogy sportban, vadászatban teljesítsenek, ahhoz persze kell a mozgatás, de egy hobbi szinten tartott kutya nem igényli! elég lusta állatok, szeretik a kényelmet, a meleg, puha helyeket. ha éppen játszani támad kedvük, akkor futnak pár örömkört, de egyébként nem túlzottan foglalkozás- ill. mozgásigényes fajta. tévhit az, hogy ha egy agarat vesz az ember, az lemozgatja majd séták alatt a többi kutyáját... a terrierek, juhászkutyák 10x többet futkosnak séta során, mint egy agár.
Szerintem egy agárnál figyelni kell mennyit eteted, vagy ha rendesen kajál akkor lefuttasd róla. :) Én láttam a szomszédom elhízott agárját, elég csúnya volt szegény. :) Nem hiszem, hogy a 18 kg-os tápot elfogyasztja egy hónap alatt. :) De esetleg google-ba keress utána. :) Nekem még nem volt agaram, csak a saját németjuászaimhoz mérem. Õk napi egyszer kapnak enni, akkor is normális adagot (szárazat), ami mondjuk egy nagyobb teli vajas doboznak felel meg. Sosem voltak elhízva, nem is soványak. Ha meg házikoszt, akkor azzal mindig telebortom a tányérjukat. :) Színültig.
A kérdező hozzászólása: Ezért is nem tudom felmérni. Annyira vékonyak, de a sok mozgáshoz nyilván szükségük van az energiára. Vagy célszerûbb nekik ezért az Acana Sport & Agility tápot adni? Egyébként úgy tervezzük, hogy nekem lesz egy perzsa agaram, az öcsémnek meg egy whippetje:) És akkor futhatnak együtt nagyokat.
A perzsa agarak súlya 20-25 kiló. Megnézed az Acana etetési útmutatóját és kiszámolod. http://www.acana.hu/termekek/adult_dog/htmls/ Mondjuk magasabb aktivitással és kannal számolva, megeszik egy nap 300 g-ot. Az azt jelenti h 2 hónapra elegendõ a 18 kilós táp. De léteznek külön agártápok is: http://www.chudleys.hu/products/chudleys-dog/greyhound.php
Szellõ lány , neked van már egy yorkshire terriered ugye? :) ) Az agár biztosan nem fog 18 kg-os tápot elfogyasztani egy hónap alatt. Ez teljességgel lehetetlen.Viszont egy yorki után hogyjutott eszedbe egy agár?:Dnagyon két véglet. Amúgy én elmondom mértnem tartanék agarat azonkívül, hogy nekem nemtetszik. Rettentõ sok mozgás kell neki, amit még napi 5 óra foglalkozás mellett sem biztos, hogy kitudok elégíteni. És sajnos akik nem ismerik a fajtát..azthiszik, hogy nem etetem a kutyámat...:Svan itt a környéken egy agár..bár õ angol..de mindig dülledõ szemekkel nézik a gazdáját, ahogy sétálnak..és láttam egykét megbotránkozó tekintetet..ilyen : hé adjámá enni a kutyádnak típusú nézés. meg sokan valami utcagyõztesnek nézik õket, stb...:S
A kérdező hozzászólása: Az agaras gazdiktól én is azt szoktam hallani, hogy mondjuk egy beagle, vagy vizsla mozgásigényéhez képest az agaraké kutya füle.

Egy átlagos autó egy rétegben történő festéséhez megközelítőleg mennyi festék szükséges?

Ugyanarra a színre szeretném fújni, felújítani ezért szerintem egy réteg elég.

Legjobb válasz: Mérettõl függõen 2l +/- 0,5l

Mérettõl függõen 2l +/- 0, 5l
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.

Californiába megközelítőleg mennyi lehet a posta költség ha egy pólót szeretnék elküldeni? Cigarettát is lehet küldeni?

Legjobb válasz: Egy jól becsomagolt póló tömege 250 és 500 gramm közé esik, tehát levélként küldve 2105 forintba kerül (airmail) A cigit felejtsd el.

Egy jól becsomagolt póló tömege 250 és 500 gramm közé esik, tehát levélként küldve 2105 forintba kerül (airmail) A cigit felejtsd el.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen és mennyi a szállítási idõ körülbelül?
Nekem mar adott fel anyu kisebb csomagot hetfon, amit en szombaton mar bontottam kifele :) (itt szombaton is van posta)

Megközelítőleg mennyi a fizetése egy gépi forgácsolónak és egy cnc marós, esztergályosnak? Aki esetleg tud konkrétumokat legyen szives és ossza meg!

Azért érdekelne mert ezek között a szakmák között gondolkozok továbbtanulás szempontjából de nem tudom mennyit fizetnek ezért a munkáért!

Megközelítőleg mennyi "fizetés" jár egy panziónak és egy étteremnek megírt, magyar és angol bemutatkozó szöveg elkészítéséért?

Fizetés idéz?jeles, mert nem vagyok alkalmazva, ismer?s kért meg rá. Az étterem bemutatója rövid, mintegy fél A4es oldalnyi, viszonylag kevés munka volt vele, a panzió bemutatása 2,5 oldal, tartalmazza a környék ismertetését is, ezért utánaolvastam, hogy mi, hol stb, munkásabb volt. Persze, az összeg több mindent?l függ, de jó lenne, ha szempontokat és árkategóriákat tudnátok írni, hogy valamennyire megsaccolhassuk a végösszeget.

Megközelítőleg mennyi idő egy alaplap garanciáztatása?

Legjobb válasz: Max 1 hónap ,mint minden másra. Utánna vagy pénz visszatérités vagy kapsz újat.

Max 1 hónap , mint minden másra. Utánna vagy pénz visszatérités vagy kapsz újat.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi!
A kérdező hozzászólása: De remélhetõleg(ha minden jól megy) nem telik egy hónapba, ugye? :)

Egy kb 2007-es, 210 lóerős személyautóra megközelítőleg mennyi lenne a teljesítményadó?

A teljesítményadó kalkulátorok 93 ezer forintot dobnak ki, de azt hallottam hogy ezekbe még benne van a luxusadó, amit már nem kell fizetni, ez mennyire igaz?

Legjobb válasz: nem tudom, hogy benne van-e vagy sem, de a 93000 helyes érték, most írtam be a saját adataimat, és pontosan annyit ad ki, amennyit kell, szóval évi 93ezer arra a személyautóra

nem tudom, hogy benne van-e vagy sem, de a 93000 helyes érték, most írtam be a saját adataimat, és pontosan annyit ad ki, amennyit kell, szóval évi 93ezer arra a személyautóra
300HUF/kW*155kW = 46500HUF/év.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!