Találatok a következő kifejezésre: Megkérhetem az hogy (13 db)

Megkérhetem az orvosomat, hogy egy bizonyos fogamzásgátlót írjon fel?

Nem szedtem még eddig, ez lesz az els?, de ismerem az összes fogamzásgátlót (gyógyszertárban dolgozom), és csak az egyikben bízok meg igazán. Kérhetem az orvost, hogy azt írja fel, akkor is, ha esetleg valamelyik másikat akarná írni?

Legjobb válasz: Szerintem kérheted. Ha az orvos úgy látja hogy neked az jó lenne, akkor biztos felírja. De az is lehet hogy az orvos azt mondja hogy ez nem megfelelõ neked, akkor sajnos kénytelen vagy másikat szedni. De ha mész dokihoz, mindenképp kérdezz rá.

Szerintem kérheted. Ha az orvos úgy látja hogy neked az jó lenne, akkor biztos felírja. De az is lehet hogy az orvos azt mondja hogy ez nem megfelelõ neked, akkor sajnos kénytelen vagy másikat szedni. De ha mész dokihoz, mindenképp kérdezz rá.
melyiket szeretnéd feliratni?
A kérdező hozzászólása: A Yasminelle-t szeretném, arról csak jókat hallottam, és a hatóanyag alapján is ez a legjobb szerintem. Persze mindenkinek más jön be, lehet, hogy végül nekem se ez lesz a megfelelõ.
Persze, megkérheted. Tudom, h nem ide kapcoslodik de én Harmonetet szedek és érdeklne a véleméyned rola.
bizti jo:) de amugy a lindynette20 ról mi a véleményed?
A kérdező hozzászólása: Azért nem szeretnék véleményt írni, mert én egyiket se próbáltam, tapasztalatom nincs. Természetesen mindegyik forgalomban lévõ fogamzásgátló jó, és teljesen egyénre szabott, hogy kinek melyik válik be a sok közül. Csak azért gondoltam a Yasminelle-re, mert az viszonylag új gyógyszer, tehát az egyik legkorszerûbb, hozzáteszem, hogy szerintem. De mégegyszer mondom, mindenkinek más jön be, lehet, hogy én is egy másiknál fogok kikötni.

Szülés után megkérhetem az orvosokat, arra, hogy odaadják nekem a méhlepényemet, hogy hazavigyem?

Olvastam az interneten, hogy a méhlepény tele van tápláló anyagokkal és nagyon egészséges, a világsztárok is ezt csinálják. Szerintetek megteszik nekem?

Legjobb válasz: ?????? nem hiszem, valószínû azt is megsemmisítik.. de mit kezdenél vele??

A méhlepényt a gyógyszeripar felhasználja bizonyos gyógyszer alapanyagaként
?????? nem hiszem, valószínû azt is megsemmisítik.. de mit kezdenél vele??
Megennéd mondjuk? Vagy mit csinálnál vele?
Szerintem veszélyes hulladéknak számít. Kvázi megsemmisítik. Azért az elfogyasztásához gusztus kell...inkább kapj be egy multivitamint, az is tele van értékes anyagokkal. Vagy csinálj egy gyümölcstálat.
Végülis a menstruációd egy része is a méhed nyálkahártyája... Szerintem nem kell a méhlepény, elég, ha menzesz után elfogyasztod azt. Milyen agybeteg vannak, komolyan...
Jajj ne már, épp ebédelnék...
jó ebédhez szól a nóta....fúj
Mégis mihez kezdenél vele?
ez nem kannibalizmus?
Tolem megkerdezte az orvos, meg akarom-e kapni! Visszakerdeztem, hogy viccel-e, de azt mondta, komoly, vannak akik elkerik. Ugyhogy erdeklodj utana, szerintem korhazfuggo!
igen más az, ha a gyógyszergyár felhasználja, mintha otthon kisüti a kérdezõ, azért legyen már ennél több eszetek, akik ilyeneket írogattok. szerintem gusztustalan, és kétlem, hogy ilyen formában jó lenne, vagy mi. azért mert ÁLLÍTÓLAG A. Jolie is ezt tette, még nem enném meg, sõt, igazából amúgy se. kedves kérdezõ, magyarázd már el ÉSZérvekkel, miért is jó ez.
Nem enném meg én sem, mert szerintem is undi. Attól függetlenül még lehet hasznos. Kevésbé civiliZált népeknél még most is szokás megszárítani, és porrá zúzva elfogyasztani. Régen pedig- még itthon is szülés után be szokták dörzsölni a friss lepénnyel a gyerek meg az anya arcát. Ennek viszont nemnagyon van haszna. Tény, hogy hasznos anyagokat tartalmaz. Ezzel kár vitába szállni. És ha valaki túl tud lépni a belénk nevelt korlátokon, az nem feltétlenül hülye. Úgyhogy csókoltatom a pontozókat. Botrány hogy egyesek mennyire korlátoltak, és ennek ellenére mégis mennyire okosnak gondolják magukat.
Én elástam a kertben, almafát ültettünk fölé.
Micsoda válaszok!Esküszöm, néha jó szórakozni is ide járni! Kérdezõ, ezt ki ajánlotta neked?
jó pénzért mindent megtesznek neked
Csak rá kéne keresni ennek a sok ostoba pi.sának, hogy mire jó a méhlepény és mire is használják fel, de ennyi eszük sincs, inkább itt verik a nyálukat. Remélem ezek nem szaporodnak.
28-assal egyetértek!!! Kérdezõ: érdeklõdj a kórháznál! Szerintem biztosan megengedik! :)
mekkora egy sutyerák vagy te, 28-as.
inkább csõcselék, mint ilyen parasztfalvi
Ennyi korlátolt ostoba embert.... Én sem tudnám elfogyasztani , de hiszem hogy túl civilizációdosodásnak "köszönhetõen" ... ha kapszulában kapná a sok agyament szapuló horror áron venné , ahogy a sok tejfokozót is .... csõcselék
Nem tudom, hogy miért háborogtok. Az jobb, amikor gyógyszergyárak dolgozzák fel, és készítenek belõle kapszulát, és árulják horror áron? Merthogy csinálják. Szerintem ha gondoskodsz a tárolásáról, akkor talán odaadják. És ugye gondolom nem a 3 napos kórházban tartózkodás után vinnéd el. De erre meg kell találni a megfelelõ dokit, vagy szülésznõt. Én kis esélyt látok csak rá.
A kérdező hozzászólása: lefagyasztanám és megenném késõbb, mért mire gondoltatok? Angelina Jolie is ezt csinálta régebben...
:) ))))) Azt hittem ma semmin nem fogok tudni nevetni, de most mégis, köszönöm ezeket a hozzászólásokat :) )))
Szerintem a használt tamponokat pedig teafilterként hasznosítsd! :)
:)
Én is úgy tudom, hogy orvosi/gyógyszerészeti célokra felhasználják. Én csak azt kérdeztem, hogy megnézhetem-e, mondták, hogy persze, aztán elfelejtették megmutatni. De akkor már nekem se jutott eszembe, csak jóval késõbb.
Én hallottam már tv-ben, hogy tényleg marha jó lenne az anyának, ha elfogyasztaná! Igazából az állatok is megeszik! A tv-ben is egy ilyen nõt mutattak be aki elfogyasztotta! ÍPerszer nem magyar mûsor volt! Én láttam a magamét ott vizsgálgatta a doki elõttem! Hát elég gusztustalan! És tényleg fölhasználják! Nem hinném, hogy megkapod! De ha mégis JÓ ÉTVÁGYAT! :D
Azert mert nektek gusztustalan nem kell egybol hurrogni. Angliaban peldaul lehetoseg van ra hogy hazavigye az ember. Engedelyt kell ra kerni igaz de nem akadalyoznak meg benne ha ezt szeretned. Az hogy Magyarorszagon nem szokas mas kerdes. Kedves kerdezo sztem erdeklodj utana ha ezt szeretned
Az Igen!!! Gratulálok a kérdezõnek! Ezt azért egy leendõ anyukától nem vártam....De megint bebizonyosodott, hogy az emberi hülyeség nem ismer határokat!
Mikor megszülöd, harapj bele, és morogj, ha közelít hozzá az orvos, a kutyák is így jelzik, hogy az övüké.
A bábák a magzatmázat kenik az arcukra és igen is utánozhatatlan , hisz ez védi táplálja a bõrt , annál jobb , készítmény nem lehet.

Megkérhetem az orvosom, hogy tegezzen?

16 éves vagyok és a lány, fogszabályzás miatt 3 hetente járok fogorvoshoz, a dokim viszont magáz, amit én nehezen viselek. :)

Legjobb válasz: Szerintem meg, de én spec. örülnék, hogy felnõttként kezel.

Szerintem meg, de én spec. örülnék, hogy felnõttként kezel.
Megkérheted, de valószínûleg magázni fog továbbra is, de ha esetleg mégsem, neked akkoris magáznod kell, ezt kívánja az orvos és beteg közti etikett.
szerintem ne. En a nögyogyaszommal voltam hasonlo gondban, mert raadasul nagyjabol egy idösek is vagyunk, eleg fiatal. De aztan rajöttem, hogy hülyeseg, mert szerintem is az orvsonka alapvetöen meg kell adnia a kellö tiszteletet, ami a paciens kezelest illeti, nem szabad atlepni bizonyos hatarokat...
Érdekes. Én 16 évesen annak örültem, ha felnõtt számba vettek... A csendõr pertuval (TE - MAGA) pedig semmilyen körülmények között sem értek egyet.
amennyiben te tovabbra is magazod, akkor megkerheted ra, maximum azt mondja, hogy nem :)
Nyugodtan kérd meg, a 16 évesek még nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy magázzák õket, hiszen a tanárok is tegezik. Õ viszont a felnõtt betegekhez van szokva, lehet, hogy nem is tudja, hogy pontosan hány éves vagy, meg azt se, hogy téged zavar a magázás. Legrosszabb, ami történhet, hogy nem áll rá a szája a tegezésre, mert azt tiszteletlennek érzi.
szerintem nyugodtan...énis tegezem a fogorvosomat
A kérdező hozzászólása: Nem tegezõdni szeretnék, csak azt, hogy õ ne magázzon. Nekem ez olyan kényelemetlen. :-s
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, akkor mondom neki! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megkértem rá, csak kicsit hülyén éreztem magam, mert túlreagálta a dolgot, elkezdett ott bocsánatot kéregetni, hogy ne haragudjak, õ nem tudta, hogy zavar, stb. :D De aztán lenyugtattam, hogy ennyire nem tragikus a helyzet... végül is minden jól alakult, most már tegez! :)

Van olyan weboldal ahol megkérhetem az emberektõl hogy szavazzanak rám egy versenyen?

Ez egy programozási verseny egyébként.

Legjobb válasz: Egy konkrét progit elkészítettem, és arra lehet szavazni

A kérdező hozzászólása: Egy konkrét progit elkészítettem, és arra lehet szavazni
Facebook
A kérdező hozzászólása: Az ismerõseim szarnak rám, szóval biztos nem fognak.
[link]
Nincs, de ha belinkeled az oldalt akkor szavaznék arra ami tetszik. :)
A kérdező hozzászólása: A Facebook-on beírod hogy InnoApps szavazás 2014, és ha érdekel akkor a ProCompany az én projektem.

Megkérhetnék valakit, hogy elolvassa az írásomat? (könyv)

Pontosabban sok valakit. Egy leendõ regény prológusáról lenne szó. Szívesen fogadom az építõ kritikát is.

Legjobb válasz: szívesen elolvasom :)

szívesen elolvasom :)
Mondjuk ha tudod, hogy a helyesírásod nem tökéletes, akkor a Wordöt ajánlom, mert az rögtön jelzi, ha valami nem helyes (bár nem kell mindig hinni neki).
magic csajszi: általában Wordben szoktak írni. Én újabban átszoktam a WordPadre, nekem egyszerûbb, de kevésbé formázható, nem olyan "szép". Van aki jegyzettömbben ír, na az aztán a végletekig egyszerû =) De abban írsz, amiben akarsz, ami neked a legkényelmesebb :)
Én is kíváncsi lennék. 21/L
Szia! Szívesen elolvasom, másnak is segítettem már. :)
Én is szívesen elolvasnám.
Én is nagyon szívesen elolvasnám :) Kérdezhetnék én is valamit? Te hogyan írtad meg? Úgy értem, hogy word dokumentumban, vagy hol irtad? Kérlek válaszolj, mert én is szeretnék irni, de nem tudom hova.... koszi
Küldheted :)
Szívesen elolvasom! Én is szoktam írogatni, sõt, elég gyakran bétázni ("ellenõrizni") is ismerõsökét :) Helyesírás, magyartalan mondatok, kohéziós hibák, irreális karakterek, stb. van tapasztalatom ebben :) De csak akkor, ha bírod a kritikát, mert ilyenkor átváltok a "kákán is csomót keresõ"-üzemmódba. Nyilván nem bántóan, de leírom, ha valami nem tetszik, ezt páran nem bírják. Ha gondolod, küldd át :)
jöhet :)
Jöhet
Én is!
Kíváncsi lennék!
Szívesen látom.
Küldheted:)
Én is:)
Szívesen elolvasom (:
Nekem is küldheted, bár nem vagyok szakértõ de szivesen elolvasnám.

Megkérhetnék valakit hogy nézze meg az edzéstervem és az étrendem?

Sziasztok. Összeállítottam excell-ben egy edzéstervet valamint étrendet. Ha valaki megnézné ,megköszönném, ha pedig nincs más leírom őket ide. Várom válaszotok

Legjobb válasz: Muti.

Muti.
Üzenetben küldd el, és átformálom, hogy mi lenne a jó! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségét mindenkinek !
Nincs mit!

Megkérhetem az anyám pasiját, hogy magázzon?

Els?re sem volt szimpatikus a férfi, pedig akkor még nem is tudtam, hogy kavarnak. Nem is értettem igazán soha, hogy miért tegez, 25 éves feln?tt n? vagyok, az ilyen korú férfiak mind magáznak, legyen az az egyetemi tanárom, vagy akár a postás. És zavar, hogy ? tegez, mondjuk úgy, idegesít, hiszen nem vagyok én neki senkije.

Legjobb válasz: kezd el magázni és lekopik róla, h sziókázzon.

kezd el magázni és lekopik róla, h sziókázzon.
Hát, attól függetlenül, hogy idõsebb, egy valamire való úriember egy hölgyet magáz. Nyugodtan kérd meg. Az a bunkóság, hogy õ letegez, nem az, hogy megkéred, magázzon.
Hát szerintem elég bunkó, hogy letegezett. Én férfi létemre, ha engem egy felnõtt nõ magáz, akkor bunkónak érezném azt, hogy letegezzem. És itt már tök mindegy, hogy ki az idõsebb. Az már más kérdés, hogyha valamikor is normalizálni szeretnéd a kapcsolatotokat, ami szerintem cél kell, hogy legyen, akkor nem jó húzás úgy indítani, hogy legyen szíves és magázzon.
Hát ha annyira zavar és nagyon unszimpatikus akkor mond meg neki.Mert igazáól neked senkid, csak ezzel nehogy anyukádat hozd kellemetlen szituban.Bár ha engem ennyire zavarna, akkor persze hogy megmondanám.
Te tudod.Elég érdekes.:) Elvileg megkérheted, de mivel õ az idõsebb szerintem elég furán fog lejönni, ha eddig hagytad hogy tegezzen.
Nem tudom mennyi idõs a férfi.De gondolom olyan 50 körül lehet.Végülis lehet hogy felnõtt vagy, de az õ szemében valoszinü még csak egy fiatal lányka vagy.Lehet bunkóság tõle, de az a korosztály még teljessen más volt.Végülis ha 50 körül van, akkor 25 évvel idõsebb nálad.
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom, hogy furán fog hangzani, ezért is voltam kíváncsi mások véleményére. Ja és, azt kifelejtettem, én magázom õt.
Nem tudom, hány éves az illetõ, de egy ötven körüli férfinek nem illik kérdezés nélkül letegeznie egy 25 éves nõt, hacsak nem ismerik egymást már a nõ gyerekkora óta és nem így szokták meg. Az idõsebbek sokszor elkövetik azt az illemtani hibát, hogy egy náluk fiatalabb felnõttet csak úgy letegeznek, ugyanakkor tõle elvárják, hogy magázza õket, mert azt hiszik, hogy a nagy korkülönbség miatt ez illendõ. Viszont a tegezõdést ennyi korkülönbség mellett tényleg az idõsebbnek kell kezdeményeznie, viszont akkor illik felajánlani a visszategezõdést is a fiatalabbnak. Amit meg illik elfogadni. Természetesen megkérheted az illetõ férfit, hogy ne tegezzen, de biztos, hogy meg fog rajta sértõdni.
szerintem meg kezdd el tegezni, ha feltûnik neki, akkor annyit válaszolj, hogy õ is tegezett, gondoltad, akkor õt sem zavarja.Amúgy én szeretem, hogy tegeznek, majd ha nagymami leszek, akkor magázzanak:D
he? tegezd te is, nem a nagyapád korában van, hogy csak úgy letegezzen

16 éves vagyok lefeküdtünk a barátommal és elszeretném mondani anyának ezt egyedül kell végig csinálnom vagy megkérhetem a barátomat hogy segítsen elmondani anyának hogy mi történt!? És ilyen korban az óvszer a legjobb? köszi

Legjobb válasz: Le vagyok döbbenve... Mi az, hogy minek elmondania??? Hálistennek eljutott arra a pontra, hogy vállalja a tettei következményeit, erre jöttök és megpróbáljátok lebeszélni?? Remek kapcsolatotok lehet a szüleitekkel, irigyellek titeket! Az igaz, hogy anyud elõbb-utóbb rájönne magától is, de szerintem jobban örülne, ha tõled hallaná. Ha kényelmesebb, vidd a barátodat is, de én a te helyedben biztos négyszemközt beszélnék vele. Sok sikert!

Le vagyok döbbenve... Mi az, hogy minek elmondania??? Hálistennek eljutott arra a pontra, hogy vállalja a tettei következményeit, erre jöttök és megpróbáljátok lebeszélni?? Remek kapcsolatotok lehet a szüleitekkel, irigyellek titeket! Az igaz, hogy anyud elõbb-utóbb rájönne magától is, de szerintem jobban örülne, ha tõled hallaná. Ha kényelmesebb, vidd a barátodat is, de én a te helyedben biztos négyszemközt beszélnék vele. Sok sikert!
Hogy lenne már jó az óvszer? Hallani olyat, hogy teljesen ép maradt az óvszer, mégis teherbe esett a lány! vagy bennmaradt a lányban, a pasi ugye tudja, de elfelejti lefogni és úgy kivenni. vagy ki is szakadhat. hogy lenne már ez jó egy 16 éves tapasztalatlan lánynak egy tapasztalatlan fószerrel? ha nem akarsz gyereket, ne szexelj, fõleg ebben a korban, ennyi. annál biztonságosabb nincsen.
szerintem mond el anyukádnak, hisz õ az édes anyád és én inkább anyukámtól kérnék tanácsot mint idegenektõl .. figyelj elõször lehet hogy kicsit mérges lesz de szerintem jobb minél elõbb túlesni rajta :) én is voltam hasonló helyzetben és az 1 . akinek elmondtam anyukám volt . szóval csak hajráá !!
Szerintem mondd el mindenkinek, aki szembejön az utcán! Ne szégyenlõsködj!
Sztem mond el neki az a legjobb énis most készülök elmondani unkatesom aztmonta h a barátom nélkül jobb lenne de az se baj ha ottvan. Lehet nem fog neki örülni h lefeküdtetek eltilthat vagy megharagudhat de egy idõ után úgyis megbékél. Én ezt tudom neked tanácsolni.
Szerintem jò, hogy el akarod neki mondani. Nègyszemközt csináld, lehet, hogy a barátoddal csak kellemetlenebb lenne. Meg szerintem sokkal jobb, ha egy szülô tudja, hogy a gyermeke nemi èletet èl, mert jòl esik neki, hogy bìzol benne, ès ìgy simán beutalhat egy nôgyògyászhoz, ès könnyebb elkerülni a bajt. Èn szûz vagyok, de van fiùm, ès szerintem mèg azelôtt szòlok anyámnak, hogy megtörtènne.
miért kellene ezt rajtatok kívül bárkinek is tudnia?
Miért olyan fontos, hogy elmondd anyukádnak? 16 éves vagy, ennek biztos nem fog örülni, talán rossz következménye lesz, pl eltilt, vagy ilyesmi. Szerintem ez nem tartozik senkire, és egy idõ után feltételezhetõ, hogy már nem vagy szûz, rá fog jönni. Viszont nincs miért elmondani már neki, én biztos nem fogok majd rohanni a hírrel hozzájuk, ha megtörténik. 17L
amikor anyának elmondtam, hogy van barátom, másnap adott pár csomag óvszert, és annyit mondott, hogy nem akar beleszólni, de ígérjem meg, hogy vigyázzunk 8 hónap múlva történt meg elöször ezt pontisan nem tudta, de szerintem már biztos benne, nem kell ehhez minenképp erröl beszélnünk
A leírásodból és a stílusodból már látom hogy te tipikusan az a lányka vagy akinek ennyi idõsen nem érett a szexhez.Jobb lett volna ha vársz még vele.Minek elmondani anyukádnak?Semmi értelme, elõbb utóbb úgyis rájön, vagy legalábbis feltételezi.Igen az óvszer a legjobb, vigyázzatok hogy ne sértsétek fel, mert úgy könnyen kiszakad.Mondd meg a pasidnak is a biztonság kedvéért, hogy amikor végzett és ki akarja venni, elõször fogja meg a tövénél, és úgy húzza ki belõled, különben elõfordul hogy lecsúszik.Ha mégis baj van, eseményutáni 72órás tablettát kell kérni a nõgyógyásztól és a patikában kiváltani.Na ennyi jótanács mára elég volt, további kellemes közösülést.
Miért kellene ebbõl pletykát csinálni? Ez mindenkinek a magán ügye.

Hogy viselkedjem ha eljön a cuccaiért a szakítás után? Nem akarok veszekedniv balhézni. Megkérhetem, hogy segítsen az én cuccaimat is visszahozni? 21L

Párommal 4 év után tegnap lett vége, én még szeretem, sztem még ? is engem, más volt az oka, hogy vége lett. A lényeg, hogy pénteken eljön a dolgaiért. Hogyan viselkedjek vele, utaljak rá, hogy megbánta-e, vagy ujra kezdjük-e, nem akarok megalázkodni, de nagyon szeretném újra vele. Vagy legyek közömbös, hideg, vagy tegyek úgy, mintha jókedvem lenne, és túllennék rajta. Mikor szakított ? hirtelen angyon hideg lett hozzám, aztán meg hivatalosak lettünk, de szájrapuszival váltunk el...

Legjobb válasz: Bocsi a helyesírásomért, most ez a legkisebb bajom...

A kérdező hozzászólása: Bocsi a helyesírásomért, most ez a legkisebb bajom...
Fogadjunk megcsalt, akkor hidegül el ilyen gyorsan egy pasi. Szerintem hagyd békén, ha csak élni szeretne vissza fog menni hozzád, tapasztalatból tudom, én is visszamentem:)
Mostmivan? Ki szeret kit, meg ki szakított kivel, és fõleg miért?
Megkérheted rá, de bepróbálkozni szerintem felesleges. Velem is próbálkozott az exem, de csak arra tudtam gondolni, hogy most már késõ.
A kérdező hozzászólása: A családja miatt szakitott nem megcsalás miatt ez tuti, és csak abban a fél órában hidegült el miután kimondta a szakitást!!! Tavaly is volt egy ilyen esetünk de ujra összejöttünk, utál a családja. Most a kérdés: hogyan viselkedjek vele??? ha hagyjam akkoris hogyanÛ?
Úgy viselkedj ahogy máskor is szoktál. Nem kell megjátszani semmit. Segítesz neki pakolászni és kész. Megkérded, hogy a cuccaidért mikor menj el és elmész v megbeszélitek hogy legyen.
Én teljesen normálisan viselkednék, megkínálnám egy pohár vízzel/kávéval, megkérdezném, hogy mi újság vele, de semmiképp nem utalnék arra, hogy jó lenne megint együtt, esetleg akkor, ha õ hozza fel. Csak szimplán kérd meg, hogy segítsen visszahordani a te dolgaid, beszéljetek meg egy idõpontot, ami mindkettõtöknek jó. Mást nem hiszem, hogy tehetsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek, amuyg az apukájával van a gond, nem jövünk ki jól, összeköltözni meg nem tudnánk még, anyagiak miatt mert tanulok, meg õ pesten dolgozik messze tölem...
Kérdés, hogy milyen jellegû család? Szülei, vagy már sajátja? Ha a szüleirõl van szó egyszerûen össze kell költözni oszt' jónapot

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!